2011 Nisan Anneleri

inşallah canım benim inşallahhhhhhhhhh

iltihaplanma kum gibi bir sorunum yok canım çok şükür anlamadım ben de birden bire oldu:bbo:

anladım cnm strestendir heralde bnm baya gecti ama dert etme sende hiçbişeyi stres yapma cnm...

Bende iyi düşünüp iyi olmaya çalışıyorum canım O testlerin sonucuna bakıp üzmeyelim bebişlerimizi doğru söylemişsin. Sonuçta ne olacağını bir tek Allah bilir.

e o zaman ben ne anladım bu çalışmaktan bakıcıya ne kadar güvenebiliriz ki

ayy bu insanlar da bizimi buluyor ne.klava:ya dediğin alerjiden bende oldum canım. boynumdan göğsüme kadar kırmızı ve kaşınıyor. bu 3. günüm allahtan baya azaldı. sanırım strestenCADIARZU

Aynen benim de nikah yüzüğümün altı parmağım nasıl kızardı kaşınıyo,birkaç gün sonra baktım yara olmak üzere.Öteki parmağıma geçirdim baktım aynısı onda da olmaya başladı.Bu zamana kadar hiç alerji yapmayan yüzük şimdi mahvetti beni.Herhalde hamilelikten dedi.Artık takamıyorum anında tekrarlıyor.

bizim anneannemizde babaannemizde cok uzaklardalar ben 5 aya kadar evde olucam sonra okullar aclıyor bende üniv. de hoca oldugum için başlamam lazım en geç 5 eylülde ve bebeğimizi bakıcıya bırakıcaz mecburen :sinifsinif: ama sık sık gelip kontrol edebilirim bebeğimi . annem ilk dönemde alısana kadar 15 gun falan kalırım yanında bakıcının diyor sağolsun ama sürekli bir bakıcımız olucak

e o zaman ben ne anladım bu çalışmaktan bakıcıya ne kadar güvenebiliriz ki

sorma ben oğlumda neler yaşadım Allah biliyor yavrumda bende çok çektik gurbetlerde
bakıcıların elinde
insannın yakınlarda bir akrabası mutlaka olmalı
bakamasa bile bakıcıyı gözetlesin yeterklava:

Canım kayınvalidenler biz çocuğu bırakmayız bakarız mı diyorlar anlamadım,çocuğun yanı annesinin yanıdır,çalışmak istemezsen ben bakıcam dersen de olmaz sen yat evde biz bakarız demezler heralde.Sıkıntı yapma şimdiden herşey olacağına varır.Rabbim rahmetini bereketini bebişin yüzü suyu hürmetine kat kat verir inşallah,sende sıkıntıya girmeden bebişine bakarsın:ecrin_bebek:

hosbulduk canim iyi diyelim iyi olalim:)) pek bir tuhafim bugunde aksam uyuyamadim saat 4 e kadar uykum kacti sonrada bugun bir sersemlik var..sanki basimda agridi,agriycak...

3 gecedir gece 2,5 da kurulmuş saat gibi kalkıyorum bidaha uyku yok tam uyku hali geliyor saat 7 yürü işe bende aynı ağrımaz inşallah

inşallahhhhhhhhhhh işi bırakacak olmama laf edecekler çünkü acayip para düşkünüler onlar için işten önemlisi yok ben sustururum onları ama susturana kadar çok kalbim kırılır bıraktım bakalım doğumdan sonra görücem eşimi yapamam ben çalışamam

senin gibi bi işim olsa yada memur filan tabiki dönerim işimin başına ama özel sektöde k. kırık işler de hiçde gerek yok onsuz geçen günlere
ne güzel annen gelecekmiş 15 günde olsa gözün arkada kalmaz fazla

al bendende o kadar planlar yapıyorum işe gelmesem diye amiri kafalamaya çalışıyorum alsanaalsanasmile
bide foruma oturunca iş güç hak getireeee
bi elimde mama bi elim klavyede iş güç umrumda diiillll

Ayy sorma canım ben öğretmenim 30 saat dersim var ve sürekli konuşuyorum. Geçen derste fenalaştım başım döndü gözlerim karardı. Normalde oturarak ders anlatamam ama mecburen oturmak zorundayım. Hayırlısıyla doğum izni zamanımız bir gelseydi :)))

sizin işiniz daha zor Allah kolaylık versin canım
inşallah o günler de gelecek kaydirigubbakcemile5

ay canım uykusuzluktan olmuştur bugün bol bol dinlen neden uyuyamadın ki

bencede uykusuzluktan.neden uyuyamadigimi bir bilsem..

3 gecedir gece 2,5 da kurulmuş saat gibi kalkıyorum bidaha uyku yok tam uyku hali geliyor saat 7 yürü işe bende aynı ağrımaz inşallah

aman insallah agrimaz canim ben agrisada en azindan evdeyim.

bende bakalim bugun kan testi sonuclarimi bekliyorum e$imin vakti olunca ariycak doktoru..demir verip vermiycekleri belli olucak

sen demir eksikliğinden mi acaba başım ağrıyor diyordun demi yanlış hatırlamııyorsam
bakalım ilgisi varmıymışguclubacismile

Kızlar iki üç gündür ben de alerji oldum. Kollarım ve göbek çevremde küçük küçük kızarıklıklar başladı ve felaket kaşınıyor. Bir de kaşındıkça sanki yayılıyor diğer taraflara.Doktora da gitmiyorum belki geçer diye ama geçmezse gidicem galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…