- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #11.221
geçmiş olsun canıma.s.günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr biz hasta olduk teyzeleri grip olduk
hoşgeldin aramızaa.s.merhabalar
ben de inşallah nisanda doğum yapacağım. sizlerle tanışmak istedim. SAT 18 temmuz. bebeğimin tahmini doğum tarihi 15 nisan 2011.
inşallah hepimiz sğlıcakla kucağımıza alırız bebişlerimizi. bebeğimin cinsiyeti kesin değil ama erkeğe benziyor dedi doktor. 17. haftamda öğrenirim sanırım.
çaktırmadan yapmak lazımyerimsenibeno bebek hemşireleri boğar öldürür bizi ben sölüym çocuğun ağzına nar sıkıyoz diye aboooooooooooooooooo
canım ben de kan sulandırıcı iğne kullanıyorum ancak giderek göbeğim geriliyor. sonra bacak ve kollara yapılıyormuş tam olarak nereye yapıldığını biliyor musun ? :uhm:
kızlar bende iğne kullanıyorum...canım ben bacağımdan yapıyorum sadece iğneyi kendim uyguladığım için koldan yapamam, birde bacaktan çok morardı kolumda morarsın istemiyorum, canım bacağın üst kısmına ve iki bacağın ayrım yeri varya o hizadan yapıyorum( anlatacak kelime bulamadım inşallah anlamışsındır :)) ), elinle yağ dokusunu hissetmeye çalış canım malum kasa yapılmaması lazım ama yapılsada bişey olmaz emilimi geç oluyormuş, allah yardımcımız olsun bazen batmıyor iğneler çok canım acıyor ama feda olsun kuzuma yeterki o sağlıkla gelsinde ne yapalım....
geçmiş olsun canıma.s.Günaydın arkadaşlar, güne pek iyi başlamadım.Tam okula gittim derse giriyodum bi arkadaş akrabasının doğum yaptığını ve bebeğin şu an çok kötü olduğunu, iç organlarının tam gelişmediğinden falan bahsederken ben küttttt olduğum yerde bayıldım.Haydii beni taşımışlar falan hastaneye gittik, tansiyon, şeker düşmüş.Tabi bi de arkadaşın anlattıklarından etkilendim.Yazık o da suçluluk hissetmiş aradı biraz önce çok özür dilerim diye...Böyle işte doktor rapor verdi 3 gün dinlen evde dedi.Bu arada 2li testimiz belli olmuş çok şükür bir risk yokmuş.Çok hareketli bir sabah oldu benim için.Şimdi evdeyim dinleniyorum...
allah yardımcınız olsun...gunaydın kızlar..
bu aralar psikolojiniz nasıl..ben kendimi cok huzursuz hissediyorum..her gece 5-6 tane ruya qöruyorum..
eşim de artık benı ıdare etmıyor alttan almıyor..her gun kavga gurultu ve 4aylık ewlıyız bebısımee bişi olcak dıe cok korkuorum:çok üzgünüm:
canlarım bende nisan annelerindenim.yaş:29 sat:?? muht.d.t.:15nisan boy:1.58 kilo:53 bebikimin ismi daha cinsiyet belli degil.göstermiyo keratam.ismim esma.hepinizi öptm
bi gün bu gruba katılacağım hiç aklıma gelmezdi kaydirigubbakcemile3 ..benim de 27 temmuz hamilelik başlangıcım. 28 nisan da beklenen doğum tarihi.cinsiyet henüz bilmiyoruz 12 haftada olduğumuz için kesin bişey söylemiyolar ama sanırım erkek.(bana öyle geliyo)hamile kaldığımda 65 kiloydum ama şuan iki kilo vermiş durumdayım..malum bulantılar vs.bakalım hepimiz için hayırlısı olsun
sizde aramıza hoşgeldiniz arkadaşlara.s.ay bu arada kendimi tanıtmayı unutmuşum pınar ben :) bu da ilk hamileliğim yaşım da 25 bu konuda oldukça acemiyim ama buranın sıkı takipçisiyim
bencede onları yapacak vakit bulamazsın ki bebiş olunca annesiiiiii
kızlar bu ssk dan para alma olayı bu iş nasıl yürüyo illa ücretli izinden sonra işe başlamakmı lazım para almak için
çok geçmiş olsun cnm...ALLAH ACİL ŞİFA VERSİN...günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr biz hasta olduk teyzeleri grip olduk
HAYIRLI OLSUN CNM....hoşgeldin a.s.merhabalar
ben de inşallah nisanda doğum yapacağım. sizlerle tanışmak istedim. SAT 18 temmuz. bebeğimin tahmini doğum tarihi 15 nisan 2011.
inşallah hepimiz sğlıcakla kucağımıza alırız bebişlerimizi. bebeğimin cinsiyeti kesin değil ama erkeğe benziyor dedi doktor. 17. haftamda öğrenirim sanırım.
