2011 Nisan Anneleri

ayyy canım hakikaten ne densiz insanlar war yaaa takma hiç kafana bence değmez üzüldüğüne bende alerji oldum yüzüm boynum göğüslerim kırmızı kırmızı kabardı kasıntım basladı eltimde tutturdu senin kızn olacak kesin sirf sivilce oldun diye yok diyorum o alerji sivilce diil bi dahaki gördüğünde yine ayyy senin sivilceler iyice azmış diyor:))) iki gün önce görüştük benekler geçmişti bnm demez mi fondatenle mi kapattın diyee boğuvercektimm:)))

ayy bu insanlar da bizimi buluyor ne.klava:ya dediğin alerjiden bende oldum canım. boynumdan göğsüme kadar kırmızı ve kaşınıyor. bu 3. günüm allahtan baya azaldı. sanırım strestenCADIARZU

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr biz hasta olduk teyzeleri grip olduk
geçmiş olsun canıma.s.
kısa zamanda atlatırsın inş...
hoşgeldin aramızaa.s.

o bebek hemşireleri boğar öldürür bizi ben sölüym çocuğun ağzına nar sıkıyoz diye aboooooooooooooooooo
çaktırmadan yapmak lazımyerimseniben

canım ben de kan sulandırıcı iğne kullanıyorum ancak giderek göbeğim geriliyor. sonra bacak ve kollara yapılıyormuş tam olarak nereye yapıldığını biliyor musun ? :uhm:

kızlar bende iğne kullanıyorum...
henüz hiç göbekten vurulmadım...
eşim yaptığı zaman koldan yapıyor ben yaptığım zaman bacaktan...
ben görebildiğim kadar damarlara denk getirmemeye çalışıyorum...
iki parmak arası cildi sıktığımız zamn daha rahat oluyor...
benim iğnenin prosedür kağıdında iğne dikey olar batırılmalı ve enjelsiyon boyunca cilt iki parmak arasında tutulmalıdır yazıyor...

geçmiş olsun canıma.s.
dikket et kendine...

allah yardımcınız olsun...
başka şeylerle uğraşmaya çalış canım...
biraz kafanı dağıtırsın...

canlarım bende nisan annelerindenim.yaş:29 sat:?? muht.d.t.:15nisan boy:1.58 kilo:53 bebikimin ismi daha cinsiyet belli degil.göstermiyo keratam.ismim esma.hepinizi öptm

ay bu arada kendimi tanıtmayı unutmuşum pınar ben :) bu da ilk hamileliğim yaşım da 25 bu konuda oldukça acemiyim ama buranın sıkı takipçisiyim
sizde aramıza hoşgeldiniz arkadaşlara.s.

çalışan arkadaşlar işiniz gerçekten çok zor...
allah yardımcınız olsun...
rabbim bir kolaylık versin...

bencede onları yapacak vakit bulamazsın ki bebiş olunca annesiiiiii
kızlar bu ssk dan para alma olayı bu iş nasıl yürüyo illa ücretli izinden sonra işe başlamakmı lazım para almak için

Canım ücretli izinden sonra 1 gün dahi olsa sigortanın yatması lazım,yani ücretli izinde olduğun zaman sigortasız oluyorsun,işe başladığında şirketin yeniden işe başlamış göstermesi gerekiyor.ondan sonra çıkarsan izinde olduğun dönemde ssklı gözüken ücretin 3/2sini alabiliyorsun.

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr biz hasta olduk teyzeleri grip olduk
çok geçmiş olsun cnm...ALLAH ACİL ŞİFA VERSİN...
HAYIRLI OLSUN CNM....hoşgeldin a.s.
Bakalım benim çizelgem olmuş mu
a.s. güle güle kullan cnm..beğendim... ellerinize sağlık
canım benim..öncelikle hayırlı olsun..bi bayan olrak evliliğini yaşamdan sırf eşin için bebiş istemişsin..özverin için seni tebrik ediyorum.. belki yeni evlisiniz ve ilişkilerde böyle bi kısıtlama olucağını düşünemedi eşin ondan olablirimi aranızdaki bazı sorunlar..eşini sen daha iyi tanıyorsun..inş en kısa zamanda çözlür..sende takma kafana ne olur..stres yapma..geçiçek bunlar inş..:smiley-cool: ilk 1 sene biz neler yaşadık eşimle... bi dönem cnm.. AMA BAK BEBİŞİN OLMUŞ HEMENCECİK..TADINI ÇIKART..ÇOK ÖPTÜM
CNM BENİM YA...klava: SANA NASIL BÖYLE BİŞEY SÖYLER...iyi olduna sevindim cnm..ne olur dikkat et...artık olumsuz herşeye kulaklarımızı kapatıcaz...olumunekankayizsmile
canlarım bende nisan annelerindenim.yaş:29 sat:?? muht.d.t.:15nisan boy:1.58 kilo:53 bebikimin ismi daha cinsiyet belli degil.göstermiyo keratam.ismim esma.hepinizi öptm
a.s. hoşgeldin cnm...hayırlı uğurlu olsun...zemuszemus
şişli memoriale gidiyorum tatlım ben. çok memnunum şimdilik herşey yolunda gidio bakalım umarım böyle de devam eder sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza :)
hoşgeldin cnm topiğe...hayırlı uğurlu olsun..opuyorumnanaktan HAMİŞLİK İYİ GİDİYODUR İNŞ...

