2011 Nisan Anneleri

haklısın cnm.. ben zaten basladım ufak ufak evi bebişe hazırlamaya... biz onun için ayırdığımız pdayıda işgal etmiştikte:))

merhaba iyi geceler arkadaşlar nasipse nisanda bebeğinikucagına alacaklardan biriyim bişey sormak istiyorum şuan 15 haftalık hamileyim ve bebeğimin hareketlerini hissedebiliyorum acaba bu bebeğimmi yoksa bağırsak hareketlerimi bana pek bağırsakmış gibi gelmiyo benim gibi önceden hissedeniniz varmı acaba:)

cnm 15-16 haftalarda olupda hisseden arkadaşlar var...ama tam emin olamıyolar senin gibi..çünkü 19-20 hftalarda hissedermiş yeni anne adayları...bence siz bunu anlarsınız..kanat çırpışı gibi olurmuş..sonuçta farklı bi hareket ise bebişindir..bundan sonra ne gaz hareketi olucakki..ilk başlarda değiliz ki :) bu arada hoşgeldin aramıza...a.s.

walahi cnm bende hissediyorum gibi geliyor ama bana kimse inanmıyor:))) üstelik 13. haftadan beri hissediyorum gibi geliyor. bu arada bebeğin hayırlı olsun ve aramıza hoşgeldi:))

hoşbulduk canım kanat çırpışı gibi drgil baya kıpırtı bukadar belirgin olması zaten şüpheye düşürdü bu arada benim 2. bebeğim bi oğlum var 6 yaşında sanki karnımın sol tarafına bişey içten dışa doğru baskı yapıyo gibi hissediyorum :) ben bebeğim diyorum ama umarım odur:)bu arada eger bebeğimse ve şimdiden bukadar harekerliyse ben yandım:) gerçi oğlumdan idmanlıyım ama olsun sağlıklı olsunlarda:) bu arada siz nekadarlık hamilesiniz

teşekkür ederim esra yağmur ve hnk gaz hareketi tüm karında hissedilmezmi bu sadece sol tarafımda kıpırtılar şeklinde oluyo hatta şuann kıpraşıyorum :))

selam aramiza hosgelmissin.ben 16.haftamdayim henüz tam olarak hissedemedim ve ikinci hamileligim.daha önceki haftalarda bir kac seyirme tarzi seyler oldu ama onlar rahimin yukari ciktigi haftalardaki hareketlerdi kanimca..yada diger organlarin hareketleri cünkü iceride yogun bir calisma var bebis icin yer aciyolarda:))

teşekkür ederim esra yağmur ve hnk gaz hareketi tüm karında hissedilmezmi bu sadece sol tarafımda kıpırtılar şeklinde oluyo hatta şuann kıpraşıyorum :))

yerim ben onu ham... hihi erkekmi cnm bebişin..valla bizimki çok fena hareketliydi.. hissetmeye başlarsam çok çektircek bana..ben cinsiyetini bilmiyorum ama

wallahi zeyneptüce cim bana da sanki erkek gibi geldi senin ama hayılısı bakalım:)) bu arada hemşehriymişiz sennle bende bursalıyım:)))

ortada buluşalım cnmm istinye park a sık sık geliorum nerdeyse gezmeye ama ötesi aşar beni:))) sen karşıdaydın sanırım diil mi

skorpiyon önceki mesajlarını okudum o dedğin kuruntular bendede var ikincilerde insan daha hassasmı oluyor ne ama inan bana içini rahat tut yani tutalum bende tutmalıyım sağlıklı bi şekilde alacağız inş. bebeklerimizi kucağımıza seen teslerini yaptırdınmı hemen hemen aynıyız aramızda bi kaç gün var sat 11 temmuz benim ben 2li test yaptırdım geçtiğimiz harfa sonuçlar temiz çıktı ama içime yatmayan bi nokta var ölçüm biraz yüksek çıktı test sonuçu temiz çıktı doktora bu neden yüksek problem olurmu dedim belki tam ölçüm yapılamamış olabilir dedi tam emin olmak için istiyorsam amniyosentez yapalım dedi gerek varmı dedim gerek var demedim yüzde yüz emin olmak istiyorsan yaparız dedi ama ben pek yaptırmak istemiyorum ama bölede içim sıkılıyo

ortada buluşalım cnmm istinye park a sık sık geliorum nerdeyse gezmeye ama ötesi aşar beni:))) sen karşıdaydın sanırım diil mi

ww beybi... ben beşiktaşda oturuyorum... eşim ümraniyede şirketi..kayınvalidede çamlıcada yani heryerdeyim..süper istinyeparka cinemesı için giderim hep... sahildeyim ben sürekli... çok sevindim cnm vallahi...zemuszemus buluşuruz yaw

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…