- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #11.421
merhaba iyi geceler arkadaşlar nasipse nisanda bebeğinikucagına alacaklardan biriyim bişey sormak istiyorum şuan 15 haftalık hamileyim ve bebeğimin hareketlerini hissedebiliyorum acaba bu bebeğimmi yoksa bağırsak hareketlerimi bana pek bağırsakmış gibi gelmiyo benim gibi önceden hissedeniniz varmı acaba:)
merhaba iyi geceler arkadaşlar nasipse nisanda bebeğinikucagına alacaklardan biriyim bişey sormak istiyorum şuan 15 haftalık hamileyim ve bebeğimin hareketlerini hissedebiliyorum acaba bu bebeğimmi yoksa bağırsak hareketlerimi bana pek bağırsakmış gibi gelmiyo benim gibi önceden hissedeniniz varmı acaba:)
benim istanbul hadımköy canım..
teşekkür ederim esra yağmur ve hnk gaz hareketi tüm karında hissedilmezmi bu sadece sol tarafımda kıpırtılar şeklinde oluyo hatta şuann kıpraşıyorum :))
nerde hadımköy cnm?
büyükçekmece de canım uzak yani bayağı:)
ortada buluşalım cnmm istinye park a sık sık geliorum nerdeyse gezmeye ama ötesi aşar beni:))) sen karşıdaydın sanırım diil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?