2011 Nisan Anneleri

olur wallahi cnm:)) işte bnm eşim şimdi bile laf ediyor araba kullanırken dolayısıyla aralıktan sonra havalarda bzounca zor bindirir beni arabaya zaten titiz çok o yüzden aralıka kadar hazırlanıım istiyorum bi oda kalır onuda evde düzenlicem ztn:))

şu stkrlardan bende yapayım:) çok güzel olmuşlar:)
oh hatuna baq...ya bizimki artık izin vermiyo araba kullanmam...yoksa arabayla cuv heryere gidiyoduk... ya o bırakıyo ya taksi...illa biri var bizde...kıskandım valla..E-6 yımı kullanıyosun..orası daha az trafik
yok cnm arabayla gidiyorum ben temden çok rahat oluyor trafik yokken saatleri trafiğe göre ayarlıyorum rahat oluyorum:))

http://www.kadinlarkulubu.com/sorul...z/124354-gebelik-cizelgesi-nasil-yapilir.html cnm burdan yapa bilirsin anlatıyo...

canim benim hassasligim ikinci hamileligimi 13.haftalikken kaybettim.$u an ki 3. hamileligim benimki ondan kaynaklaniyo,kaybetme korkum ondan kaldi(bir türlü üstümden atamadim.bende ikili testi yaptirdim temiz cikti sonuclar.ense kalinligi 1,3 mm cikmisti.senin kac ölctüler ki??icin sikilmasin cok mu yüksek cikti ki.zaten 20.haftada ayrintili ultrasonda gercekten rahatsiz bebekler doktor tarafindan anlasiliyo..ben baska test yaptirmadim.sadece ultrasonda bakilcak.burun kemiginede bakmisti 2li testte oda olumus dedi bana.doktorlar az cok anliyolar canim.sende icini rahat tut..insallah sagliklica alicaz yavrularimizi kucagimiza.:Saruboceq:

skorpion naber canim... ya biz hep pc karşısındayız..bide benimki notbook telefonun neti kullanarak bağlanıyorum.. ikiside yanımda çok zararlı değilmi ya...bide karnıma dayıyorum off

bzmkide yakında izin vermicek az kaldıı zaten:))) uzak oturuyoruz diye bişey demiyorda ben bu on 1 ayki modda gezmeye devam edersem kullandırtmıcak belli:)) ya bu arada bu aksam bişi yüzünden nası kızdı zaten eve gelince çok pipirikli ya alem varya:))

valla baya yüksek çıktı 2.9 çıktı ve sordum doktora bakalım doğru ölçtülermi dedi sinirlendim ama bişey diyemedim işleri neki daha ölçümlri doğru yapamıcaklarsa bana ne önerirsin başka bi doktora falanmı gitsem bidahamı yaptırsam testleri napsam

haha valla cnm bizimkisini gördükten sonra nasıl olabileceğini tahmin ediyorum...

skorpion naber canim... ya biz hep pc karşısındayız..bide benimki notbook telefonun neti kullanarak bağlanıyorum.. ikiside yanımda çok zararlı değilmi ya...bide karnıma dayıyorum off

selam canim.bak su tesadüfee benimkide notbook:))) e$iminki laptop ama agir geliyo bana o yüzden kücük aldimkaydirigubbakcemile2zarari tabikide var.cok yaklastirmamaya dikkat et.uzak tut bacim uzakkkk

artik 16.haftadayiz 11-14.haftalar arasi en saglikli sonuc aliniyo.su an zaten artik ölcüm icin gitsende otomatikmen yüksek cikar cünkü dahada kalinlasti.ama trde 3 lü,4 lü testlerde yapiyolar onlar hangi haftalarda onu bilmiyorum cünkü o testler burda yok.burdaki baska arkadaslar daha sagilikli bilgi verir sana yada doktoru arayip sor onlar icin gec kalmadiysan onlardan yaptir icin rahat eder.

haha valla cnm bizimkisini gördükten sonra nasıl olabileceğini tahmin ediyorum...

iyi bende bi bnmkisi öle sanıyordum çıldırıcam yakında az kaldı gerçi hakta veryorum ona bu akşam kasındım ben... çamaşırhane mi toplanırmıs tam işten geleceği saatte anahtarla geldi kapı çalmaynca bende annamadım çıldırdı adamcağız merdiven tepesinde görünce dikkat ediyorum diyorum inanmadıda:))

18.haftada gel 3lü test yapalım yada amniyosentez istersen yapalım dedi gereklimi dedim gerekli demiyorumki ben istersen yüsde yüz emin olmak istiyorsan yapalım dedi saçma değilmi gerçekten lazım olmadan amniyo sentez yapılırmı

hoşgeldin zeyneptucea.s.
2. bebeğin olduğu için belki hissedebilirsin...

canım ikisinide kendinden uzak tut...
benim pc de diz üstü ve kaplosuz bağlanıyorum...
modem başka odada modemde bile radyasyon varmış...

ben pcyide kendimden uzak tutuyorum...
pc sehpanın üstünde ben mausla yedek kılavyeyi nerdeyse bir metre uzaktan kullanıyorum...
yazıları rahat okumak içinde sayfanın ölçülerini büyüttüm...
hamile olduğumu öğrendikten sonrada cep telefonumu tamamen kapattım...
gerekince ev telefonunu kullanıyorum...
zaten dışarı çıkmadığım için cep te gerekmiyor...

cep telefonu kullanılsa bile dikkat etmek lazım...
karın bölgesinde uzak tutmalı...
hele dizüstü bigisayarı karnının üstüne hiç koymamalı....

klava: tam sopalıksın ne işin var kuzum merdiven tepesinde aaa...valla kayınvalidemin evi dublex sırf o merdivenler yüzündende kalmıyorum gerçi yemek odama geliyodu ama olsun... kaydirigubbakcemile3

gerekli olmadan söyle yapilmaz ama sen icim rahat etsin ben illa istiyorum dersen onlar icin hava ho$ yaparlar.sen önce 3lüyü yaptir istiyosan bakalim ne cikacak.onun sonuclarina göre bakarsin artik.

napsam ki vallahi hep kucağımda...dikkat etcem artık napim...sağol cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…