2011 Nisan Anneleri

günaydın kızlar
hayırlı cumalar olur inşş allah herkesin gönlüne göre versin sağlıkla sıhhatle bebişlerimizi kucağımıza almak nasip etsin inşş

bende sevindim canım

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bayanssulusmile

Günaydın 300110,guleysa,leylaars,mesa,mormaske,pinguin.herkese hayırlı cumalar,bebişlerimiz rızkıyla bereketiyle gelsin,gönlünüzden ne geçiyorsa Allahım size onları nasip etsinzemuszemus

Kızlarrrr aranızda idrar yolu enfeksiyonu yada herhanngi bir enfeksiyon için "alfasid" kullanan var mı? Doktor bana bunu verdi ama yine de ilaç kullanasım gelmiyorrr.

canım bende senın gıbı aynen ıdrar sancısı oldum doktorum bana ''augmentın'' adında bı ılac verdı 7 gun sabah aksam kullandım sımdı cok sukur hıcbırseyım yok cok rahatladım.hamılelıkte kullanılabılen bı ılacmıs o zaten.cok sukur gectı bıde bol bol su ıctım

Günaydın herkeeeee, hayırlı cumalarrra.s.
Ben bi kahvaltımı edip geleyim bebişim aç kalmasın de mi amayerimseniben

günaydın kızlar.. hepinize hayırlı cumalar diliyorum. benim 2 gündür 20 lik dişim müthiş ağrıyor.. zaten yamuk çıkıyordu.. o yüzden zorlu çıkıyor..dr. gömülü diş demişti ve çekelim demişti ama ramazan geldiği için ertelemiştim. ramazandan az önce de hamile olduğumu öğrenince vazgeçmiştim çektirmekten..ama epeydir ses seda yoktu.. 2 gündür sancısından duramıyorum.. sizce ne yapmalıyım..ağrısını geçirmek için.

Geçmiş olsun canım,doktorunu ara sor canım her ilacı kullanamazsın bu durumda.

herkeze hayırlı cumalarrr
rabbim bütün dualarınızı kabul etsn inş. bugün.

angel eda ay ben bilirim yirmilik diş acısını.allahtan bnmki şuan ses sedası yok.
bnmki ters çıkmıyor ama çıkarken bile insanın canını yakıyor.

hepinize hayırlı cumalar kızlar.bende kısmetse ocak annesi olacağım.şimdiki heyecanınızı çok iyi anlıyorum.karnınızdaki en ufak harekette hemen heyecanlanıyorsunuz ben bebeğimin hareketlerini 20.haftamda hissetmeye başladım.sizin şimdi yaşadıklarınız büyük ihtimalle bağırsak hareketleri.zaten bebeğin hareketleri o kadar belli oluyorki bağırsak hareketi olup olmadığını rahatça ayırt edebilirsiniz.Rabbim hepimize yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…