- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #11.241
Maş bebeğine canım ne güzel ben de daha süt içemiyorum ama sütlü ne varsa yemeye gayret ediyorumcokacimcoook
Napalım canım.çalışıyoruz biz bebişimle,oda annesine şimdiden yardım etmeye başladı bile.
Gün geçtikçe karnım daha çok büyüyor,sonu nereye varacak bilmiyorum bu büyümeninbilmiyorumkismile
büyüsün cnm...bak ben 67 kiloyum görsen 70 dersin öyle bi karın çıktı bende..yetmzemiş gibi midemde şiş...göbişimi koycam korkuyorum şişko dersiniz diesırnaşık şey
büyüsün cnm...bak ben 67 kiloyum görsen 70 dersin öyle bi karın çıktı bende..yetmzemiş gibi midemde şiş...göbişimi koycam korkuyorum şişko dersiniz diesırnaşık şey
ipeğumu
sağol canım ya. zaten kimse o kızla çalışmak istemiyor. pek sevilmeyen bir tip. şimdi neden öyle olduğunu daha iyi anlıyorum. hamişim işte burda arkadaşlar üstüme titriyor ohh olsun ben de tadını çıkarıyorumolumunekankayizsmile
evet canım maaşallah gerçekten bende yazın bol bol dondurma yiyordum doktorum demişti sütlü n azından içini de ferahlatır demişti şimdide cicibebe bisküvi kemiriyorumm çokta severdim çocukluktan beri zaten:)
demeyiz demeyiz sen koy göbüşünü sevelim bizde:) ya dün aynadan bakıyorum yandan bildiğin sivri,çirkin bir göbek,ama ben üsten bakınca göbüşümü çok şirin buluyorumaklinialirimsmile artık gerçekten elimi koyunca sevilecek koca bi göbüşüm var ve ben sürekli seviyorum bu koca kütleyikaydirigubbakcemile3
:1hug: bi çekim bari resmimi... nasıl olcakohaoldumsmileSaçmalama canım yaa hiç şişko der miyiz sende yaniiiklava:
Ayrıca mesela bende de öyle fazla göbek yoktur hamile kalmadan önce dümdüz tahta gibiydi karnım.Şimdi özellikle akşam yemeklerinden sonra eşim 9 aylık gibisin aynı diyoo
Dedim sana kıskançlık kokusu var bu işte diye. Hani filmlerde böyle tipler olur. Kötü karakteri belli etmek için net replikler koyarlar onlara. Bu o sahneden fırlamış galiba.
En az kalori dondurmada var. Hem de sütlü, Daha ne isteyelim di mi yani?
Benim de 5-6 aylık gibi çıktı. İkincilerde daha çabuk çıkarmış zaten.
2 kilo almışım. Aradaki 1 kiloyu görmedim. Direkt 2 kilo + oldu. Ben de anlamadım.
Acaba gece kalıp kaşıkladığım nutellalar benden intikam mı alıyorlar?
bu arada hamile olarak haklarımıza baktımda biz öğretmenleri kapsayan öyle çalışma şartlarının hafifletilmesi yada süresinin kısaltlması gibi şeylere rastlamadım..sadece bildiğimiz nöbet ve doğum izni gibi bilindik haklar var CADIARZU
angel74, esteem, ipeğimu, leegorkemm, leylaars, mefunihi, mesa, mormaske, ozlemes26, teacher1907, yicika
selam topiğin güzel anneleriiia.s.
ipeğimu şimdiden söyledim ben eşime 2 aylık bebğimi bırakıp çalışmamı bekleme dedim her günde hatırlatıyorum ailesine gelince onlara hiç laf düşmez kıyameti koparırım uğraşamazlar benimle eşimde o gün için şimdiden kafa yorma diyip duruyor ama avucunu yalar ben başkaları baksın diye çocuk yapmıyorum
kalbini ferah tut
bol bol dua et
inşallah bişeycik yoktur miniğinde
Teşekkür ederim canım dualarımı Allahım kabül eder inşaallah
ben ikili testi elime aldım bakıyorum oğlumun zamanında 7yıl önce bu yoktu tamamen istatistiksel veriler yaşa göre sigara içmeye göre falan filan sen içini rahat tut hamilelerin hisleri çok kuvvetlidir ve dualarıda kabul olur senin için ve tüm hamilelere ben bol bol dua ediyorum öptüm.
Çok teşşekkür ederim tatlım desteğin ve duaların için
]
ipeğimu şimdiden söyledim ben eşime 2 aylık bebğimi bırakıp çalışmamı bekleme dedim her günde hatırlatıyorum ailesine gelince onlara hiç laf düşmez kıyameti koparırım uğraşamazlar benimle eşimde o gün için şimdiden kafa yorma diyip duruyor ama avucunu yalar ben başkaları baksın diye çocuk yapmıyorum
selam canım... Daha yeni gördüm kusura bakma .)))) sen nasılsın ??? Benim midem bugün çok fena ne yapacağım bilmiyorum... 9 ay sürmez inşallah((((((((
ben aile apartmanında oturuyorum... Benim üstümde eltim var.. çok iyi bir kız benden 2 yaş küçük.. Ben ona bırakıcam baksın diye.. Zaten başka kimseyede güvenemem... Kayınvalide hasta zaten... Ondan pek hayır olmaz da... Elinden gelse oda bakar :))) ben çalışma taraftarıyım.. Evde olmak daha dej avantaj çünkü aile apartmanı olunca ... çalışan kadına hayranlar... Evde olsam kesin tepişiriz :))))) zaten şurada 2-3 sene daha çalışırım yeter ...
bence şimdiden pazarlığını yap o zaman bakarız lafı muallak
ben ta hamile kalmadan dedim bana ne ben ücretsiz izin kullanacam diye şimdi bişey diyemiyor
zaten ben o parayı bakıcıya yol parasına yemeğe vericem
çektiğim vicdan azabı yavrumu özlemek de cabası
sen şanslısın tatlım ben 65 yaşında kayınvalideye nasıl güveniym
bunun pazarlığını yapmaya gerek varmı ki ya çok moralim bozuluyor bu duruma çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?