- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #11.341
simdide oturdum agliyorum.niye böyleyim ben en azinda acilirim belki.
:umursamaz: :gitme: :gitme: :dilcikar: :çok üzgünüm: göbeğimi ekledim..tabi şişkoyum ya kimse yorum yapmamış...hıhh eklemicem bi daha...kaydirigubbakcemile
Bizimki tam kendini göstermedi yani biz bişey görmedik ama doktorum erkek dedi..Eşim kız olduğunu düşünüyor aslında bende öyle hissediyorum..Kasımda kontrolüm var tam belli olur hepimiz inarırız diye düşünüyorum..Sen hangi doktora gidiyorsun..
bu aralar bende sulugöz modundayım..2 haftadır depresif,asabi modundaydım bugün çok şükür biraz daha ii hissediyorum ama bu günde sulugözüm herşey duygulandııryor..
esracım antepe mi geçtin sen maşallah yaa bu ne hız :hulya:
:umursamaz: :gitme: :gitme: :dilcikar: :çok üzgünüm: göbeğimi ekledim..tabi şişkoyum ya kimse yorum yapmamış...hıhh eklemicem bi daha...kaydirigubbakcemile
:umursamaz: :gitme: :gitme: :dilcikar: :çok üzgünüm: Göbeğimi ekledim..tabi şişkoyum ya kimse yorum yapmamış...hıhh eklemicem bi daha...kaydirigubbakcemile
bügüne kadar buca tıp aylin hanıma gidiyordum kasımda da son kez gidip sonra egepol hastanesin gökalp beye başlıyacam aylin hanımdan cok memnunum ama hakkında duyduklarım beni rahatsız etti
inşallahhhhhhhhhhh işi bırakacak olmama laf edecekler çünkü acayip para düşkünüler onlar için işten önemlisi yok ben sustururum onları ama susturana kadar çok kalbim kırılır bıraktım bakalım doğumdan sonra görücem eşimi yapamam ben çalışamam
Kızlarrrr aranızda idrar yolu enfeksiyonu yada herhanngi bir enfeksiyon için "alfasid" kullanan var mı? Doktor bana bunu verdi ama yine de ilaç kullanasım gelmiyorrr.
canım ben alfasilin ve adını hatırlamadığım bi ilaç içmiştim kum döktüğüm için. ama doktorun verdise iç derim çünkü bende içmcektim ama bursada akrabam olan bi kadın doğum uzmanı mutlaka iç çünkü ateşlemeni falan engellicek öteki türlü daha kötü olur demişti...
vıy... nerden bu kanıya vardın cnm..ALLAH KORUSUN..30 DAK ARABA YOLCULUĞU BİLE YAPTIRMIYOLAR BANA...hihi... annem BAHÇELİEVLERDE OTURUYO... istanbulda çok şükür...olumunekankayizsmile
hemen bakıyorummmmmmmmmmmmm.... :))))))))
cnm benim kafam karışık galiba ,anneni antepte gibi hatırladım delikafadulden
oy oy çıldııryorum galiba..neyse kusuruma bakma valla ..
ipeğimu şimdiden söyledim ben eşime 2 aylık bebğimi bırakıp çalışmamı bekleme dedim her günde hatırlatıyorum ailesine gelince onlara hiç laf düşmez kıyameti koparırım uğraşamazlar benimle eşimde o gün için şimdiden kafa yorma diyip duruyor ama avucunu yalar ben başkaları baksın diye çocuk yapmıyorum
benim sivri değil ama ilk defa erkek göbeği dediler..cinsiyet belli değil bakalım
:1hug: bi çekim bari resmimi... nasıl olcakohaoldumsmile
guclubacismile olumunekankayizsmile aklinialirimsmile ay benim karın yağlı..inş bebişime lop lop et olurlarda bende kurtulurum bunlarda...sempatiksalakcinni
bence şimdiden pazarlığını yap o zaman bakarız lafı muallak
ben ta hamile kalmadan dedim bana ne ben ücretsiz izin kullanacam diye şimdi bişey diyemiyor
zaten ben o parayı bakıcıya yol parasına yemeğe vericem
çektiğim vicdan azabı yavrumu özlemek de cabası
anladım cnm strestendir heralde bnm baya gecti ama dert etme sende hiçbişeyi stres yapma cnm...
Maşallah. Vardır ailede birileri. Onlara çekmiştir.
Hem o şimdi senin depoları yiyor. Dikkat et de sana bişey olmasın. Bol vitamin al.
evet canım babası kayınvalidemin dediği kadarıyla 5 kilo 200 gram doğmuş:)))) maaşallah bizim oğlanda ona benzicek heralde:)
Ay sen o zaman şimdiden sezeryana kendini alıştır:))
bugunde tuhafim arkadasim yaa,aksam uyumadim kuruntu mu yapiyorum kendime ne.kaybetme korkusu cok yasiyorum,bazende diyorum allaha birakmak en iyisi ne yazildiysa o olucak diye..ama kendi kendime teselli yetmiyo bazen.diyorum ki psikolaga mi gitsem ne.bundan önce yasagigim kayip bilinc altimda kötü izler birakti.paronayak oldum sanki bebegide hissetmiyorum hala(sanki karnim kücüldü gibime geliyo off offf kötüyüm iste..
simdide oturdum agliyorum.niye böyleyim ben en azinda acilirim belki.
Ay hamilelik sendromu. Ben de şu darüşşafaka reklamlarında zırıl zırıl ağlıyordum. Hiç yapım da değildir. Bak içime be doğdu? Senin kızın olacak galiba.
Kızlarrrr aranızda idrar yolu enfeksiyonu yada herhanngi bir enfeksiyon için "alfasid" kullanan var mı? Doktor bana bunu verdi ama yine de ilaç kullanasım gelmiyorrr.
Arkadaşımda olmuştu. Kullandı canım. Bişey olmuyor. Zaten dr ona göre veriyor. İltihap bebek için daha zararlı.
cnm geri geri bakıyordum yeni gördüm nöbüşünü,anam ne üzülüyon ,çok yorum olunca bakması ,yorum yapması gecikiyor tabikide..nöbüş gittikçe büyümüş :lepi:
bende bi ara ekleyeceğimde bakalım hangi ara? bu ara üşengeçlik modundayım
Buca tıpı kimseye tavsiye etmiyorum..Arkadaşım doğumda sorun yaşadı..Egepolü burada da çok kişi tavsiye ediyor..Dilek hanım varmış.Gökalp beye hamilelikten önce gittim,cana yakın,neşeli bir doktor...Buca tıpı tavsiye etmiyorum..Bucada mı oturuyorsun?
HAHAHA... KOCA GÖBEK DEDİĞİN BUMU ? :))) BACIM BEN GÖBEĞİMİ ÇEKİP KOYSAM DOĞUMA YETİŞTİRİRSİNİZ BENİ... :))) O KADAR YANİ :))) FIRSAT BULURSAM KOYARIM .... MAŞALLAHIN VAR SENİN... ALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?