- 21 Ekim 2010
- 2.630
- 221
- 123
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #12.241
kızlar tekrar merhaba herkese..son bir sayfayı okudum gripler başlamış herkese geçmiş olsun diyorum..beslenmeye ve vitami n alımına dikkat etmek lazım ama nerdeeee hiç iştehım yok cnm bişey istemiyor..bu gidişle kilo milo alamayacağım:bbo:
sağol cnm...hiç beklemediğimiz anda öğrendik vallahi...Kızlar herkese merhaba. Nasılsınız bebişler nasıl? Esra bu arada hayırlı olsun cinsiyeti öğrenmişsin oğluşun oluyormuş.
cnm sakın beslenmemiz lazım önemini anlatmama gerek yok herhalde artık bebek için iyiyoruz...büyümeleri lazımkızlar tekrar merhaba herkese..son bir sayfayı okudum gripler başlamış herkese geçmiş olsun diyorum..beslenmeye ve vitami n alımına dikkat etmek lazım ama nerdeeee hiç iştehım yok cnm bişey istemiyor..bu gidişle kilo milo alamayacağım:bbo:
bende durduramıyorm kendmi ya iştahtan dolayı ya napcam bilmyorum cokacimcoook
Selam güzel anne adayları...
Bende 2011 mayıs annesi olucam Allah izin verirse...
Cinsiyetten önce merakla ve büyük heyecanla beklediğim tek şey kıpırtılar....
Acaba ilk defa anne olacak arkadaşlar bebişlerini ne zaman hissetmeye başladılar??....
sağol cnm yok kız ne büyük temizliği cesaretim yok bunlar mecburi küçük temizlikler
evet açtım erdem için belki fikir veren olur diye ama 1kişiden başka yorum yapan olmadı,şaşıyorum valla ben ne zaman konu açsam kimse yorum yapmıyor :1no2: bende mi bi sorun var yoksa milletmi ilgisiz çözemedim gitti..ben henüz doğum için karar vermedim cnm beykozda olduğum için ümraniye biraz uzak ta acaba son birkaç hafta gidip doğumda öyle mi yapsam diye düşünüyorum ama net karar vermedim,araştırıyorum hala..sen kesin ordamı yapacaksın..memnun musun hastaneden ve dr dan?
Selam güzel anne adayları...
Bende 2011 mayıs annesi olucam Allah izin verirse...
Cinsiyetten önce merakla ve büyük heyecanla beklediğim tek şey kıpırtılar....
Acaba ilk defa anne olacak arkadaşlar bebişlerini ne zaman hissetmeye başladılar??....
ay ne cesaret çılgın anne ben korkumdan 30 dak ayakta kalmıyorum maşallah sana..ama yorma kendini eşinden yardım ite o silsin hatta bidaha...yadan anası gelsin o silsin hahaha
valla iş başa düşünce nabıcan arkadaşım eşimde bugun çalışıyordu evde olsa yapardık beraberde onu bekle bunu bekle derken aylar geçti camlardan dışarısı görünmüyordu utanıyordum artık dinlene dinlene yaptım artık...ahh ahh kaynanamın kendıne hali yok bel fıtıgında amelıyat oldu gecen sene 1 sene oldu hala nazlanıyor zaten hayatta yaptırmam ona yaşlı başlı kadın :)))ikizim var oda evli oldugu için bugun çağıramadım onuda eşiyle beraber nede olsa yani hamılede olsan işler hep sana bakıyor....
ben artık ayda bir kadın alıyorum evimin camları vitrin gibi heryer cam zatyen en ufak bişi yapmaya kalksam eşim kıyameti koparıyor o yuzden napıyım bebeğim için bende yapmıyorum allahtan kadınım baya iyi kendi evi gibi temizlik yapıyor sağolsun
selam canim eger kiza benzetiyosa söylemez cünkü kizlarinda cinsel organi 13 fahtalarda erkeginkiyle ayni görüntüde oluyomus.sonradan ordaki sislik iniyomus.adam yanlislikla erkek der bir kac hafta sonra kiza dönmesin diye:))ki bu durum adamin bir de basina gelmis.bu yüzden söylememistir benim doktor gibi ..
bu msj tulu81 e verilen cevapti.. yanlis alinti yapmisim:))
istanbulda olan sevigli arkidişlar....ACABA CİVİL DİE Bİ MAĞAZA VAR...fatihte açılan ve şubeleri var... o açıldığından beri diğer bebek mağazaları onlar hakkında olumsuz çok şey söylyo...fiyatları uygun izin fikriniz nedir acaba? yoksa AZİZ BEBEYE DALCAM ÇÜNKÜ BEBİŞ İÇİN...
arkadaşım bende istanbuldayım .valla bende o kadar yer geziyorum alışveriş merkezlerinden tut en küçük yerlere kadar en sonunda suna karar verdimeminönünde havuzlu han süper bi yer her kalite ve her bütçeye göre malzeme var bi oraya bak derim.belkide biliyorsundur.
gunaydn nne guzel bugun kontrolun vaemış bende bayadır gormuyorum bir hafta sonra gideceğim ins bende gormeyince korko oluyor nasıl acaba ii mi hersey yolunda mı die sende de oluyor mu eşim sakin ol iidir die dalga geçiuor benmle napayım kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?