2011 Nisan Anneleri

esrayağmur nasılsın canım

kızlaar bişey sorcam hazır meywe sularnda şeler oranı dha fazlaymş we kilo alımı daha fazla oluymş bi bilgnz war mı en iisi kendmz skmak galba :CüvCüv:

esasında öyle ama cnm..eşim hep organik alıyo tabi ne kadar organikse üstünde %100 doğal diyenler var onları tercih edin belli markalar çok iyi ben baya içtim 1.5 ay hiç kilo almadım yoksa bünyem çok müsaittir...bide nezamana kadar sıkabiliriz ki cnm... bu cam şişelerdeki çok iyi isterseniz 2 marka veririm..

ben hç cam şişede gormedm ya bide onlardan deneyelim bakalım çok sewrm ben meyve suyunu

aaa nye kızdrdı eşin seni esra al oklawayı eline klava:

öğleden önce aynı senin gibiydim cnm ben de eşime kızmıştım sonradan gönlümü aldı iyiyim şimdi geçti mi peki senin

kızlar biliyosunuz ben şu haftama kadar hep yattım..tek lavaboya kalktım kızlar...bide hastaneye gittim arabayla...ama eşim evlendiğimizden beri her hafta 2 defa maça gider gitsin..cinemaya giderdik şimdi arkadaşlarıyla gidiyo gitsin...annesi hep gezer hiç oturmaz yoğun hatun..o arabayla bırakır çoğunluk bıraksın..ama benimde canım var hep stresliydim bebişim için..şimdi arkadaşlım bana gelicek sırf yormim die kendimi evime gelcek oda ilkokul arkadaşım ünv bitirdim avukat oldu ist geldi falan ne zaman kaç yıldır görüşmüyoruz..bende annemdeyim hep..kadın benim yüzümden dışarı hiç çıkmıyo.dedimki cnm gel al bizi arkadaşım gelcek akşam hazırlık yaparız annem yapcak onuda gündüz arkadaşımla muhappet derken akşam geri getirirsin bakın yarın evde pazar sırf sıkılmasın die çağırmıyorum.. bu arada sohpet vardı almaya gelcekti bizi sırf kıyamadım alma boşver gitmeyelim dedim..ben onu böyle düşünürken o hep kendi istekleri doğrultusunda hareket edicek ki biliyo ne kadar darlandığımı sıkıldığımı...ay ağlıcam şimdi ya....offfffffffff:gitme: yok pazar günü benim yanımda ben yatıyorum o teyzesinde çay içiyo ben evde tek sözde yanımda olcak ilk defa falan filan işte

cnm takma bosverr olur öle arada kızma bebişide üzme bence hoş sana söylüyorum bende farklı diilim... bende babamla kardeşime kızdım hop oturup hop kalkıyorum 2 saattirr zırlaya zırlaya ay deli ettiler beni yaaa

cnm benim rahimim kasılmam hemen olur hiç dayanıklı değilim ilk lekelenmem üzüntüdendi ve bunu çok iyi biliyo ama bile bile lades.. bilmiyorum ya...

kızlar ya aranızda artk eski sutyenlerne sığmayan war mı ya hamilelkten sonra :kedi:
bende varım.Sonumuz hayır olsun:2:

güzelim bazen herşey üstüne geliyor insanın sıkma canını geçici bunlar.Allah başka dert keder vermesin:Saruboceq:
kızlaar bişey sorcam hazır meywe sularnda şeler oranı dha fazlaymş we kilo alımı daha fazla oluymş bi bilgnz war mı en iisi kendmz skmak galba :CüvCüv:
bana doktorum en başından hazır meyve sularını yasakladı sadece elma suyuna izin verdi hazır olarak.Tadlarını unuttum bile fisfisfis arada canım isterse portakal mandalin sıkıp içiyorum evde o kadar
SAĞOL CNM...ilk girdiğimde iyiydim..şimdi eşime kızdım..sakinleşmeye çalışıyorum...
ay var ya bu eşler tam dayaklık!!!! hamilelikte hassas olunur naz yapılır derler ama biz nazlıyoruz adamları baksana ya!!! Anaları bir yandan kendileri bir yandan kötükedihüso
Gergin günümüzdeyiz anlaşılan bugün sakin olun herkesten uzaklaşın bir süre bence kızlar.Ben zaten normaldede dli ve sinirli oludğum için eşimde annemlerde alışık isyanlarıma kaydirigubbakcemile3

bügün hepimiz sulu gözlüyüz sanırım boşverin kızlar bebişlerimizi düşünelim hiçbirşey bebeğimizden önemli değil biraz da hamilelikten takıyoruz kafamıza

ay ağlıyorum ya... bide üstüne bizim kuşun ayağı az kapıya sıkıştı şükür iyi ama arada ayağını dinlendiriyo... yürüyo uçuyo tutunuyoda bişey yoktur inş ya..

yaaa kızlar ben erkek ismi bulamıyorum yaa eşimle aklımıza geleni yazalım dedik ama bişi gelmiyorki aklıma:)))

ben de bulamadım canım kafamda 5 6 tane var ama hiç birinden emin değilim bebeğimiz kız olsa ismi hazır sırf ismi hazır diye acaba kız mı olsa diyorum :)

merhaba daha öncede yazmıştım ama listeye eklenmemisim 15 hafta 5 günlük hamileyim dün cinsiyetinide öğrendik kız olacakmış 22 aylık birde oğlum var bu 2.

merhaba daha öncede yazmıştım ama listeye eklenmemisim 15 hafta 5 günlük hamileyim dün cinsiyetinide öğrendik kız olacakmış 22 aylık birde oğlum var bu 2.

hayırlı olsun canım bir prenses daha geliyor demek liste için tatlişoğlum a özelden mesaj atmak gerekiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…