- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #11.381
slm tatlım...naber? bebiş napıyo?
seninkinin cinsiyeti belli mi tatlım?Kızlar topikte erkek bebek sayısı yüksek sanırım.
Bu yıl erkek yılı diyorlar ya, doğru mu ne zemuszemus
seninkinin cinsiyeti belli mi tatlım?
bizimki henüz belli değil ama erkek olduğu yönünde şüpheler var. geçen hafta doktor da erkek şüphesi olduğunu söyledi ama kesin olarak bişe söylemek için erkenmiş.. bakalım METE mi gelicek IRMAK mı kaydirigubbakcemile2
Esra başka topiklere mi sızdın yine kaydirigubbakcemile3
sositososito benimi takip ediyon kuzum hihi...valla dalmışım bi konuya...ii maşallah.. benimde bel ağrısı vardı ama şuan iyiyim şükür..çok yatınca haha kaydirigubbakcemile3
Yatmaktan ağrıyor yani:)) bu da iyiymiş
Ben de nöbetçiydim bugün, youldum ama sanki bugünlerde kendimi daha enerjik hissediyorum.
En azından 9 da uyuyakalmıyorum aklinialirimsmile
slm kızlar
asracım nasılsın cnm
Ben çıkıyorum kızlar, kitap okuyayım azcık.
Öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan
Şeniz iyiyim canımcım sen nasılsın? bak çamlıcada bi gün çay keyfi sözü istiyorum..az kaldı özgürlüğüme ok..bize çok yakın orası..
Sağol canım.Bu arada alfasilin dediğin antibiyotik mi? Benim dediğim antibiyotikmiş.İsimleri benziyor ya ondan soruyorum. Ay ne biliim insan ilaç içmeye de korkuyor.
Ay sen o zaman şimdiden sezeryana kendini alıştır:))
aaa tabiki canım diğer topiğe de yazdım valla çok mutlu olurum ayarlarız süper olurolumunekankayizsmile gözlerim kapanıyr zorla açık tutuyorum
ahh kızlar o kadar ilerlemişsinizki maşşallah sayfaları okuyamadım umarım herşey yolundadır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?