- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #12.361
antepliyim tatlım ben antepten gelin geldim istanbula bizim tuşularımız farklı oluyor yani sadece sirkeyle filan kurulmuyo içine limon tuzu filan da koyuyoruz ve çok acı oluyo bende acıyı çok seviyorum her gün 1 bardak içiyorum grip içinde iyi oluyo
bak şimdi acı dedin, antep dedin, turşu dedin beni benden aldın tek kelimeyle..bende öyle güzel turşu bulamadım hiç buralarda.
saol tatlımmmmmm
bizimde cinsiyetimiz de ismimizde belli ahmet oğuz geliyo
ama ben 2 dir rüyamda kız bebk görüyom
Ne güzel, ismiyle yaşasın inşallah...
Ben hiç rüamda görmüyorum yaa(
canım canın istiyorsa fazla tutma kendini..ama en azından kendin yap..
mesela tam buğday unu yada kepekli unla yap yağsız ozaman kalorisi de az olur..,
ben dün havuçlu tarçınlı kek yaptım mesela aklıma geldi
yağın yarısı koydum,unun da yarısını kepekli koydum..kabarmasını biraz engelliyor
ama sağlıklı olması daha önemli..hem içinde de havuç ve tarçın var ekstra..
yani hem sağlıklı hem de leziiz...cokacimcoook
ah canım benim kıyamam nerde oturuyosun gönderem sana
saol canım benim çok incesin opuyorumnanaktan bu arada hayırlı olsun allah oğluşunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. bende rüyamda erkek gördüm ama bakalım ne çıkacak :) gerçi doktor erkek şüphesi var dedi ama kesin bişey söylemedi umarım bayramdan önce öğreniriz.ona göre pembelere mavilere koşturcam kaydirigubbakcemile3. çok güzel bebek şekerleri kapı süsleri modelleri fln buldum ama işte bi belli olsa başlıcam yapmaya
saol canım benim çok incesin opuyorumnanaktan bu arada hayırlı olsun allah oğluşunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. bende rüyamda erkek gördüm ama bakalım ne çıkacak :) gerçi doktor erkek şüphesi var dedi ama kesin bişey söylemedi umarım bayramdan önce öğreniriz.ona göre pembelere mavilere koşturcam kaydirigubbakcemile3. çok güzel bebek şekerleri kapı süsleri modelleri fln buldum ama işte bi belli olsa başlıcam yapmaya
kızlar bişey sorcam aranızda balık yağı kullanan varmı?
ben kullanıyorum balık yağı kapsülü...
ben görüyom noluyoki çocuk erkek ben inatla kız bebek görüyom rüyamda
bende istiycem doktordan yazsın
ben kullanıyorum balık yağı kapsülü...
kızlar bende rüyamda ikidir erkek bebk görüyodum ama cinsiyetimiz kısmış nasipse yani rüyalar tersine çıkarmış ya
yazmasına gerek yok canım parayla alıyosun zaten marincap special kullanıyorum ben günde 1 tane 45 kapsül var 24 tl :))
canım hamilelikte ne gibi bi faydası var doktora sorucam ama gitmeme daha çok var... Sana doktorunmu tavsiye etti...
kızlar bende rüyamda ikidir erkek bebk görüyodum ama cinsiyetimiz kısmış nasipse yani rüyalar tersine çıkarmış ya
bana hamilelikten önce tavsiye etmişti dr um, içinde omega 3 olduğu için bebeğin gelişimi için faydalı canım birde doğum sonu meme yaralarını önlüyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?