2011 Nisan Anneleri

Zaten kişilik meselesi. Bir şey söylesende takmayan takmıyor. Benim eşim düşüncelidir bu konuda. Babasına çekse yanmıştım. Kayınvalidemi 7 aylık hamileyken badana yaparlarken arkadaşları çağırmış şehir dışına gitmiş bırakıpta. Kadıncağız o halimle badana yaptım diyor. Kayınpederim şimdi bile hata etmişim diyeceğine. Sonra yapardık diyor. Her taraf her tarafta kimin umrunda.

ay canlarım ya bugünkü konumuz belli oldu eşlerden şikayet etcez. kız benim eşimde öyle bensiz bi yere gitcek bi insan değil nereye gidersek beraber gideriz. hatta geçenlerde kayınvalidemler köye gideceklerdi, eşim götürcekti bana 'hadi hazırlan' dedi yok dedim ben gitmem siz gidin. haydeee bizimki 'sensiz gitmem' dedi çıktı artık kayınvalidem dedi kızım hazırlan inadı tuttu bunun gitmez. artık öylelikle mecburen gittim. anlıcanız evde kadığı günler yapışık ikiz gibi geziyoruz. eşimi gören sen evlenmeden önce napıyodun, kiminle geziyodun diyo oda 'eşim varken tek başıma dolaşamam'diyo aşkım ya bak öpesim geldi şimdiopuyorumnanaktan

Son düzenleme:

Uzun süre tuvalete gitmediysem bende de öyle bir ağrı oluyor ama seninki farklı herhalde.
Ama yine de korkma, ciddi bir şey değildir canım

yaaa kızlar ben erkek ismi bulamıyorum yaa eşimle aklımıza geleni yazalım dedik ama bişi gelmiyorki aklıma:)))

cnm bizde emir ve semih arasında kadık belki hoşuna gider seninde. tabi bizim cinsiyet belli değil ama olsun şimdiden düşünüyoruz

Al benden de o kadar. Bizde yapışık ikiz gibiyiz. Bizde ayrılmak istemeyiz hiç birbirimizden. Allah kimseyi ayırmasın. Herşeyi birlikte yapmak hoşumuza gidiyor. Zaten bana düşkündü. Şimdi daha bir hassas oldu. Daha çok üstüme düşüyor. Canım kocişim benim. Hamileliğimin tadını çıkarıyorum bende böylece.

Maşallah diyelim. Aman nazar değmesin.
Eşim de beni şehir dışına çıkarken bırakmaz. Ama şehir içinde gayet rahat.

Aman kızlar nazar değmesin hiçbirinize. Hayatınız boyunca böyle devam eder inşallah.
Biz biraz ipin ucunu kaçırdık. Ya da çok mu eskidik neden anlamadım.

aynen cnm bazen kayınvalidem bu oğlana ne olmuş diyo? bende ne olcak evlenince böyle oluyo dedim misafir falan gelince sehbaları çıkarır benimle çay serfisi yapar yemek servisine yardım eder tabi hamile olduğum için bu kadar hassas oldu oda ayrı mesele. ama gezip tozmamız oldu bitti beraber

demekki bu erkeklerin ortası yok bende gitse diye bakıyorum ama yok hep evde evlendik evleneli bikere bi cumartesi 1 bucuk saat biyere gitti o kdr. haftaya iş tplantısı var seminere gidicek iki gün ttutturdu sende gel diye gitsem istemiorum meslektasız sabahtan akşama seminer cekemicem katılmasam hem insanlara ayıp hem otur otur patlıcam bide annemi özledim 3 gün onlara gitmek istiyorum bende neyse zor bela kandırdık yalnız gidecek:))))

amin inş cnm benim . kaç sene oldu evlenelide eskicen?

en beğendiklerim; tuna,umut,çağan,erdem..
biz Kayradan önce yıllardır tek isim düşünüyorduk..Çınar :asigim:

cnm bizde emir ve semih arasında kadık belki hoşuna gider seninde. tabi bizim cinsiyet belli değil ama olsun şimdiden düşünüyoruz

ayyy çok saolun kızlar bende arda istiyordum ama eşim beğenmedi eşimde ilkin diye bi isim bulmuş ama onu da ben beğenemedim:))

Bende ed dün oldu. Galiba rahim büyüyor.
Midem bulandığına göre paşa iyi olmalı.

Ben de hep böyle düşünüyorum.
Hatta sabah eşime bulantım birden bire azaldı bugünlerde bebeğe bir şey olmamıştır değil mi, dye sordum kaydirigubbakcemile3
Şimdilik hareketlerini hissetmediğim için bulantılar bebeğin iyi olduğunun işareti gibi geliyor.

Evet seninki de biraz abartı. Yok ben o kadar dibimde de istemem. Arada yalnız kalabilmeliyim. İkisinin ortasında biri yok herhalde.

amin inş cnm benim . kaç sene oldu evlenelide eskicen?
Biz 6. seneye girdik. Ama ondan önce 8 sene flört etmiştik. Ondan da 6 sene öncesine kadar kanka tadında arkadaştık. Yani toplamda 20-21 senelik tanışıklığımız var.

Aynen ben de bulantılarla takip ediyorum. Bulansa bir dert bulanmasa ayrı

Biz 6. seneye girdik. Ama ondan önce 8 sene flört etmiştik. Ondan da 6 sene öncesine kadar kanka tadında arkadaştık. Yani toplamda 20-21 senelik tanışıklığımız var.

maşallah cnm ee si baya bi tanışıksınız artık. biz görücü usulü evlendik oyüzden birbirimizin huylarını falan yeni yeni kaptık. bende ewleneli bir buçuk sene oldu

komik gelcek ama kızlar 4-5 sn karnımın bi tarafı inanılmaz sertleşti ve orda bi yoğunluk ciddi ciddi hissettim annem elledi..bi hareket var dedi...bebişim çok hareketli sanıtım kesenin içinden rahmen baskı yaptı o die düşünüyorum

doğrudur cnm bazen bende de oluyo ama tam anlam veremiyorum henüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…