- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #11.361
Doktorlar bölümüne girince görürsün Egepoldeki iki doktor hakkında da bilgi çok...Buca tıpdan vaz geçde iki doktordan birini seçersin..Hastanede güzel ve güzel şeyler söyleniyor..Kötü söyleyen biriyle karşılaşmadım..Bende Bucadayım..Yardımcı olacağım bir şey olursa özelden mesaj atabilirsin..Sağlıklı bir hamilelik geçirmen dileğiyle..Ben çıkıyorum her keze iyi akşamlar.....evet buca da oturuyorum hamileliğimi öğrenince çok doktor arastırdım cok kararsız aylin hanım ı cok övdüler gidince de memnun kaldım sonradan öğrendim ki normal doğumda cok basarılı değilmiş ve hastane tutumu yüzünden sezeryan a yönlendiriyormus bir kac kişi doğumda sorun yasams daha neler neler egepol de iki doktor da çok ii miş şimdilik gökalp bey diyorum ama yoksa dilek mi olsa ayy eşim karar ver artık yolda doğum yapacaksın diyor
Doktorlar bölümüne girince görürsün Egepoldeki iki doktor hakkında da bilgi çok...Buca tıpdan vaz geçde iki doktordan birini seçersin..Hastanede güzel ve güzel şeyler söyleniyor..Kötü söyleyen biriyle karşılaşmadım..Bende Bucadayım..Yardımcı olacağım bir şey olursa özelden mesaj atabilirsin..Sağlıklı bir hamilelik geçirmen dileğiyle..Ben çıkıyorum her keze iyi akşamlar.....
Kızlar Ya of benim dün çok moralim bozuldu. Dün çalışma arkadaşım ile Holding e gelir gelmez arkadaşlar karşıladı. Bizim iş ekibi İstanbul'da, biz 2 kişi Manisadayız. Uzun zamandır da görüşmüyorduk
Burda 1 yıl önce doğum yapmış bi kız var. Oğlu oldu. İşte herkes hayırlı olsun falan diyor. Ne hissediyosun kızmı erkekmi dedi. Ben de kız gibi dedim. O da ben de öyle tahmin ettim dedi. Neden diye sordum. Kız bebek annenin güzelliğini alırmış, erkek bebek anneye güzellik katarmış dedi. Benim oğlum oldu cildim falan çok güzeldi yanaklarım dolgunlaşmıştı ben de seni görür görmez kız tahmin ettim dedi(((
Ay daha yeni yoldan gelmişiz sabah 5 te kalkmışız zaten İstanbul stresi var. Nutkum tutuldu kıza birşey diyemedim sonrada kızdım kendime neden sessiz kaldım diye. Ay zaten hamilelik psikolojisi var. Hiç yaşamamış olsa neyse diyecem ama beni anlaması lazxım. İnsan böyle şey söylermi. Çok canım sıkıldı. Aynada 2 saat kendimi inceledim ben çirkinleşiyormuyum acaba diye(
Grupta da pek sevilmeyen bir kız sonra da dedim amannn bebişi düşün üzülme geçici bi dönem ne de olsa dedim kendi kendime
Ayy kendi derdimle sizide sıktım canım ya. İçimi dökeyim dedim:)
Burda çok yalnızım çünkü:gitme:[/QUO
üzme tatlım kendini. Öyle densizler var maalesef. Aynı şeyi banada söylediler.Yalnız bizde erkek bozar derler. Çirkinleşmişssin oğlun olacak heralde gelinken çok güzeldin dedi biri bana. Uyumuştum ve o gün çok rahatsızdım ve sıfır makyajlı halime bu yorumu yaptı. Süslenip püslendiğim gelin halimle kıyaslandım. Hangi gelin çirkin olursa artıkkaydirigubbakcemile3
dokrorumu aradik,kan testi iyi gelmis.ek bir demire ihtiyac yokmus simdilik..sadece elevite devam etsin demis o karsiliyomus gerekli olanii.haftaya persembeye kadar evde kalsin demissositosositopersembeye 17.00 a randevu vermis tekrardan..rahatladim biraz kanimin iyi cikmasina
Günaydın arkadaşlar, güne pek iyi başlamadım.Tam okula gittim derse giriyodum bi arkadaş akrabasının doğum yaptığını ve bebeğin şu an çok kötü olduğunu, iç organlarının tam gelişmediğinden falan bahsederken ben küttttt olduğum yerde bayıldım.Haydii beni taşımışlar falan hastaneye gittik, tansiyon, şeker düşmüş.Tabi bi de arkadaşın anlattıklarından etkilendim.Yazık o da suçluluk hissetmiş aradı biraz önce çok özür dilerim diye...Böyle işte doktor rapor verdi 3 gün dinlen evde dedi.Bu arada 2li testimiz belli olmuş çok şükür bir risk yokmuş.Çok hareketli bir sabah oldu benim için.Şimdi evdeyim dinleniyorum...
Merak etme. Hepsi kuruntu. Bişeycik olmayacak.