BEBİŞİM takma kafana... bize ANNELİK NİŞANI TAKILACAK...GÖKTEN MELEKLER İNECEK... BİZİMLE BİRLİKTE BİR ORDU YOLDAŞIMIZ VAR...seni böyle şeyler etkilemesin...benim tenimi görsen şimdi boynumda özellikle nasıl çıktı 7-8 tane aynı yerde yanaklarımda..ama geçiyo sonuçta.. hiç birşey bizimle kalmıcak inş...kaydirigubbakcemile2 belimizmi kalın hulohop çeviririk gider.. olmadı doğuralım cilt bakımı bile yaptırırız.. yoksa bana neler diyolar......kaydirigubbakcemile3

angel74, esteem, ipeğimu, leegorkemm, leylaars, mefunihi, mesa, mormaske, ozlemes26, teacher1907, yicika

selam topiğin güzel anneleriiia.s.

ayy bu insanlar da bizimi buluyor ne.klava:ya dediğin alerjiden bende oldum canım. boynumdan göğsüme kadar kırmızı ve kaşınıyor. bu 3. günüm allahtan baya azaldı. sanırım strestenCADIARZU

evet canım strestenmiş sanırım birde bnm idrar yollarımda iltihaplanma var ve kum döküyorum oda yapabilir diye bir yorum aldım ama ne kadar doğru bilemyorum tabi cnm... snn idrar yollarında bi sıkıntı yok dimi canım...

aman yok wallahi takmıcam artık bende zaten.. Allahım bize anne olmayı nasip etmiş daha ne olsun:)) dünyanın en çirkin insanı olsam farketmez umrumda diil:)))

bu arada hamile olarak haklarımıza baktımda biz öğretmenleri kapsayan öyle çalışma şartlarının hafifletilmesi yada süresinin kısaltlması gibi şeylere rastlamadım..sadece bildiğimiz nöbet ve doğum izni gibi bilindik haklar var CADIARZU

Yine sayfalar birikmiş. Okuyabildiğim kadarıyla yazacağım artık.
legörkem arkadaşına hayret ettim. Biraz kıskançlık durumu var gibi geldi bana. Bilinçli olarak yapmış sanki. Bence her hamile çok güzledir. Zaten ilerleyen zamanlarda göreceksin. Tanıdık tanımadık herkes sana ilgi gösterir, seni memnun etmeye çalışır, öncelik sendedir falan. O yüzden hamileliğinin tadını çıkar. Böyle densiz kişlere de aldırma.

Denizcim senin arkadaş da pek düşüncesizmiş. Öncelikle çok geçmiş olsun sana. Bayılacak kadar hiçbirşeyin seni etkilemesine izin verme lütfen. Sonuçta herkes kendi bebeğini taşıyor. O kadar çok hikaye duydum ki. Ben de ilk hamileliğimde çok endişe duyuyordum ilk zamanlar. Zaten düşük korkusu ile 3 ay geçirdim. Sonra biri anlatıyor 4 aylıkken karnında ölmüş, hadiiii 4. ayı bitirmeyi bekledim. Bizim topikte biri 5 aylıkken doğum yaptı hadiiii 5. ayı bitirmeyi bekledim, yok 29. haftada birinin yengesi bebeğini kaybetmiş ki ben de 29. haftadaydım o zaman sinirlerim bozuldu endişe duydum. O haftayı zor geçirdim. Yok 8. ayda Seren Serengil bebeğini kaybetti falan bunun sonu yok. En sonunda bencilce düşünmeye başladım. Herkesin bebeği kendine. Eğer biri kayıp yaşarsa yaşar. Öyle gerekmiştir, bir rahatsızlığı vardır veya bebekte bir sorun vardır ki yaşamıştır. Benim bebeğim dünyaya sağlıkla gelecek ve ben bunları Allah izin verirse yaşamayacağım dedim. Çok şükür kızım sağlıkla doğdu. Lütfen arkadaşlar başkalarının hikayeleri ile kendimizi strese sokmayalım. Her hamilelik kişiye özeldir ve değişkendir. Hiçbiri birbirini tutmaz. Bir de lütfen bizimle alakası olmayan olumsuz hikayeleri burada paylaşmayalım. Ben geçen eylül anne adayıydım. Bebeğimin gelişiminde başından beri sorun vardı. Yanlış yere yerleşmişti falan. 6 haftalıkken düşük yaptım. İnanın topiğe yazmadım. Ne gerek var milleti huzursuz etmeye. İkili test gibi istatistiklere göre her 4 hamilelikten 1 tanesi 8. haftaya kadar bitiyor. Bu doğal bir süreç. Herşeyin hayırlısı.

