- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #11.321
bugunde tuhafim arkadasim yaa,aksam uyumadim kuruntu mu yapiyorum kendime ne.kaybetme korkusu cok yasiyorum,bazende diyorum allaha birakmak en iyisi ne yazildiysa o olucak diye..ama kendi kendime teselli yetmiyo bazen.diyorum ki psikolaga mi gitsem ne.bundan önce yasagigim kayip bilinc altimda kötü izler birakti.paronayak oldum sanki bebegide hissetmiyorum hala(sanki karnim kücüldü gibime geliyo off offf kötüyüm iste..
bugunde tuhafim arkadasim yaa,aksam uyumadim kuruntu mu yapiyorum kendime ne.kaybetme korkusu cok yasiyorum,bazende diyorum allaha birakmak en iyisi ne yazildiysa o olucak diye..ama kendi kendime teselli yetmiyo bazen.diyorum ki psikolaga mi gitsem ne.bundan önce yasagigim kayip bilinc altimda kötü izler birakti.paronayak oldum sanki bebegide hissetmiyorum hala(sanki karnim kücüldü gibime geliyo off offf kötüyüm iste..
simdide oturdum agliyorum.niye böyleyim ben en azinda acilirim belki.
kıyamam cnm ya ağlamak rahatlatır insanı tamam ağla ama kendini yıpratma sakın
ağlama tatlım ya. bak ne güzel hamişiz melek taşıyoruz. sağlığımız sıhatimiz çok şükür. hep iyi şeyler düşün. bebişi ilk kucağına aldığın zamanı, öptüğünü, kokladığınıolumunekankayizsmilehayatta hiç birşey senden ve bebişinden kıymetli değil. gerisi takmaya bile değmez:teselli:
Senin baya duyguların yoğunlaşmış...Hamilelikte normal...Şu an bebeklerimizi tam hissedemiyoruz onunda etkisi var bence..Biraz daha geçsin hareketlrini hissedince rahatlarız..İyi düşünelim iyi olsun arkadaşlar...simdide oturdum agliyorum.niye böyleyim ben en azinda acilirim belki.
aaaa ağlamayın ya.... bi hayrı yok göz yaşlarının..boşver cnm... iyisin en güzel dönemdesin..maş... releax
gülferen hangi doktora gidiyorsun cnm
Senin baya duyguların yoğunlaşmış...Hamilelikte normal...Şu an bebeklerimizi tam hissedemiyoruz onunda etkisi var bence..Biraz daha geçsin hareketlrini hissedince rahatlarız..İyi düşünelim iyi olsun arkadaşlar...
insallah canim ya sonki kontrolde doktorda dedi artik tehlikeli dönemin gecti rahat ol diye..Canım korkma birşey olmayacak bebeğine,o seni bırakmayacak,bırakacağı zamanda gözlerini açacak seni görecek inşallah.Güzel düşün güzel olsun,kendini üzme sonra bebişde üzülür,benim annem benim yüzümden ağlıyor der.
evt en azindan rahatliyim..zaten cok aglayinca oglan yanima kosuyo anne ne oldu üzelme diye(
ah arkadasim bir düsünebilsem..bende istiyorum ama digeride 13.haftada icimde ölmüstü onunkorkusu hep icimde.öldügü zaman hic bir belirti olmadi doktora gidince anlasilmisti.kalbi durmus( tabiki hep öyle olacak diye bir sey yok demekkki yiyecegi ekmegi yokmus,hayirlisi buymus.ama iste ordan kaln bir kaybetme korkusu benim yasadigim..
mesa gününü gününe bebekler aynı şimdi dikkat ettim..:))
a evet aynı cinsiyet belli mi senin benim ayın 2 sinde kontrol o zaman öğrenecem nasipse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?