Canım sıkıldığında eğlenecek bişeyler bakıyorum nette. Ya da kızımla evde saklambaç oynuyorum. Biraz oğlunla oyna bişeyin kalmaz.
az önce benim oglanda yürüyen trenini gördü bizde onu kurduk oynuyoruzkaydirigubbakcemile3
Canım gözün aydın.Bebiş kendini göstermezse kızdır diyorlar ya hayırlısı olsun bakalımhayılı geceler kızlara.s.
maşallah bugün de çok kaynatmışsınız geçmişi okumaya çalıştım ama bitiremedim...
bugün dr a gititm maşallah herşey yolunda...
bebekte iyiymiş...
ama cinsiyeti öğrenemedik...
hayırlısı artık...sağlıklı olsun yeter....
bir dahaki kotrol 1 ay sonra belki 2 hafta sonra başka dr a giderim...
20.haftada benimde detaylı ultrasonum var bu dobler denen mi oluyor arkadaşlar bilen aydınlatsın bizleri lütfen
hoşbulduk canıma.s.
araştırma hastanesinde riskli gebelik bölümü vardı canım...
2 li testi orda yaptırmıştım o zaman takibe gelecekmisiniz dediler...
bende riskli gebelik bölümü benim için daha iyi olur diye gelirim dedim...
randevu verdiler...
buda ilk muayenemizdi...
utrasonalr falan iyi gereken her alet var...
ama herşeyi keyfine göre yaptıramıyorsun işte...
bu yüzden dr cinsiyeti söylemedi bende hiç sormadım....
aslında çok merak etmiyorum nedense...
eğer merak başalrsa özele gidip bakacağım...
kızlar bana bir ay sonra renkli utrason yapacağız dediler...
acaba detaylı utrasonmu demek istediler...
veya dobler mi oluyor?
1 ay sonra 20. haftada olacağım
Geçmiş olsun canım ben anca atlattım bir hafta süründürüyor insanıgünaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr biz hasta olduk teyzeleri grip olduk
Hoşgeldin canım.Allah gönlüne versin sağlıkla al bebişini kucağınamerhabalar
ben de inşallah nisanda doğum yapacağım. sizlerle tanışmak istedim. SAT 18 temmuz. bebeğimin tahmini doğum tarihi 15 nisan 2011.
inşallah hepimiz sğlıcakla kucağımıza alırız bebişlerimizi. bebeğimin cinsiyeti kesin değil ama erkeğe benziyor dedi doktor. 17. haftamda öğrenirim sanırım.
Arkadaşlar gereken en güzel cevapları yazmış bana birşey kalmamış.Ayrıca ben erkek annesi olcam nasipse ama günden güne kendimi çirkinleşmiş hissediyorum sempatiksalakcinniKızlar Ya of benim dün çok moralim bozuldu. Dün çalışma arkadaşım ile Holding e gelir gelmez arkadaşlar karşıladı. Bizim iş ekibi İstanbul'da, biz 2 kişi Manisadayız. Uzun zamandır da görüşmüyorduk
Burda 1 yıl önce doğum yapmış bi kız var. Oğlu oldu. İşte herkes hayırlı olsun falan diyor. Ne hissediyosun kızmı erkekmi dedi. Ben de kız gibi dedim. O da ben de öyle tahmin ettim dedi. Neden diye sordum. Kız bebek annenin güzelliğini alırmış, erkek bebek anneye güzellik katarmış dedi. Benim oğlum oldu cildim falan çok güzeldi yanaklarım dolgunlaşmıştı ben de seni görür görmez kız tahmin ettim dedi(((
Ay daha yeni yoldan gelmişiz sabah 5 te kalkmışız zaten İstanbul stresi var. Nutkum tutuldu kıza birşey diyemedim sonrada kızdım kendime neden sessiz kaldım diye. Ay zaten hamilelik psikolojisi var. Hiç yaşamamış olsa neyse diyecem ama beni anlaması lazxım. İnsan böyle şey söylermi. Çok canım sıkıldı. Aynada 2 saat kendimi inceledim ben çirkinleşiyormuyum acaba diye(
Grupta da pek sevilmeyen bir kız sonra da dedim amannn bebişi düşün üzülme geçici bi dönem ne de olsa dedim kendi kendime
Ayy kendi derdimle sizide sıktım canım ya. İçimi dökeyim dedim:)
Burda çok yalnızım çünkü:gitme:
Hoşgeldin canım hayırlısıyla al kucağına yavrunu inşallahcanlarım bende nisan annelerindenim.yaş:29 sat:?? muht.d.t.:15nisan boy:1.58 kilo:53 bebikimin ismi daha cinsiyet belli degil.göstermiyo keratam.ismim esma.hepinizi öptm
Hoşgeldin canım sağlıcakla inşallah sende hepimizde alırız kuzuları kucağımıza :Saruboceq:bi gün bu gruba katılacağım hiç aklıma gelmezdi kaydirigubbakcemile3 ..benim de 27 temmuz hamilelik başlangıcım. 28 nisan da beklenen doğum tarihi.cinsiyet henüz bilmiyoruz 12 haftada olduğumuz için kesin bişey söylemiyolar ama sanırım erkek.(bana öyle geliyo)hamile kaldığımda 65 kiloydum ama şuan iki kilo vermiş durumdayım..malum bulantılar vs.bakalım hepimiz için hayırlısı olsun
inşallahhhhhhhhhhh işi bırakacak olmama laf edecekler çünkü acayip para düşkünüler onlar için işten önemlisi yok ben sustururum onları ama susturana kadar çok kalbim kırılır bıraktım bakalım doğumdan sonra görücem eşimi yapamam ben çalışamam
En güzeli. Hem ufaklık doğduğunda onlarla oynamak için bu kadar vaktimiz olmayacak. Şimdi ne kadar zaman geçirirsek o kadarı kar olacak.
