2011 Nisan Anneleri

hoşgeldin tatlım bendensinnnn ay ben dizi izleyip ağlıyorum aptala bağladım iyice

bende yaa aşk ve ceza dizisinde çiçeğin kardeşi öldü ben oturdum saatlerce ağladım sanki ne yanii.aşırıda sinirliyim.işyerinde hiç kimseye insanların ufacık aptallıklarına tahammülüm yokk.eskiden idare eder geçerdeim.idare falan edemiyrm.çokta yıpraniyrm bu şekilde farkındayım:1no2:

hoşgeldin tatlıma.s.

hosbulduk esraa sende hosgeldin canimolumunekankayizsmile

yarın canım sana katılacağım bu gün kalmadı
kaydirigubbakcemile3ben öğretmen olsaydım notum pek bol olurdu heralde

tamam canim yarini sabirsizlikla bekliyorumkaydirigubbakcemile2

kızlar nasılsınız ben herşeye çok çabuk sinirleniyorum yaaa.çok geriliyorum.sonrada ağlayasım geliyor hamileliktendir demiii?

slm hosgelmissin.aynen bendede var o zaten sinirliydim simdi tavan yapti benim sinirlersempatiksalakcinnibirde guatrim var oda sinir yapiyo bana..

ben çok sakinimdir normalde şimdi istem dışı parlamam oluyor aslında haklıyımda ama genelde haklı olsam parlamaz ama sakince hakkımı savunurdum şimdi ben ve sakinlik çok uzak malesef kiii

kimseye tahammülüm yok tatlım benimde bende öylebir geçer zamankiyi izleyip yazık değilmi osmana diye ağlıyorum

sen değilde kocan görmesin şekerim malum yatıyosun kaç aydır,adam gördükçe içi sıkılır heraldekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:kedi:

kızlar nasılsınız ben herşeye çok çabuk sinirleniyorum yaaa.çok geriliyorum.sonrada ağlayasım geliyor hamileliktendir demiii?

çok kötü ama ya sinirli olmak çok zorlaştırıyor hayatımı

guleysacanım bugün bende de vardı o durumlar bikaç iş arkadaşım faydalandı,sonradan gönüllerini almak
zorunda kaldım tabii ama çikolata ye geçer mutluluk verir sana.

Canım Allah yardımcın olsun ne desem boş sanırım,senin adına kavga edesim geldi onlarla,peki sen aldığın maaşı onlaramı veriyosun,onlara ne senin çalışıp çalışmadığın.Çalışırsanda kendi geleceğin için çalış canım boşver sen milleti inada bindirip kendin sıkıntıya girme.

sağol cnm..... skorpion nasılsın?

bugunde tuhafim arkadasim yaa,aksam uyumadim kuruntu mu yapiyorum kendime ne.kaybetme korkusu cok yasiyorum,bazende diyorum allaha birakmak en iyisi ne yazildiysa o olucak diye..ama kendi kendime teselli yetmiyo bazen.diyorum ki psikolaga mi gitsem ne.bundan önce yasagigim kayip bilinc altimda kötü izler birakti.paronayak oldum sanki bebegide hissetmiyorum hala(sanki karnim kücüldü gibime geliyo off offf kötüyüm iste..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…