- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #11.981
Bence de laf etme. Gerçi ben ses çıkarmadığım için bu hale geldi. Kendisi özgür ruhlu bir insanmış. Kimse onu diğer erkekler gibi engelleyemezmiş. Hasbam. Ben onun da beyni var. Herşeyine karışmak kişiliğine hakaret olur diye düşündüğümden bu güne kadar aldığı kararlara gittiği yerlere ses çıkarmadım. Benim değerimi bileceğine kendinde meziyet arıyor. lülülülülülü
Bence de laf etme. Gerçi ben ses çıkarmadığım için bu hale geldi. Kendisi özgür ruhlu bir insanmış. Kimse onu diğer erkekler gibi engelleyemezmiş. Hasbam. Ben onun da beyni var. Herşeyine karışmak kişiliğine hakaret olur diye düşündüğümden bu güne kadar aldığı kararlara gittiği yerlere ses çıkarmadım. Benim değerimi bileceğine kendinde meziyet arıyor. lülülülülülü
arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler..
ama kasık ağrısı yok,belimin sol yanında boşluk denilen yerde,yani koltuk altı hizasında bel tarafında ağrım var.kasıklarımla alakası yok yani.vücudumu iyi tanırım,neyin tepkisi olduğunu ne ağrısı olduğunu anlardım ama bu seferkini tanıyamadım.böyle nefes alıp verirken daha da artıyor ağrı.
dr gidemiyorum,arabamı eşim aldı eşim de toplantıda ,dr da uzak.ne yapıcam vallahi anlamadım
yaaa kızlar ben erkek ismi bulamıyorum yaa eşimle aklımıza geleni yazalım dedik ama bişi gelmiyorki aklıma:)))
ay canlarım ya bugünkü konumuz belli oldu eşlerden şikayet etcez. kız benim eşimde öyle bensiz bi yere gitcek bi insan değil nereye gidersek beraber gideriz. hatta geçenlerde kayınvalidemler köye gideceklerdi, eşim götürcekti bana 'hadi hazırlan' dedi yok dedim ben gitmem siz gidin. haydeee bizimki 'sensiz gitmem' dedi çıktı artık kayınvalidem dedi kızım hazırlan inadı tuttu bunun gitmez. artık öylelikle mecburen gittim. anlıcanız evde kadığı günler yapışık ikiz gibi geziyoruz. eşimi gören sen evlenmeden önce napıyodun, kiminle geziyodun diyo oda 'eşim varken tek başıma dolaşamam'diyo aşkım ya bak öpesim geldi şimdiopuyorumnanaktan
çok özgürlükçü davranmak erkekte ters tepiyor biraz..ama özgürlüklerin sınırı var
sorumluluklar olduğu gibi...benim eşim bensiz biryere gitmek istemez tam tersi...
yarın ist.a maça gidiyor napıcam sensiz 1 gün diyo canım yaa...
ben yalnız kalmamalıymışım,bende gelseymiişim...yada annesinde kalmalıymışım..
bende kalırım diyorum ama onun içi rahat etsin diye uyarım...:hulya:
Zaten kişilik meselesi. Bir şey söylesende takmayan takmıyor. Benim eşim düşüncelidir bu konuda. Babasına çekse yanmıştım. Kayınvalidemi 7 aylık hamileyken badana yaparlarken arkadaşları çağırmış şehir dışına gitmiş bırakıpta. Kadıncağız o halimle badana yaptım diyor. Kayınpederim şimdi bile hata etmişim diyeceğine. Sonra yapardık diyor. Her taraf her tarafta kimin umrunda.
