- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #11.501
hepinize hayırlı cumalar kızlar.bende kısmetse ocak annesi olacağım.şimdiki heyecanınızı çok iyi anlıyorum.karnınızdaki en ufak harekette hemen heyecanlanıyorsunuz ben bebeğimin hareketlerini 20.haftamda hissetmeye başladım.sizin şimdi yaşadıklarınız büyük ihtimalle bağırsak hareketleri.zaten bebeğin hareketleri o kadar belli oluyorki bağırsak hareketi olup olmadığını rahatça ayırt edebilirsiniz.Rabbim hepimize yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin :Saruboceq:
bebeğin sağlıkla gelsn inş. cnm.az kalmış snn ne güzel.
evet bncede bağırsak hareketleri ama insan heycanlanıyor bir an önce hissetmek istiyor.
hepinize hayırlı cumalar kızlar.bende kısmetse ocak annesi olacağım.şimdiki heyecanınızı çok iyi anlıyorum.karnınızdaki en ufak harekette hemen heyecanlanıyorsunuz ben bebeğimin hareketlerini 20.haftamda hissetmeye başladım.sizin şimdi yaşadıklarınız büyük ihtimalle bağırsak hareketleri.zaten bebeğin hareketleri o kadar belli oluyorki bağırsak hareketi olup olmadığını rahatça ayırt edebilirsiniz.Rabbim hepimize yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin :Saruboceq:
Canım ya ben 2 haftadır hissediyorum 13. haftamdayım tamam diyceksinki bağırsak hareketleridir ama öyle değil yani çok seyrek iki haftada toplamda 2 yada 3 kere oldu dediğin gibi bi his hatta geçen hafta kontrole gitmeden hissettiğimi anneme söyledim annnem dediki erkek çocuklar erken hissediliyor abime hamileyken 2.5 aylık ken hissetmiş ondan 4 gün sonra kontrole gittik doktor erkeğe benziyor erkek gibi dedi ama bilmiyorum senin de hissettiğine eminim inşallah daha hızlı tekmelerini hissedeceğin günler de gelirKızlar günaydın...Bebek hareketlerini ben son kontrolümde sordum doktoruma senin için çok erken ilk gebeliklerde biraz geç hissedilir ama yinede bir fanustaki balığın cama vurması gibi ufak hareketler hissedebilirsin dedi.bende zaten ondan öteye geçmiyor daha dedim.Herhalde bebişim dönerken elini ayağını çarpıyor onu hissediyorum.Bazende gıdıklıyor sanki şımarık oğlum ya :))) Tekmeler için daha en az 3 haftam var sanırım.Sabırsızlıkla bekliyorum :ecrin_bebek:
Hayırlı cumalar kızlar. Araba kullanmaktan bahsetmişsiniz. Bende hergün okula arabayla gidip geliyorum. Son zamana kadarda kullanmayı düşünüyorum. Çalışmasam hiç kullanmasamda olur ama mecburum. Toplu taşıma araçları bizim için daha sakıncalıymış. Üstelik birde uzun süre ayakta kalırsam gözlerim kararıyor ve bayılacak gibi oluyorum.a.s.
wallahi zeyneptüce cim bana da sanki erkek gibi geldi senin ama hayılısı bakalım:)) bu arada hemşehriymişiz sennle bende bursalıyım:)))
kızlar bayram tatılı ıcın yurt dısına cıkamyı düşünüyoruz sizlerin daha önceden gıttıgınız ve tavsıye edecegınız yerler varmı?
kızlar bayram tatılı ıcın yurt dısına cıkamyı düşünüyoruz sizlerin daha önceden gıttıgınız ve tavsıye edecegınız yerler varmı?
Slm kızlar nasılsınız ben 13. haftamdayım ve hala bulantılarım devam ediyo bide okuldayım çok zor oluyo ya ,bu bulantılar yüzünden kahvaltıdan nefret ettim zaten peynir yeme alışkanlığım yoktu sütte sabahları mide bulantımı tetikliyo diye sabahları sadece bir haşlanmış yumurta yiyordum ama bugün haşlanmış yumurtadan da iğrenir oldum napıcam bilmiyorum bi daha hiç bi kuvvet bana haşlanmış yumurta yediremez diyorum öyle yani napmam lazım
Canım ya ben 2 haftadır hissediyorum 13. haftamdayım tamam diyceksinki bağırsak hareketleridir ama öyle değil yani çok seyrek iki haftada toplamda 2 yada 3 kere oldu dediğin gibi bi his hatta geçen hafta kontrole gitmeden hissettiğimi anneme söyledim annnem dediki erkek çocuklar erken hissediliyor abime hamileyken 2.5 aylık ken hissetmiş ondan 4 gün sonra kontrole gittik doktor erkeğe benziyor erkek gibi dedi ama bilmiyorum senin de hissettiğine eminim inşallah daha hızlı tekmelerini hissedeceğin günler de gelir
Evet canım ben de de oluyor ayakta kalınca halsizleşiyorum dün ütü yapacaktım 3 tane gömleği dinlene dinlene kaç dakika yaptım bilmiyorum baktım olmayacak bıraktım eşim yapsın artık dedim
canım yumurtalı besinlerde tüketebilirsin, mesela peynirli yumrta ben maydonazda koyuyorum süper oluyor, yada kaşarlı yumurtalı patates gibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?