a.s. güle güle kullan cnm..beğendim... ellerinize sağlıkBakalım benim çizelgem olmuş mu
canım benim..öncelikle hayırlı olsun..bi bayan olrak evliliğini yaşamdan sırf eşin için bebiş istemişsin..özverin için seni tebrik ediyorum.. belki yeni evlisiniz ve ilişkilerde böyle bi kısıtlama olucağını düşünemedi eşin ondan olablirimi aranızdaki bazı sorunlar..eşini sen daha iyi tanıyorsun..inş en kısa zamanda çözlür..sende takma kafana ne olur..stres yapma..geçiçek bunlar inş..:smiley-cool: ilk 1 sene biz neler yaşadık eşimle... bi dönem cnm.. AMA BAK BEBİŞİN OLMUŞ HEMENCECİK..TADINI ÇIKART..ÇOK ÖPTÜMgunaydın kızlar..
bu aralar psikolojiniz nasıl..ben kendimi cok huzursuz hissediyorum..her gece 5-6 tane ruya qöruyorum..
eşim de artık benı ıdare etmıyor alttan almıyor..her gun kavga gurultu ve 4aylık ewlıyız bebısımee bişi olcak dıe cok korkuorum:çok üzgünüm:
CNM BENİM YA...Günaydın arkadaşlar, güne pek iyi başlamadım.Tam okula gittim derse giriyodum bi arkadaş akrabasının doğum yaptığını ve bebeğin şu an çok kötü olduğunu, iç organlarının tam gelişmediğinden falan bahsederken ben küttttt olduğum yerde bayıldım.Haydii beni taşımışlar falan hastaneye gittik, tansiyon, şeker düşmüş.Tabi bi de arkadaşın anlattıklarından etkilendim.Yazık o da suçluluk hissetmiş aradı biraz önce çok özür dilerim diye...Böyle işte doktor rapor verdi 3 gün dinlen evde dedi.Bu arada 2li testimiz belli olmuş çok şükür bir risk yokmuş.Çok hareketli bir sabah oldu benim için.Şimdi evdeyim dinleniyorum...
a.s. hoşgeldin cnm...hayırlı uğurlu olsun...zemuszemuscanlarım bende nisan annelerindenim.yaş:29 sat:?? muht.d.t.:15nisan boy:1.58 kilo:53 bebikimin ismi daha cinsiyet belli degil.göstermiyo keratam.ismim esma.hepinizi öptm
hoşgeldin cnm topiğe...hayırlı uğurlu olsun..opuyorumnanaktan HAMİŞLİK İYİ GİDİYODUR İNŞ...şişli memoriale gidiyorum tatlım ben. çok memnunum şimdilik herşey yolunda gidio bakalım umarım böyle de devam eder sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza :)
ayyy canım hakikaten ne densiz insanlar war yaaa takma hiç kafana bence değmez üzüldüğüne bende alerji oldum yüzüm boynum göğüslerim kırmızı kırmızı kabardı kasıntım basladı eltimde tutturdu senin kızn olacak kesin sirf sivilce oldun diye yok diyorum o alerji sivilce diil bi dahaki gördüğünde yine ayyy senin sivilceler iyice azmış diyor:))) iki gün önce görüştük benekler geçmişti bnm demez mi fondatenle mi kapattın diyee boğuvercektimm:)))
ayy bu insanlar da bizimi buluyor ne.klava:ya dediğin alerjiden bende oldum canım. boynumdan göğsüme kadar kırmızı ve kaşınıyor. bu 3. günüm allahtan baya azaldı. sanırım strestenCADIARZU
angel74, esteem, ipeğimu, leegorkemm, leylaars, mefunihi, mesa, mormaske, ozlemes26, teacher1907, yicika
selam topiğin güzel anneleriiia.s.