ay canlarım ya bugünkü konumuz belli oldu eşlerden şikayet etcez. kız benim eşimde öyle bensiz bi yere gitcek bi insan değil nereye gidersek beraber gideriz. hatta geçenlerde kayınvalidemler köye gideceklerdi, eşim götürcekti bana 'hadi hazırlan' dedi yok dedim ben gitmem siz gidin. haydeee bizimki 'sensiz gitmem' dedi çıktı artık kayınvalidem dedi kızım hazırlan inadı tuttu bunun gitmez. artık öylelikle mecburen gittim. anlıcanız evde kadığı günler yapışık ikiz gibi geziyoruz. eşimi gören sen evlenmeden önce napıyodun, kiminle geziyodun diyo oda 'eşim varken tek başıma dolaşamam'diyo aşkım ya bak öpesim geldi şimdiopuyorumnanaktan
Al benden de o kadar. Bizde yapışık ikiz gibiyiz. Bizde ayrılmak istemeyiz hiç birbirimizden. Allah kimseyi ayırmasın. Herşeyi birlikte yapmak hoşumuza gidiyor. Zaten bana düşkündü. Şimdi daha bir hassas oldu. Daha çok üstüme düşüyor. Canım kocişim benim. Hamileliğimin tadını çıkarıyorum bende böylece.
Ne gario uzun süre bende gitmim.. bal kasık ağrısı oluyo bendede....
Al benden de o kadar. Bizde yapışık ikiz gibiyiz. Bizde ayrılmak istemeyiz hiç birbirimizden. Allah kimseyi ayırmasın. Herşeyi birlikte yapmak hoşumuza gidiyor. Zaten bana düşkündü. Şimdi daha bir hassas oldu. Daha çok üstüme düşüyor. Canım kocişim benim. Hamileliğimin tadını çıkarıyorum bende böylece.
Maşallah diyelim. Aman nazar değmesin.
Eşim de beni şehir dışına çıkarken bırakmaz. Ama şehir içinde gayet rahat.
Aman kızlar nazar değmesin hiçbirinize. Hayatınız boyunca böyle devam eder inşallah.
Biz biraz ipin ucunu kaçırdık. Ya da çok mu eskidik neden anlamadım.
Canım ben beğendiklerimi yazayım belki hoşuna giden olur :
YAMAN , KEREM , GÖRKEM, MELİH, EDİZ, BERKER, BERKAY, TUNA , SARP , SARPER , UTKU, UMUT , DEHA , ÇAĞAN , ERDEM , YİĞİT
aklıma gelenler bunlar.Biz şimdilik YAMAN düşünüyoruz ama babamız tam kararını vermiş değil.
en beğendiklerim; tuna,umut,çağan,erdem..
biz Kayradan önce yıllardır tek isim düşünüyorduk..Çınar :asigim:
cnm bizde emir ve semih arasında kadık belki hoşuna gider seninde. tabi bizim cinsiyet belli değil ama olsun şimdiden düşünüyoruz
Bende ed dün oldu. Galiba rahim büyüyor.
Midem bulandığına göre paşa iyi olmalı.
demekki bu erkeklerin ortası yok bende gitse diye bakıyorum ama yok hep evde evlendik evleneli bikere bi cumartesi 1 bucuk saat biyere gitti o kdr. haftaya iş tplantısı var seminere gidicek iki gün ttutturdu sende gel diye gitsem istemiorum meslektasız sabahtan akşama seminer cekemicem katılmasam hem insanlara ayıp hem otur otur patlıcam bide annemi özledim 3 gün onlara gitmek istiyorum bende neyse zor bela kandırdık yalnız gidecek:))))
Biz 6. seneye girdik. Ama ondan önce 8 sene flört etmiştik. Ondan da 6 sene öncesine kadar kanka tadında arkadaştık. Yani toplamda 20-21 senelik tanışıklığımız var.amin inş cnm benim . kaç sene oldu evlenelide eskicen?
Ben de hep böyle düşünüyorum.
Hatta sabah eşime bulantım birden bire azaldı bugünlerde bebeğe bir şey olmamıştır değil mi, dye sordum kaydirigubbakcemile3
Şimdilik hareketlerini hissetmediğim için bulantılar bebeğin iyi olduğunun işareti gibi geliyor.
Biz 6. seneye girdik. Ama ondan önce 8 sene flört etmiştik. Ondan da 6 sene öncesine kadar kanka tadında arkadaştık. Yani toplamda 20-21 senelik tanışıklığımız var.
komik gelcek ama kızlar 4-5 sn karnımın bi tarafı inanılmaz sertleşti ve orda bi yoğunluk ciddi ciddi hissettim annem elledi..bi hareket var dedi...bebişim çok hareketli sanıtım kesenin içinden rahmen baskı yaptı o die düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?