Gözün aydın canım. Kız haberlerine çok seviniyorum.
Ne kadar su içiyordun ki?

Maşallah Paşa'ya diyelim. Önden gitmeyi abartmış biraz. Maşallah tekrar.

Canım çok geçmiş olsun. canını sıkma sakın. Amniyosentezden de bişey çıkmaz. Madem aldırmayı düşünmüyorsunuz o zaman yaptırma bile. Ben ikili, üçlü testlere pek inanmam zaten. Bu arda amniyosentez öncesinde doppler çekiyor bazı yerler. Bebeğin herrr tarafını çok detayla inceliyorlar. 45 dk falan sürüyor. Orada bişey çıkmazsa amniyosentez yapmıyorlar. Bir araştır istersen. Halamda 1/7 çıkmıştı. O öyle yaptı.

cnm istanbuldansın sanırım hangi lcw dan aldın? acaba ümraniyedeki lcwda var mıdır? bu hamile koleksiyonu her yerde yokmuşta..

Tüm lcw'lerde var diye biliyorum. Ben şişliden aldım. Ama cevahirde de var. Pangaltında da var. Yani her yerde görmüştüm.

Ayni ben. O kadar çok savaş verdim ki kızımı bırakmamak için Ben de babaannesi büyütsün istemedim. Hala bu yüzden eşime kırgınım mesela. Bunca sene ona hep destek oldum, onun hayatını garanti altına almak için nefret ettiğim işte çalıştım da ben işten çıkmak istediğimde hak etmediğim cümleleri bana sarf etti. Direkt duymadım ama davranışlarından ailesinin de eşime bu konuda destek verdiğini biliyorum. Bu yüzden hepsine karşı çok doluyum.
Allah sana kolaylık versin. Şimdiden yumuşak bir şekilde ailesinin ortalığı boş bulmasına engel olarak fikirlerini söyle. Yoksa çok zor günler geçirebilirsin. Tabi senin eşinin mizacını bilmiyorum. Benimki ailesine çok bağlı da o yüzden sorun yaşıyorum. Ama her çocuk annesinin yanında büyümeli bence. Tabi eğer anne olarak buna hazırsan. Bunalırım, sıkılırım diyenler çalışsınlar. Ev hayatı da kolay değil.

aynen tatlımmmm allahım güç kuvvet versin bize bundan sonra ne kadar güzelse o kadar zor bi hayat bekliyo bizi

hoşbulduk canım opuyorumnanaktan
çalışan arkadaşlara allah kolaylıklar versin. şu sıralar evdeyim ben ama bazen çok sıkılıyorum evde boş durmaya hiç alışık değilim. belki bi nevi kafa dağıtıyosunuz çalışarak belki de iyi geliyodur. insanın evde çok boş vakti olunca gerekli gereksiz bir sürü şeyle kafası meşgul oluyo.bu da işin başka bi boyutu. ama tabii işyerinde istediğin gibi yan gel yat yapılmıo o da ayrı :))

Maşallah Paşa'ya diyelim. Önden gitmeyi abartmış biraz. Maşallah tekrar.

amin canım hakikaten abarttı biraz tosun olacak galiba doktorumuzun dediği kadarıyla benden nasıl olur öyle bir çocuk bilemiyorum ama 1.52 boy ve 46 kilo ile:) yaa ben hiçbirşey yiyemiyorum ve halen 2 kilo aldım süt yumurta hiçbirini tüketmeye henüz baslamadım ama nasıl oluyor bu iş anlamadım... önceden depolamısım demekki:)))

Maş bebeğine canım ne güzel ben de daha süt içemiyorum ama sütlü ne varsa yemeye gayret ediyorumcokacimcoook

canım ilk defa duydum annelik nişanı diye birşey çok hoşuma gitti açıkçası. çok teşekkür ederim tatlım kendimi hepinizin sayesinde çok daha güzel hissediyorumbayanssulusmile

iyiyim cnm çok şükür..bebişimde iyi maşallah...yormuyo artık annesini... siz neler yaptınız..:1hug:

Napalım canım.çalışıyoruz biz bebişimle,oda annesine şimdiden yardım etmeye başladı bile.
Gün geçtikçe karnım daha çok büyüyor,sonu nereye varacak bilmiyorum bu büyümeninbilmiyorumkismile

iltihaplanma kum gibi bir sorunum yok canım çok şükür anlamadım ben de birden bire oldu:bbo:

Maşallah. Vardır ailede birileri. Onlara çekmiştir.
Hem o şimdi senin depoları yiyor. Dikkat et de sana bişey olmasın. Bol vitamin al.

sen yapıyosun değilmi cnm yemekleri...ye ama aç kalırsan açlıktan miden ağrır yada bulantın olur bana aynen oluyo çünkü..

Bulantı var zaten. Onu bir türlü aşamadık. 16 haftaya kadar devam edecek herhalde.
Yemek yapıyorum. Sorun olmuyor. Canım bişey istemiyor ama zorla da olsa yiyorum. Bebeği aç bırakmamak lazım. Şimdi bişeyler atıştırayım bari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…