- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #12.321
kızlar bişey soracağım dr sizlere kasık sğrılarınız için herhangi birşey verdi mi :uhm:
kızlar ara ara kasık ağrısı normalmiş ama siz yine de bir tahlil yaptırın bende enfeksiyon çıktı şikayetim kasık ağrısıydı.
oh kızlae rahatladım isim konusunu çözdük tamam başka isim koyarız dedi eşim birlikte karar verecez :)
bana da dr su anki kanın seni 4.aya kadar idare eder dedi vermedi sonra verecekmiş.butun doktorlar farklı ya ya biz farklıyız ha
1 ay=4 hafta canım seninde hamileliğin 3 ay 2 hafta 3 gün oluyor:)arkadaşlar ben 14+3 günlük hamileyim kaç aylık hamile oluyorum
4,ay dediler de ondan sordum 12,haftadan sonra 4,ay oluyormuş sanırsam
3 aydan sonrasını 4 ay olarak kabul edildiği içindir,ben soran olunca 3,5 aylık diyorum.Biz seninle aynı gidiyoruz sanırım sat 11 temmuz benim ama bikaç gün önceden gidiyoruz.
herkese günaydııııııııııııın opuyorumnanaktan
kızlar yaa yardım edin bana benim bu perşembe kontrolüm ve 3lü testim vardı gideceğim hastaneyi 3 gün önceden arayıp randevu almak istedim ama perşembe doktor dolu görünüyormuş tamda o gün 16.haftama girmiş oluyorum 1 gün öncesine aldım mecburen çarşambaya yani ama ogunde 15+6 oluyorum bu durumda yinede 3lü testi yaparlarmı araştırıyorum ama bi sonuç alamadım.hastanede yaşadığım yerde değil 1 saatlık yol gidicez cuma gidelim desem 29 ekim olduğu içinde kapalı ben önumuzdeki haftaya kadarda bekleyemem yaaaa(((5 haftadır çok zor dayandım zaten.
kızlar yaa yardım edin bana benim bu perşembe kontrolüm ve 3lü testim vardı gideceğim hastaneyi 3 gün önceden arayıp randevu almak istedim ama perşembe doktor dolu görünüyormuş tamda o gün 16.haftama girmiş oluyorum 1 gün öncesine aldım mecburen çarşambaya yani ama ogunde 15+6 oluyorum bu durumda yinede 3lü testi yaparlarmı araştırıyorum ama bi sonuç alamadım.hastanede yaşadığım yerde değil 1 saatlık yol gidicez cuma gidelim desem 29 ekim olduğu içinde kapalı ben önumuzdeki haftaya kadarda bekleyemem yaaaa(((5 haftadır çok zor dayandım zaten.
Canım poğaça istiyor yaa var mı bildiğiniz kolay bir tarif cokacimcoook
Aksine doktor hamur işi fazla yeme dedi. Benim de hep hamur işi yiyesim var.
hoşgeldin canım ay ismin ne kadr hoş çok begendim opuyorumnanaktan
Canım poğaça istiyor yaa var mı bildiğiniz kolay bir tarif cokacimcoook
Aksine doktor hamur işi fazla yeme dedi. Benim de hep hamur işi yiyesim var.
oy oy burda yemeklerden mi konuşuluyo ya ben ekmeğin arasına turşu koyup yiyiyom manyakmıyım neyim bide kaç gündür turşu suyu içiyom acı ekşi tuzlu ohhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?