- 28 Haziran 2010
- 1.782
- 12
- 118
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #12.381
bana hamilelikten önce tavsiye etmişti dr um, içinde omega 3 olduğu için bebeğin gelişimi için faydalı canım birde doğum sonu meme yaralarını önlüyor...
ay cnm hadi gözün aydın...nasıl dayandın 5 hft..ben 2 hft geçsin ay gibi geliyo..delikafaduldengünaydın kızlar nasılzınız bugun kontrolum var aksam 17:30 da cok ozledım yavrumu 5 haftadır gormuyorum bakalım nasıl neler yapıyo:ecrin_bebek:
cnm kasık ağrısı için bişey vermiyo ama fazla oluyosa bilgilendir..bende rahim kasılmaları oluyodu bi ara stresten bebişim için tedirginlikten suda eriyen magnezyum verdi..iyi geliyo vallahi..yada cnm dediki doktorum hergün mineralli su iç oda iyi geliyomuş öyle olursa verdiğimi içme dedi..kızlar bişey soracağım dr sizlere kasık sğrılarınız için herhangi birşey verdi mi :uhm:
günaydın dicem ama cnm biraz geç geldim..tünaydın cnm....herkese günaydııııııııııııın opuyorumnanaktan
cnm ben 2li test için gittiğimde 11+6 ilegittim 1 gün için yapmadı sonrada yatırmadım zati... onu bi sorsan..yada araya şıkıştırsınlar özelmi hastanen? neresi bide.kızlar yaa yardım edin bana benim bu perşembe kontrolüm ve 3lü testim vardı gideceğim hastaneyi 3 gün önceden arayıp randevu almak istedim ama perşembe doktor dolu görünüyormuş tamda o gün 16.haftama girmiş oluyorum 1 gün öncesine aldım mecburen çarşambaya yani ama ogunde 15+6 oluyorum bu durumda yinede 3lü testi yaparlarmı araştırıyorum ama bi sonuç alamadım.hastanede yaşadığım yerde değil 1 saatlık yol gidicez cuma gidelim desem 29 ekim olduğu içinde kapalı ben önumuzdeki haftaya kadarda bekleyemem yaaaa(((5 haftadır çok zor dayandım zaten.
sağol cnm...ALLAH RAZI OLSUN...kızlaar alt tarafı cmt akşamdan beri girmiyorum ama 10 sayfa okudum yahuu kafamçokkarıştı maşallah,muhabbetimiz daim olsun...
esracım,gözün aydın demek oğlun geliyormuş..
adıyla yaşasın,Allah sağlıkla tamamına erdirsin inş.
Keja,senin de prensesin geliyormuş,nihayet prensesler çıkıyor artık...
kaydirigubbakcemile5
cnm bende antepliyim ama ist büyüdüm...bende kaynanam bana iyi bakamdığı için anneme geldim ay rize yemekleri bize hiç uymuyo ya..şimdi anladım hamiş değilken fark etmiyodu vallahi..antepliyim tatlım ben antepten gelin geldim istanbula bizim tuşularımız farklı oluyor yani sadece sirkeyle filan kurulmuyo içine limon tuzu filan da koyuyoruz ve çok acı oluyo bende acıyı çok seviyorum her gün 1 bardak içiyorum grip içinde iyi oluyo
Benim patronum sağolsun,2 haftadır balık partisi veriyor,haftanın 3 günü balık yaptırtıyor,her çeşit balıktan yiyorum,balık yağına gerek kalmıyor,bu kadar balık yemeye bizim çocuk zeka parıltısı saçarak çıkacak sanırımkaydirigubbakcemile3
Benim patronum sağolsun,2 haftadır balık partisi veriyor,haftanın 3 günü balık yaptırtıyor,her çeşit balıktan yiyorum,balık yağına gerek kalmıyor,bu kadar balık yemeye bizim çocuk zeka parıltısı saçarak çıkacak sanırımkaydirigubbakcemile3
300110, bayans+, cicibebe_cicianne, cimcimenaz, dscopur, esteem, jasenglish, leegorkemm, zeynep__05
SLM ANNELER...DÜN HEPİNİZ KAÇTINIZ...KOCİŞLERİN YANINA... nasılsınız kızlar bebişler nasıl?a.s.
300110, bayans+, cicibebe_cicianne, cimcimenaz, dscopur, esteem, jasenglish, leegorkemm, zeynep__05
SLM ANNELER...DÜN HEPİNİZ KAÇTINIZ...KOCİŞLERİN YANINA... nasılsınız kızlar bebişler nasıl?a.s.
kızlar kız için sizce yüsra ismi nasıl
fena değil bence , ama daha hoş isimlerde var canım opuyorumnanaktan
canım doktor neden hamurişi yeme diyo? kilo için mi yoksa ? bende tutamıyorum kendimi daha dün eşime koca bi yaşpasta aldırdım en karamellisinden :kedi:
kızlar bişey sorcam aranızda balık yağı kullanan varmı?
dedesi yüsra olacak dedi bende bişey diyemedim büyük bi ihtimal kızımın ismi yüsra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?