2011 Nisan Anneleri

oh kızlae rahatladım isim konusunu çözdük tamam başka isim koyarız dedi eşim birlikte karar verecez :)

bayanların gücüne hayranım,yaptıramayacakları şey yokkaydirigubbakcemile3

bana da dr su anki kanın seni 4.aya kadar idare eder dedi vermedi sonra verecekmiş.butun doktorlar farklı ya ya biz farklıyız ha

Benimde troid harici bütün değerlerim düşük çıkmıştı,3 ayın içinde olduğumuz için hiçbir ilaç vermemişti yavaş yavaş değerlerimi yükseltmek için demirden başladık,sonraki aylar kan ilacına falan başlayacak sanırım.

arkadaşlar ben 14+3 günlük hamileyim kaç aylık hamile oluyorum
1 ay=4 hafta canım seninde hamileliğin 3 ay 2 hafta 3 gün oluyor:)

4,ay dediler de ondan sordum 12,haftadan sonra 4,ay oluyormuş sanırsam

3 aydan sonrasını 4 ay olarak kabul edildiği içindir,ben soran olunca 3,5 aylık diyorum.Biz seninle aynı gidiyoruz sanırım sat 11 temmuz benim ama bikaç gün önceden gidiyoruz.

3 aydan sonrasını 4 ay olarak kabul edildiği içindir,ben soran olunca 3,5 aylık diyorum.Biz seninle aynı gidiyoruz sanırım sat 11 temmuz benim ama bikaç gün önceden gidiyoruz.

bende soranlara 4 aylık diyordum önden gitmeye hevesliyim galiba eşim duzeltti o anlattı bana doğrusunu düşün artık benden ii biliyor ama 4 aydan gun almş oluyrsn genede

kızlar yaa yardım edin bana benim bu perşembe kontrolüm ve 3lü testim vardı gideceğim hastaneyi 3 gün önceden arayıp randevu almak istedim ama perşembe doktor dolu görünüyormuş tamda o gün 16.haftama girmiş oluyorum 1 gün öncesine aldım mecburen çarşambaya yani ama ogunde 15+6 oluyorum bu durumda yinede 3lü testi yaparlarmı araştırıyorum ama bi sonuç alamadım.hastanede yaşadığım yerde değil 1 saatlık yol gidicez cuma gidelim desem 29 ekim olduğu içinde kapalı ben önumuzdeki haftaya kadarda bekleyemem yaaaa (((5 haftadır çok zor dayandım zaten.

rüyamda bebişimi kucağıma alıyodum yaaa o kadar güzeldi ki anlatamammm..hemen geçsin bu günler doğsunlar öpelim koklayalım.daha şimdiden sabırsızlanmaya başladım alkisalkisalkis

canım hiç blmyrm yaparlar herhalde hastaneyi arayıp bi sorsana dr a danışsınlar

Bir günden bir şey olmaz herhalde.
Hem haftadan ziyade bebeğin durumu önemli.
Mesela doktor ikili test için 45 mm olmasını beklesek daha iyi olur demişti.
3lü test için de belirli bir boyutu vardır muhtemelen.

Canım poğaça istiyor yaa var mı bildiğiniz kolay bir tarif cokacimcoook
Aksine doktor hamur işi fazla yeme dedi. Benim de hep hamur işi yiyesim var.

oy oy burda yemeklerden mi konuşuluyo ya ben ekmeğin arasına turşu koyup yiyiyom manyakmıyım neyim bide kaç gündür turşu suyu içiyom acı ekşi tuzlu ohhhh

Canım poğaça istiyor yaa var mı bildiğiniz kolay bir tarif cokacimcoook
Aksine doktor hamur işi fazla yeme dedi. Benim de hep hamur işi yiyesim var.

canım doktor neden hamurişi yeme diyo? kilo için mi yoksa ? bende tutamıyorum kendimi daha dün eşime koca bi yaşpasta aldırdım en karamellisinden :kedi:

oy oy burda yemeklerden mi konuşuluyo ya ben ekmeğin arasına turşu koyup yiyiyom manyakmıyım neyim bide kaç gündür turşu suyu içiyom acı ekşi tuzlu ohhhh

ayyh evet yaa turşuya da bayılırım. turşuyu şimdi yiyelim de emzirme dönemlerinde yemememiz gerekiyomuş anne sütünü azaltıyomuş die duydumbilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…