- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #12.261
bende aynen senın gıbıyım bazen içime bi korku dusuyo.ben ozel muayenesıne gıdıyorum doktorun o yuzden her gıttıgımızde bayagı bı mıktar ucret oduyoruz dun esıme dedımkı artık haftada bır gıtmek ıstıyorum cok ozluyorum bebeısımı dedım oda gulerek verdıgımız parayı 4 e katlayalım her hafta gıdelım dıyo.gıcık ettı benı ama ben cok ozluyorum ne yapıyo cok merak edıyorum.a.s.
günaydın kızlar hayırlı haftalar
bende bazen ne yapıyor diye göbeğime bakyrm elliyorum bazen çok sert hissediyorum bazen de çok yumşak oluyor. bazen bayağı cıkıyor bazen kayboluyor bende eşime eve ultrason alalım izleyelim diyor um oldu kaç milyar onlar diyor bana
aynen bendede öyle oluyor canım...doğurana kadar böyle gidecek galiba, en azından hareketlenselerdi kuzular bu kadar evham yapmazdık...
günaydın nisan annişleri nasılsınız
evet canım ya senin tarih bizden ilerde sen bizden önce hissedeceksin insaallh anlatrsn artık bize nasıl bi duygu oldugunu opuyorumnanaktan
gunaydın canım iyiyiz bebişlerimizin muabbetini ediyoruz :ecrin_bebek:
ohhh n güzel anneleri bende cmt günü soğuk algınlığı için gittim doktora bebişimide gördüm
bende bazen ne yapıyor diye göbeğime bakyrm elliyorum bazen çok sert hissediyorum bazen de çok yumşak oluyor. bazen bayağı cıkıyor bazen kayboluyor bende eşime eve ultrason alalım izleyelim diyor um oldu kaç milyar onlar diyor bana
kızlar daha cinsiyetimiz belli değil ama erkek hissediyorum ve rüyamda hep erkek bebek görüyorum eşim şimdiden ismini de belirledi osman koyacakmıs yanına ne koyarsan koy diyor offf cok sıkılıyorum daha düne kadar şu isim mi güzel bu isim mi güzel sorardım çevreme heves ederdim tüm hevesim
kaçtı
kızlar daha cinsiyetimiz belli değil ama erkek hissediyorum ve rüyamda hep erkek bebek görüyorum eşim şimdiden ismini de belirledi osman koyacakmıs yanına ne koyarsan koy diyor offf cok sıkılıyorum daha düne kadar şu isim mi güzel bu isim mi güzel sorardım çevreme heves ederdim tüm hevesim
kaçtı
günaydın kızlar,bugün siz ve bebişleriniz nasılsınız bakim?:CüvCüv:
gunaydın canım hoşgeldin :dance:
mesa,hayatım eşin sana sormadımı hiç?
canım dr a gtsen aslnad öğrenmez misn 16 haftalık olmuş ben 16. haftamda gideceğim.evet o isism muabbeti bizdede var merak etme benimkileri beğenmiyor bir turlu beyfendi :umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?