- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #11.961
kızlar biliyosunuz ben şu haftama kadar hep yattım..tek lavaboya kalktım kızlar...bide hastaneye gittim arabayla...ama eşim evlendiğimizden beri her hafta 2 defa maça gider gitsin..cinemaya giderdik şimdi arkadaşlarıyla gidiyo gitsin...annesi hep gezer hiç oturmaz yoğun hatun..o arabayla bırakır çoğunluk bıraksın..ama benimde canım var hep stresliydim bebişim için..şimdi arkadaşlım bana gelicek sırf yormim die kendimi evime gelcek oda ilkokul arkadaşım ünv bitirdim avukat oldu ist geldi falan ne zaman kaç yıldır görüşmüyoruz..bende annemdeyim hep..kadın benim yüzümden dışarı hiç çıkmıyo.dedimki cnm gel al bizi arkadaşım gelcek akşam hazırlık yaparız annem yapcak onuda gündüz arkadaşımla muhappet derken akşam geri getirirsin bakın yarın evde pazar sırf sıkılmasın die çağırmıyorum.. bu arada sohpet vardı almaya gelcekti bizi sırf kıyamadım alma boşver gitmeyelim dedim..ben onu böyle düşünürken o hep kendi istekleri doğrultusunda hareket edicek ki biliyo ne kadar darlandığımı sıkıldığımı...ay ağlıcam şimdi ya....offfffffffff:gitme: yok pazar günü benim yanımda ben yatıyorum o teyzesinde çay içiyo ben evde tek sözde yanımda olcak ilk defa falan filan işte
cnm takma bosverr olur öle arada kızma bebişide üzme bence hoş sana söylüyorum bende farklı diilim... bende babamla kardeşime kızdım hop oturup hop kalkıyorum 2 saattirr zırlaya zırlaya ay deli ettiler beni yaaa
kızlar biliyosunuz ben şu haftama kadar hep yattım..tek lavaboya kalktım kızlar...bide hastaneye gittim arabayla...ama eşim evlendiğimizden beri her hafta 2 defa maça gider gitsin..cinemaya giderdik şimdi arkadaşlarıyla gidiyo gitsin...annesi hep gezer hiç oturmaz yoğun hatun..o arabayla bırakır çoğunluk bıraksın..ama benimde canım var hep stresliydim bebişim için..şimdi arkadaşlım bana gelicek sırf yormim die kendimi evime gelcek oda ilkokul arkadaşım ünv bitirdim avukat oldu ist geldi falan ne zaman kaç yıldır görüşmüyoruz..bende annemdeyim hep..kadın benim yüzümden dışarı hiç çıkmıyo.dedimki cnm gel al bizi arkadaşım gelcek akşam hazırlık yaparız annem yapcak onuda gündüz arkadaşımla muhappet derken akşam geri getirirsin bakın yarın evde pazar sırf sıkılmasın die çağırmıyorum.. bu arada sohpet vardı almaya gelcekti bizi sırf kıyamadım alma boşver gitmeyelim dedim..ben onu böyle düşünürken o hep kendi istekleri doğrultusunda hareket edicek ki biliyo ne kadar darlandığımı sıkıldığımı...ay ağlıcam şimdi ya....offfffffffff:gitme: yok pazar günü benim yanımda ben yatıyorum o teyzesinde çay içiyo ben evde tek sözde yanımda olcak ilk defa falan filan işte
hoşgeldin cnmm hayırlı olsun:) ne güzel bi kızımız daha oldu bizim forum erkek anneleriyle doldu tasıyorda:))
KIZLAR YARDIMMM...
sabah yazmıştım okuyanlarınız vardır.sabah uyanınca kaşıntı kriizi tutmuştu beni ama ne kaşıntı heryerime kan oturdu kaşınmaktan.ve tane tane kızardı vücudum,dr aradım,alerji olmuşundur dedi aslında daha bişey yememiştim kaşınırken.neyse devam ederse gel iğne yaparız dedi,vücuduna dokunma dedi.
kaşıntı haififleyince de göbeğimin sol tarafında ağrı başladı ve hala devam ediyor.sanki çok koşarsın da dalak şişer ya öyle bir durum.ne tam ağrı ne tam sancı değişik bir huzursuzluk var sol tarafımda.tam sol yanımda.ya ne olmuş olabilir,fikri olan var mı?ve bacaklarımda parça parça kırmızıklıklar oluşmaya başladı.zehirlendimmi acaba.akşam içtiğim sütü önceki akşam açmıştım acaba sütmü zehirledi beni.
ya bana ne olduuuu???
