- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #11.201
özel sektör takmazki bunu
valla doktorum istersem 20 günlük istersem 1 aylık heyet raporu vereyim dinlen dedi..problem olmasın diye 1 hafta dinlendim yine işe başladım.2 kere çocuğumu kaybetme durumunda hastanede kaldım 2 şer gün..biliyolar ama bana dediği laf ne biliyomusunuz kafana takma hocam bizim analarımız tarlada 9 tane doğurdu doktor yüzü görmedi kaydirigubbakcemile3
valla doktorum istersem 20 günlük istersem 1 aylık heyet raporu vereyim dinlen dedi..problem olmasın diye 1 hafta dinlendim yine işe başladım.2 kere çocuğumu kaybetme durumunda hastanede kaldım 2 şer gün..biliyolar ama bana dediği laf ne biliyomusunuz kafana takma hocam bizim analarımız tarlada 9 tane doğurdu doktor yüzü görmedi kaydirigubbakcemile3
takmak zorunda hatta bu paraf işçiler için konmuş hamileliği boyunca işten bile atamıyorlar. kanunun adı 4857 sayılı iş kanunun 74. maddesi
Off ben de yaa öğrencilerimi çok seviyorum ama çok zor geçiyor.Sabah uyandığımda hala hava karanlık oluyor.Hiç yataktan çıkasım gelmiyor.Ama canım seninki baya yoğunmuş ben 15.30 gibi evde oluyorum.
Müdürleri de hiç açmayın çok dertliyim ahh ahh.Bizimki tutturdu folklor çalıştıracakmışım.Ya ben bu halimle nasıl hoplayıp zıplayayım.Bir de kabul etmeyince nasıl azarladı ağlattı adam beni ya.Güya şimdi konuyu kapattık ama insan bi düşünür bu kadar olmaz.İnşallah buralara girip okumuyordur,direkt anlar çünkü kendisinden bahsettiğimi :))))
takmak zorunda hatta bu paraf işçiler için konmuş hamileliği boyunca işten bile atamıyorlar. Kanunun adı 4857 sayılı iş kanunun 74. Maddesi
o iş kanununda hamileler günde 7,5 saatten fazla çalıştırılamaz diye de bi ibare var benimkiler takmıyo sabah 8,30 akşam 7 çalışıyorum ben
o iş kanununda hamileler günde 7,5 saatten fazla çalıştırılamaz diye de bi ibare var benimkiler takmıyo sabah 8,30 akşam 7 çalışıyorum ben
ayyyy. k...... kenarı , keşke hep erkek bebeğe hamile kalsaydın deseydin şimdi aslına dönünce pek yüzüne bakılmıyor sırnaşık şeysırnaşık şey
amaaaan tatlım boşver böyle kendini bilmezleri sen..sonuçta hamilelikte yeri gelcek şimdi olmasa bile şişkoluktan kendimizden korkucaz.açıkcası ben artısı ile eksisi ile hamileliğin keyfini sürüyorum süreceğim de sositososito:lepi::lepi:
peki sen süt iznini de mi kullanamıyacaksın onlar izin vermiyor diye
leegorkem canım bazen böle patavatsızlar çıkıyor insanın karşısına,birdahaki görünüşünde sende ayyy oğlan anneleride doğum yapınca çirkinleşiyor diyorlar doğruymuş dersin,hurafemi bitanede sen hurafe çıkar bişi olmazkaydirigubbakcemile3
Çalışan anne adayları Rabbim size sabır ve güç versin...İşiniz zor...
