- 12 Ağustos 2010
- 1.220
- 108
- 163
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #11.001
vallahi canım ben vugün öğrendim prensesimin cinsiyetini doktor bak diye gösterdi böyle s gibi bişeydi ben anlamadım pek ama.seninki oğlan gibi sanki.benim daha farklıydı.zemuszemus
oglana benziii dimiiii..
koparcam onun pipisini bi dogsunnsempatiksalakcinni
Bugün ben de lcw'den hamile pantolonu aldım.
Hem modeli çok güzel hem de çok rahat. 40 tl civarında bütün modeller.
gözün aydın jojop darısı benim başıma artık..ne güzel bi prensesin olacak..
saol canım darısı başınaaa
DİKKAT ETMEMİŞİM CNM....hamişlik işte :) beyin cimlastiğide yapamıyorum ne zamandır.. delikafaduldenesrayağmur öğrendim canım erkek,avatarımdan da anlaşılacağı üzere:CüvCüv: ama tatlı krizlerim yeni başlıyor
esracım ben özelden msj atamıyorum daha hakkım yok.valla tırnak parantez ne kadar link varsa denedim ama başarılı olamadım.neden bilmiyorum.arkadaşın dediği gibi senin dediğin gibi ve orda anlatılan gibi hepsini denedim canım.yarın bidaha deneyim artık.sizinkileri görünce de rengarenk bayıldımm.saol tatlım
esrayağmur öğrendim canım erkek,avatarımdan da anlaşılacağı üzere:CüvCüv: ama tatlı krizlerim yeni başlıyor
Mrb kızlar çok sıkıntılı bir gün geçirdim. Ama şuan daha iyi hissediyorum kendimi çok şükür. Sabah hastaneden aradılar. Üçlü testinizin sonucu problemli çıktı gelirmisiniz dediler. Nasıl gittik Allahla kendim biliyorum. 1/250 'nin altında çıkmış. Riskimiz 1/168 miş. Yani 168 de bir bebeğimizin problemli olma riski varmış. Doktor olacağı anlamına gelmiyor. Çünkü bu veriler istatistiksel . Bilgisayar programı tarafından hesaplanıyor, kesin sonuç için amniyosentez öneriyorum dedi. Amniyosentez yaptırmanında 1/100 düşükle sonuçlanma riski var dedi. Buda sağlıklı bir bebeği de riske atma anlamına geliyor, karar size ait dedi. Amniyosentez sonucu kötü çıkarsa gebeliği isterseniz sonlandırabiliriz dedi. Biz amniyosentez yaptırmak için düşünmek istediğimizi söyledik. Daha sonra akşam üzeri başak bir hastahanede de testi tekrarlayalım diye düşündük. Zaten o hastanedede doktorum vardı.Bebeğin sağlığı gayet iyi dedi. Erkek olduğunu bu doktorumda söyledi. Sonra üçlü test için kan verdik. Aslında amniyosentez yaptırıp bebeğimi tehlikeye atmak istemiyorum. Sonuç kötü çıksada aldırmayı düşünemem. Allahın verdiği canı nasıl alırım.Allahtan gelen herşeye razıyım. Üstelik ben bebeğimin sağlıklı olduğuna bütün kalbimle inanıyorum. Sonuçta bu testler tanı koyucu testler değil. Tamamen istatistiksel veriler. Bakalım bu hastahanedeki sonuçlar nasıl çıkacak. Haftaya çıkacakmış. Şuan iyi şeyler düşünüp iyi hissediyorum kendimi Allaha çok şükür. Bu testleri yaptırmayanlar en iyisini yapmışlar diye düşünüyorum şimdi.
:2:
bende burdayımmmmmmmmmmmmmmmmm
:2:
bende burdayımmmmmmmmmmmmmmmmm
canım hoşgeldin.hayırlı olsun bebişin.elini çabuk tut da seni de nisan annesi yapalım inşallh:hulya:hayırlısı canım ne zaman hayırlıysa inşallah.
hoşgeldin sefalar getirdin cnm....a.s.
Sağol canım seninde hayırlı olsun.Gözüm aydın ilk bebek mi seninde?canım hayırlı olsun oğluşunn.ben de bugün öğrendim prensesimiz geliyoozemuszemus
esracım önerdiğin topiği açtım gelin paylaşın bakalım...
arkadaşlar esra arkadaşımız hangi şehir ve semtlerde oturduğumuzu belirttiğimiz bir topik açmamı önermişti bende açtım.sizlerde gelin bakalım nerelerden yazışıyoruz...
canım içini ferah tutu.bebişlerimiz allaha emanet.ayrıca ben anlamadım.1/250 risk olmuyor da 1/168 mi risk oluyor?sonuçta bunlar sayısal veriler.iyi düşün iyi olcak canım
BALKUPUM seninde dediğin gibi bunlar sadece ihtimal istatiksel veri.İçini ferah tut dua et bol bol
canım b
y
k geçmiş olsun ama bence amniyosentez yaptırma risk alma..bu sonuçlar zaten kesin değil istatiksel..benim en yakın arkadaşımında ikili testi sorunlu çıkmıştı kaç gün kendini harap etti,birkaç yere yaptırdı ense kalınlığı fazla çıkmıştı ama maşallah hiçte bişey olmadı ,kızı oldu şimdi 9 aylık tupr gibi sağlıklı..üzme kendini inş bu seferki sonuçlar ii çıkar,bilgisayar ölçümü sonuçta..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?