2011 Nisan Anneleri

Ay hamilelik sendromu. Ben de şu darüşşafaka reklamlarında zırıl zırıl ağlıyordum. Hiç yapım da değildir. Bak içime be doğdu? Senin kızın olacak galiba.

:ecrin_bebek:agzi bal yesin canimopuyorumnanaktaninsallah:Saruboceq:

Doktorlar bölümüne girince görürsün Egepoldeki iki doktor hakkında da bilgi çok...Buca tıpdan vaz geçde iki doktordan birini seçersin..Hastanede güzel ve güzel şeyler söyleniyor..Kötü söyleyen biriyle karşılaşmadım..Bende Bucadayım..Yardımcı olacağım bir şey olursa özelden mesaj atabilirsin..Sağlıklı bir hamilelik geçirmen dileğiyle..Ben çıkıyorum her keze iyi akşamlar.....

dokrorumu aradik,kan testi iyi gelmis.ek bir demire ihtiyac yokmus simdilik..sadece elevite devam etsin demis o karsiliyomus gerekli olanii.haftaya persembeye kadar evde kalsin demissositosositopersembeye 17.00 a randevu vermis tekrardan..rahatladim biraz kanimin iyi cikmasina

iyi akşamlar şekercim görüşmek üzere

Son düzenleme:

Merak etme. Hepsi kuruntu. Bişeycik olmayacak.
Canım sıkıldığında eğlenecek bişeyler bakıyorum nette. Ya da kızımla evde saklambaç oynuyorum. Biraz oğlunla oyna bişeyin kalmaz.

Çok çok geçmiş olsun canım kendine dikkat etzemuszemus

Canım gözün aydın.Bebiş kendini göstermezse kızdır diyorlar ya hayırlısı olsun bakalım 2.bebek mi senin? Merak etmeden nasıl duruyorsun bravo valla.Benim okulda bir arkadaşım var onun 2.hamileliği aynı haftadayız hemen hemen ve o bebeğin cinsiyetini merak etmiyorum diyor beni deli ediyor :ecrin_bebek: Ben öldüm meraktan 16.haftaya kadar
20.haftada benimde detaylı ultrasonum var bu dobler denen mi oluyor arkadaşlar bilen aydınlatsın bizleri lütfen

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr biz hasta olduk teyzeleri grip olduk
Geçmiş olsun canım ben anca atlattım bir hafta süründürüyor insanı
Hoşgeldin canım.Allah gönlüne versin sağlıkla al bebişini kucağına
Arkadaşlar gereken en güzel cevapları yazmış bana birşey kalmamış.Ayrıca ben erkek annesi olcam nasipse ama günden güne kendimi çirkinleşmiş hissediyorum sempatiksalakcinni
canlarım bende nisan annelerindenim.yaş:29 sat:?? muht.d.t.:15nisan boy:1.58 kilo:53 bebikimin ismi daha cinsiyet belli degil.göstermiyo keratam.ismim esma.hepinizi öptm
Hoşgeldin canım hayırlısıyla al kucağına yavrunu inşallah
Hoşgeldin canım sağlıcakla inşallah sende hepimizde alırız kuzuları kucağımıza :Saruboceq:

Valla belkide bir kere evlat sahibi olacağız onun için onun bunun lafına çok aldırma derim şekerim.Bizimkilerde para düşkünü biz bakarız biz bakarız diyorlardı bebiş için ben inatla diyorum 1 sene izne çıkcam diye bebiş 1.5 yaşına girecek ben işe başlayana kadar nasipse.ayrıca çok yoruluyorum,eşimde il dışında görevde diye yanıma çağırdım bizimkileri ilk lafları : Doğuma kadar sizde mi kalcaaazzz oldu.Şimdi eşime diyorki benden gizli gizli kaynanan gelsin baksın hep bizmi durcaz arada değiştiririz diyor.Yani bildiğinden şaşma:lepi:

Son düzenleme:

Bende iyi düşünüp iyi olmaya çalışıyorum canım O testlerin sonucuna bakıp üzmeyelim bebişlerimizi doğru söylemişsin. Sonuçta ne olacağını bir tek Allah bilir.
ben 2 li test yaptırdığımda acaba ne çıkacak diye çok stres yaptım...
1 hafta sonuç beklemiştik bir hafta boyunca aratırma yaptım...
1/50-/70 hatta 1/6 sonuç çıkan biririn bebeği bile sağlıcakla doğmuş...
ve o zaman ikili test yaptırdığıma çok pişman olmuştum...
sonuç olarak test güzel çıktı ama boşuna stres yaptım...
mesala şimdi test güzel çıktı diye bebeğim kesin sağlıklımı demek...hayır bu hiçbir zaman kesin olmaz...
bence bunlar hep boş...
sakın takılma hem dediğin gibi allah göstermesin bebişinde sorun olduğu kesin olsa bile bu saaten sonra ne yapılabilirki...
içini ferah tut...
inş bebeişin sağlıcakla dünyaya gelir...
bu arada ben dr a 3 test istemiyorum dedim...
sağolsun ısrar etmedi...

bende sadece katılmııyorum butonu var bilmiyorumkismile
belirli bir sayıda ancak katılabiliyorsun galiba...

sağol canıma.s.
hayırlısı artık...
ya gerçekten bende pek merak yok:))
eşimde merak etmiyor...
yok inş bizim ilk bebeğimiz olacakcanım...
daha önce 3 düşük yaşadım bu hamileliğimde çok sorunlu geçti....
3 ay yattım...
şimdide maşallah iyiyim...
rahatta bir hamileliğim var...
dr a gidip bebeğimin iyi olduğunu öğrenincede bu bana yetiyor...
cinsiyete bunlar yüzünden çok takılmıyorum galiba...

canım ben de hamile olduğumun farkında değilken 2 hafta kadar mide tedavisi görüyordum ve günde 4 ilaç içiyodum. sonra hamileliğimi ilk öğrendiğimde ilk başta sevinçten çok korku yaşadım.. eyvah dedim çocuğum kesin sakat fln olur. sonra eşimle ilk doktora gittiğimizde doktor çok korkmayın henüz çok küçük zaten dedi ama yine dee içimiz rahat etsin diyosanır bi genetik tarama testi yaptırın dedi.biz de yaptırdık.kullandığım ilaçlarla ilgili olarak bi rapor çıkardılar. çok şükür öyle önemli bişey çıkmadı. ikili test sonucum da normal çıktı. ama o zamana kadar neler çektiğimi ben bilirim. gerçekten hiçbişey için %100 kesin konuşamıyosun.ama burda gönlünün ferah tutmak en iyisi bence. iyi düşünelim iyi olsun.şimdi aklıma hiç bi kötü düşünce getirmiyorum. herşey çok güzel olcak. eşimle hep bunu bilir bunu söyleriz

Fadik ve cicibebe_cicianne çok haklısınız kızlar. İyi düşünelim iyi olsun. Allah hepimize bebişlerimizi sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…