2011 Nisan Anneleri

bende durduramıyorm kendmi ya iştahtan dolayı ya napcam bilmyorum cokacimcoook

Kızlar herkese merhaba. Nasılsınız bebişler nasıl? Esra bu arada hayırlı olsun cinsiyeti öğrenmişsin oğluşun oluyormuş.
sağol cnm...hiç beklemediğimiz anda öğrendik vallahi...
cnm sakın beslenmemiz lazım önemini anlatmama gerek yok herhalde artık bebek için iyiyoruz...büyümeleri lazım
bende durduramıyorm kendmi ya iştahtan dolayı ya napcam bilmyorum cokacimcoook

ye anam yarasın bebeğin lop lop et bal olsun... oh..herşeyden yemek lazım vallahi...

istanbulda olan sevigli arkidişlar....ACABA CİVİL DİE Bİ MAĞAZA VAR...fatihte açılan ve şubeleri var... o açıldığından beri diğer bebek mağazaları onlar hakkında olumsuz çok şey söylyo...fiyatları uygun izin fikriniz nedir acaba? yoksa AZİZ BEBEYE DALCAM ÇÜNKÜ BEBİŞ İÇİN...

senin iştah nasıl canım kaç kilo aldın ben bir kilo aldm valla hamur işi yedim az önce ahanda kednmi durduramadım...sonra wermesi war bi de bunları

Selam güzel anne adayları...
Bende 2011 mayıs annesi olucam Allah izin verirse...
Cinsiyetten önce merakla ve büyük heyecanla beklediğim tek şey kıpırtılar....
Acaba ilk defa anne olacak arkadaşlar bebişlerini ne zaman hissetmeye başladılar??....

Son düzenleme:

HAYIRLI OLSUN CNM...maşallah.... valla ben daha hissetmedim ama 19.hft önce olmazmış hissetmeler ama......

canım milletin ilgisizliği eşimin iş arkadaşının karısı 2 ay önce yaptı doğum bakiye hanımda o çok memnun kaldı hemşireler çok ilgilenmişler valla bakiye hanmdan randevualcaktım oda rand.suz çalışıyor ee bende iişten çıkıp gidiyrum o yüzden tülay hanıma gittim 2. kez gittim daha iyiydi canım kilottansiyon takibi yapıyor hemen
moral veriyor ama az konuşuyor eşim oray ıistyor yeni doğan ünitesi falan var dye arkadaşıda memnuniyetini anlatınca bakalıminş aksilik YşMyız

sanada selam hosgelmissin,güzel paylasimlar dilegiyle..hala belirli bir hissetme yok bende canim.20 haftayi bulur ilk dogum yapacak anneler icin hissetme..:CüvCüv:

ay ne cesaret çılgın anne ben korkumdan 30 dak ayakta kalmıyorum maşallah sana..ama yorma kendini eşinden yardım ite o silsin hatta bidaha...yadan anası gelsin o silsin hahaha

valla iş başa düşünce nabıcan arkadaşım eşimde bugun çalışıyordu evde olsa yapardık beraberde onu bekle bunu bekle derken aylar geçti camlardan dışarısı görünmüyordu utanıyordum artık dinlene dinlene yaptım artık...ahh ahh kaynanamın kendıne hali yok bel fıtıgında amelıyat oldu gecen sene 1 sene oldu hala nazlanıyor zaten hayatta yaptırmam ona yaşlı başlı kadın :)))ikizim var oda evli oldugu için bugun çağıramadım onuda eşiyle beraber nede olsa yani hamılede olsan işler hep sana bakıyor....

haklısın cnm vallahi allah var kayınvalidem çok titizdir ben yapamam o gelir yapar tabi sürekli değil ama yetiyo yaptığı açıkcası...ay vallahi sağlık olsunda insan yapmazmı kendi evin ay evimi bile özledim ya...

ben artık ayda bir kadın alıyorum evimin camları vitrin gibi heryer cam zatyen en ufak bişi yapmaya kalksam eşim kıyameti koparıyor o yuzden napıyım bebeğim için bende yapmıyorum allahtan kadınım baya iyi kendi evi gibi temizlik yapıyor sağolsun

CNM vallahi bende alıyorum kadın eve...bundan sonrada her ay sonrasında 2 hft alırım..artık doğumdan sonra kocamı kadırırsam devam eder...biraz yüzsüzlük yapim napim kimsenin hayrı yok....

sağol canım aslına bakarsan doktorumda böyle bişeyden bahsetti ama insan merak ediyor işte elimde değil...........bilmiyorumkismile

arkadaşım bende istanbuldayım .valla bende o kadar yer geziyorum alışveriş merkezlerinden tut en küçük yerlere kadar en sonunda suna karar verdimeminönünde havuzlu han süper bi yer her kalite ve her bütçeye göre malzeme var bi oraya bak derim.belkide biliyorsundur.

cnm biliyorum orayı..oraları gidebilcemi düşünmüyorum... ama civil dediğim yerin int sitesi var bi bak cnm..herşey aynı yerden bulamk daha gzel olur die..yoksa ooo baya bebiş kıyafeti satan yerler var...

günaydın kızlar nasılzınız bugun kontrolum var aksam 17:30 da cok ozledım yavrumu 5 haftadır gormuyorum bakalım nasıl neler yapıyo:ecrin_bebek:

gunaydn nne guzel bugun kontrolun vaemış bende bayadır gormuyorum bir hafta sonra gideceğim ins bende gormeyince korko oluyor nasıl acaba ii mi hersey yolunda mı die sende de oluyor mu eşim sakin ol iidir die dalga geçiuor benmle napayım kaydirigubbakcemile3

bende aynen senın gıbıyım bazen içime bi korku dusuyo.ben ozel muayenesıne gıdıyorum doktorun o yuzden her gıttıgımızde bayagı bı mıktar ucret oduyoruz dun esıme dedımkı artık haftada bır gıtmek ıstıyorum cok ozluyorum bebeısımı dedım oda gulerek verdıgımız parayı 4 e katlayalım her hafta gıdelım dıyo.gıcık ettı benı ama ben cok ozluyorum ne yapıyo cok merak edıyorum.a.s.

günaydın güzel anne adayları, çarşamba bizimde randevumuz var...şimdiden heyecenı bastı 2 hafta oldu yavrumuzu görmeyeli ve biz çok özledik :)) evhamlarımda başladı tabi acab iyimi deyip duruyorum...allahım hiç kimseye evlat acısı yaşatmasın, hepimiz sağsağlim yavrularımızı kucağımıza alalım inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…