2011 Nisan Anneleri

tatlım benim baştan beri ağrıyor.ara ara ve genelde.esracım ben çizelgeyi yapıyorum.kopyalıyorum.formata uygun değildir diyo.neden acep?:uhm:

Tekrar merhaba kslar bizim de cuma günü konntrol vardı doktor erkeğe benziyor dedi ama sonra yanılmış olmayayım dedi, daha çok erken sizce doğru olabilir mi o kontrolden önce cinsiyet önemli değildi ama kontrolden sonra sanki şartlandırdım kendimi rüyamda bile bebeğimin erkek olduğunu görüyorum netleşseydi rahatlardık

kızlar lekelenmem olmus bu haftada hala olabilirmi??eşime ulasamıyorum cıldırcam
Canım bol su iç dinlen yat devam ederse ara doktorunu
Sağol canım darısı başına bakalım
Sağol canım iyi oldu öğrendiğimiz denemekte fayda var
oyladım yorumumuda yazdım teyzesi olarak bitanem :)))))
Teşekkür ederiz teyzesi:CüvCüv:
Gözün aydın canım bebeğin iyi olmasına sevindim hayırlısı olsun cinsiyetide bakalım
Gözün aydın canım.Hadi bakalım hangimiz önce bulacak ismini

bu arada esrayagmurcum herkes iyi dimi uzun zamandır giremiyordumda ben kimseden haber alamadım çoktandır

evet cnm çok şükür herkes iyi..öle grip olan 2-3 arkadaşımız var onlarda çok şükür ağır değil..öalışan arkadaşlar yorgunlukları..ama çok şükür ciddi bi problem yok...inş artık cinsiyetlerin çoğu belli oldu...sonrasında cicileri gösteririz inş..öyle cnm.. bi arkadaşda sadece az su içtiği için suyu azmış.hatta bebiş hareket edemiyomuş..oda bolsu ile giderilir..okumuşsundur gerçi...:teselli::enbuyukkk:

tatlım benim baştan beri ağrıyor.ara ara ve genelde.esracım ben çizelgeyi yapıyorum.kopyalıyorum.formata uygun değildir diyo.neden acep?:uhm:
wıy neden acaba... yardımcı olabilsem sana keşke ama..sonra yine dernersin istersen olmuyosa kısmet...sorarım sana bol bol

cnm için rahat olsun erkektir büyük ihtimal dediğine göre..olmadı biraz bekle yine git doktora..boşuna kafan karışmasın..

anladım canımm maaşallah hepimiz iyiyz demekki... bende oda bakmaya basladım ne acelem varsa heyecan yaptım ama:)))

Canım bu arada uzun zamandır çizelge yapmak istiyordum olmuyordu verdiğin linkten ben de faydalandım teşekkür ederim

tatlişoğlum tşk ederim,hayırlısıyla hepimiz bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin rabbim...
amin canım rica ederim...

canım şimdi oyumu kullandım inş adı ile yaşa..:))

leegörkem,mormaske,landsarc,aysu,güleysa,dramer35 cok saolun kızlar atladığım biri varsa kusura bakmayın..dr gittim bebğimi gördüm rahatadım drum cok ayakta kalmama bağladı yani yorgunlukakannehiryatıp isritahat etememi ve bol sıvı almamı istedi..suan iyiyim bir daha tekrarlarsa ilaç kullanacakmısız..bebişimi gördüm büyümüş teyzeleri 12 cm olmus bebişim 62 gropuyorumnanaktan

nası yaptın canım ya en sonda nereyi kopyaladın.ben kopyalıyorum anlatıldığı gibi site kabul etmiyoo

canım çizelgeyi oluşturduktan sonra altta uzun bir adres çıkıyor tamamını değil tırnak işaretiyle başlayan httpyle diğer tırnak arasını kopyalalyıp profil düzenlede çizelge boşluğuna yapıştırıyorsun

:teytey: çok güzel olmuş...hımmm kırmızı kırmızı...zemuszemus hihoyyyt

sağol canım evet cinsiyet kesin değil ya orta bi renk olsun istedim

cnmcım eşim son anda vazcaydı bu testlerin hiç birini yaptırmıcaz..doktorumda siz nasıl isterseniz dedi...normalde hepsini yaptırcaktık ama... detaylı ugs giricem o kadar.. yani yaptırmadım cnm..

ya topiklerde hep gördüm birçok kişi yaptırmıyor bende de soru işareti oluştu ya sadece 3 lümü yaptırsam yoksa kafam karıştı iyice

beni unuttunakannehir ama bende merak ettim seniohaoldumsmile biliyodum cnm iyi sonuçlarla geliceğini...bak bak senin miniğe bak..annesini özlemişte bahane yapmış bence..opuyorumnanaktan oh büyümüşte.. :lepi: bende beklicem artıkın napam....alkisalkisalkis

ya topiklerde hep gördüm birçok kişi yaptırmıyor bende de soru işareti oluştu ya sadece 3 lümü yaptırsam yoksa kafam karıştı iyice

Bence de hepsini yaptırmana gerek yok 2li 3lü yada 4lüyü yap ama hepsinin birden gerekli olduğunu sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…