ben çalışan anne olmak istemiyorum canım hiç değilse 1 yıl kocam baksın artık ondada ya ben kariyer filan derdinde değilim yapabileceğim bişey yok anası baksın diye yapmadım ben bu çocuğu napıym çok canımı sıkıyor bu konu
Canımm bende işten ayrılmayı düşünüyorum,burda çok zor olur,çalışma saatleri çok,evim işyerim arası çok uzak,yani burda olmaz ama bebiş biraz kendini toparlasın çalışırım inşallah.Zaten bi çıksam temizlik yaparım,çiçeklerimle ilgilenirim,yapmayı istediğim hobiler var onları yaparım ve deli gibi kitap okurum diye hayal kuruyorum ama sanırım o zamanda bunları yapacak halim kalmayacak.:CüvCüv:
oo isim aranmaya başlanmış
bizim kıza da erkeğe de isim hazırdı
ilkde zor oluyor isim koyması da
hiç bir ismi yakıştıramıyorsun yavruna ama
ikincisinde ilkine uygun hoşuna giden bir ismi buluveriyorsun
ben de daha 3-4 çocuğa yetecek isim var aklımda
artık 3. 4. ye inşallah
benim gibi çok çocuk düşünen var mı acaba
3.yü kesin yaparım gibime geliyor
4. yü belki
e tabi Rabbi izin verirse
Kızlar Ya of benim dün çok moralim bozuldu. Dün çalışma arkadaşım ile Holding e gelir gelmez arkadaşlar karşıladı. Bizim iş ekibi İstanbul'da, biz 2 kişi Manisadayız. Uzun zamandır da görüşmüyorduk
Burda 1 yıl önce doğum yapmış bi kız var. Oğlu oldu. İşte herkes hayırlı olsun falan diyor. Ne hissediyosun kızmı erkekmi dedi. Ben de kız gibi dedim. O da ben de öyle tahmin ettim dedi. Neden diye sordum. Kız bebek annenin güzelliğini alırmış, erkek bebek anneye güzellik katarmış dedi. Benim oğlum oldu cildim falan çok güzeldi yanaklarım dolgunlaşmıştı ben de seni görür görmez kız tahmin ettim dedi(((
Ay daha yeni yoldan gelmişiz sabah 5 te kalkmışız zaten İstanbul stresi var. Nutkum tutuldu kıza birşey diyemedim sonrada kızdım kendime neden sessiz kaldım diye. Ay zaten hamilelik psikolojisi var. Hiç yaşamamış olsa neyse diyecem ama beni anlaması lazxım. İnsan böyle şey söylermi. Çok canım sıkıldı. Aynada 2 saat kendimi inceledim ben çirkinleşiyormuyum acaba diye(
Grupta da pek sevilmeyen bir kız sonra da dedim amannn bebişi düşün üzülme geçici bi dönem ne de olsa dedim kendi kendime
Ayy kendi derdimle sizide sıktım canım ya. İçimi dökeyim dedim:)
Burda çok yalnızım çünkü:gitme:
gunaydın kızlar..
bu aralar psikolojiniz nasıl..ben kendimi cok huzursuz hissediyorum..her gece 5-6 tane ruya qöruyorum..
eşim de artık benı ıdare etmıyor alttan almıyor..her gun kavga gurultu ve 4aylık ewlıyız bebısımee bişi olcak dıe cok korkuorum:çok üzgünüm:
Günaydın arkadaşlar, güne pek iyi başlamadım.Tam okula gittim derse giriyodum bi arkadaş akrabasının doğum yaptığını ve bebeğin şu an çok kötü olduğunu, iç organlarının tam gelişmediğinden falan bahsederken ben küttttt olduğum yerde bayıldım.Haydii beni taşımışlar falan hastaneye gittik, tansiyon, şeker düşmüş.Tabi bi de arkadaşın anlattıklarından etkilendim.Yazık o da suçluluk hissetmiş aradı biraz önce çok özür dilerim diye...Böyle işte doktor rapor verdi 3 gün dinlen evde dedi.Bu arada 2li testimiz belli olmuş çok şükür bir risk yokmuş.Çok hareketli bir sabah oldu benim için.Şimdi evdeyim dinleniyorum...
vallahi kapının önüne koyuluveririz aliallah :) 2 yıl önce birlikte çalıştığım arkadaşımı doğum yapmasını bahane ederek işten cıkardılar şu an ben 3,5 aylık yerine gelen kızımız da 1,5 aylık hamile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?