2011 Nisan Anneleri

Kızlar topikte erkek bebek sayısı yüksek sanırım.
Bu yıl erkek yılı diyorlar ya, doğru mu ne zemuszemus
seninkinin cinsiyeti belli mi tatlım?
bizimki henüz belli değil ama erkek olduğu yönünde şüpheler var. geçen hafta doktor da erkek şüphesi olduğunu söyledi ama kesin olarak bişe söylemek için erkenmiş.. bakalım METE mi gelicek IRMAK mı kaydirigubbakcemile2

Benimki de henüz belli değil canım.
Ama herkesin içine erkek doğuyor ne hikmetse

sositososito benimi takip ediyon kuzum hihi...valla dalmışım bi konuya...ii maşallah.. benimde bel ağrısı vardı ama şuan iyiyim şükür..çok yatınca haha kaydirigubbakcemile3

Yatmaktan ağrıyor yani:)) bu da iyiymiş
Ben de nöbetçiydim bugün, youldum ama sanki bugünlerde kendimi daha enerjik hissediyorum.
En azından 9 da uyuyakalmıyorum aklinialirimsmile

Yatmaktan ağrıyor yani:)) bu da iyiymiş
Ben de nöbetçiydim bugün, youldum ama sanki bugünlerde kendimi daha enerjik hissediyorum.
En azından 9 da uyuyakalmıyorum aklinialirimsmile

altın çağımızı yaşıyoruz olsun artık..bende özgürlüğüme kavuşucam..gerçi böle yatmam kocamın işine geldi..3 aydır bişey aldığım yok anam..adam zengin olduaklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3

Şeniz iyiyim canımcım sen nasılsın? bak çamlıcada bi gün çay keyfi sözü istiyorum..az kaldı özgürlüğüme ok..bize çok yakın orası..

aaa tabiki canım diğer topiğe de yazdım valla çok mutlu olurum ayarlarız süper olurolumunekankayizsmile gözlerim kapanıyr zorla açık tutuyorum

Sağol canım.Bu arada alfasilin dediğin antibiyotik mi? Benim dediğim antibiyotikmiş.İsimleri benziyor ya ondan soruyorum. Ay ne biliim insan ilaç içmeye de korkuyor.

evet canım antibiyotik alfasilin de aynı iççerikte ilaçlardır diye düşünüyorum zaten bnmkisi için gebelikte kullanılmasında sakınca yok demişlerdi...

Ay sen o zaman şimdiden sezeryana kendini alıştır:))

sorma canım geçen gün doktorumda aynı şeyi söyledi zaten:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…