2011 Nisan Anneleri

canım boş ver,daha çok var nasıl olsa sen inceden inceye işlersin,nasıl olsa hep bayanların dediği oluyor relax rahatla opuyorumnanaktan

Günaydınnn Hanımlarrrr,
İyi haftalar diliyorum herkese,umarım bebişlerimizde sizlerde çok iyisinizdri.Var mı derdi sıkıntısı olan,doktora gidenler doktorun tavsiyelerinide yassınlar lütfen bizde kendi doktorlarımızla kıyaslayalım:)

Mesa canım sıkıntı yapma,yanına bi isim koyarsın, o ismi kullanırsınız,bak Nurgül Yeşilçay'ında oğlunun adı Osman Nejat mesela.

osman kimin adı canım ...ne kadar olay oluyor bu isim meselesi yaa, tüm sıkıntıyı anne çeksin isim konusuna herkes karışsın çok kızıyorum çok ...

kayınpederim adı ama babamın ismi diye koymuyorum tanıdığım butun osmanlar akıllı ve uslu o yüzden koyuyorum diyor

günaydın kızlar
şu isim mevzusu bizdede azbuçuk başladı
eşim yavaştan yavaştan babasının adını söylüyor şakayla karışık
aynen biizmde iki isim olsun diyor
ama ben böyle bişeyi kabul etmiyorum aslaaaaa
bnm bulduğum isimlerlede dalga geçiyor.
mesela doruk olsun dedim
o ne öyle cindoruk gibi diyor.
ben her ne olursa olsun k.peder ismi olmasada yani iki isme karşıyım.

güldürdün beni canım yaaa cindoruk haa :)) ay ne fena şu erkekler...

sorma cnm dalga geçicek ya işte:)
bende o zaman erdeniz olsun diyorum.
o olmaz diyor ablamın adı deniz bnm.
ablanın adına benzer diyor
e sen babanınkini koymaya çalışıyosun o benzemiyo hatta direk kendisi diyorum
bakalım 5 ay daaha bunun maçı var kim kazanıcak bakıcaz:)

Ben de iki isim sevmiyorum.
Kimi birini kullanıyor kimi diğerini, hep karışıklık.
Bir de 1. sınıfa başlayınca çocuk uzun uzun adını yazmaya sinir olur
Olabildiğince tek isim koymaya çalışacağım ama bakalım ne olacak, ben de merak ediyorum.

QUOTE=life_city;15869166]günaydın kızlar
şu isim mevzusu bizdede azbuçuk başladı
eşim yavaştan yavaştan babasının adını söylüyor şakayla karışık
aynen biizmde iki isim olsun diyor
ama ben böyle bişeyi kabul etmiyorum aslaaaaa
bnm bulduğum isimlerlede dalga geçiyor.
mesela doruk olsun dedim
o ne öyle cindoruk gibi diyor.
ben her ne olursa olsun k.peder ismi olmasada yani iki isme karşıyım.
[/QUOTE]

evet ya bencede tek isim ablamda aman tek isim koyun bu cocuk bir sürü sınava girecek ismi uzun olursa vakit kaybeder diyor :)

evet ya bencede tek isim ablamda aman tek isim koyun bu cocuk bir sürü sınava girecek ismi uzun olursa vakit kaybeder diyor :) [/QUOTE]

:roflol: :roflol:

Erkeklerin,babalarının isimlerini koyma merakını anlamıyorum.Allah'tan bizimki;ben babamın adıyla oğlumu çağırsam babama saygısızlık olur diyor

yok canım,benim öyle şiddetli bir ağrım yok zaten,doktorumda ilaca karşı bir doktor çok gerekmedikçe vermiyora.s

canım benim arkadaşım magnezyum kullanıyormuş da o yuzden sordum dr bana vermedi gerek gormedi herhalde benm de bazen hafif bazen sancılı oluyor belli olmuyor ya

Kızlar doktorunuzun tavsiyelerini yazın ki bizde bilgilenelim,doktordan doktora fark var çünkü doktorlarımızı karşılaştırmış oluruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…