- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #11.941
esrayağmur nasılsın canım
kızlaar bişey sorcam hazır meywe sularnda şeler oranı dha fazlaymş we kilo alımı daha fazla oluymş bi bilgnz war mı en iisi kendmz skmak galba :CüvCüv:
esasında öyle ama cnm..eşim hep organik alıyo tabi ne kadar organikse üstünde %100 doğal diyenler var onları tercih edin belli markalar çok iyi ben baya içtim 1.5 ay hiç kilo almadım yoksa bünyem çok müsaittir...bide nezamana kadar sıkabiliriz ki cnm... bu cam şişelerdeki çok iyi isterseniz 2 marka veririm..
SAĞOL CNM...ilk girdiğimde iyiydim..şimdi eşime kızdım..sakinleşmeye çalışıyorum...
aaa nye kızdrdı eşin seni esra al oklawayı elineklava:
öğleden önce aynı senin gibiydim cnm ben de eşime kızmıştım sonradan gönlümü aldı iyiyim şimdi geçti mi peki senin
merhabalar bende kuru ekmeği çok seviyorum varmı benim gibi
kızlar biliyosunuz ben şu haftama kadar hep yattım..tek lavaboya kalktım kızlar...bide hastaneye gittim arabayla...ama eşim evlendiğimizden beri her hafta 2 defa maça gider gitsin..cinemaya giderdik şimdi arkadaşlarıyla gidiyo gitsin...annesi hep gezer hiç oturmaz yoğun hatun..o arabayla bırakır çoğunluk bıraksın..ama benimde canım var hep stresliydim bebişim için..şimdi arkadaşlım bana gelicek sırf yormim die kendimi evime gelcek oda ilkokul arkadaşım ünv bitirdim avukat oldu ist geldi falan ne zaman kaç yıldır görüşmüyoruz..bende annemdeyim hep..kadın benim yüzümden dışarı hiç çıkmıyo.dedimki cnm gel al bizi arkadaşım gelcek akşam hazırlık yaparız annem yapcak onuda gündüz arkadaşımla muhappet derken akşam geri getirirsin bakın yarın evde pazar sırf sıkılmasın die çağırmıyorum.. bu arada sohpet vardı almaya gelcekti bizi sırf kıyamadım alma boşver gitmeyelim dedim..ben onu böyle düşünürken o hep kendi istekleri doğrultusunda hareket edicek ki biliyo ne kadar darlandığımı sıkıldığımı...ay ağlıcam şimdi ya....offfffffffff:gitme: yok pazar günü benim yanımda ben yatıyorum o teyzesinde çay içiyo ben evde tek sözde yanımda olcak ilk defa falan filan işte
bende varım.Sonumuz hayır olsun:2:kızlar ya aranızda artk eski sutyenlerne sığmayan war mı ya hamilelkten sonra :kedi:
güzelim bazen herşey üstüne geliyor insanın sıkma canını geçici bunlar.Allah başka dert keder vermesin:Saruboceq:canlarım iyiki varsınız olumunekankayizsmile , valla bir anda gözlerimden yaşlar gelmeye başladı,yorucu bir gün oldu ardından evdeki işler..
şöyle kısaca anlatayım yoksa çatlıcam çok bunaldım..benim oğlum altını açarken çok huzursuz hiç baktırmaki istemiyor ,her seferinde ağlaya ağlaya kendini harap ediyor,hatta öyleki son zamanlarda demiştim ya çok sinirliyim ,depresifim diye o yüzden çoğunda eşim baktı çünkü sabrım yok..bu ara yogun bi pişik olmaya başladı..dün akşam bi açtık bezi bu yine feci bi kızarıklık ve en öenmlsii pipiside kırmızı ve üst tarafı şişik !! bi tuhaf oldum böyle şeyleri içim hiç kaldırmaz ,eşimi çağırdım azıcık baktı eliyle ama elletmiyor ,ve üstü böyle bıçak kesiği olmuş hafif kan sızdırıyor,ayy ne yapacağımı şaşırdım bayağı bezlemedik.bugün sabah kalkınca hemen dedim dr götüreyim haftasonuda girmeden..normalde kendim gittiği kliniğin çocuk dr götüüyorum ama oda randevulu çalışıyo aradım dedi 2de bi boşluk var gelin araya alim.neyse eşimi aradım izin alamam yetişemeyiz dedi ,sinirim bozuldu.napsam diye düşünüp dururken bi yarım saat geçti kahvaltı ediyorsum eşim aradı geliyorum gideriz hazırlanın diye..biz 1,5da çıktık evden 2de ordaydık.yarım saat dr bekledik neyse muayene etti,dedi pipisinin o üst bölgesinde ödem olmuş ve krem verip salı kontrole çağırdı.
