2011 Nisan Anneleri

şekerim ben günlük tutuyorum ve çok faydasını gördüm tavsiye ederim kendini çok iii hissedeceksin hep olumlu şeyler yazıyorum

cnm sen tecrübeli annesin... karın şişkinliğin gitmiştir...bu zaman bizim altın dönemimizmiş... en rahat dönemimiz...ondandır cnm... düşüme öle şeyler...dediğin gib takdir ilahi.. kafanı dağıtacak şeyler yap..bak ben anneme gelmeden önce kayınvalidemde kendimi çok dinliyodum saçmalıyodum kendimce..1 hft olmuş kontrolden geleli allahın aklımda bin türlü şey...şimdi annemdeyim.. randevuma 2 hft var rahatım diyorum çabuk geçer zaten..bebişimde iyi..göğüslerim ağrıyo hıh tama diyorum..içini ferah tut..2 gün oldu randevudan geleli değilmi..olumunekankayizsmile

simdide oturdum agliyorum.niye böyleyim ben en azinda acilirim belki.

ağlama tatlım ya. bak ne güzel hamişiz melek taşıyoruz. sağlığımız sıhatimiz çok şükür. hep iyi şeyler düşün. bebişi ilk kucağına aldığın zamanı, öptüğünü, kokladığınıolumunekankayizsmilehayatta hiç birşey senden ve bebişinden kıymetli değil. gerisi takmaya bile değmez:teselli:

evt 2 gün oldu kontrolden geleli doktor saglikli oldugunu söyledi..ama iste kuruntu insani yeyip bitiriyo acaba mi diye?sanki gercekten bir rahatlama oldu hamileligim üzerinde2. döneme mi gectik diye nedir.ben oglumda hic problem yasamadim hamileligimde.bundada sürekli promlemli gecti.simdi problem yok diyemi bir tuhafim acaba??rahat dönemdeyiz diyemi ki..

kıyamam cnm ya ağlamak rahatlatır insanı tamam ağla ama kendini yıpratma sakın

evt en azindan rahatliyim..zaten cok aglayinca oglan yanima kosuyo anne ne oldu üzelme diye(

ah arkadasim bir düsünebilsem..bende istiyorum ama digeride 13.haftada icimde ölmüstü onunkorkusu hep icimde.öldügü zaman hic bir belirti olmadi doktora gidince anlasilmisti.kalbi durmus( tabiki hep öyle olacak diye bir sey yok demekkki yiyecegi ekmegi yokmus,hayirlisi buymus.ama iste ordan kaln bir kaybetme korkusu benim yasadigim..

Senin baya duyguların yoğunlaşmış...Hamilelikte normal...Şu an bebeklerimizi tam hissedemiyoruz onunda etkisi var bence..Biraz daha geçsin hareketlrini hissedince rahatlarız..İyi düşünelim iyi olsun arkadaşlar...

Canım korkma birşey olmayacak bebeğine,o seni bırakmayacak,bırakacağı zamanda gözlerini açacak seni görecek inşallah.Güzel düşün güzel olsun,kendini üzme sonra bebişde üzülür,benim annem benim yüzümden ağlıyor der.

ah arkadasim bir düsünebilsem..bende istiyorum ama digeride 13.haftada icimde ölmüstü onunkorkusu hep icimde.öldügü zaman hic bir belirti olmadi doktora gidince anlasilmisti.kalbi durmus( tabiki hep öyle olacak diye bir sey yok demekkki yiyecegi ekmegi yokmus,hayirlisi buymus.ama iste ordan kaln bir kaybetme korkusu benim yasadigim..

[/QUOTE]
Bunları düşünme desekde boş...Arkadaşım daha kötüsünü yaşadı..Bak oda hamile doğumuna bir buçuk ay kaldı..Nasipten ötesi olmuyor..Sen hep bebeğinin iyi olduğunu düşün...Şu anlar hepimizin en hassas dönemleri ve çevremizde olumsuz şeyler duyuyoruz,internette zaten hemen haberler geliyor..Kafamıza takmayalım..Bak oğlunda üzülüyormuş..Boş ver her şeyi..Şu an bebeklerimiz ve bizler iyiyiz bunun tadını çıkaralım..Ol

mayan şeyler için canımızı sıkmayalım değil mi?:1hug:

galiba bugun duygu patlamasi yasadim..haklisin biraz daha zaman lazim hissedince daha iyi olurum insallah..

insallah canim ya sonki kontrolde doktorda dedi artik tehlikeli dönemin gecti rahat ol diye..

[/COLOR][/SIZE][/FONT][/QUOTE]
Bunları düşünme desekde boş...Arkadaşım daha kötüsünü yaşadı..Bak oda hamile doğumuna bir buçuk ay kaldı..Nasipten ötesi olmuyor..Sen hep bebeğinin iyi olduğunu düşün...Şu anlar hepimizin en hassas dönemleri ve çevremizde olumsuz şeyler duyuyoruz,internette zaten hemen haberler geliyor..Kafamıza takmayalım..Bak oğlunda üzülüyormuş..Boş ver her şeyi..Şu an bebeklerimiz ve bizler iyiyiz bunun tadını çıkaralım..Ol

mayan şeyler için canımızı sıkmayalım değil mi?:1hug:[/QUOTE]

beterin beteri var herzaman halimize sükretmek en iyisi allah ne yazdiysa onu görücez zaten.geriside bos..

arkadaslar iyiki varsiniz olumunekankayizsmilekonusmak iyi geldi..

arkadaşım tabiki çok haklısın ama napalım üzülmekle de elimize birşey geçmiyorki. ben herkese dua ediyorum ve inanıyorumki hepimiz nurtopu gibi bebişlere sahip olacağız sonra da bugünleri yine birlikte anacağız:1hug:

a evet aynı cinsiyet belli mi senin benim ayın 2 sinde kontrol o zaman öğrenecem nasipse

Bizimki tam kendini göstermedi yani biz bişey görmedik ama doktorum erkek dedi..Eşim kız olduğunu düşünüyor aslında bende öyle hissediyorum..Kasımda kontrolüm var tam belli olur hepimiz inarırız diye düşünüyorum..Sen hangi doktora gidiyorsun..

:umursamaz: :gitme: :gitme: :dilcikar: :çok üzgünüm: göbeğimi ekledim..tabi şişkoyum ya kimse yorum yapmamış...hıhh eklemicem bi daha...kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…