ayy bu insanlar da bizimi buluyor ne.klava:ya dediğin alerjiden bende oldum canım. boynumdan göğsüme kadar kırmızı ve kaşınıyor. bu 3. günüm allahtan baya azaldı. sanırım strestenCADIARZU
BEBİŞİM takma kafana... bize ANNELİK NİŞANI TAKILACAK...GÖKTEN MELEKLER İNECEK... BİZİMLE BİRLİKTE BİR ORDU YOLDAŞIMIZ VAR...seni böyle şeyler etkilemesin...benim tenimi görsen şimdi boynumda özellikle nasıl çıktı 7-8 tane aynı yerde yanaklarımda..ama geçiyo sonuçta.. hiç birşey bizimle kalmıcak inş...kaydirigubbakcemile2 belimizmi kalın hulohop çeviririk gider.. olmadı doğuralım cilt bakımı bile yaptırırız.. yoksa bana neler diyolar......kaydirigubbakcemile3
angel74, esteem, ipeğimu, leegorkemm, leylaars, mefunihi, mesa, mormaske, ozlemes26, teacher1907, yicika
selam kızlar
dün doktora gittik
suyum azmış bol bol günde 3 lt su içmeliymişim
hareket bile edemiyor bak susuzluktan dedi
tam göremiyorum ama %80 kız dedi
iki hafta sonra gel hem suyuna bakalım
hem de cinsiyeti kesinleştirelim dedi
eli ayağı sağlığı maaşallah yerinde
ikili test sonuçları 3 gün sonra çıkacak
merak ediyorum inşallah güzel haberler gelir
kızıma bir kız kardeş geliyor yani
iki bacı olacaklar birbirlerine destek dayanak
sizler de iyisinizdir inşallah
kızlar merhabaaa
uzuncsa bir müddettir siteye giremiyordum yada girsemde mesajları okuyamıyorum çok kaçırdım sanırım... umarım herkes iyidir bebişlerinizde tabii... ben dün akşam doktora gittim bebek 17+2 gibi görünüyor önden gidiyoruz biraz bakalım. cinsiyetini de inadı tuuttu bir türlü göstermedi ama sonunda biraz araladı doktor erkek dedi yine de yanılma payı olabilir ama biraz öle bişi varsa lütfen bana kızmayın dedi:)))) eşim biraz buruklastı ama ben cok mutlu oldum acıkcası:)))))) şimdi isim arıyoruz bakalım:)))
Mrb kızlar çok sıkıntılı bir gün geçirdim. Ama şuan daha iyi hissediyorum kendimi çok şükür. Sabah hastaneden aradılar. Üçlü testinizin sonucu problemli çıktı gelirmisiniz dediler. Nasıl gittik Allahla kendim biliyorum. 1/250 'nin altında çıkmış. Riskimiz 1/168 miş. Yani 168 de bir bebeğimizin problemli olma riski varmış. Doktor olacağı anlamına gelmiyor. Çünkü bu veriler istatistiksel . Bilgisayar programı tarafından hesaplanıyor, kesin sonuç için amniyosentez öneriyorum dedi. Amniyosentez yaptırmanında 1/100 düşükle sonuçlanma riski var dedi. Buda sağlıklı bir bebeği de riske atma anlamına geliyor, karar size ait dedi. Amniyosentez sonucu kötü çıkarsa gebeliği isterseniz sonlandırabiliriz dedi. Biz amniyosentez yaptırmak için düşünmek istediğimizi söyledik. Daha sonra akşam üzeri başak bir hastahanede de testi tekrarlayalım diye düşündük. Zaten o hastanedede doktorum vardı.Bebeğin sağlığı gayet iyi dedi. Erkek olduğunu bu doktorumda söyledi. Sonra üçlü test için kan verdik. Aslında amniyosentez yaptırıp bebeğimi tehlikeye atmak istemiyorum. Sonuç kötü çıksada aldırmayı düşünemem. Allahın verdiği canı nasıl alırım.Allahtan gelen herşeye razıyım. Üstelik ben bebeğimin sağlıklı olduğuna bütün kalbimle inanıyorum. Sonuçta bu testler tanı koyucu testler değil. Tamamen istatistiksel veriler. Bakalım bu hastahanedeki sonuçlar nasıl çıkacak. Haftaya çıkacakmış. Şuan iyi şeyler düşünüp iyi hissediyorum kendimi Allaha çok şükür. Bu testleri yaptırmayanlar en iyisini yapmışlar diye düşünüyorum şimdi.
cnm istanbuldansın sanırım hangi lcw dan aldın? acaba ümraniyedeki lcwda var mıdır? bu hamile koleksiyonu her yerde yokmuşta..
ben çalışan anne olmak istemiyorum canım hiç değilse 1 yıl kocam baksın artık ondada ya ben kariyer filan derdinde değilim yapabileceğim bişey yok anası baksın diye yapmadım ben bu çocuğu napıym çok canımı sıkıyor bu konu
Canım hoşgeldin,nasıl bugün minik bebiş ve annesi?
aynen tatlımmmm allahım güç kuvvet versin bize bundan sonra ne kadar güzelse o kadar zor bi hayat bekliyo bizi
geçmiş olsun canıma.s.
kısa zamanda atlatırsın inş...
hoşgeldin aramızaa.s.
çaktırmadan yapmak lazımyerimseniben
kızlar bende iğne kullanıyorum...
henüz hiç göbekten vurulmadım...
eşim yaptığı zaman koldan yapıyor ben yaptığım zaman bacaktan...
ben görebildiğim kadar damarlara denk getirmemeye çalışıyorum...
iki parmak arası cildi sıktığımız zamn daha rahat oluyor...
benim iğnenin prosedür kağıdında iğne dikey olar batırılmalı ve enjelsiyon boyunca cilt iki parmak arasında tutulmalıdır yazıyor...
geçmiş olsun canıma.s.
dikket et kendine...
allah yardımcınız olsun...
başka şeylerle uğraşmaya çalış canım...
biraz kafanı dağıtırsın...
sizde aramıza hoşgeldiniz arkadaşlara.s.
