- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #11.281
sen demir eksikliğinden mi acaba başım ağrıyor diyordun demi yanlış hatırlamııyorsam
bakalım ilgisi varmıymışguclubacismile
sizin işiniz daha zor Allah kolaylık versin canım
inşallah o günler de gelecek kaydirigubbakcemile5
Sağol canım gerçekten hamileyken çalışmak ayrı bir zormuş bunu anladım valla. Neyse yine de buna da şükür iyi geçiyor hamilelik dönemi.
tesekkür butunu yazilarimizin altinda katiliyorum,katilMiyorum diye degismis..
Kızlar iki üç gündür ben de alerji oldum. Kollarım ve göbek çevremde küçük küçük kızarıklıklar başladı ve felaket kaşınıyor. Bir de kaşındıkça sanki yayılıyor diğer taraflara.Doktora da gitmiyorum belki geçer diye ama geçmezse gidicem galiba.
bende sadece katılmııyorum butonu var bilmiyorumkismile
bende ikiside görünüyoo
çok komik benim katılmamı istemiyorlarmafoldumben
CNM ÖNEMLİ DEĞİL... geçer bulantıların..dikkat et beslenmeyle alakalıda olabilir..stereste yapıyo...bu arada bende aile binasında oturuyorum..kayınvalidem yeni taşındı başka yere gitti..o gidince yanlızım artıkiidiğerleri gelinler eltimi anlamadım...yani kapımı kapatıyorum kafam rahat oh...selam canım... Daha yeni gördüm kusura bakma .)))) sen nasılsın ??? Benim midem bugün çok fena ne yapacağım bilmiyorum... 9 ay sürmez inşallah((((((((
ben aile apartmanında oturuyorum... Benim üstümde eltim var.. çok iyi bir kız benden 2 yaş küçük.. Ben ona bırakıcam baksın diye.. Zaten başka kimseyede güvenemem... Kayınvalide hasta zaten... Ondan pek hayır olmaz da... Elinden gelse oda bakar :))) ben çalışma taraftarıyım.. Evde olmak daha dej avantaj çünkü aile apartmanı olunca ... çalışan kadına hayranlar... Evde olsam kesin tepişiriz :))))) zaten şurada 2-3 sene daha çalışırım yeter ...
hoşgeldin tatlıma.s.herkese selam ve sevgiler arkadaslaropuyorumnanaktan
Benim annemle kayınvalidem de uzaktalarAnnem doğum sonrası 2 ay falan yanında olurum diyor.Ondan sonra zaten yaz tatili giriyor.Tatil sonrası da yarım dönem ücretsiz izin almak istiyorum.En azından böylelikle bebeğim 10 aylık falan olur rahat ederim ama sonrası bakıcı ellerinde nasıl olacak bilmiyorum.Allah yardımcımız olsun..O günleri de hayırlısıyla görelim inşallah...
bak simdi bendede gitti tek katilmiyorum kaldikaydirigubbakcemile3
Geçmiş olsun canım ya dikkat et kendine, bebeğin için dayanıklı ve sağlam durmaya çalış, allah yardımcısı olsun o bebeğin ve ailesinin gerçekten üzücü bi durum. Ama sende dikkat et kendine, bu haberlerin seni bu kadar etkilemesine izin verme.Günaydın arkadaşlar, güne pek iyi başlamadım.Tam okula gittim derse giriyodum bi arkadaş akrabasının doğum yaptığını ve bebeğin şu an çok kötü olduğunu, iç organlarının tam gelişmediğinden falan bahsederken ben küttttt olduğum yerde bayıldım.Haydii beni taşımışlar falan hastaneye gittik, tansiyon, şeker düşmüş.Tabi bi de arkadaşın anlattıklarından etkilendim.Yazık o da suçluluk hissetmiş aradı biraz önce çok özür dilerim diye...Böyle işte doktor rapor verdi 3 gün dinlen evde dedi.Bu arada 2li testimiz belli olmuş çok şükür bir risk yokmuş.Çok hareketli bir sabah oldu benim için.Şimdi evdeyim dinleniyorum...
teşekkür ediyorum kızlar..
evet ılk gecede hamıle kalmısım..ama esım ıcın yaptım bunu ben 26 yasındayım ama o 39 o yuzden bır an once baba olmak ıstıyordu..ben de onu cok sevdiğim için korunmadım...
gecen hafta psıkaytrıste gıttık evlılıgımızde olan tartısmalar ıcın...eşime antidepresan ılac verdı bakalım ınsallah etkısını gösterir de bana eskısı qıbı davranır..onceden bana prensesmısım gıbı davranırdı ve hamıle oldugumu duyunca aklını kacıracaktı telefonda saatlerce hungur hungur ağladı baba olucam dıye bagırdı ama o eskı heyecanından eser kalmadı...
ama haklısınız bebeğim herseyden onemlı...allah meleklerımızı bıze bagıslasın AMINNN
yz kızlar bu bizim kuşlar çok sevişkenŞeniz anam öpüşüp duruyolar... diz dize kumrular gibi benim günahım nekaydirigubbakcemile3 ay bi gelseler yanıma ısırıcam onlarıda neyse... ama bak ne dikkatimi çekti bizim kız nazlı öyle hemen gitmiyo erkeğin yanına kuyruğunu ısırıyo falan...erkekde ne güç gösterileri yapıyo..zile vura vura bi hal oldu...hel akşam..erkekğe yazık anam... aklinialirimsmile ABİMİN BESLEMELİ İŞTE kaydirigubbakcemile3
korkarım yakında belgesel çekicen bu beslemeler ile ilgili sabahtan akşama onlarımı izliyon kızzz
:roflol: KİME ÇOK BAKARSAN BEBEK ONA BENZERMİŞ DİYOLAR YA.....kaydirigubbakcemile3 BİZİM BEBEK GİTMESİN GÜMBÜRTÜYE.yok ya sürekli tepemde uçuyolar mutlu oluyorum onları izleyince...zaten tam belgesellikler vallahi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?