2011 Nisan Anneleri

Günaydın Kızlar,a.s.
herkese hayırlı cumalaaaaaar...Diş sorunları ile ilgili olarak geçenlerde bir sitede şunu okudum alıntı yapayım ;
Gebelik döneminde diş sorunları
Gebeliğe diş bakımı yaptırarak başlamak ideal olanıdır, ancak çoğu durumda diş sorunları gebelik döneminde ortaya çıkar. Hiç bir diş sorunu gebeliğin hiç bir döneminde ihmal edilmemelidir. Hangi gebelik haftasında olursanız olun, ister anestezi yapılması gerekli olsun, ister antibiyotik veya başka bir tedavi gerekli olsun, diş hekiminizin size güvenle uygulayacağı tedavi yöntemleri mevcuttur. Dişinizde abse oluşumu gebeliğinizle ilgili daha önemli sorunlara yol açabilir. Yine dişinizi kaybetmek yerine uygun tedaviyle sağlığına kavuşturulması mümkündür.

Hurafe: her çocuk anneden bir diş götürür! Bu hurafe aslında anne adaylarının yeterince kalsiyum alamadığı durumlarda her hamilelik döneminde bir dişin kaybedildiğini iddia etse de hurafenin gerçeğe dönüşmesini engellemek sizin elinizdedir.
:lepi::lepi:

bebeğin sağlıkla gelsn inş. cnm.az kalmış snn ne güzel.
evet bncede bağırsak hareketleri ama insan heycanlanıyor bir an önce hissetmek istiyor.

Darısı başımıza olsun,20 li haftaları bizde görelim inşallah,Allahım sağlıklı bir şekilde bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin.:Saruboceq:
Kilo alımınız nasıl,kaç kilo oldunuz,hazırlıklara başladınız mı?

Hayırlı cumalar kızlar. Araba kullanmaktan bahsetmişsiniz. Bende hergün okula arabayla gidip geliyorum. Son zamana kadarda kullanmayı düşünüyorum. Çalışmasam hiç kullanmasamda olur ama mecburum. Toplu taşıma araçları bizim için daha sakıncalıymış. Üstelik birde uzun süre ayakta kalırsam gözlerim kararıyor ve bayılacak gibi oluyorum.a.s.

Kızlar günaydın...Bebek hareketlerini ben son kontrolümde sordum doktoruma senin için çok erken ilk gebeliklerde biraz geç hissedilir ama yinede bir fanustaki balığın cama vurması gibi ufak hareketler hissedebilirsin dedi.bende zaten ondan öteye geçmiyor daha dedim.Herhalde bebişim dönerken elini ayağını çarpıyor onu hissediyorum.Bazende gıdıklıyor sanki şımarık oğlum ya :))) Tekmeler için daha en az 3 haftam var sanırım.Sabırsızlıkla bekliyorum :ecrin_bebek:

Dreamer35 sen yine iyisin 3 haftan kalmış bebişinin hareketlerini hissetmeye :asigim:
benim daha 5-6 haftam var boshayallersmile

Son düzenleme:
selam kızlar hamişler bende yeni üyeyim doğru yere mi yazıyorum onu bile bilmiyorum :smiley-cool: benimde kısmet olrsa inşaallah 25 nisanda doğumum war su anda 14 haftalık bebegim. cinsiyetini ögrenemedik daha 2 hafta sonra öğrenecegiz.ilk bebegim olacak insaallh.umarım herkes bu dönemi guzel bi şeklde atlatrı benimde çok başdönmem oluyordu artk geçti biraz.ama hala kilo almıyorum mafoldumben iyi mi kötü mü bilemiyorum iç karnım geniş galiba da sabahları hiçbişey yok akşamları çıkıyor biraz ama sizin göbüş fotograflarınızdaki kadar yok gören nereye sakladın bebegi diyor ay içim dolmuş gibi ne kadar çok şey yazdım öle kaydirigubbakcemile3

Slm kızlar nasılsınız ben 13. haftamdayım ve hala bulantılarım devam ediyo bide okuldayım çok zor oluyo ya ,bu bulantılar yüzünden kahvaltıdan nefret ettim zaten peynir yeme alışkanlığım yoktu sütte sabahları mide bulantımı tetikliyo diye sabahları sadece bir haşlanmış yumurta yiyordum ama bugün haşlanmış yumurtadan da iğrenir oldum napıcam bilmiyorum bi daha hiç bi kuvvet bana haşlanmış yumurta yediremez diyorum öyle yani napmam lazım
Canım ya ben 2 haftadır hissediyorum 13. haftamdayım tamam diyceksinki bağırsak hareketleridir ama öyle değil yani çok seyrek iki haftada toplamda 2 yada 3 kere oldu dediğin gibi bi his hatta geçen hafta kontrole gitmeden hissettiğimi anneme söyledim annnem dediki erkek çocuklar erken hissediliyor abime hamileyken 2.5 aylık ken hissetmiş ondan 4 gün sonra kontrole gittik doktor erkeğe benziyor erkek gibi dedi ama bilmiyorum senin de hissettiğine eminim inşallah daha hızlı tekmelerini hissedeceğin günler de gelir

Evet canım ben de de oluyor ayakta kalınca halsizleşiyorum dün ütü yapacaktım 3 tane gömleği dinlene dinlene kaç dakika yaptım bilmiyorum baktım olmayacak bıraktım eşim yapsın artık dedim

kızlar bayram tatılı ıcın yurt dısına cıkamyı düşünüyoruz sizlerin daha önceden gıttıgınız ve tavsıye edecegınız yerler varmı?

kızlar bayram tatılı ıcın yurt dısına cıkamyı düşünüyoruz sizlerin daha önceden gıttıgınız ve tavsıye edecegınız yerler varmı?

canım şimdiden iyi tatiller, biz avrupa turu yapmıştık canım bi çok ülke güzel, amsterdam ve parisi çok begenmiştim...

canım yumurtalı besinlerde tüketebilirsin, mesela peynirli yumrta ben maydonazda koyuyorum süper oluyor, yada kaşarlı yumurtalı patates gibi...

canım yumurtalı besinlerde tüketebilirsin, mesela peynirli yumrta ben maydonazda koyuyorum süper oluyor, yada kaşarlı yumurtalı patates gibi...

Ya öyle daha çok seviyorum ama şimdiye kadar sorduğum herkes haşlanmış yumurtanın sağlıklı olduğunu söylediler aynı proteini verir mi tavada yağla yapılanı öyleyse hep yaparım peynirli patatesli

kızlar ya aranızda kasık ağrısı dewam eden warmı benm özelllikle geceleri oluyr dr normal dedi bişey de wermedi bunun için?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…