2011 Nisan Anneleri

3lü tes için 18. haftada gitmelim değilmi kızlar yani 17+1den itibaren

canim netten baktim simdi senin icin kopyaladim buraya

3’lü tarama tesleri: Bu testler hamileliğin 16. ve 20. haftaları arasında yapılır. Annenin kanındaki alfafetoprotein (AFP), b -hCG ve unkonjuge estradiol ölçümlerine bakılarak yapılan bir testtir. Nöral tüp defektinin, down sendromunun araştırılması için yapılır.

simdi gidip yaptirabilirsin.

tamamda bu sendrom için en detaylı 2li test yapılıyo çok greklimi... sonuçta risk istatistiksel olarak verildi...

3lü tes için 18. haftada gitmelim değilmi kızlar yani 17+1den itibaren
16-18 hafta arasında yapılır canım...
yani evet en iyi zaman 17+1

canım bence bu ölçüme boşuna takılma...
bu testlerede...
bunlar çok güvenilir kesin şeyler değil...
ancak insanı strese sokuyorlar...
en güvenilir olarak amniyosentez diyorlar ama ondada 1/100-1/200 arası düşük riski varmış...
birde detaylı ultrasondada inceleme yapılabilir...
detaylı da 20. haftada oluyor...

ama dediğim gibi boşver bunları...
rabbim hayırlısını versin...

tamamda bu sendrom için en detaylı 2li test yapılıyo çok greklimi... sonuçta risk istatistiksel olarak verildi...

burda zaten yok canim.ama arkadasin 2 li testi iyi cikmis ama ense kalinligi 2,9mm cikinca icine süphe düsmüs.doktor ya 3 lü yapalim demis yada amniyosentez kesin bilmek istiyosan diye.ne yapsam diye sorduda...

yirim göbişini bakim bi...:hooray:

valla tam yemelik oldu,yrn doktora gitcez bakalım cinsiyetimizi söyleyecekmi babişkomua söylemedik dr gitceğimizi cinsiyetimizi söylerse tlf açıp süpriz yapcaz inşallah bide haftasonu artık kavuscaz babişimize ama bi zorlu ucak yolculugu bekliyor bizi inşallah ALLAH ın izniyle atlatırız onuda yrn inşallah güzel haberimizi yazcaz bu arada esracım sen ne hissediyorsun bende bnmki kız mı erkek mi?

amin amin amin inşallah

günaydın kızlar nasılsınız bız ıyıyız cok sukur.yaa kızlar ıcınızde bebgınızın hareketlerını hıssedenınız varmı,ben sankı hıssedıyo gıbıyım:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…