2011 Nisan Anneleri

kızlar bişey soracağım ana öğunler harcnde ne yiyorsunuz ben aralarda meyve yemeye çalşyrm hep sz ne yapyrsnz? yada açlk durumunuz nasıl?

elma mandalina ve hurma tüketiyorum yada badem fıstık fındık ceviz elimin altında eskisi kadar çok acıkmıyorum şü 1 haftadır rahatladım yani

anlamı ne tatlım

yüsra benim bir akrabam koydu kızı şimdi 6 yaşında, o da koyacağı zaman çok kararsız kalmıştı.anlamıı söylemişti ama hatırlamıyorum.. elem neşrak leke suresi varya orada geçiyor..fe inne meal usru yüsra ,inne meal usrü yüsra diye belki bilenler hatırlar..analmıda güzelde aslında çıkaramadım şimdi..

bende geçen hafta gitmiştim sağlık ocağına.16.haftadan sonra mı tetanoz aşısından bahsettiler bana bi bilginiz var mı?
bu arada gebelikte fazla tuz tüketmek gerçekten bacaklarda ödemlere fln sebep olabiliyomuş oyüzden özellikle ileri dönemlerde tuzu azaltmak gerektiğini duymuştum. bi de sol tarafına dönük yatmak da bebeğe kan akışını kolaylaştıracağı için şişkinlikler ödemler daha aza indiriyomuş.

aayy hep istiyorum ürgüpü görmeyi hatta balayına istemiştim ama olmadı kasımda olduğu için tur bulamadık ve ücreti çok yüksekti o zamanlar..bizde alanyaya gitmiştik ordanda çok memnun kalmıştım..ama hala ürgüpü görmeyi istiyorum hatta ne zaman tvde görsek eşim diyor hatun bi gün buraya götüreceğim seni diye...ama çok zor bu da doğunca 2 çocuk eteğimde ve maddiyatıda ayarlamak gerek..inş yıllar geçsede nesaip olurum..ne güzel sizin adınıza çok sevindim tabi mimar olunca daha farklı gözlemlemişsinizdir..

cnm bu dua doğumu çok kolaylaştırıyormuş haberin olsun

elma mandalina ve hurma tüketiyorum yada badem fıstık fındık ceviz elimin altında eskisi kadar çok acıkmıyorum şü 1 haftadır rahatladım yani

canım hurmanın erken dogumu tetıkleme gıbı bı rıskı var benım abımın esı hamıleyken cok cok hurma sevıyor ve yıyordu felaket bı sancı oldu doktora gııtık sakın hurma yemeyın dedı cunkı Fadıme anamız hurma ıle dogum yapmıs hurma yıyerek sancı olusmus ve hurmanın sayesınde daglarda dogum yapmıs.zaten hurmayı arastırınca her yerde yazıyormus bızım basımıza gelınce arastırmıstık ve dogru kızlar abartmadan canınız cok ıstıyorsa yeyın ama sakın abartmayın.denedık gorduk hepınızle paylasayım bende.

inşallah canım gelırsınız sızde.evet bende esımde mımar tam teknık gezı yapıyoruz butun gezılerımızı öyle ayarlıyoruz

canım isminin surede geçmesinden ziyade anlamı da önemli biliyosun.geçenlerde nihat hatiboğlunun tv de bi konuşması denk gelmişti. kuranda geçio die anlamlı anlamsız bi sürü isim koyuyolar demişti.mesela bizim isim die düşündüğümüz şeyler bazen kuranda bi bağlaç gibi görevi olan tek başına anlamı olmayan kelimeler de olabiliyomuş.hatta bununla ilgili bi kaç örenk söylemişti.bilmiyorumkismile

ayy canım ben biliyorum orayııı ıalkisalkisalkis gerçek ten çok güsel bi yer.( bende kayseriliyim de bu arada) ne güzel olmuş walla haftasonu kaçamağı için süper zemuszemus

ay onlarla doyuyor musunuz peki ben ana öğünleri dort gozle bekler oldum ya çok ackmaya başladım offf mafoldumben

300110, bayans+, cicibebe_cicianne, cimcimenaz, dscopur, esteem, jasenglish, leegorkemm, zeynep__05

SLM ANNELER...DÜN HEPİNİZ KAÇTINIZ...KOCİŞLERİN YANINA... nasılsınız kızlar bebişler nasıl?a.s.

iyiyz şeker ne olsun işte içgüveyden hallice derler ya öyle kaydirigubbakcemile3 yok kız kaçmadım hep burdaydım ,benimki maçtan 9,5ta geldi ,sonrada yattı tv karşısına acıkmış yemek merasimi yaptım..sonrada pcde okey oynimmi dedi ama valla hiç kusura bakma dedim..3 saattir yoksun maç keyfindesin geldiğinden beri yattın elini bişeye sürmedin ,kalkmadım pcden .o da maç özetlerini yorumlarını izledi saatlerce..

evet bende duymuştum son haftalarda bol bol yiyelim gerçi ben büyük bi ihtimal sezeryan olurum

HAYIRLI OLSUN CNM...maşallah.... valla ben daha hissetmedim ama 19.hft önce olmazmış hissetmeler ama......

sanada selam hosgelmissin,güzel paylasimlar dilegiyle..hala belirli bir hissetme yok bende canim.20 haftayi bulur ilk dogum yapacak anneler icin hissetme..:CüvCüv:

Teşekkür ederim ikinizede,çok sağolun...opuyorumnanaktan
Benimde ilk,artık heyecanla bekliyecez biraz daha büyümesini..
Rabbim korusun miniklerimizi...

evet cnm bende biliyorum bu konuyu öenmli olan kuranda olması değil anlamının güzel olması..mesela kezban ismi kuranda geçiyor ama anlamı yalancı,aleyna ismi son yılalrda hep konuldu ama tam bir anlamı yok - üzerinize olsun- anlamını taşıyormuş ,bunlar hocaların verdiği birkaç örnek..birde doruk,kaya, toprak, yağmur, bulut gibi isimler koymakta iyi değilmiş..

300110, bayans+, cicibebe_cicianne, cimcimenaz, dscopur, esteem, jasenglish, leegorkemm, zeynep__05

SLM ANNELER...DÜN HEPİNİZ KAÇTINIZ...KOCİŞLERİN YANINA... nasılsınız kızlar bebişler nasıl?a.s.

Canım gözünüz aydın prensimiz geliyormuş,nasıl bebiş iyi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…