- 13 Kasım 2009
- 231
- 1
- 118
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #11.921
günaydın arkadaşlar,nasılsınız
ben bu sabah resmen kaşıntı krizi yaşadım,vücudumun heryeri dayanılmaz kaşındı,hatta kan topladı kaşırken,tenim tane tane kızardı.hem de daha yeni uyandığımda,kahvaltı bile etmeden.normalde alerjik bir bünyem yoktur.dr aradım, bu durum son haftalkarda olur dedi,alerji olmuşsun dedi,devam ederse gel iğne yaparız dedi.işin tuhafı hiçbişey yemedim ki alerjik olsun.aranızda böyle olan var mı arakadaşlar?
demek sende de oldu canım.seninki de kriz gibimiydi,yoksa tatlı tatlı kaşınmalar mı?benimki resmen kriz gibi,vücudumu parçalayacaktım bir an.akşam yatarken süt içtim,o sütü de bir önceki akşam açmıştım,acaba diyorum o mu alerji yaptı.dolapta açık olunca bakteri falan mı üredi diyorum.gerçi hep öyle yapıyorum.açtığım sütü 2 akşamda içiyorum.ne bikeyim,bebişe bişey oldu diye çok endişelendim.şuan tetikte bekliyor kaşıntım,bir dokunsam devam edecek.dr,vücuduna dokunma dedi.hihoyyytvar canım. ben de yaşadım aynı şeyi 3 gün artarak devam etti sonra kesildi çok şükür. ama ben biliyorum benimki stresten oldu
demek sende de oldu canım.seninki de kriz gibimiydi,yoksa tatlı tatlı kaşınmalar mı?benimki resmen kriz gibi,vücudumu parçalayacaktım bir an.akşam yatarken süt içtim,o sütü de bir önceki akşam açmıştım,acaba diyorum o mu alerji yaptı.dolapta açık olunca bakteri falan mı üredi diyorum.gerçi hep öyle yapıyorum.açtığım sütü 2 akşamda içiyorum.ne bikeyim,bebişe bişey oldu diye çok endişelendim.şuan tetikte bekliyor kaşıntım,bir dokunsam devam edecek.dr,vücuduna dokunma dedi.hihoyyyt
Günaydıınnnn :lepi: Keyifler yerindedir inşallah opuyorumnanaktan
Geçmiş okumaya çalıştım çok şükür kimsede sorun yok
leegörkem bende bişi taşıdığımda veya yorulduğumda şeffaf bi akıntı geliyor çok zorlanmamak lazım
Dün doktora gittim miniğimi gördüm :asigim: 89 gr olmuş :asigim:
ikili test sonuçlarıma bakıldı çok şükür sorun yok herşey normal
Bu arada doktor cinsiyeti için erkeğe benziyor, ama yine de fazla kapılma bayramdan önce netleştirelim dedi..
Şimdi 3 hafta nasıl geçecek çok sabırsızlanıyorum kaydirigubbakcemile
leegörkem bende bişi taşıdığımda veya yorulduğumda şeffaf bi akıntı geliyor çok zorlanmamak lazım
Bu arada doktor cinsiyeti için erkeğe benziyor, ama yine de fazla kapılma bayramdan önce netleştirelim dedi..
hayırlı olsun canım birtane daha prensimiz geliyor desene. ben daha öğrenemedim. 2 hafta sonra inş
Canım bebişin iyi olmasına sevindim,biz çok iyiyiz,3 hafta içinde Allah sabır versin sanavereliniortak
Sağol canım olumunekankayizsmilegünaydın canım herşeyin iyi olmasına sevindim erkeğe benziyor dedi demek benimde ikidir kıza benzetiyor 1 hafta sonra tekrar gidicez bakalım inşallah kesin öğreniriz.
ANNE OLMASAYDIM EĞER
Ben anne olmasaydım eğer...
Topuksuz ayakkabılarla da şık olunabileceğini bilmeyecektim.
Hamileliğim... esnasında 80'li kilolara kadar çıkıp kendi çapımda ilk defa bir alanda rekorumu kıramayacaktım.
