2011 Nisan Anneleri

esrayağmur öğrendim canım erkek,avatarımdan da anlaşılacağı üzere:CüvCüv: ama tatlı krizlerim yeni başlıyor

slm nısan annelerı

bende belkı nısan sonu dogurursam ucundan kıyısından gelırım bu topıge

bende heyecanla beklıyorum cınsıyetını 25 ıkılı testımız var soylermıkı acaba cınsıyetı

esracım ben özelden msj atamıyorum daha hakkım yok.valla tırnak parantez ne kadar link varsa denedim ama başarılı olamadım.neden bilmiyorum.arkadaşın dediği gibi senin dediğin gibi ve orda anlatılan gibi hepsini denedim canım.yarın bidaha deneyim artık.sizinkileri görünce de rengarenk bayıldımm.saol tatlım

vallahi canım ben vugün öğrendim prensesimin cinsiyetini doktor bak diye gösterdi böyle s gibi bişeydi ben anlamadım pek ama.seninki oğlan gibi sanki.benim daha farklıydı.zemuszemus

gözün aydın jojop darısı benim başıma artık..ne güzel bi prensesin olacak..

oglana benziii dimiiii..
koparcam onun pipisini bi dogsunnsempatiksalakcinni

evet sankim pipiş gibi böyle sallandığına göre sempatiksalakcinni

Bugün ben de lcw'den hamile pantolonu aldım.
Hem modeli çok güzel hem de çok rahat. 40 tl civarında bütün modeller.

cnm istanbuldansın sanırım hangi lcw dan aldın? acaba ümraniyedeki lcwda var mıdır? bu hamile koleksiyonu her yerde yokmuşta..

esrayağmur öğrendim canım erkek,avatarımdan da anlaşılacağı üzere:CüvCüv: ama tatlı krizlerim yeni başlıyor
DİKKAT ETMEMİŞİM CNM....hamişlik işte :) beyin cimlastiğide yapamıyorum ne zamandır.. delikafadulden

kısmet cnm olur inş..

bayans cnm meydan alışveriş merkezindede varya lcw orda bol çeşit var.. ama ümraniyedede çeşit çok...ben namazgah durağının oraya ilk gelin geldim 7 ay kaldım.. oraları çok iyi biliyorum ve çok seviyorum..

canım b
y
k geçmiş olsun ama bence amniyosentez yaptırma risk alma..bu sonuçlar zaten kesin değil istatiksel..benim en yakın arkadaşımında ikili testi sorunlu çıkmıştı kaç gün kendini harap etti,birkaç yere yaptırdı ense kalınlığı fazla çıkmıştı ama maşallah hiçte bişey olmadı ,kızı oldu şimdi 9 aylık tupr gibi sağlıklı..üzme kendini inş bu seferki sonuçlar ii çıkar,bilgisayar ölçümü sonuçta..

esracım önerdiğin topiği açtım gelin paylaşın bakalım...

arkadaşlar esra arkadaşımız hangi şehir ve semtlerde oturduğumuzu belirttiğimiz bir topik açmamı önermişti bende açtım.sizlerde gelin bakalım nerelerden yazışıyoruz...

canım içini ferah tutu.bebişlerimiz allaha emanet.ayrıca ben anlamadım.1/250 risk olmuyor da 1/168 mi risk oluyor?sonuçta bunlar sayısal veriler.iyi düşün iyi olcak canım

Evet canım bizde öyle düşündük. 250 kişide bir olunca normal kabul ediliyor. 168 kişide bir olunca riskli. Üstelik ikili testim çok iyi çıkmıştı 1/10000. Çok sağol desteğin için.zemuszemus

BALKUPUM seninde dediğin gibi bunlar sadece ihtimal istatiksel veri.İçini ferah tut dua et bol bol

Teşekkürler kızlar. inşaallah bu seferki sonuçlar iyi çıkar. Sonuçta sonuçların güzel çıkmasıda olmayacağı anlamına gelmiyormuş. O nedenle bebeğimi riske atmak istemiyorum.olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…