2011 Nisan Anneleri

bende bazen ne yapıyor diye göbeğime bakyrm elliyorum bazen çok sert hissediyorum bazen de çok yumşak oluyor. bazen bayağı cıkıyor bazen kayboluyor bende eşime eve ultrason alalım izleyelim diyor um oldu kaç milyar onlar diyor bana

aynen bendede öyle oluyor canım...doğurana kadar böyle gidecek galiba, en azından hareketlenselerdi kuzular bu kadar evham yapmazdık...

aynen bendede öyle oluyor canım...doğurana kadar böyle gidecek galiba, en azından hareketlenselerdi kuzular bu kadar evham yapmazdık...

evet canım ya senin tarih bizden ilerde sen bizden önce hissedeceksin insaallh anlatrsn artık bize nasıl bi duygu oldugunu opuyorumnanaktan

:sm_cool:aynı teklıfı bende esıme yaptım ne olurkı yaa arada canım ısteyınce ne guzel bakarım dedım oda hemen sıparısını vereyım dedı

Son düzenleme:
kızlar daha cinsiyetimiz belli değil ama erkek hissediyorum ve rüyamda hep erkek bebek görüyorum eşim şimdiden ismini de belirledi osman koyacakmıs yanına ne koyarsan koy diyor offf cok sıkılıyorum daha düne kadar şu isim mi güzel bu isim mi güzel sorardım çevreme heves ederdim tüm hevesim
kaçtı

osman kimin adı canım ...ne kadar olay oluyor bu isim meselesi yaa, tüm sıkıntıyı anne çeksin isim konusuna herkes karışsın çok kızıyorum çok ...

canım dr a gtsen aslnad öğrenmez misn 16 haftalık olmuş ben 16. haftamda gideceğim.evet o isism muabbeti bizdede var merak etme benimkileri beğenmiyor bir turlu beyfendi :umursamaz:

mesa,hayatım eşin sana sormadımı hiç?

iki isim koyalım yanına da sen bul diyor e oyle olursa herkes koyduğu ismi mi kullanacak bizim mahallede vardı bir tane annesi ve babası kendi babalarının ismini koydu cocuk buyudu bu yaz evlendi ve ikiside hiç sasırmadan kendi koydugu ismi kullandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…