O küçücük ellerle renkli kartonlardan yapılmış bir kâğıt parçasının bu kadar değerli olabileceğini öğrenemeyecektim.
Kan yapsın diye danadili haşlayıp üzerine yumurta kırıp ağzının tadına da uysun diye çikolatalı pudingle karıştırmak gibi yaratıcılığın sınırlarını zorlayan tarifler keşfedemeyecektim hiç.
Su almak için elimde kumanda ile buzdolabını açtığımda kumandayı buzdolabına koyacak kadar ya da evden çıkarken telsiz telefonu çantama atacak kadar kendimden geçmeyecektim.
Birinin canı yandığında ötekinin bu acıyı hissedebilmesinin sadece ikiz kardeşlerde olduğunu sanacaktım.
Sabahın köründe gözü kapalı mutfağa kadar gidip, süt ısıtıp yine gözü kapalı dönme yeteneğini kazanamayacaktım.
Üzümün çekirdeklerini tek tek çıkarmak için insanüstü bir uğraşa asla girmeyecektim.
Bir insanın gaz çıkarması beni bu kadar mutlu edemeyecekti.
Büyüdüğünde arkadaşlarınla birlikte partilerde Süper Anne olarak eğlenmeyi hayal edemeyecektim.
Babanla belki daha az kavga edecek ama sevginin evlat denilen başka bir boyutuna giremeyecektik.
Sevginin böylesine karşılıksız olanını hiç tadamayacaktım.
Telaşsız sevişmenin hayalini kuramayacaktım.
Annemi bu kadar çok sevdiğimi anlamayacaktım.
Annesinden zorla ayırdılar diye "Uçan Fil Dumbo!" çizgi filminde böğürerek ağlamayacaktım.
Geceleri kesintisiz uyuyacak, hafta sonunda sabahları istediğim saatte kalkacaktım ama uyandığımda yanağıma konmuş minik ellerin sıcaklığı ısıtmayacaktı yüreğimi.
Çantamda sürekli bisküvi, ıslak mendil, bir adet oyuncak, düşer bir yerin kanar diye ayıcıklı yara bandı taşımayacaktım.
Acıyı geçiren öpücüğün gücüne inanmayacaktım.
38,5 derece ateş beni de yakıp kavurmayacaktı.
Yağmur sonrası çamurlu sularda zıplamanın keyfine varamayacak, sen bir lokma daha fazla yiyesin diye kalabalığın ortasında kafamda peçete dansı yapmayacaktım.
Sen olmasaydın eğer yaşamın karmaşıklığını unutup tekrar basit yaşamayı öğrenemeyecektim.
Sen olmasaydın eğer ben asla "anne" olmayacaktım.
Bir çocuk doğduğu anda, bir anne doğarmış... Bu lafın doğruluğuna inanmayacaktım!...
Kızlar bunu mutlaka okuyanlarınız vardır ama paylaşmak istedim.Ne harika bir yazı değil mi?
Teşekkür ederim hayırlı sağlıklı sıhatli olsunda cinsiyeti önemli değiliyi hafta sonları herkese.. nasıl istiyorum bende sürekli burda olmayı her an herşeyi paylaşmayı fakat benim birde 16 aylık pamuğum var evde. onunla ilgilenmekten başka hiçbirşeye yetişemiyorum. ilk hamileliğimde olmayan bulantı, kusma, baş dönmesi ile savaştım iki aydır. son iki gündür birazdaha iyiyim umarım artık geçmiştir.
bambik; Allah gönlüne göre versin, çabucak gelsin bir sonraki kontrolun.
bnaz; geçmiş olsun sanada. ben hiç böyle bir kaşıntı yaşamadım, hemen geçer inşallah.
daha çok buraya uğrayabilirim inşallah, sevgiler herkese...
Landsracçımmm olumunekankayizsmile teşekkür ederim aminnn :Saruboceq:bambikim canım gözün aydın,maşallaah miniğine
test sonucun da hayırlı olsun..inş. böyle sorunsuz devame eder..
cinsiyet içinde biraz daha sabret bakalım
esrayağmur nasılsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?