- 18 Mayıs 2009
- 11.023
- 2
- 731
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #11.301
kızlar nasılsınız ben herşeye çok çabuk sinirleniyorum yaaa.çok geriliyorum.sonrada ağlayasım geliyor hamileliktendir demiii?
hoşgeldin tatlım bendensinnnn ay ben dizi izleyip ağlıyorum aptala bağladım iyice
yarın canım sana katılacağım bu gün kalmadı
kaydirigubbakcemile3ben öğretmen olsaydım notum pek bol olurdu heralde
kızlar nasılsınız ben herşeye çok çabuk sinirleniyorum yaaa.çok geriliyorum.sonrada ağlayasım geliyor hamileliktendir demiii?
ne güzel bende istiyom eve kuş ama bakamam diye korkuyorum
bende yaa aşk ve ceza dizisinde çiçeğin kardeşi öldü ben oturdum saatlerce ağladım sanki ne yanii.aşırıda sinirliyim.işyerinde hiç kimseye insanların ufacık aptallıklarına tahammülüm yokk.eskiden idare eder geçerdeim.idare falan edemiyrm.çokta yıpraniyrm bu şekilde farkındayım:1no2:
yz kızlar bu bizim kuşlar çok sevişkenŞeniz anam öpüşüp duruyolar... diz dize kumrular gibi benim günahım nekaydirigubbakcemile3 ay bi gelseler yanıma ısırıcam onlarıda neyse... ama bak ne dikkatimi çekti bizim kız nazlı öyle hemen gitmiyo erkeğin yanına kuyruğunu ısırıyo falan...erkekde ne güç gösterileri yapıyo..zile vura vura bi hal oldu...hel akşam..erkekğe yazık anam... aklinialirimsmile ABİMİN BESLEMELİ İŞTE kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin tatlıma.s.
hosbulduk esraa sende hosgeldin canimolumunekankayizsmile
tamam canim yarini sabirsizlikla bekliyorumkaydirigubbakcemile2
slm hosgelmissin.aynen bendede var o zaten sinirliydim simdi tavan yapti benim sinirlersempatiksalakcinnibirde guatrim var oda sinir yapiyo bana..
cnm çok kolay bakımları..hiç bi zorluğu yok..yemini suyunu var...3 gündede kafesin altını temizle...ama ilgileneceksen 1 tane yok izliceksen 2 tane al... çok güzel oluyo..izle dur..kaydirigubbakcemile3
kimseye tahammülüm yok tatlım benimde bende öylebir geçer zamankiyi izleyip yazık değilmi osmana diye ağlıyorum
sen değilde kocan görmesin şekerim malum yatıyosun kaç aydır,adam gördükçe içi sıkılır heraldekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:kedi:
guleysacanım bugün bende de vardı o durumlar bikaç iş arkadaşım faydalandı,sonradan gönüllerini almak
zorunda kaldım tabii ama çikolata ye geçer mutluluk verir sana.
kimseye tahammülüm yok tatlım benimde bende öylebir geçer zamankiyi izleyip yazık değilmi osmana diye ağlıyorum
aynen o osman beni mahfetti(( anne deyisi yok mu,bitiriyo beni...akannehir
başkası baksada ben izlesemmmm boshayallersmile boshayallersmile
inşallahhhhhhhhhhh işi bırakacak olmama laf edecekler çünkü acayip para düşkünüler onlar için işten önemlisi yok ben sustururum onları ama susturana kadar çok kalbim kırılır bıraktım bakalım doğumdan sonra görücem eşimi yapamam ben çalışamam
sağol cnm..... skorpion nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?