2011 Nisan Anneleri

kızlar mide yanmasına bana süt gelyr içiyorum bol bol hem bebeişe de yararlı zaten ama bi arkadaşım wardı onna da yoğrt ii gelyrdu zemuszemus

kızlar birşey sorabilirmiyim,gebeliğim dördüncü ayını dolduracak ama hala bulantılarım devam ediyor afedersiniz ama lavaboyu bekliyorum.siz nasıl geçiriyorsunuz böyle şikayetleriniz varmı?

hihhi biş dicem gülmeyin..tv e yasemin kokusundan bahsettiler çok güzel kokuyomuş.. ona aş rdim pazar aldırcam abime..2 parfüm markasında varmış... georgi armani bide bulgariada...ama kokularına bi bakim diyorum...

Parfüme aşereni de ilk defa duyuyorum kaydirigubbakcemile3
Sen yine de çok parfüm kullanma, kimyasal ne de olsa.
Ben hamile kaldığımdan beri hiç kullanmadım.

kızlar birşey sorabilirmiyim,gebeliğim dördüncü ayını dolduracak ama hala bulantılarım devam ediyor afedersiniz ama lavaboyu bekliyorum.siz nasıl geçiriyorsunuz böyle şikayetleriniz varmı?

canım benm böle şikayetlerm yok ama sabah klaktgnda tuzlu bişeyler yer isen belki daha rahat edeblrsn

ben beş altı aylık olsun oyle alacam cnm çevremden alma iii olmaz dediler bekliyorum aldığın ciciler de hayırlı olsun güle güle kullan
canım benim de ablam hamileyken çok hevesliydik.. annemler o zaman çok kızıyordu. doğmamış bebeğe don biçilmez diye.ne bulsak alıoduk bir iki. ama maalesef bebeği 7. ayda kaybettik. hep elimizde kaldı alınanlar. çok acı oluyo. o yüzden ah ettim 7.8.ayda hatta son ayda falan alıcam.. henüz bi patik bile almadım. heveslenmiyorum bile.

ay ne kard zor bir durum ya alllah sabır wersin bizleride imthan etmesin :Saruboceq:

allah kimseye böyle acı yaşatmasın

Canım benim 3 ayda bitti benim miğde bulantılarım,bikaç gün yeniden tekrarladı,sonra yine kesildi,bikaç gün daha oldu,yani arada gidip geliyor.Bazı annelerin 4 aydan beri bitiyormuş inşallah yakın zamanda son bulur:sinifsinif:

Çok zor gerçekten de. Allah göstermesin.
Ben yurtdışında hamile olduğumu öğrenmiştim.
Gelirken hatıra olsun diye iki tane çıt çıtlı badi aldım.
Onun dışında şimdilik bir hazırlığımız yok.
Erken zaten daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…