2011 Nisan Anneleri

ayyh evet yaa turşuya da bayılırım. turşuyu şimdi yiyelim de emzirme dönemlerinde yemememiz gerekiyomuş anne sütünü azaltıyomuş die duydumbilmiyorumkismile

aaaa ben ilk kez duydum neyse ben daha fazla yiyiym bari doğumdan sonraya stok olsun kaydirigubbakcemile2 sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

hayırlı günler kızlara.s.

herkeste bir isim telaşı bende ara ara hem erkek hem kız ismi araştırıyorum ama henüz karar vermiş değilim...
eşimin babasının adını abisi oğluna koymuş...
annesi biz evlendikten sonra vefat etti henüz koyan yok ama ismi pek hoş değil...
eşimle hiç konuşmadık ama oda koymak istemez herhalde...ismide binnaz...
kendi annemin ismini abim kızına koydu..
babamın isminide ben koymak istemem...
hayırlısı bakalım hele baya zamanımız var....

canım imkanın varsa hastaneyi arayıp sor...
eğer olmassa da pazartesii falan gidersin:...
1 saatlik yolu boşuna gitmemiş olursun...

kızlar benım ebebgım kız ıse bayanssulusmile ısmı BERAY erkek gamyoncuiremsu olursa BERKAY olacak inşallah şimdi tek eksiğimiz cinsiyeti öğrenmek.

Son düzenleme:
canım doktor neden hamurişi yeme diyo? kilo için mi yoksa ? bende tutamıyorum kendimi daha dün eşime koca bi yaşpasta aldırdım en karamellisinden :kedi:

Evet canım fazla kilo almamam için bir de sebze filan daha sağlıklı tabii.

oy oy burda yemeklerden mi konuşuluyo ya ben ekmeğin arasına turşu koyup yiyiyom manyakmıyım neyim bide kaç gündür turşu suyu içiyom acı ekşi tuzlu ohhhh
Ayy nasıl içiyorsun onu.
Turşu severim ama suyunu içemem.
Hem de çok aramıyorun şimdi.
ben bi yemek yiyip geliyorum kızlar

Afiyet olsun canım.

Evet canım fazla kilo almamam için bir de sebze filan daha sağlıklı tabii.

Ayy nasıl içiyorsun onu.
Turşu severim ama suyunu içemem.
Hem de çok aramıyorun şimdi.

Afiyet olsun canım.

antepliyim tatlım ben antepten gelin geldim istanbula bizim tuşularımız farklı oluyor yani sadece sirkeyle filan kurulmuyo içine limon tuzu filan da koyuyoruz ve çok acı oluyo bende acıyı çok seviyorum her gün 1 bardak içiyorum grip içinde iyi oluyo

kızlaar alt tarafı cmt akşamdan beri girmiyorum ama 10 sayfa okudum yahuu kafamçokkarıştı maşallah,muhabbetimiz daim olsun...

esracım,gözün aydın demek oğlun geliyormuş..
adıyla yaşasın,Allah sağlıkla tamamına erdirsin inş.

Keja,senin de prensesin geliyormuş,nihayet prensesler çıkıyor artık...

kaydirigubbakcemile5

Aaaa herkes isim düşünmüş bile.
Bizde daha hiç öyle bir hareket yok.
Cinsiyeti öğrenelim de sonra karar veririz.
Ama isim koymak da zor iş.

Ohhh yarasın :lepi:

canım doktor neden hamurişi yeme diyo? kilo için mi yoksa ? bende tutamıyorum kendimi daha dün eşime koca bi yaşpasta aldırdım en karamellisinden :kedi:

canım canın istiyorsa fazla tutma kendini..ama en azından kendin yap..
mesela tam buğday unu yada kepekli unla yap yağsız ozaman kalorisi de az olur..,
ben dün havuçlu tarçınlı kek yaptım mesela aklıma geldi
yağın yarısı koydum,unun da yarısını kepekli koydum..kabarmasını biraz engelliyor
ama sağlıklı olması daha önemli..hem içinde de havuç ve tarçın var ekstra..
yani hem sağlıklı hem de leziiz...cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…