çalışan arkadaşlar işiniz gerçekten çok zor...
allah yardımcınız olsun...
rabbim bir kolaylık versin...
Maşallah Paşa'ya diyelim. Önden gitmeyi abartmış biraz. Maşallah tekrar.
sen yapıyosun değilmi cnm yemekleri...ye ama aç kalırsan açlıktan miden ağrır yada bulantın olur bana aynen oluyo çünkü..Selam geçmişe dalmışım şimdi gördüm mesajını.
Karnım acıktı ama canım bişey istemiyor.
amin canım hakikaten abarttı biraz tosun olacak galiba doktorumuzun dediği kadarıyla benden nasıl olur öyle bir çocuk bilemiyorum ama 1.52 boy ve 46 kilo ile:) yaa ben hiçbirşey yiyemiyorum ve halen 2 kilo aldım süt yumurta hiçbirini tüketmeye henüz baslamadım ama nasıl oluyor bu iş anlamadım... önceden depolamısım demekki:)))
çok geçmiş olsun cnm...ALLAH ACİL ŞİFA VERSİN...
HAYIRLI OLSUN CNM....hoşgeldin a.s.
a.s. güle güle kullan cnm..beğendim... ellerinize sağlık
canım benim..öncelikle hayırlı olsun..bi bayan olrak evliliğini yaşamdan sırf eşin için bebiş istemişsin..özverin için seni tebrik ediyorum.. belki yeni evlisiniz ve ilişkilerde böyle bi kısıtlama olucağını düşünemedi eşin ondan olablirimi aranızdaki bazı sorunlar..eşini sen daha iyi tanıyorsun..inş en kısa zamanda çözlür..sende takma kafana ne olur..stres yapma..geçiçek bunlar inş..:smiley-cool: ilk 1 sene biz neler yaşadık eşimle... bi dönem cnm.. AMA BAK BEBİŞİN OLMUŞ HEMENCECİK..TADINI ÇIKART..ÇOK ÖPTÜM
CNM BENİM YA...klava: SANA NASIL BÖYLE BİŞEY SÖYLER...iyi olduna sevindim cnm..ne olur dikkat et...artık olumsuz herşeye kulaklarımızı kapatıcaz...olumunekankayizsmile
a.s. hoşgeldin cnm...hayırlı uğurlu olsun...zemuszemus
hoşgeldin cnm topiğe...hayırlı uğurlu olsun..opuyorumnanaktan HAMİŞLİK İYİ GİDİYODUR İNŞ...
BEBİŞİM takma kafana... bize ANNELİK NİŞANI TAKILACAK...GÖKTEN MELEKLER İNECEK... BİZİMLE BİRLİKTE BİR ORDU YOLDAŞIMIZ VAR...seni böyle şeyler etkilemesin...benim tenimi görsen şimdi boynumda özellikle nasıl çıktı 7-8 tane aynı yerde yanaklarımda..ama geçiyo sonuçta.. hiç birşey bizimle kalmıcak inş...kaydirigubbakcemile2 belimizmi kalın hulohop çeviririk gider.. olmadı doğuralım cilt bakımı bile yaptırırız.. yoksa bana neler diyolar......kaydirigubbakcemile3
iyiyim cnm çok şükür..bebişimde iyi maşallah...yormuyo artık annesini... siz neler yaptınız..:1hug:
evet canım strestenmiş sanırım birde bnm idrar yollarımda iltihaplanma var ve kum döküyorum oda yapabilir diye bir yorum aldım ama ne kadar doğru bilemyorum tabi cnm... snn idrar yollarında bi sıkıntı yok dimi canım...
aman yok wallahi takmıcam artık bende zaten.. Allahım bize anne olmayı nasip etmiş daha ne olsun:)) dünyanın en çirkin insanı olsam farketmez umrumda diil:)))
amin canım hakikaten abarttı biraz tosun olacak galiba doktorumuzun dediği kadarıyla benden nasıl olur öyle bir çocuk bilemiyorum ama 1.52 boy ve 46 kilo ile:) yaa ben hiçbirşey yiyemiyorum ve halen 2 kilo aldım süt yumurta hiçbirini tüketmeye henüz baslamadım ama nasıl oluyor bu iş anlamadım... önceden depolamısım demekki:)))
sen yapıyosun değilmi cnm yemekleri...ye ama aç kalırsan açlıktan miden ağrır yada bulantın olur bana aynen oluyo çünkü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?