- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #10.961
yok cnm tam bel kısmı...hep yatıyorum..bşraz harekettendir inş..nezamandır ağrıyo senin cnm
wawwwww babaya baq kız istiyo maşallah cnm..hep alıştık erkek istemelerine ya duyunca garip geliyo...sağlıklı olsunda cnm..hayırlısı inş..
Canım bol su iç dinlen yat devam ederse ara doktorunukızlar lekelenmem olmus bu haftada hala olabilirmi??eşime ulasamıyorum cıldırcam
Sağol canım darısı başına bakalımevet canım bugün topik coştu çok çene yaptık valla. 3 lü testin temiz çıkmasına sevindim canım gözün aydın..oğluşunla dinlenin bakalım :)bizde iyiyiz canım şimdilik bi yaramazlık yokolumunekankayizsmile
Sağol canım iyi oldu öğrendiğimiz denemekte fayda varkızlar sakın unutmayın bebişleriniz doğar doğmaz bir çay kaşığı su sarılık olmaması için,1 tanede nar tanesini sıkın ağzına gazı olmaması için benim tüm arkadaşlarım denedi ve hepsi başarıyla sonuçlandı güzeller ben doğumda yanımda olacak herkesi şimdiden tembihledim naıda temizleyip buzluğa attım tam nar mevsimindeyken bence sizde stoklayın 3-4 tane
Teşekkür ederiz teyzesi:CüvCüv:oyladım yorumumuda yazdım teyzesi olarak bitanem :)))))
Gözün aydın canım bebeğin iyi olmasına sevindim hayırlısı olsun cinsiyetide bakalımselam kızlar
dün doktora gittik
suyum azmış bol bol günde 3 lt su içmeliymişim
hareket bile edemiyor bak susuzluktan dedi
tam göremiyorum ama %80 kız dedi
iki hafta sonra gel hem suyuna bakalım
hem de cinsiyeti kesinleştirelim dedi
eli ayağı sağlığı maaşallah yerinde
ikili test sonuçları 3 gün sonra çıkacak
merak ediyorum inşallah güzel haberler gelir
kızıma bir kız kardeş geliyor yani
iki bacı olacaklar birbirlerine destek dayanak
sizler de iyisinizdir inşallah
Gözün aydın canım.Hadi bakalım hangimiz önce bulacak isminikızlar merhabaaa
uzuncsa bir müddettir siteye giremiyordum yada girsemde mesajları okuyamıyorum çok kaçırdım sanırım... umarım herkes iyidir bebişlerinizde tabii... ben dün akşam doktora gittim bebek 17+2 gibi görünüyor önden gidiyoruz biraz bakalım. cinsiyetini de inadı tuuttu bir türlü göstermedi ama sonunda biraz araladı doktor erkek dedi yine de yanılma payı olabilir ama biraz öle bişi varsa lütfen bana kızmayın dedi:)))) eşim biraz buruklastı ama ben cok mutlu oldum acıkcası:)))))) şimdi isim arıyoruz bakalım:)))
bu arada esrayagmurcum herkes iyi dimi uzun zamandır giremiyordumda ben kimseden haber alamadım çoktandır
Gözün aydın canım bebeğin iyi olmasına sevindim hayırlısı olsun cinsiyetide bakalım
Gözün aydın canım.Hadi bakalım hangimiz önce bulacak ismini
wıy neden acaba... yardımcı olabilsem sana keşke ama..sonra yine dernersin istersen olmuyosa kısmet...sorarım sana bol boltatlım benim baştan beri ağrıyor.ara ara ve genelde.esracım ben çizelgeyi yapıyorum.kopyalıyorum.formata uygun değildir diyo.neden acep?:uhm:
Tekrar mkaydirigubbakcemile3erhaba kslar bizim de cuma günü konntrol vardı doktor erkeğe benziyor dedi ama sonra yanılmış olmayayım dedi, daha çok erken sizce doğru olabilir mi o kontrolden önce cinsiyet önemli değildi ama kontrolden sonra sanki şartlandırdım kendimi rüyamda bile bebeğimin erkek olduğunu görüyorum netleşseydi rahatlardık
evet cnm çok şükür herkes iyi..öle grip olan 2-3 arkadaşımız var onlarda çok şükür ağır değil..öalışan arkadaşlar yorgunlukları..ama çok şükür ciddi bi problem yok...inş artık cinsiyetlerin çoğu belli oldu...sonrasında cicileri gösteririz inş..öyle cnm.. bi arkadaşda sadece az su içtiği için suyu azmış.hatta bebiş hareket edemiyomuş..oda bolsu ile giderilir..okumuşsundur gerçi...:teselli::enbuyukkk:
wıy neden acaba... yardımcı olabilsem sana keşke ama..sonra yine dernersin istersen olmuyosa kısmet...sorarım sana bol bol
cnm için rahat olsun erkektir büyük ihtimal dediğine göre..olmadı biraz bekle yine git doktora..boşuna kafan karışmasın..
amin canım rica ederim...tatlişoğlum tşk ederim,hayırlısıyla hepimiz bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin rabbim...
http://www.kadinlarkulubu.com/bebeklerimizin-cinsiyetleri-isimler/397695-erkek-isimleri.html
Kızlar cinsiyeti öğrendik ama şimdiden isim derdine düştüm aklımda bir isim var emin değilim.Sitede konu açtım bunla ilgili bir oy verirseniz sevinirim.http://www.kadinlarkulubu.com/bebeklerimizin-cinsiyetleri-isimler/397695-erkek-isimleri.html
Canım bu arada uzun zamandır çizelge yapmak istiyordum olmuyordu verdiğin linkten ben de faydalandım teşekkür ederim
kızlar lekelenmem olmus bu haftada hala olabilirmi??eşime ulasamıyorum cıldırcam
Canım bu arada uzun zamandır çizelge yapmak istiyordum olmuyordu verdiğin linkten ben de faydalandım teşekkür ederim
esracım sen 3lü 4lü test yaptırdınmı benim ayın 12sinde 3lü taramam var
nası yaptın canım ya en sonda nereyi kopyaladın.ben kopyalıyorum anlatıldığı gibi site kabul etmiyoo
:teytey: çok güzel olmuş...hımmm kırmızı kırmızı...zemuszemus hihoyyyt
cnmcım eşim son anda vazcaydı bu testlerin hiç birini yaptırmıcaz..doktorumda siz nasıl isterseniz dedi...normalde hepsini yaptırcaktık ama... detaylı ugs giricem o kadar.. yani yaptırmadım cnm..
leegörkem,mormaske,landsarc,aysu,güleysa,dramer35 cok saolun kızlar atladığım biri varsa kusura bakmayın..dr gittim bebğimi gördüm rahatadım drum cok ayakta kalmama bağladı yani yorgunlukakannehiryatıp isritahat etememi ve bol sıvı almamı istedi..suan iyiyim bir daha tekrarlarsa ilaç kullanacakmısız..bebişimi gördüm büyümüş teyzeleri 12 cm olmus bebişim 62 gropuyorumnanaktan
ya topiklerde hep gördüm birçok kişi yaptırmıyor bende de soru işareti oluştu ya sadece 3 lümü yaptırsam yoksa kafam karıştı iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?