2011 Nisan Anneleri

sen demir eksikliğinden mi acaba başım ağrıyor diyordun demi yanlış hatırlamııyorsam
bakalım ilgisi varmıymışguclubacismile

doktor il olarak bas agrisi icin agir mi kaldiriyosun dedi benim oglani sordu yok dedim,kanamam olmustu agir kaldirmiyorum.ondan sonra kandaki demir eksiklgi basagrisi yapiyomus,bulanti yapiyomus,halsizlik falan..simdi onla alakali gibi konustu doktor.

gecmis olsun.bence vakit gecirme bir doktora görün.krem falan verir hafifler kasintin.

Benim annemle kayınvalidem de uzaktalar Annem doğum sonrası 2 ay falan yanında olurum diyor.Ondan sonra zaten yaz tatili giriyor.Tatil sonrası da yarım dönem ücretsiz izin almak istiyorum.En azından böylelikle bebeğim 10 aylık falan olur rahat ederim ama sonrası bakıcı ellerinde nasıl olacak bilmiyorum.Allah yardımcımız olsun..O günleri de hayırlısıyla görelim inşallah...

Son düzenleme:
CNM ÖNEMLİ DEĞİL... geçer bulantıların..dikkat et beslenmeyle alakalıda olabilir..stereste yapıyo...bu arada bende aile binasında oturuyorum..kayınvalidem yeni taşındı başka yere gitti..o gidince yanlızım artıkiidiğerleri gelinler eltimi anlamadım...yani kapımı kapatıyorum kafam rahat oh...
herkese selam ve sevgiler arkadaslaropuyorumnanaktan
hoşgeldin tatlıma.s.

herşey hallolur cnm..ALLAHIN İZNİYLE ARKAMIZDA ANALARIMIZ VAR...onlar olduktan sonra kimseye ihtiyacımız olmaz inş...olumunekankayizsmile

kızlarrrrrrrrr göbişimi koydum...çok dandik çektim cep telinde...fotoğraf mak nie kullanmadıysam akıl işte...olsun artık bol bol koyarım hihih

yz kızlar bu bizim kuşlar çok sevişkenŞeniz anam öpüşüp duruyolar... diz dize kumrular gibi benim günahım nekaydirigubbakcemile3 ay bi gelseler yanıma ısırıcam onlarıda neyse... ama bak ne dikkatimi çekti bizim kız nazlı öyle hemen gitmiyo erkeğin yanına kuyruğunu ısırıyo falan...erkekde ne güç gösterileri yapıyo..zile vura vura bi hal oldu...hel akşam..erkekğe yazık anam... aklinialirimsmile ABİMİN BESLEMELİ İŞTE kaydirigubbakcemile3

Geçmiş olsun canım ya dikkat et kendine, bebeğin için dayanıklı ve sağlam durmaya çalış, allah yardımcısı olsun o bebeğin ve ailesinin gerçekten üzücü bi durum. Ama sende dikkat et kendine, bu haberlerin seni bu kadar etkilemesine izin verme.

Canım ne denir ne söylenir, bu bebeğe ilk gecede sahip olman mütiş bişey, ne kadar şükretip dua etseniz azdır.yani eşinin yaşıda az değilki bu kadar tepki göstermiş. inan bebek sahibi olmak için dünya kadar sıkıntı çekenler var, iğne ilaç, doktor tedavi. Düşünemezsin boyutlarını hayal bile edemezsin. Bende 1 yılın sonunda hamile kaldım, denemediğim kür, içmediğim ot kalmadı. halbuki ağzım o kadar hassastır ki öyle herşeyide yiyip içemezdim. mevlam evlatlarımızı bize bağışlasın. Sağsalim kucağımıza alırız. belki doğduğunda eşin o küçüçük meleği görünce yumuşar. Ve iyiki yapmışız der.

korkarım yakında belgesel çekicen bu beslemeler ile ilgili sabahtan akşama onlarımı izliyon kızzz

korkarım yakında belgesel çekicen bu beslemeler ile ilgili sabahtan akşama onlarımı izliyon kızzz

:roflol: KİME ÇOK BAKARSAN BEBEK ONA BENZERMİŞ DİYOLAR YA.....kaydirigubbakcemile3 BİZİM BEBEK GİTMESİN GÜMBÜRTÜYE.yok ya sürekli tepemde uçuyolar mutlu oluyorum onları izleyince...zaten tam belgesellikler vallahi..

ne güzel bende istiyom eve kuş ama bakamam diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…