2011 Nisan Anneleri

evet kızlar sizin 2. bebiş olduğu için yakında hissedersiniz...
ama bizlere biraz daha var...
hayırlısı olsun...

çok merak ediyorum hareketlerini hissetmek nasıl bir şey acaba:asigim:

hayırlısı olsun...

çok güzel bi duygu canım hele son zamanlardaki sert tekmeler.... son zamanlarda karnına çıplak gözle baktığında gözünlede karnının bi tarafının inip kalktığını görüyosun orası iice sertleşiyo ve çıkıntı oluyor çok güzel yaaaa allahım isteyen herkese yaşatsın...

canım aslında tam olarak hisstmek değilde arada seyirme şeklinde bişeyler oluyor ama öle düzenli değil ...saniyelik olup geçiyor...ama bundan sonra 2. hamileliğini yaşayanlar hissedebiliyormuş bilmiyorummm...

şimdi bugün ilk defa dışarıdan görülecek şekilde pıt pıtlar yaptığını yazacaktım ki senin mesajını gördüm cnm..bende erken sanıyordum ama dışarrıdan görünce tuhaf oldum hatta kardeşimede gösterdim :hulya:

hayırlısı olsun...

amin canim.hareketleri hissetmek muhte$em bir sey ya$amak lazim.insanin icinde baska bir canli barindirmasi..allahin bize sundugu en güzel lütuf olsa gerek.anne olmak.:CüvCüv:

slm kızlar...oh gele bildiniz yahu..özledim sizi...yanlız bırakmayın beni..tamam aktifsiniz siz ama dönüşümlü kalın bari benimle olumunekankayizsmile

Ben geldim...ŞenizAz önce 2010 Ekim annelerinin doğum hikayelerini okudum ve tabiki ben ağla senağlama ağla hemen bebeğimi kucağıma almak istedim...

hayırlısı olsun...

canım mükemmel birşey rabbim hepimize yaşatsın...içinde bir canlı olduğunu bilmek ,onunla iletişim kurmak,pıtır pıtır tekmelrini ve sağa sola gidişini hissetmek çok tuhaf ama acaip keyifli bayanssulusmile

gece kuşu nisan annişleri hasta yatağımdan hepinize iyi geceler diliyorummmmm :ecrin_bebek:

sana da ii geceler şeker

kızlar 2009-2010 annelerinde kendimce sizlerden ve tecrübeli annelerden aldığım tüyo ile bi liste yaptım int dende baktım...dediğiniz gibi gerekli olan şeyleri yazdım ama bi kontrol ederseniz çok sevinirim...

ben almayı düşünüorum acıkçası çünkü bnm ev baya şehir dışında ve kısın soğuk olacak o yüzden aralık ayına kadar hazırlanmış olmak istiyorum açıkçası:)

ben almayı düşünüorum acıkçası çünkü bnm ev baya şehir dışında ve kısın soğuk olacak o yüzden aralık ayına kadar hazırlanmış olmak istiyorum açıkçası:)

tabiki senin için daha mantıklı...ben biraz pimpirikliyimde..para olduktan sonra 1 çırpıda alırız..ama 6.ay bi girim dediğin gibi aralıkta başlarım bende ozaman 6.aya gircez inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…