- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #11.881
kızlar günaydınnn nasılsınız?opuyorumnanaktan
kızlar günaydınnn nasılsınız?opuyorumnanaktan
Günaydın canımmmm hoşgeldinzemuszemus
hihhi biş dicem gülmeyin..tv e yasemin kokusundan bahsettiler çok güzel kokuyomuş.. ona aş rdim pazar aldırcam abime..2 parfüm markasında varmış... georgi armani bide bulgariada...ama kokularına bi bakim diyorum...
kızlar birşey sorabilirmiyim,gebeliğim dördüncü ayını dolduracak ama hala bulantılarım devam ediyor afedersiniz ama lavaboyu bekliyorum.siz nasıl geçiriyorsunuz böyle şikayetleriniz varmı?
canım benim de ablam hamileyken çok hevesliydik.. annemler o zaman çok kızıyordu. doğmamış bebeğe don biçilmez diye.ne bulsak alıoduk bir iki. ama maalesef bebeği 7. ayda kaybettik. hep elimizde kaldı alınanlar. çok acı oluyo. o yüzden ah ettim 7.8.ayda hatta son ayda falan alıcam.. henüz bi patik bile almadım. heveslenmiyorum bile.ben beş altı aylık olsun oyle alacam cnm çevremden alma iii olmaz dediler bekliyorum aldığın ciciler de hayırlı olsun güle güle kullan
günaydın esteem cimcimenaz
günaydın esteem cimcimenaz
canım benim de ablam hamileyken çok hevesliydik.. annemler o zaman çok kızıyordu. doğmamış bebeğe don biçilmez diye.ne bulsak alıoduk bir iki. ama maalesef bebeği 7. ayda kaybettik. hep elimizde kaldı alınanlar. çok acı oluyo. o yüzden ah ettim 7.8.ayda hatta son ayda falan alıcam.. henüz bi patik bile almadım. heveslenmiyorum bile.
Bana yok mu? mafoldumben
canım benim de ablam hamileyken çok hevesliydik.. annemler o zaman çok kızıyordu. doğmamış bebeğe don biçilmez diye.ne bulsak alıoduk bir iki. ama maalesef bebeği 7. ayda kaybettik. hep elimizde kaldı alınanlar. çok acı oluyo. o yüzden ah ettim 7.8.ayda hatta son ayda falan alıcam.. henüz bi patik bile almadım. heveslenmiyorum bile.
kızlar birşey sorabilirmiyim,gebeliğim dördüncü ayını dolduracak ama hala bulantılarım devam ediyor afedersiniz ama lavaboyu bekliyorum.siz nasıl geçiriyorsunuz böyle şikayetleriniz varmı?
günaydın şeker ay hem çalışıyorum hem yazıyorum yetişemiyorum size :) affet beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?