Canım çok geçmiş olsun. canını sıkma sakın. Amniyosentezden de bişey çıkmaz. Madem aldırmayı düşünmüyorsunuz o zaman yaptırma bile. Ben ikili, üçlü testlere pek inanmam zaten. Bu arda amniyosentez öncesinde doppler çekiyor bazı yerler. Bebeğin herrr tarafını çok detayla inceliyorlar. 45 dk falan sürüyor. Orada bişey çıkmazsa amniyosentez yapmıyorlar. Bir araştır istersen. Halamda 1/7 çıkmıştı. O öyle yaptı.
Teşekkür ederim canım dün üzülmüştüm ama kafama bile takmıyorum. İstatistiksel bir şey sonuçta. 22 Kasıma doppler için randevu almıştık zaten. Hayırlısı olsun.
Teşekkür ederim canım dün üzülmüştüm ama kafama bile takmıyorum. İstatistiksel bir şey sonuçta. 22 Kasıma doppler için randevu almıştık zaten. Hayırlısı olsun.
Benim dediğim ondan önce yapılan bişey. İçin rahatsa sorun yok. Kafana takılmasın diye dedim. Hamileliğin sonuna kadar stres yapacaksan baktır kurtul bir an önce.
Benim dediğim ondan önce yapılan bişey. İçin rahatsa sorun yok. Kafana takılmasın diye dedim. Hamileliğin sonuna kadar stres yapacaksan baktır kurtul bir an önce.
Stres falan yapmıyorum canım. Çevremde araştırdım. Birçok kişiye aynı şeyi söylemişler. Testi tekrarladık zaten. Bakalım bunun sonucu nasıl çıkacak. Tutarlı olacak mı diğeriyle.Bilgilerini paylaştığın için çok teşekür ederim.olumunekankayizsmile
ben 2 li test yaptırdığımda acaba ne çıkacak diye çok stres yaptım...Bende iyi düşünüp iyi olmaya çalışıyorum canım O testlerin sonucuna bakıp üzmeyelim bebişlerimizi doğru söylemişsin. Sonuçta ne olacağını bir tek Allah bilir.
belirli bir sayıda ancak katılabiliyorsun galiba...bende sadece katılmııyorum butonu var bilmiyorumkismile
sağol canıma.s.Canım gözün aydın.Bebiş kendini göstermezse kızdır diyorlar ya hayırlısı olsun bakalım2.bebek mi senin? Merak etmeden nasıl duruyorsun bravo valla.Benim okulda bir arkadaşım var onun 2.hamileliği aynı haftadayız hemen hemen ve o bebeğin cinsiyetini merak etmiyorum diyor beni deli ediyor :ecrin_bebek: Ben öldüm meraktan 16.haftaya kadar
20.haftada benimde detaylı ultrasonum var bu dobler denen mi oluyor arkadaşlar bilen aydınlatsın bizleri lütfen
ben 2 li test yaptırdığımda acaba ne çıkacak diye çok stres yaptım...
1 hafta sonuç beklemiştik bir hafta boyunca aratırma yaptım...
1/50-/70 hatta 1/6 sonuç çıkan biririn bebeği bile sağlıcakla doğmuş...
ve o zaman ikili test yaptırdığıma çok pişman olmuştum...
sonuç olarak test güzel çıktı ama boşuna stres yaptım...
mesala şimdi test güzel çıktı diye bebeğim kesin sağlıklımı demek...hayır bu hiçbir zaman kesin olmaz...
bence bunlar hep boş...
sakın takılma hem dediğin gibi allah göstermesin bebişinde sorun olduğu kesin olsa bile bu saaten sonra ne yapılabilirki...
içini ferah tut...
inş bebeişin sağlıcakla dünyaya gelir...
bu arada ben dr a 3 test istemiyorum dedim...
sağolsun ısrar etmedi...
belirli bir sayıda ancak katılabiliyorsun galiba...
sağol canıma.s.
hayırlısı artık...
ya gerçekten bende pek merak yok:))
eşimde merak etmiyor...
yok inş bizim ilk bebeğimiz olacakcanım...
daha önce 3 düşük yaşadım bu hamileliğimde çok sorunlu geçti....
3 ay yattım...
şimdide maşallah iyiyim...
rahatta bir hamileliğim var...
dr a gidip bebeğimin iyi olduğunu öğrenincede bu bana yetiyor...
cinsiyete bunlar yüzünden çok takılmıyorum galiba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?