2011 Nisan Anneleri

bnm doktorum çok ağrın olursa parol içebilirsin dedi.

kızlar bnmde dün gece çok aşırı derecede karnım ağrıdı,eşimi uyandırıcaktım ama snra geçmesini bekledim bi süre.snra neyseki geçti.
yarın kontrole gidicem bnde bakalım doktora söylücem tekrar ne diyecek

günaydın arkadaşlar

bende c.tesi kontrole gittim ve doktor cinsiyetini söyledi bebişimizin allah kısmet ederse kızımız olacakmış inşşş bal kızım benim benim eşimde annesinin ismini istiyo aslında annesinin ismi nihal ama gülnihal koymak istiyo benimde hoşuma gitti ama sadece gıcıklıktan izin vermiyorum oda benim bulduğum isimlerle dalga geçiyo sanırım bu ertkeklerin tipik taktiği kendi istedikleri isimi bırakmak için:)

canım hayrlı olsun çok sevindim bakalım biz daha öğrenemedik darısı başımıza opuyorumnanaktan

Tebrik ederim, Allah hayırlısıyla kucağınıza almanızı nasip etsin...

esteem ferrum fort sana bulantı yapıyormu?[/B][/QUOTE]

ara ara bulantım oluyor ama haptanmı kaynaklanıyor bilmiyorum.

bende sadece megadyne diye bir vitamin kullanıyorum o kadar..demir hapı nasıl kilo aldırıyor mu

Canım iştah açıyor ve tabii sonrasında kilo aldırıyor,kilo oranım normalden fazla ilerliyor ama demir eksikliğim var kullanma zorunluluğum var yanii.Bu hafta arkadaş çevresinden iki hamişle bir ortamda karşılaştık.Biri 8,5 aylık hamile sadece 11 kilo almış bebişi 3 kiloymuş,diğeri 7 aylık 11 kilo almış onları duyunca moralim bozuldu ben şimdiden aldım başımı gidiyorum kocaman bi göbüşüm var.Sonrasında nasıl vericem bu kiloları diye şimdiden düşünüyorumbilmiyorumkismile

Doktorumu arayıp söylicem bu böyle olmuyor,çok kilo alıyorum diye 3,5 kilo aldım sanırım şimdiye kadar,
bebişe alsam canı sağolsun dicem ama ben kendime alıyorum:2:

Demir ilacıyla vitamini mutlak birlikte verirler ama vermediler mi?

yok canım ya sadece demir ilacını verdi.Demir eksikliği tedavisinde veriliyor diyor kutusunda.
Doktorum çok iyi doktor olarak tanınmış,oturduğum yere uzak bir hastaneye gidiyorum sırf o kadın için,güvenmem gerekiyor sanırım verdiği ilaçlaraboshayallersmile

Haklısın canım.
Doktorlarımıza güvenmekten başka apacak bir şey yok.
Ben de kansızlık çıkmamıştı.
Doktor mevcut olan kan durumunu devam ettirmeye çalışacağımız için kullanacağımı söyledi.
Ama şimdilik bir gün durup bir gün kullanmamı istedi.

esteem ferrum fort sana bulantı yapıyormu?[/B]

ara ara bulantım oluyor ama haptanmı kaynaklanıyor bilmiyorum.

Canım iştah açıyor ve tabii sonrasında kilo aldırıyor,kilo oranım normalden fazla ilerliyor ama demir eksikliğim var kullanma zorunluluğum var yanii.Bu hafta arkadaş çevresinden iki hamişle bir ortamda karşılaştık.Biri 8,5 aylık hamile sadece 11 kilo almış bebişi 3 kiloymuş,diğeri 7 aylık 11 kilo almış onları duyunca moralim bozuldu ben şimdiden aldım başımı gidiyorum kocaman bi göbüşüm var.Sonrasında nasıl vericem bu kiloları diye şimdiden düşünüyorumbilmiyorumkismile[/QUOTE]

estem cnm ben de senin çok kilo alıyorum dün aksam kocişin yeni evli bi arkadasına gittik eşi 3 aylık hamile ama hiç belli olmuyor söylemese hayatta anlamazdım

günaydın kızlar nasılsınızz... ayy nasıl yorucu bir haftasonu geçirdim annatamam sersem gibiyim bugün. eve giriştim ufaktan ufaktan. evlendiğimizde çocuk odası yaparız dediğimiz bir odamız vardı boş bırakmıstık ama tabi eşimde bende boş oda diye ne bulduysak oraya koyduk :)))) şimdi o dayı boşaltıp düzenlemeye çalışıyoruz ama bu seferde sığamıyoruz:))) napçaz bakalım bilmem

bana da dr su anki kanın seni 4.aya kadar idare eder dedi vermedi sonra verecekmiş.butun doktorlar farklı ya ya biz farklıyız ha

oh kızlae rahatladım isim konusunu çözdük tamam başka isim koyarız dedi eşim birlikte karar verecez :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…