2011 Nisan Anneleri

bana hamilelikten önce tavsiye etmişti dr um, içinde omega 3 olduğu için bebeğin gelişimi için faydalı canım birde doğum sonu meme yaralarını önlüyor...

Benim patronum sağolsun,2 haftadır balık partisi veriyor,haftanın 3 günü balık yaptırtıyor,her çeşit balıktan yiyorum,balık yağına gerek kalmıyor,bu kadar balık yemeye bizim çocuk zeka parıltısı saçarak çıkacak sanırımkaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar nasılzınız bugun kontrolum var aksam 17:30 da cok ozledım yavrumu 5 haftadır gormuyorum bakalım nasıl neler yapıyo:ecrin_bebek:
ay cnm hadi gözün aydın...nasıl dayandın 5 hft..ben 2 hft geçsin ay gibi geliyo..delikafadulden
kızlar bişey soracağım dr sizlere kasık sğrılarınız için herhangi birşey verdi mi :uhm:
cnm kasık ağrısı için bişey vermiyo ama fazla oluyosa bilgilendir..bende rahim kasılmaları oluyodu bi ara stresten bebişim için tedirginlikten suda eriyen magnezyum verdi..iyi geliyo vallahi..yada cnm dediki doktorum hergün mineralli su iç oda iyi geliyomuş öyle olursa verdiğimi içme dedi..
herkese günaydııııııııııııın opuyorumnanaktan
günaydın dicem ama cnm biraz geç geldim..tünaydın cnm....
cnm ben 2li test için gittiğimde 11+6 ilegittim 1 gün için yapmadı sonrada yatırmadım zati... onu bi sorsan..yada araya şıkıştırsınlar özelmi hastanen? neresi bide.
sağol cnm...ALLAH RAZI OLSUN...
cnm bende antepliyim ama ist büyüdüm...bende kaynanam bana iyi bakamdığı için anneme geldim ay rize yemekleri bize hiç uymuyo ya..şimdi anladım hamiş değilken fark etmiyodu vallahi..

oh afiyet olsun cnm..yarasın bebişine........

300110, bayans+, cicibebe_cicianne, cimcimenaz, dscopur, esteem, jasenglish, leegorkemm, zeynep__05

SLM ANNELER...DÜN HEPİNİZ KAÇTINIZ...KOCİŞLERİN YANINA... nasılsınız kızlar bebişler nasıl?a.s.

çok güzel canım aferin patronuna , bende haftada 2 kez mutlaka yiyorum balık...

300110, bayans+, cicibebe_cicianne, cimcimenaz, dscopur, esteem, jasenglish, leegorkemm, zeynep__05

SLM ANNELER...DÜN HEPİNİZ KAÇTINIZ...KOCİŞLERİN YANINA... nasılsınız kızlar bebişler nasıl?a.s.

valla aynen öyle oldu kaçtık bir iki de onla muhabbet edeyim dedim :teselli:

oooo hemşeriymişiz esracığım valla ben de yiyemiyorum varsa yoksa antep yemeği takıntılıyım yani başka yemek yapmam evde

afiyet bal şeker olsun tatlımmmmmmm

evet canım hafta sonu kayserıdede degıldım nevşehır urgup gezdık cok guzel oldu hafta sonu alfına cave hotelde kaldık eger bu tarafa yolunuz duserse cok harıka bı oteldı kayadan oyma cok guzeldı bırazda benım meslegımden dolayı daha cok ılgımı cektı.kocışımle beraber dınlendık.

Son düzenleme:

sağol canım biz iyiyiz. sen nasılsın? geçmişi okuyordum ben de hayırlısı olsun oğluş geliyormuş. ben daha öğrenemedim bakalım 2hafta sonra kontrol var o zaman inş. ama içime hep kız doğuyor. hayırlısı bakalım

kızlar bişey soracağım ana öğunler harcnde ne yiyorsunuz ben aralarda meyve yemeye çalşyrm hep sz ne yapyrsnz? yada açlk durumunuz nasıl?

canım doktor neden hamurişi yeme diyo? kilo için mi yoksa ? bende tutamıyorum kendimi daha dün eşime koca bi yaşpasta aldırdım en karamellisinden :kedi:

kızlar dün hep yemekten içmekten kaynatmışsınız,yanlış anlamayın ama hamurişi için dr çok fazla yemeyi tavsiye etmiyor çünkü çok besin değeri yüksek değil ya..turşu içinde fazla yemeyin vücut tuz yapıyor şişersiniz aman dikkat..maşallah midenizde iyi dayanıyor valla ben yanmadan hiç bişey yiyemiyorum ve gaviscon kullanıyorum o bile kesmiyor..

ben geçen sağlık ocağına gittim bu gebelik takibi meselesi var ya sğlık bakanlığı mecbur tutmuş,orda muayene ettiler ayak şişliğine falanda bakıyorlar,ve şişmeyi sağlayan tuz oluyor,dr hemen tuzu kesiyor.çok şükür bende yok,ilk gebeliğimde de hiç öyle elim ayağım şişmedi ama tuza dikkat ettim çok aşırı hiç yemedim..sizde canınız çekiyorsa nefsinizi körleyecek kadar azar azar yeyin derim ama tabii karar sizin..sevgiler tüm tatlı annelere..:teytey:

dedesi yüsra olacak dedi bende bişey diyemedim büyük bi ihtimal kızımın ismi yüsra

adı kendine uğurlu ve hayırlı olsun canım, bişey diyemediysen ve içine sindiyse sorun yok...kızların dediği gibi telaffuzu zor, neyseki onun adı olsun bunun adı olsun diye tutturmamış...değişik bir isim bulmuş dedesi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…