2011 Nisan Anneleri

baksennnn sorsana kendinin karısıdamı tarlada 9 tane doğurmuş klava: klava:

özel sektör takmazki bunu

KESİNLİKLE ÖZEL SEKTÖR TAKMAZ.. ANINDA YENİ ELEMAN BAKMAYA BAŞLAR... BENİM PATRON GEBE OLDUĞUMU ÖĞRENİNCE YEMİNLİ MİŞAVİRE TELAŞLI TELAŞLI ABİ NE YAPICAZ... NE OLACAK ŞİMDİ DİYE HOP OTURMUŞ HOP KALKMIŞ :))) ÇALIŞMAYA NİYETİM OLDUĞUNU DUYUNCA RAHATLADI ADAM :)))) İNSAN ONURE OLUYOR YAA BÖYLE DUYUNCA :)))) ŞIMARDIM YANEEE :)))zemuszemus zemuszemus

Son düzenleme:

onlarda senin gibi bir müdür yoktu deseydinalsanaalsanasmile

takmak zorunda hatta bu paraf işçiler için konmuş hamileliği boyunca işten bile atamıyorlar. kanunun adı 4857 sayılı iş kanunun 74. maddesi

o iş kanununda hamileler günde 7,5 saatten fazla çalıştırılamaz diye de bi ibare var benimkiler takmıyo sabah 8,30 akşam 7 çalışıyorum ben

müdürünüz bayan deildir sanırım burda yoktur rahat olun..aman keşke duysalar suratlarına söyliyemiyoruz zatenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

arama motorunda hamilelik hakları diye arattım dün
çalışan kadınların sosyal hakları konusunda iş kanunun 74. maddeye göre diye ibaresinin altında paraf paraf var memurlar netten de buldum hepsinin çıktısını aldım....
506 sayılı kanun da var43. maddesi

çokkk haklısın tatlım bu Allahın bize bir hediyesi:CüvCüv:yalnız ben de yanına bırakmayacağımaklinialirimsmile

celal tozan
türk iş sosyal güvenlik danışmanı
hamile kadın işçiler hakkındaki yazısı
onun yazılarınada bir bakın isterseniz

peki sen süt iznini de mi kullanamıyacaksın onlar izin vermiyor diye

kullanıcam yani doğumiznine çıkıcam 16 hafta daha sonra raporlada uzatıcam bunu 1 2 hafta gelicem sonra işe yani ssk dan paramı alana kadar sonrada ayrılıcam burdan çünkü istem,yorum hemde hiç hamilelik çekilmiyo bunlarla doğumdan sonrası hiç çekilmez

ayy yorumları okudukça güldüm güldükçe moralim düzeldi sağolun kızlar yaolumunekankayizsmileben biliyorum yapacağımıaklinialirimsmile

Çalışan anne adayları Rabbim size sabır ve güç versin...İşiniz zor...

ben çalışan anne olmak istemiyorum canım hiç değilse 1 yıl kocam baksın artık ondada ya ben kariyer filan derdinde değilim yapabileceğim bişey yok anası baksın diye yapmadım ben bu çocuğu napıym çok canımı sıkıyor bu konu

Canımm bende işten ayrılmayı düşünüyorum,burda çok zor olur,çalışma saatleri çok,evim işyerim arası çok uzak,yani burda olmaz ama bebiş biraz kendini toparlasın çalışırım inşallah.Zaten bi çıksam temizlik yaparım,çiçeklerimle ilgilenirim,yapmayı istediğim hobiler var onları yaparım ve deli gibi kitap okurum diye hayal kuruyorum ama sanırım o zamanda bunları yapacak halim kalmayacak.:CüvCüv:

bencede onları yapacak vakit bulamazsın ki bebiş olunca annesiiiiii
kızlar bu ssk dan para alma olayı bu iş nasıl yürüyo illa ücretli izinden sonra işe başlamakmı lazım para almak için

evet canım wallai baya zorlucak gibi geliyor isim olayı:) bu arada bizde düşünüyoruz 3 tane ama zaten yasım 29 onun 34 ne ara nasıl 3 taneyi sıkıştırabilirim bilemiorum:) eşim şimdiden basladı 3 çocuk pazarlğına ama hayırlısı dur bi dedim biri doğsunda gerisini sonra düşünelim:))))

ayyy canım hakikaten ne densiz insanlar war yaaa takma hiç kafana bence değmez üzüldüğüne bende alerji oldum yüzüm boynum göğüslerim kırmızı kırmızı kabardı kasıntım basladı eltimde tutturdu senin kızn olacak kesin sirf sivilce oldun diye yok diyorum o alerji sivilce diil bi dahaki gördüğünde yine ayyy senin sivilceler iyice azmış diyor:))) iki gün önce görüştük benekler geçmişti bnm demez mi fondatenle mi kapattın diyee boğuvercektimm:)))

canım bende çok karman çorman rüyalar görüyorum hamilelikten heralde. canım evliliğin ilk alışma dönemlerinde illaki oluyor o bizde kavga gürültü olmasada ben ilk 3 ay sürekli birşeylere alınıp kendi kendime ağlıyordum ama zamanla geçti o bnm nelere bozulduğumu öğrendi daha az kırmaya basladı bende eskisi gibi hassas davranmadan alınganlıktan ve kapristen vazgeçtim şimdi iyiyiz maaşallah yani... ama su bi gerçekk erkeklerin bizim kadar hassas düşünmesini bekleyemeyiz doğalarına aykırı ilk önce o yüzden o bişi desede sen duyma baska biyere git duym cewap verme kavga edip bebişi seni üzdüğüne değmez...

ayyy canımmm hassas oluyoruz işte bu dönemde dikkat et nolursun kendime canım üzme kendini..

buyrun bakalım allahım yarabbim ne insanlar warya:))) o yüzden işte doğum yapmayı erkeklere diil bayanlara nasip etmiş Allah adamların bakış açısına bakar mısınız:))

ohh iyi olmus o adamlara.. wallahi e şanslı bnm aranızda sanırım kayınpederimle çalışıyorum hiç yormuyor beni habire eve yolluyor torununa bişi olmasın diye:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…