2011 Nisan Anneleri

simdide oturdum agliyorum.niye böyleyim ben en azinda acilirim belki.

bu aralar bende sulugöz modundayım..2 haftadır depresif,asabi modundaydım bugün çok şükür biraz daha ii hissediyorum ama bu günde sulugözüm herşey duygulandııryor..

esracım antepe mi geçtin sen maşallah yaa bu ne hız :hulya:

bügüne kadar buca tıp aylin hanıma gidiyordum kasımda da son kez gidip sonra egepol hastanesin gökalp beye başlıyacam aylin hanımdan cok memnunum ama hakkında duyduklarım beni rahatsız etti

vıy... nerden bu kanıya vardın cnm..ALLAH KORUSUN..30 DAK ARABA YOLCULUĞU BİLE YAPTIRMIYOLAR BANA...hihi... annem BAHÇELİEVLERDE OTURUYO... istanbulda çok şükür...olumunekankayizsmile

:umursamaz: :gitme: :gitme: :dilcikar: :çok üzgünüm: göbeğimi ekledim..tabi şişkoyum ya kimse yorum yapmamış...hıhh eklemicem bi daha...kaydirigubbakcemile

Bak bakalım nasıl kimse yorum yapmamış.İnan bizim topiğe girmeden girdim göbüş topiğine burdaki yazdığını daha yeni gördüm.Sensöylemeden ben çokktann beğendim şekerimmmm:teytey:

Kızlarrrr aranızda idrar yolu enfeksiyonu yada herhanngi bir enfeksiyon için "alfasid" kullanan var mı? Doktor bana bunu verdi ama yine de ilaç kullanasım gelmiyorrr.

bügüne kadar buca tıp aylin hanıma gidiyordum kasımda da son kez gidip sonra egepol hastanesin gökalp beye başlıyacam aylin hanımdan cok memnunum ama hakkında duyduklarım beni rahatsız etti

Buca tıpı kimseye tavsiye etmiyorum..Arkadaşım doğumda sorun yaşadı..Egepolü burada da çok kişi tavsiye ediyor..Dilek hanım varmış.Gökalp beye hamilelikten önce gittim,cana yakın,neşeli bir doktor...Buca tıpı tavsiye etmiyorum..Bucada mı oturuyorsun?

cnm bence hiç kasma kendini,kimsenin ne dediğinede bakma ,bebeğini bırakma çünkü onun yanında olmak ve onu kendin büyütmek gibisi yok..konuşan konuşsun ama sen bebeğinin o günlerini bi daha göremeyeceğini düşün..kalbin kırıldan hallolsa tabiki daha ii ama kırılcaksada kır valla acıma kimseye,onlar sana acıyor mu? daha ne olacağı belli değil doğuma aylar var onlar ne derdinde?bence içine sineni yap,bebeğini bırakma..ben anne olarak söylüyorum bak Allah nasip ederse sende yaşayacaksın,bir dakka bile gözünün önünden ayırasın gelmeyecek,insan valla wcye bile harıl harıl gidip geliyor..

Kızlarrrr aranızda idrar yolu enfeksiyonu yada herhanngi bir enfeksiyon için "alfasid" kullanan var mı? Doktor bana bunu verdi ama yine de ilaç kullanasım gelmiyorrr.

canım ben alfasilin ve adını hatırlamadığım bi ilaç içmiştim kum döktüğüm için. ama doktorun verdise iç derim çünkü bende içmcektim ama bursada akrabam olan bi kadın doğum uzmanı mutlaka iç çünkü ateşlemeni falan engellicek öteki türlü daha kötü olur demişti...

Sağol canım.Bu arada alfasilin dediğin antibiyotik mi? Benim dediğim antibiyotikmiş.İsimleri benziyor ya ondan soruyorum. Ay ne biliim insan ilaç içmeye de korkuyor.

vıy... nerden bu kanıya vardın cnm..ALLAH KORUSUN..30 DAK ARABA YOLCULUĞU BİLE YAPTIRMIYOLAR BANA...hihi... annem BAHÇELİEVLERDE OTURUYO... istanbulda çok şükür...olumunekankayizsmile

cnm benim kafam karışık galiba ,anneni antepte gibi hatırladım delikafadulden
oy oy çıldııryorum galiba..neyse kusuruma bakma valla ..

:umursamaz: :gitme: :gitme: :dilcikar: :çok üzgünüm: göbeğimi ekledim..tabi şişkoyum ya kimse yorum yapmamış...hıhh eklemicem bi daha...kaydirigubbakcemile

cnm geri geri bakıyordum yeni gördüm nöbüşünü,anam ne üzülüyon ,çok yorum olunca bakması ,yorum yapması gecikiyor tabikide..nöbüş gittikçe büyümüş :lepi:

bende bi ara ekleyeceğimde bakalım hangi ara? bu ara üşengeçlik modundayım

Son düzenleme:
cnm benim kafam karışık galiba ,anneni antepte gibi hatırladım delikafadulden
oy oy çıldııryorum galiba..neyse kusuruma bakma valla ..

antepliyim annem bana .......... yapar demiştim ordan aklında kalmıştır. zihnin geniş aklında kalmış esasında kaydirigubbakcemile3 ................. olan yerdekini demicem hahahah artık aş ermler başlıya bilirmiş çünkü

Heh ta ben. Sanki geçmişteki ben konuşuyor. Kız zaten ailesi inceden alttan işliyor. Eşin bile anlamıyor. Aynen şöyle. Ya çalışsa daha iyi olmaz mı, bir elin nesi var iki elin sesi var. ben elimden gelen desteği yaparım. Kız da evde oturup körelmemiş olur falan filan. Aaaa evet madem çocuğuna bakmak istiyor tabiki en doğal hakkı. Ben sizin hep yanınızdaydım. Hiçkimse bir çocuğa annesi gibi bakamaz gibi laflar demezler. Köle gelin çalışsın tabi oğlu kalkınsın diye. Doğumdan sonra herkesin huyu değişiyor ya da benim değişti bilmiyorum. Çok agresifim.

İnşallah. Bende biraz kalmıştı. Sonra indi gibi oldu. İnşallah sende bişey kalmaz.

Heh bir de o var. Babaanne bakacak ona yardım, yol parası, işe gittiğin için kılık kıyafet, kuaför bakım bedeli v.s. derken cebine kalıyor kuş kadar para. Çocuğu bırakmaya değmiyor.

banen banane hihihih kaydirigubbakcemile3 teşekürler cnm..

evet buca da oturuyorum hamileliğimi öğrenince çok doktor arastırdım cok kararsız aylin hanım ı cok övdüler gidince de memnun kaldım sonradan öğrendim ki normal doğumda cok basarılı değilmiş ve hastane tutumu yüzünden sezeryan a yönlendiriyormus bir kac kişi doğumda sorun yasams daha neler neler egepol de iki doktor da çok ii miş şimdilik gökalp bey diyorum ama yoksa dilek mi olsa ayy eşim karar ver artık yolda doğum yapacaksın diyor

HAHAHA... KOCA GÖBEK DEDİĞİN BUMU ? :))) BACIM BEN GÖBEĞİMİ ÇEKİP KOYSAM DOĞUMA YETİŞTİRİRSİNİZ BENİ... :))) O KADAR YANİ :))) FIRSAT BULURSAM KOYARIM .... MAŞALLAHIN VAR SENİN... ALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…