2011 Nisan Anneleri

Canım üzme kendini. Sonra bebişinde üzülür.

Canım seni niye kızdırdılar. Sıkma canını. Bebişlerimiz kötü etkileniyor sonra.

Kız bişey anladıysam arap olayım. Ne kadar sıkılmışsın öyle.
Kaba hatlarıyla kocandan dert yakınmışsın. Sanma ki sadece seninki öyle. Erkekler biraz daha bencil oluyor. Hele gezmeyi seviyorlarsa. Ben de kızımda ilk 3 ay yattım. Eşim ilk gün evde oturdu. O kadar sıkıldı ki patlayacak sandım. En sonunda sen beni evde bırak git dedim. Dedim ya birdaha eve girmedi neredeyse. Hatta bir gün uyandım deli gibi başım dönüyor. Tuvalete gideceğim duvardan duvara çarpıyorum o derece. O gün de haftasonuydu. Dışarı çıktı gitti. Arkadaşıyla buluştu. Evde ne yerim ne içerim, düşsem bayılsam bişey olur mu falan hiiiç umursamadı bile. Şimdi de çok farklı durum yok. O hayatına çocuksuz gibi devam ediyor. Genelde anneler yükü sırtlanıyor. En başından sonuna kadar.

KIZLAR YARDIMMM...
sabah yazmıştım okuyanlarınız vardır.sabah uyanınca kaşıntı kriizi tutmuştu beni ama ne kaşıntı heryerime kan oturdu kaşınmaktan.ve tane tane kızardı vücudum,dr aradım,alerji olmuşundur dedi aslında daha bişey yememiştim kaşınırken.neyse devam ederse gel iğne yaparız dedi,vücuduna dokunma dedi.
kaşıntı haififleyince de göbeğimin sol tarafında ağrı başladı ve hala devam ediyor.sanki çok koşarsın da dalak şişer ya öyle bir durum.ne tam ağrı ne tam sancı değişik bir huzursuzluk var sol tarafımda.tam sol yanımda.ya ne olmuş olabilir,fikri olan var mı?ve bacaklarımda parça parça kırmızıklıklar oluşmaya başladı.zehirlendimmi acaba.akşam içtiğim sütü önceki akşam açmıştım acaba sütmü zehirledi beni.
ya bana ne olduuuu???

Kaşımamaya çalış çünkü ne kadar kaşırsan o kadar kaşıntısı artar canım.
Nedeni hakkında yorum yapamayacağım ama sütten olduğunu sanmıyorum. ben 4 gün bile açık sütü içiyorum. Bozulunca zaten tadı değişiyor. Anlardın.

cnm hiç geç kalma bende doktora git direk... zaman kaybetme...sonuçta gimten gereken bi durum..ama o kasık ağrısını ona bağlama hep oluyo zaten bizdede ara ara... içini rahat tut ve git doktora cnm..acile kalma...

yok canım yok korkma panikleme bendede oldu ama karın agrım olmamıstı doktora git canım bence sen mutlaka ama yine de ateşin falan yok dimi canım

tatlım doktora gitmedinmi? çağırmış devam ederse iğne yaparız demiş..
keşke gitseydin,burda kimse sana tam anlamıyla yardımcı olamaz,çünkü
senin vücudunun gösterdiği bir tepki bu...belki sebepli belki sebepsiz..aklına kötü şeyler
getimeden doktora git biran önce..hem yarın pazar bulmazsın devam ederse de kaşıntın
bu sefer kendini mahvedersin..o huzursuzluğun etkisi ağrı yapmış olabilir,rahim
kasılmıştır belki..dikkat et ve mutlaka dr.git.

canım benim dediğim gibi benim de oldu ama sadece boynumda. çok zor biliyorum ama kaşımamaya çalış. ağrının ve sütün bu durumla ilgisi olduğunu sanmıyorum. doktora gitmende fayda var canım bize de haber ver

Ah şu erkekler. Bazen çok insafsız olabiliyorlar. Ama ben kocamın günahını almayayım. Benim kocam beni böyle bir durumda kesinlikle bırakmaz. Kırkyılda bir arkadaşlarıyla bir yere gidiyor. Onda da başının etini yiyorum. klava: Üstelik naptım diye 100 kerede arar. Üzüldüğümü biliyor çünkü. En İyisi ben hiç sesimi çıkarmayayım.

Canım doktoro git sen istersen. Bende de olmuştu öyle kızarılıklar .Sonra geçti. Sütten olduğunu sanmıyorum. Hamilelikte olabiliyormuş doktorum öyle söylemişti.

Son düzenleme:
Herkese merhaba.
Hormonlar bu aralar tavan yaptu sanırım.
Benim de hep ağlayasım var.
Bugün saçlarım çok kötü görünüyor diye ağlamaya başladım.
Eşim zor susturdu

Bence de laf etme. Gerçi ben ses çıkarmadığım için bu hale geldi. Kendisi özgür ruhlu bir insanmış. Kimse onu diğer erkekler gibi engelleyemezmiş. Hasbam. Ben onun da beyni var. Herşeyine karışmak kişiliğine hakaret olur diye düşündüğümden bu güne kadar aldığı kararlara gittiği yerlere ses çıkarmadım. Benim değerimi bileceğine kendinde meziyet arıyor. lülülülülülü

yaaa kızlar ben erkek ismi bulamıyorum yaa eşimle aklımıza geleni yazalım dedik ama bişi gelmiyorki aklıma:)))
Canım ben beğendiklerimi yazayım belki hoşuna giden olur :
YAMAN , KEREM , GÖRKEM, MELİH, EDİZ, BERKER, BERKAY, TUNA , SARP , SARPER , UTKU, UMUT , DEHA , ÇAĞAN , ERDEM , YİĞİT

aklıma gelenler bunlar.Biz şimdilik YAMAN düşünüyoruz ama babamız tam kararını vermiş değil.

çok özgürlükçü davranmak erkekte ters tepiyor biraz..ama özgürlüklerin sınırı var
sorumluluklar olduğu gibi...benim eşim bensiz biryere gitmek istemez tam tersi...
yarın ist.a maça gidiyor napıcam sensiz 1 gün diyo canım yaa...
ben yalnız kalmamalıymışım,bende gelseymiişim...yada annesinde kalmalıymışım..
bende kalırım diyorum ama onun içi rahat etsin diye uyarım...:hulya:

arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler..
ama kasık ağrısı yok,belimin sol yanında boşluk denilen yerde,yani koltuk altı hizasında bel tarafında ağrım var.kasıklarımla alakası yok yani.vücudumu iyi tanırım,neyin tepkisi olduğunu ne ağrısı olduğunu anlardım ama bu seferkini tanıyamadım.böyle nefes alıp verirken daha da artıyor ağrı.
dr gidemiyorum,arabamı eşim aldı eşim de toplantıda ,dr da uzak.ne yapıcam vallahi anlamadım

Son düzenleme:

en beğendiklerim; tuna,umut,çağan,erdem..
biz Kayradan önce yıllardır tek isim düşünüyorduk..Çınar :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…