sonra ben kendi dr uma ptesi gidecektim 25.de dedim gitmişken onada görüneyim..hemde cinsiyet merak ediyorum ya mafoldumben .. kayıt oldum önümde 12-13 kişi var çıktık biraz dolaştık geldik ,7 kişi kalmış.bekleyeli m dedik ama ne bekleme bize sıra geldiğinde 4,5 civarıydı ve öyle sıkıldımki paytlıcaktım,çocukta başladı bunlamaya mızır mızır,sinir hatsası oldum nerdeyse vazgeçicem ama hem ödeme yaptım hem o kadar bekledim.nyse dr içeri aldı işte ksr bakmayın çok beklediniz çok üzüldüm fln..ultrasyona geçtik ben tabi heyecanla bekliyorum.maşallah subanallah bebeğim çok hareketliydi,hatta yüzü dönüktü ,yüzü aynı oğluma benziyo şekil olarak ama sanki kız gibi geldi bana sanki daha minyon,cinsiyeti sordum ısrarla dr söylemedi henüz küçük yanıltmak istemem dedi..ay sinir oldum herkes öğrendi ,1aydır bu günü bekliyorum yok bi dahaki ay mutlaka söylicem dedi.kalp atışlarını dinledi. ama işin kötüsü hiç kilo alamamışım aksine 1 kğ verip 60 olmuşum.dr dedi ip gibi kalmışsın neden böyle oldu.iştahımda pek yok ama yemeye çalışıyorum anlamadım moralim bozuldu..sonrada bahsetmişmiydim hatırlamıyorum benim birde ilişki sırasında yanma sorunum vardı 4 ay olacak nerdeyse 1kere birlikte olabildik..o yüzden birde alttan muayene oldum ama gerim gerim gerim gerildim yani..şu çatal olayı beni en çok geren şey..:1no2: aardından idrar tahlili istedi,tahlil vericem tuvaletim yok,çcouk durmaz,eşim çıldırdı.tahlili verip çıktık saat5,5tu düşünün..bişeyler yedik ve 1,5ta evden çıktık 6,30da ancak dönebildik..döndük eksik alayım diye markete uğradım eve kendimi zor attım bi baktım 25 lira almadığım bi ürün yazılmış yanlışıkla..yemin ederim o an ağlayabilirdim..bi günde bu kadarmı şey üst üste gelir..he bu arada eve geldim kaynanamda koşmuş rapor alıyor eşimden!! tekrar bayırı inip markete gittim ama bittim yorgunluktan..geldidğmden beride işte anca oturdum..hemen pcye kuruldum..
bana doktorum en başından hazır meyve sularını yasakladı sadece elma suyuna izin verdi hazır olarak.Tadlarını unuttum bile fisfisfis arada canım isterse portakal mandalin sıkıp içiyorum evde o kadarkızlaar bişey sorcam hazır meywe sularnda şeler oranı dha fazlaymş we kilo alımı daha fazla oluymş bi bilgnz war mı en iisi kendmz skmak galba :CüvCüv:
ay var ya bu eşler tam dayaklık!!!! hamilelikte hassas olunur naz yapılır derler ama biz nazlıyoruz adamları baksana ya!!! Anaları bir yandan kendileri bir yandan kötükedihüsoSAĞOL CNM...ilk girdiğimde iyiydim..şimdi eşime kızdım..sakinleşmeye çalışıyorum...
Gergin günümüzdeyiz anlaşılan bugün sakin olun herkesten uzaklaşın bir süre bence kızlar.Ben zaten normaldede dli ve sinirli oludğum için eşimde annemlerde alışık isyanlarıma kaydirigubbakcemile3cnm takma bosverr olur öle arada kızma bebişide üzme bence hoş sana söylüyorum bende farklı diilim... bende babamla kardeşime kızdım hop oturup hop kalkıyorum 2 saattirr zırlaya zırlaya ay deli ettiler beni yaaa
yaaa kızlar ben erkek ismi bulamıyorum yaa eşimle aklımıza geleni yazalım dedik ama bişi gelmiyorki aklıma:)))
merhaba daha öncede yazmıştım ama listeye eklenmemisim 15 hafta 5 günlük hamileyim dün cinsiyetinide öğrendik kız olacakmış 22 aylık birde oğlum var bu 2.
özel mesajda gönderemiyorum mesaj sayım 50 yi geçmesi gerekiyomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?