- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #11.481
günyadın bende hissettiğimi düşünüyorum ama erken daha bağırsak hareketleridir diyolar
günyadın bende hissettiğimi düşünüyorum ama erken daha bağırsak hareketleridir diyolar
senınkının daha cınsıyetı bellı olmadımı
günaydın kızlar...hepimizin cuması hayırlı olsun....
dokrorumu aradik,kan testi iyi gelmis.ek bir demire ihtiyac yokmus simdilik..sadece elevite devam etsin demis o karsiliyomus gerekli olanii.haftaya persembeye kadar evde kalsin demissositosositopersembeye 17.00 a randevu vermis tekrardan..rahatladim biraz kanimin iyi cikmasina
altın çağımızı yaşıyoruz olsun artık..bende özgürlüğüme kavuşucam..gerçi böle yatmam kocamın işine geldi..3 aydır bişey aldığım yok anam..adam zengin olduaklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3
Günaydın 300110,guleysa,leylaars,mesa,mormaske,pinguin.herkese hayırlı cumalar,bebişlerimiz rızkıyla bereketiyle gelsin,gönlünüzden ne geçiyorsa Allahım size onları nasip etsinzemuszemus
Günaydın 300110,guleysa,leylaars,mesa,mormaske,pinguin.herkese hayırlı cumalar,bebişlerimiz rızkıyla bereketiyle gelsin,gönlünüzden ne geçiyorsa Allahım size onları nasip etsinzemuszemus
Kızlarrrr aranızda idrar yolu enfeksiyonu yada herhanngi bir enfeksiyon için "alfasid" kullanan var mı? Doktor bana bunu verdi ama yine de ilaç kullanasım gelmiyorrr.
Günaydın herkeeeee, hayırlı cumalarrra.s.
Ben bi kahvaltımı edip geleyim bebişim aç kalmasın de mi amayerimseniben
günaydın kızlar.. hepinize hayırlı cumalar diliyorum. benim 2 gündür 20 lik dişim müthiş ağrıyor.. zaten yamuk çıkıyordu.. o yüzden zorlu çıkıyor..dr. gömülü diş demişti ve çekelim demişti ama ramazan geldiği için ertelemiştim. ramazandan az önce de hamile olduğumu öğrenince vazgeçmiştim çektirmekten..ama epeydir ses seda yoktu.. 2 gündür sancısından duramıyorum.. sizce ne yapmalıyım..ağrısını geçirmek için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?