2011 Nisan Anneleri

bak şimdi acı dedin, antep dedin, turşu dedin beni benden aldın tek kelimeyle..bende öyle güzel turşu bulamadım hiç buralarda.

yok canım tutmuyorum bu aralar kendimi.çünkü bulantılarım yeni yeni azalmaya başladı.kilo vemiştim bulantı zamanlarında.şimdi de o kadar almam herhalde.havuçlu tarçınlı bende yeddim geçen hafta.kaydirigubbakcemile3 gerçekten ii geliyo hemde içinde tarçın olunca mide bulantısı da yapmıo bana

ah canım benim kıyamam nerde oturuyosun gönderem sana

saol canım benim çok incesin opuyorumnanaktan bu arada hayırlı olsun allah oğluşunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. bende rüyamda erkek gördüm ama bakalım ne çıkacak :) gerçi doktor erkek şüphesi var dedi ama kesin bişey söylemedi umarım bayramdan önce öğreniriz.ona göre pembelere mavilere koşturcam kaydirigubbakcemile3. çok güzel bebek şekerleri kapı süsleri modelleri fln buldum ama işte bi belli olsa başlıcam yapmaya

nşallah bizimde cinsiyetimiz değişmez bende almaya başlıycam artık bişiler

bu doktorlar hep erkekten şüpheleniyorlar bana da erkeğe benziyor dedi ikili testte ..bi hafta sonra söyleyecek bakalım :ecrin_bebek:

canım hamilelikte ne gibi bi faydası var doktora sorucam ama gitmeme daha çok var... Sana doktorunmu tavsiye etti...

bana hamilelikten önce tavsiye etmişti dr um, içinde omega 3 olduğu için bebeğin gelişimi için faydalı canım birde doğum sonu meme yaralarını önlüyor...

kızlar bende rüyamda ikidir erkek bebk görüyodum ama cinsiyetimiz kısmış nasipse yani rüyalar tersine çıkarmış ya

Canım gözün aydın,prensesimiz geliyor bloğumuzdaki kız anneleri kasılarak yürürler artık ,eee dönemin cinsiyet yoğunluğu erkekten yana.Mevlam herkese hayırlı bebişler nasip etsin:teytey:

bu arada aklnızda bulunsun kızlar omega 3 semizotunda ve ıspanakta çok fazla var bunları da bol bol yiyebilirsiniz tabi balık da cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…