- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #11.461
canım en azından kucağından indir...napsam ki vallahi hep kucağımda...dikkat etcem artık napim...sağol cnm
3lü tes için 18. haftada gitmelim değilmi kızlar yani 17+1den itibaren
canim netten baktim simdi senin icin kopyaladim buraya
3’lü tarama tesleri: Bu testler hamileliğin 16. ve 20. haftaları arasında yapılır. Annenin kanındaki alfafetoprotein (AFP), b -hCG ve unkonjuge estradiol ölçümlerine bakılarak yapılan bir testtir. Nöral tüp defektinin, down sendromunun araştırılması için yapılır.
simdi gidip yaptirabilirsin.
bende nisancıyım...ismim:ESMA sat:?? tahmini.D.T.:10NİSAN BOY.1.58 KİLO:53 YAŞ:29 CİNSİYET göstermiyor.herkzi öptm
16-18 hafta arasında yapılır canım...3lü tes için 18. haftada gitmelim değilmi kızlar yani 17+1den itibaren
bende nisancıyım...ismim:ESMA sat:?? tahmini.D.T.:10NİSAN BOY.1.58 KİLO:53 YAŞ:29 CİNSİYET göstermiyor.herkzi öptm
tamamda bu sendrom için en detaylı 2li test yapılıyo çok greklimi... sonuçta risk istatistiksel olarak verildi...
burda zaten yok canim.ama arkadasin 2 li testi iyi cikmis ama ense kalinligi 2,9mm cikinca icine süphe düsmüs.doktor ya 3 lü yapalim demis yada amniyosentez kesin bilmek istiyosan diye.ne yapsam diye sorduda...
esracım cnm sayende koca göbüşümüzü yayınladık sonunda nla ugrastım epeydir:)
yirim göbişini bakim bi...:hooray:
amin amin amin inşallahçok güzel bi duygu canım hele son zamanlardaki sert tekmeler.... son zamanlarda karnına çıplak gözle baktığında gözünlede karnının bi tarafının inip kalktığını görüyosun orası iice sertleşiyo ve çıkıntı oluyor çok güzel yaaaa allahım isteyen herkese yaşatsın...
amin canim.hareketleri hissetmek muhte$em bir sey ya$amak lazim.insanin icinde baska bir canli barindirmasi..allahin bize sundugu en güzel lütuf olsa gerek.anne olmak.:CüvCüv:
bencede ya.kadınlığın en güzel eseri bence bebeklerimiz
günyadın bende hissettiğimi düşünüyorum ama erken daha bağırsak hareketleridir diyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?