- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #11.441
oh hatuna baq...ya bizimki artık izin vermiyo araba kullanmam...yoksa arabayla cuv heryere gidiyoduk... ya o bırakıyo ya taksi...illa biri var bizde...kıskandım valla..E-6 yımı kullanıyosun..orası daha az trafikşu stkrlardan bende yapayım:) çok güzel olmuşlar:)
yok cnm arabayla gidiyorum ben temden çok rahat oluyor trafik yokken saatleri trafiğe göre ayarlıyorum rahat oluyorum:))
skorpiyon önceki mesajlarını okudum o dedğin kuruntular bendede var ikincilerde insan daha hassasmı oluyor ne ama inan bana içini rahat tut yani tutalum bende tutmalıyım sağlıklı bi şekilde alacağız inş. bebeklerimizi kucağımıza seen teslerini yaptırdınmı hemen hemen aynıyız aramızda bi kaç gün var sat 11 temmuz benim ben 2li test yaptırdım geçtiğimiz harfa sonuçlar temiz çıktı ama içime yatmayan bi nokta var ölçüm biraz yüksek çıktı test sonuçu temiz çıktı doktora bu neden yüksek problem olurmu dedim belki tam ölçüm yapılamamış olabilir dedi tam emin olmak için istiyorsam amniyosentez yapalım dedi gerek varmı dedim gerek var demedim yüzde yüz emin olmak istiyorsan yaparız dedi ama ben pek yaptırmak istemiyorum ama bölede içim sıkılıyo
bzmkide yakında izin vermicek az kaldıı zaten:))) uzak oturuyoruz diye bişey demiyorda ben bu on 1 ayki modda gezmeye devam edersem kullandırtmıcak belli:)) ya bu arada bu aksam bişi yüzünden nası kızdı zaten eve gelince çok pipirikli ya alem varya:))
skorpion naber canim... ya biz hep pc karşısındayız..bide benimki notbook telefonun neti kullanarak bağlanıyorum.. ikiside yanımda çok zararlı değilmi ya...bide karnıma dayıyorum off
valla baya yüksek çıktı 2.9 çıktı ve sordum doktora bakalım doğru ölçtülermi dedi sinirlendim ama bişey diyemedim işleri neki daha ölçümlri doğru yapamıcaklarsa bana ne önerirsin başka bi doktora falanmı gitsem bidahamı yaptırsam testleri napsam
selam canim.bak su tesadüfee benimkide notbook:))) e$iminki laptop ama agir geliyo bana o yüzden kücük aldimkaydirigubbakcemile2zarari tabikide var.cok yaklastirmamaya dikkat et.uzak tut bacim uzakkkk
haha valla cnm bizimkisini gördükten sonra nasıl olabileceğini tahmin ediyorum...
hoşgeldin zeyneptucea.s.hoşbulduk canım kanat çırpışı gibi drgil baya kıpırtı bukadar belirgin olması zaten şüpheye düşürdü bu arada benim 2. bebeğim bi oğlum var 6 yaşında sanki karnımın sol tarafına bişey içten dışa doğru baskı yapıyo gibi hissediyorum :) ben bebeğim diyorum ama umarım odur:)bu arada eger bebeğimse ve şimdiden bukadar harekerliyse ben yandım:) gerçi oğlumdan idmanlıyım ama olsun sağlıklı olsunlarda:) bu arada siz nekadarlık hamilesiniz
skorpion naber canim... ya biz hep pc karşısındayız..bide benimki notbook telefonun neti kullanarak bağlanıyorum.. ikiside yanımda çok zararlı değilmi ya...bide karnıma dayıyorum off
iyi bende bi bnmkisi öle sanıyordum çıldırıcam yakında az kaldı gerçi hakta veryorum ona bu akşam kasındım ben... çamaşırhane mi toplanırmıs tam işten geleceği saatte anahtarla geldi kapı çalmaynca bende annamadım çıldırdı adamcağız merdiven tepesinde görünce dikkat ediyorum diyorum inanmadıda:))
18.haftada gel 3lü test yapalım yada amniyosentez istersen yapalım dedi gereklimi dedim gerekli demiyorumki ben istersen yüsde yüz emin olmak istiyorsan yapalım dedi saçma değilmi gerçekten lazım olmadan amniyo sentez yapılırmı
hoşgeldin zeyneptucea.s.
2. bebeğin olduğu için belki hissedebilirsin...
canım ikisinide kendinden uzak tut...
benim pc de diz üstü ve kaplosuz bağlanıyorum...
modem başka odada modemde bile radyasyon varmış...
ben pcyide kendimden uzak tutuyorum...
pc sehpanın üstünde ben mausla yedek kılavyeyi nerdeyse bir metre uzaktan kullanıyorum...
yazıları rahat okumak içinde sayfanın ölçülerini büyüttüm...
hamile olduğumu öğrendikten sonrada cep telefonumu tamamen kapattım...
gerekince ev telefonunu kullanıyorum...
zaten dışarı çıkmadığım için cep te gerekmiyor...
cep telefonu kullanılsa bile dikkat etmek lazım...
karın bölgesinde uzak tutmalı...
hele dizüstü bigisayarı karnının üstüne hiç koymamalı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?