KIZLAR YARDIMMM...
sabah yazmıştım okuyanlarınız vardır.sabah uyanınca kaşıntı kriizi tutmuştu beni ama ne kaşıntı heryerime kan oturdu kaşınmaktan.ve tane tane kızardı vücudum,dr aradım,alerji olmuşundur dedi aslında daha bişey yememiştim kaşınırken.neyse devam ederse gel iğne yaparız dedi,vücuduna dokunma dedi.
kaşıntı haififleyince de göbeğimin sol tarafında ağrı başladı ve hala devam ediyor.sanki çok koşarsın da dalak şişer ya öyle bir durum.ne tam ağrı ne tam sancı değişik bir huzursuzluk var sol tarafımda.tam sol yanımda.ya ne olmuş olabilir,fikri olan var mı?ve bacaklarımda parça parça kırmızıklıklar oluşmaya başladı.zehirlendimmi acaba.akşam içtiğim sütü önceki akşam açmıştım acaba sütmü zehirledi beni.
ya bana ne olduuuu???
KIZLAR YARDIMMM...
ya bana ne olduuuu???
evet canım farkettim erkekler çoğunlukta hadi bakalım benden bi kız bayanssulusmile
KIZLAR YARDIMMM...
ya bana ne olduuuu???
Canım üzme kendini. Sonra bebişinde üzülür.
Canım seni niye kızdırdılar. Sıkma canını. Bebişlerimiz kötü etkileniyor sonra.
KIZLAR YARDIMMM...
ya bana ne olduuuu???
özel mesajda gönderemiyorum mesaj sayım 50 yi geçmesi gerekiyomuş
Kız bişey anladıysam arap olayım. Ne kadar sıkılmışsın öyle.
Kaba hatlarıyla kocandan dert yakınmışsın. Sanma ki sadece seninki öyle. Erkekler biraz daha bencil oluyor. Hele gezmeyi seviyorlarsa. Ben de kızımda ilk 3 ay yattım. Eşim ilk gün evde oturdu. O kadar sıkıldı ki patlayacak sandım. En sonunda sen beni evde bırak git dedim. Dedim ya birdaha eve girmedi neredeyse. Hatta bir gün uyandım deli gibi başım dönüyor. Tuvalete gideceğim duvardan duvara çarpıyorum o derece. O gün de haftasonuydu. Dışarı çıktı gitti. Arkadaşıyla buluştu. Evde ne yerim ne içerim, düşsem bayılsam bişey olur mu falan hiiiç umursamadı bile. Şimdi de çok farklı durum yok. O hayatına çocuksuz gibi devam ediyor. Genelde anneler yükü sırtlanıyor. En başından sonuna kadar.
KIZLAR YARDIMMM...
ya bana ne olduuuu???
Ah şu erkekler. Bazen çok insafsız olabiliyorlar. Ama ben kocamın günahını almayayım. Benim kocam beni böyle bir durumda kesinlikle bırakmaz.Kırkyılda bir arkadaşlarıyla bir yere gidiyor. Onda da başının etini yiyorum. klava: En İyisi ben hiç sesimi çıkarmayayım.
Canım doktoro git sen istersen. Bende de olmuştu öyle kızarılıklar .Sonra geçti. Sütten olduğunu sanmıyorum. Hamilelikte olabiliyormuş doktorum öyle söylemişti.
Canım ben beğendiklerimi yazayım belki hoşuna giden olur :yaaa kızlar ben erkek ismi bulamıyorum yaa eşimle aklımıza geleni yazalım dedik ama bişi gelmiyorki aklıma:)))
Bence de laf etme. Gerçi ben ses çıkarmadığım için bu hale geldi. Kendisi özgür ruhlu bir insanmış. Kimse onu diğer erkekler gibi engelleyemezmiş. Hasbam. Ben onun da beyni var. Herşeyine karışmak kişiliğine hakaret olur diye düşündüğümden bu güne kadar aldığı kararlara gittiği yerlere ses çıkarmadım. Benim değerimi bileceğine kendinde meziyet arıyor. lülülülülülü
Canım ben beğendiklerimi yazayım belki hoşuna giden olur :
YAMAN , KEREM , GÖRKEM, MELİH, EDİZ, BERKER, BERKAY, TUNA , SARP , SARPER , UTKU, UMUT , DEHA , ÇAĞAN , ERDEM , YİĞİT
aklıma gelenler bunlar.Biz şimdilik YAMAN düşünüyoruz ama babamız tam kararını vermiş değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?