2011 Nisan Anneleri

Canım üzücü bir durum olmuş,Allahım hayırlısını yaşatsın bütün annelere.Annemlerde hep bunları duydukları için sanırım erken diyip duruyorlar bizde eşyaları son aya yakın alırız sanırım ama kıyafetleri falan görünce dayanamam alırım sanırım.

günaydın esteem cimcimenaz

Canımmm günaydın hoşgeldinnn,bebişinizle çalışmaya mı geldiniz

ay ben hiç bişey almadım yaa çok heweslenyrm ama almadım hiç cinsyetni de blmyrm zaten daha mafoldumben

evet çalışmaya geldik yardım ediyo annesine :)

kızlar ya iştah durumunuz nasıl aranızda kendini hep aç hisseden war mı nasıl doyruyonuz bu bebekleri ya :dance:

kızlarrr günaydın

2 gündür giremiyordum sayfaları oku oku anca bitirdim ama hiç bitane bile atlamadım. heinizi çok özledimolumunekankayizsmile

okuduğum kadarıyla herşey yolunda çok şükür.yeni arkadaşlarda hoşgelmişler.

bende 3 gün uzakta kaldıktan sonra evimde olmanın mutluluğunu yaşıyorumkaydirigubbakcemile2yalnız seyaht ettiğim için bavul beni çok zorladı maalesef merdivenlerde indirip kaldırmak taşımak zorunda kaldım. şimdi her tarafım dökülüyor. pazartesiye kadar istirahat edeceğim. bu arada göbüş topiğimize az sonra bende 3. resmimi ekleyeceğim. yorumlarınızı bekliyorum canlarım

canım hoşbuldukk aman dkkat et kendne bişeyler taşırken

kızlar ya iştah durumunuz nasıl aranızda kendini hep aç hisseden war mı nasıl doyruyonuz bu bebekleri ya :dance:

benim çok acık cnm eski ağız tadım değişmedi aynı şeyleri yiyorum ekmeği kısmaya çalışıyorum sadece elim boş kalmıyo ama hiç meyve yada başka yaralı ne varsa şimdiden 5 kilo aldım

benim çok acık cnm eski ağız tadım değişmedi aynı şeyleri yiyorum ekmeği kısmaya çalışıyorum sadece elim boş kalmıyo ama hiç meyve yada başka yaralı ne varsa şimdiden 5 kilo aldım

bnde ekmeği az tüketmeye çalşyrm beebge yararlı olsn die hep meywe falan yemeye çalşyrm ama doyurmuyor beni walla :roflol: bende 1 kilo aldm

sağol canım haftanın son günü hiç içimden gelmiyo çalışmak uyuzlanıyorum
Cumartesi çalışmak gerçekten zor olsa gerek.
Allah kolaylık versin.
Ben hep açım kaydirigubbakcemile3 eşime diyorum ki sanırım benim içimde bebek değil de kurt var kaydirigubbakcemile3

Hoş geldin.
Fotoları merakla bekliyoruz.

16. hafta 5 kilo son haftalarda seni merdivenlerden yuvarlamak zorunda kalıcaz sanırım kaydirigubbakcemile3

canım bnde dger hafta sonu istanbula gidecegm dr uma sormadım ama ucak en rahat yolculuk die istedim bi sakncası olmyrdr herhalde deil mi

canım bnde dger hafta sonu istanbula gidecegm dr uma sormadım ama ucak en rahat yolculuk die istedim bi sakncası olmyrdr herhalde deil mi

yok canım ben de doktoruma sordum. bu 3 ay seyahat için ideal dedi. son aylarda sanırım izin yok ama emin değilim. özellikle uçağı tercih et dedi zaten uçakla gidecektim. bakalım nasip olursa kurbanda da memlekete gideceğim o zamanda uçağı tercih ederim kesinlikle. otobüsle ya da arabayla baya uzak olacak bir de benim çok tuvaletim geliyor

ay ewet o bndede war eşim bile yeter artk dyr dyom ben napayım

oof normalde tek başına seyehatte zordur bavul taşımak,indirmek kaldırmak,
bir de hamile olarak daha da zor tabi..yormuşsun kendini baya,inş.bir sıkıntın olmaz..
oyuzden bu 2 gün hiçbirşey yapma,bol bol dinlen ev işi bile yapma..belki farkında olmazsın ama acısı sonra çıkar,amaan dikkat et..

evet benim doktorumda öyle dedi..en ideal zaman bu 2.trimester yolculuk için..
bende bayramda memlekete gidecem uçakla gidicem,hiç birşey olmaz dedi
her ihtimale karşı da uçabilir raporu yazarım dedi hatta..tuvalet sorunu büyük
gerçekten saat başı gidiyorum nerdeyse,otobüs münkün değil kafamçokkarıştı

inşallah canım. zaten eve geldiğimde biraz şeffaf akıntım gelmiş. ödüm koptu ama azıcıktı allahtan devamıda gelmedi. valla bu hafta yemek dahi yapmayacağım zaten kociş de tembihledi gitti işe. sakın birşey yapma diye. yatıyorum bakalımkaydirigubbakcemile3

bu arada göbişimi ekledimmm fotoyu daha önceden çekmiştim ama evde olmadığım için yükleyememiştim. her hafta yüklüyorum ama pek değişim yok gibi bende henüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…