- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #12.341
ay kızlar susun canımı çektireceniz :)[/QUO
yapanın varsa canın çekebilirde yapanın yoksa tamam sustum o zaman :)
ayyh evet yaa turşuya da bayılırım. turşuyu şimdi yiyelim de emzirme dönemlerinde yemememiz gerekiyomuş anne sütünü azaltıyomuş die duydumbilmiyorumkismile
oy oy burda yemeklerden mi konuşuluyo ya ben ekmeğin arasına turşu koyup yiyiyom manyakmıyım neyim bide kaç gündür turşu suyu içiyom acı ekşi tuzlu ohhhh
mide yanman olmuyor mu canım?ben turşu suyu içsem midemin yanmasından duramam
ben bi yemek yiyip geliyorum kızlar
hoşbulduk cnm ..nası gidiyor? bebiş nasıl ?:ecrin_bebek:
canım imkanın varsa hastaneyi arayıp sor...kızlar yaa yardım edin bana benim bu perşembe kontrolüm ve 3lü testim vardı gideceğim hastaneyi 3 gün önceden arayıp randevu almak istedim ama perşembe doktor dolu görünüyormuş tamda o gün 16.haftama girmiş oluyorum 1 gün öncesine aldım mecburen çarşambaya yani ama ogunde 15+6 oluyorum bu durumda yinede 3lü testi yaparlarmı araştırıyorum ama bi sonuç alamadım.hastanede yaşadığım yerde değil 1 saatlık yol gidicez cuma gidelim desem 29 ekim olduğu içinde kapalı ben önumuzdeki haftaya kadarda bekleyemem yaaaa(((5 haftadır çok zor dayandım zaten.
işyerinde çok yoğunum ya hiç halim yok.
canım doktor neden hamurişi yeme diyo? kilo için mi yoksa ? bende tutamıyorum kendimi daha dün eşime koca bi yaşpasta aldırdım en karamellisinden :kedi:
Ayy nasıl içiyorsun onu.oy oy burda yemeklerden mi konuşuluyo ya ben ekmeğin arasına turşu koyup yiyiyom manyakmıyım neyim bide kaç gündür turşu suyu içiyom acı ekşi tuzlu ohhhh
ben bi yemek yiyip geliyorum kızlar
kızlar benım ebebgım kız ıse bayanssulusmile ısmı BERAY erkek gamyoncuiremsu olursa BERKAY olacak inşallah şimdi tek eksiğimiz cinsiyeti öğrenmek.
bizde erkek olursa yağız kız olursa inci , ela düşünyrz bakalım.
Evet canım fazla kilo almamam için bir de sebze filan daha sağlıklı tabii.
Ayy nasıl içiyorsun onu.
Turşu severim ama suyunu içemem.
Hem de çok aramıyorun şimdi.
Afiyet olsun canım.
afiyet olsun canım
antepliyim tatlım ben antepten gelin geldim istanbula bizim tuşularımız farklı oluyor yani sadece sirkeyle filan kurulmuyo içine limon tuzu filan da koyuyoruz ve çok acı oluyo bende acıyı çok seviyorum her gün 1 bardak içiyorum grip içinde iyi oluyo
canım doktor neden hamurişi yeme diyo? kilo için mi yoksa ? bende tutamıyorum kendimi daha dün eşime koca bi yaşpasta aldırdım en karamellisinden :kedi:
Ohhh yarasın :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?