- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #12.301
canım benim arkadaşım magnezyum kullanıyormuş da o yuzden sordum dr bana vermedi gerek gormedi herhalde benm de bazen hafif bazen sancılı oluyor belli olmuyor ya
günaydın arkadaşlar
bende c.tesi kontrole gittim ve doktor cinsiyetini söyledi bebişimizin allah kısmet ederse kızımız olacakmış inşşş bal kızım benim benim eşimde annesinin ismini istiyo aslında annesinin ismi nihal ama gülnihal koymak istiyo benimde hoşuma gitti ama sadece gıcıklıktan izin vermiyorum oda benim bulduğum isimlerle dalga geçiyo sanırım bu ertkeklerin tipik taktiği kendi istedikleri isimi bırakmak için:)
ben şuan sadece demir hapı kulanıyorum Ferrum Fort adında canım.
günaydın arkadaşlar
bende c.tesi kontrole gittim ve doktor cinsiyetini söyledi bebişimizin allah kısmet ederse kızımız olacakmış inşşş bal kızım benim benim eşimde annesinin ismini istiyo aslında annesinin ismi nihal ama gülnihal koymak istiyo benimde hoşuma gitti ama sadece gıcıklıktan izin vermiyorum oda benim bulduğum isimlerle dalga geçiyo sanırım bu ertkeklerin tipik taktiği kendi istedikleri isimi bırakmak için:)
bende sadece megadyne diye bir vitamin kullanıyorum o kadar..demir hapı nasıl kilo aldırıyor mu
ben şuan sadece demir hapı kulanıyorum Ferrum Fort adında canım.
Demir ilacıyla vitamini mutlak birlikte verirler ama vermediler mi?
yok canım ya sadece demir ilacını verdi.Demir eksikliği tedavisinde veriliyor diyor kutusunda.
Doktorum çok iyi doktor olarak tanınmış,oturduğum yere uzak bir hastaneye gidiyorum sırf o kadın için,güvenmem gerekiyor sanırım verdiği ilaçlaraboshayallersmile
esteem ferrum fort sana bulantı yapıyormu?[/B]
oh kızlae rahatladım isim konusunu çözdük tamam başka isim koyarız dedi eşim birlikte karar verecez :)
oh kızlae rahatladım isim konusunu çözdük tamam başka isim koyarız dedi eşim birlikte karar verecez :)
gözün aydın arkadaşım, çok zor bişey insanın çocuğuna istemediği bir ismi koyması allah korusun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?