2011 Nisan Anneleri

ya topiklerde hep gördüm birçok kişi yaptırmıyor bende de soru işareti oluştu ya sadece 3 lümü yaptırsam yoksa kafam karıştı iyice

cnm sen en dorusunu bilirsin ama benim fikrim iki testin iyi sonuç verdiyse boşuna yaptırma...mesela ben tamamen özele gitmeme rağmen 2li yi sadece yaptır dedi oda istersen çünkü en önemli ve doğru sonuç bu veriyomuş..ki oda özel para peşindeler gibi bi izleenim bırakmadı öyle olunca...eşinle doktorunla istişare yap.uygun olana karar verirsiniz zaten..

özür dilerim hayatım seni unutmusum haklısın..yaa bebişim bahane yapmısta beni cagırmıs teyzesi..bu arada cinsiyetimizde kesinleşti oğlusum geliyorgamyoncuiremsuben sormadım bile sadece iyiyimi dedim dr da meraklanma oğlumuz gayet iyi dedi..gecen seferde erkek demişti.

bizde öyle yapıcaz ikili testi yaptırdık sadece cuma günü sonuçu öğrenicez dua edin inşallah bi problem çıkmaz

maşallah.. tatlışoğlum listeye ekledimi bi erkeğimizide.. ay çok heycan yaptım..bende bu gidişimde öğrenicekmiyim...boshayallersmile
bizde öyle yapıcaz ikili testi yaptırdık sadece cuma günü sonuçu öğrenicez dua edin inşallah bi problem çıkmaz

çıkmaz cnm allahın izniyle rahat tut içini...çok şükür kimsede çıkmadı bu topicte maşallah..

tesekkür ederim tatlımzemuszemusbu gidişinde öğrenirsin hayatım sende 12.haftadan sonra artık belli oluyor..sonsuzz kadar saklaymzlar kendilerini dimi nasılsa öğrencezsositososito

saol cnm yaa ama ben de öle yapıyorum kabul etmiyor site.formata uygun değil yazılım diyor.pufff

Kızlar yaaaa deli gibi tatlı istiyor canım ( Ye tatlıyı çıkar hakkıyı doğru mu yoksa :) İşin kötüsü tatlı hala midemi ekşitiyor yiyemiyorum ki

Mrb kızlar çok sıkıntılı bir gün geçirdim. Ama şuan daha iyi hissediyorum kendimi çok şükür. Sabah hastaneden aradılar. Üçlü testinizin sonucu problemli çıktı gelirmisiniz dediler. Nasıl gittik Allahla kendim biliyorum. 1/250 'nin altında çıkmış. Riskimiz 1/168 miş. Yani 168 de bir bebeğimizin problemli olma riski varmış. Doktor olacağı anlamına gelmiyor. Çünkü bu veriler istatistiksel . Bilgisayar programı tarafından hesaplanıyor, kesin sonuç için amniyosentez öneriyorum dedi. Amniyosentez yaptırmanında 1/100 düşükle sonuçlanma riski var dedi. Buda sağlıklı bir bebeği de riske atma anlamına geliyor, karar size ait dedi. Amniyosentez sonucu kötü çıkarsa gebeliği isterseniz sonlandırabiliriz dedi. Biz amniyosentez yaptırmak için düşünmek istediğimizi söyledik. Daha sonra akşam üzeri başak bir hastahanede de testi tekrarlayalım diye düşündük. Zaten o hastanedede doktorum vardı.Bebeğin sağlığı gayet iyi dedi. Erkek olduğunu bu doktorumda söyledi. Sonra üçlü test için kan verdik. Aslında amniyosentez yaptırıp bebeğimi tehlikeye atmak istemiyorum. Sonuç kötü çıksada aldırmayı düşünemem. Allahın verdiği canı nasıl alırım.Allahtan gelen herşeye razıyım. Üstelik ben bebeğimin sağlıklı olduğuna bütün kalbimle inanıyorum. Sonuçta bu testler tanı koyucu testler değil. Tamamen istatistiksel veriler. Bakalım bu hastahanedeki sonuçlar nasıl çıkacak. Haftaya çıkacakmış. Şuan iyi şeyler düşünüp iyi hissediyorum kendimi Allaha çok şükür. Bu testleri yaptırmayanlar en iyisini yapmışlar diye düşünüyorum şimdi.

Canını sıkma canım inşallah :Saruboceq:bi problem çıkmaz iyi düşün için rahat olsun :Saruboceq:

Kızlar yaaaa deli gibi tatlı istiyor canım ( Ye tatlıyı çıkar hakkıyı doğru mu yoksa :) İşin kötüsü tatlı hala midemi ekşitiyor yiyemiyorum ki
cnm sen daha öğrenemedinmi cinsiyetini...

cnm ben yaptırmadım... ama sende içini ferah tut.. ..HİÇ BİŞEY OLMAZ ALLAHIN İZNİYLE...

iyi canım bende seni merak ediyordum.sonucun ii olmasına çok sevindim oğluşumuzda hayırlı olsun:))
canım sıkma canını bu testler %100 değil zaten sadece istatiksel değerlere bakılıyor neyin ne olacağı hiç belli olmaz.sen içini ferah tut bebişide üzme inş bu tahlil sonucu daha net bilgi verir size ama sen stres yapma güzel haberlerini bekliyoruz...

haaa sonradan aklıma geldi benim ablamada bu risk var dediler değerleride yüksek çıktı onunda karnından su aldılar. allaha şükür bişey çıkmadı şimdi 4 yaşında çok akıllı bir oğlu var yani senin strese girecek bi dururmun yok tamammı canım.

Son düzenleme:
tatlışoğlum cok tesekkür edrim oğlusumu listeye eklersiniz umarımopuyorumnanaktan
balkupum canım içini ferah tut bu sonucların coğunda aminosentez temiz cıkıyorbebiş gayet saglıklı oluyor.

Canını sıkma canım inşallah :Saruboceq:bi problem çıkmaz iyi düşün için rahat olsun :Saruboceq:

cnm ben yaptırmadım... ama sende içini ferah tut.. ..HİÇ BİŞEY OLMAZ ALLAHIN İZNİYLE...

balkupum canım içini ferah tut bu sonucların coğunda aminosentez temiz cıkıyorbebiş gayet saglıklı oluyor.

Kızlar çok sağolun desteğiniz için.olumunekankayizsmile

canım içini ferah tutu.bebişlerimiz allaha emanet.ayrıca ben anlamadım.1/250 risk olmuyor da 1/168 mi risk oluyor?sonuçta bunlar sayısal veriler.iyi düşün iyi olcak canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…