- 18 Mayıs 2009
- 11.023
- 2
- 731
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #11.261
nisan 2010 annelerine bakmıştım bir ara bir arkadaş yaşlı kayınvalidesinin bebeğe yaptığı şeyleri anlatıyor nasıl bırakıp işe gideceğim diye yakınıyordu kadın tarihi geçmiş yoğurdu bebeğe dolaptan soğuk vermeye çalışıyrmuş kız kendi bebek için yoğurt kurduğu halde
o günlerde inşallah Allah hepimizin gönlüne göre verir.....
iltihaplanma kum gibi bir sorunum yok canım çok şükür anlamadım ben de birden bire oldu:bbo:
Maşallah. Vardır ailede birileri. Onlara çekmiştir.
Hem o şimdi senin depoları yiyor. Dikkat et de sana bişey olmasın. Bol vitamin al.
evet canım babası kayınvalidemin dediği kadarıyla 5 kilo 200 gram doğmuş:)))) maaşallah bizim oğlanda ona benzicek heralde:)
herkese selam ve sevgiler arkadaslaropuyorumnanaktan
kızlar herkese günaydın.
balküpüm Allah'a emanetiz hepimiz. Hiç birşey kesin değil. Bizim de 2 li de düşük çıktı ama ne olacağını Allah bilir canım. Sen kendini üzme bebişi de tabi. Kesinlikle sonu iyi olacak içime öyle doğuyor. Arkadaşlar da örnek vermiş zaten riski yüksek çıkanların çok sağlıklı bebişleri var diye
bence şimdiden pazarlığını yap o zaman bakarız lafı muallak
ben ta hamile kalmadan dedim bana ne ben ücretsiz izin kullanacam diye şimdi bişey diyemiyor
zaten ben o parayı bakıcıya yol parasına yemeğe vericem
çektiğim vicdan azabı yavrumu özlemek de cabası
ayy bu insanlar da bizimi buluyor ne.klava:ya dediğin alerjiden bende oldum canım. boynumdan göğsüme kadar kırmızı ve kaşınıyor. bu 3. günüm allahtan baya azaldı. sanırım strestenCADIARZU
hoşgeldin tatlımmm nasılsın
e o zaman ben ne anladım bu çalışmaktan bakıcıya ne kadar güvenebiliriz ki
ipeğimu şimdiden söyledim ben eşime 2 aylık bebğimi bırakıp çalışmamı bekleme dedim her günde hatırlatıyorum ailesine gelince onlara hiç laf düşmez kıyameti koparırım uğraşamazlar benimle eşimde o gün için şimdiden kafa yorma diyip duruyor ama avucunu yalar ben başkaları baksın diye çocuk yapmıyorum
hosbulduk canim iyi diyelim iyi olalim:)) pek bir tuhafim bugunde aksam uyuyamadim saat 4 e kadar uykum kactisonrada bugun bir sersemlik var..sanki basimda agridi,agriycak...
hosbulduk canim iyi diyelim iyi olalim:)) pek bir tuhafim bugunde aksam uyuyamadim saat 4 e kadar uykum kactisonrada bugun bir sersemlik var..sanki basimda agridi,agriycak...
Canım kayınvalidenler biz çocuğu bırakmayız bakarız mı diyorlar anlamadım,çocuğun yanı annesinin yanıdır,çalışmak istemezsen ben bakıcam dersen de olmaz sen yat evde biz bakarız demezler heralde.Sıkıntı yapma şimdiden herşey olacağına varır.Rabbim rahmetini bereketini bebişin yüzü suyu hürmetine kat kat verir inşallah,sende sıkıntıya girmeden bebişine bakarsın:ecrin_bebek:
bizim anneannemizde babaannemizde cok uzaklardalar ben 5 aya kadar evde olucam sonra okullar aclıyor bende üniv. de hoca oldugum için başlamam lazım en geç 5 eylülde ve bebeğimizi bakıcıya bırakıcaz mecburen :sinifsinif: ama sık sık gelip kontrol edebilirim bebeğimi . annem ilk dönemde alısana kadar 15 gun falan kalırım yanında bakıcının diyor sağolsun ama sürekli bir bakıcımız olucak
al bendende o kadar planlar yapıyorum işe gelmesem diye amiri kafalamaya çalışıyorum alsanaalsanasmile
bide foruma oturunca iş güç hak getireeee
bi elimde mama bi elim klavyede iş güç umrumda diiillll
Ayy sorma canım ben öğretmenim 30 saat dersim var ve sürekli konuşuyorum. Geçen derste fenalaştım başım döndü gözlerim karardı. Normalde oturarak ders anlatamam ama mecburen oturmak zorundayım. Hayırlısıyla doğum izni zamanımız bir gelseydi :)))
ay canım uykusuzluktan olmuştur bugün bol bol dinlen neden uyuyamadın ki
3 gecedir gece 2,5 da kurulmuş saat gibi kalkıyorum bidaha uyku yok tam uyku hali geliyor saat 7 yürü işe bende aynı ağrımaz inşallah
bencede uykusuzluktan.neden uyuyamadigimi bir bilsem..
aman insallah agrimaz canim ben agrisada en azindan evdeyim.
bende bakalim bugun kan testi sonuclarimi bekliyorum e$imin vakti olunca ariycak doktoru..demir verip vermiycekleri belli olucak
Aynen benim de nikah yüzüğümün altı parmağım nasıl kızardı kaşınıyo,birkaç gün sonra baktım yara olmak üzere.Öteki parmağıma geçirdim baktım aynısı onda da olmaya başladı.Bu zamana kadar hiç alerji yapmayan yüzük şimdi mahvetti beni.Herhalde hamilelikten dedi.Artık takamıyorum anında tekrarlıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?