- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #12.401
bence guzel canım ben beğendim valla.benim kociş herşeyi begenmiyor seninki ne dedi bu isme?
kızlar bişey soracağım ana öğunler harcnde ne yiyorsunuz ben aralarda meyve yemeye çalşyrm hep sz ne yapyrsnz? yada açlk durumunuz nasıl?
anlamı ne tatlım
kızlar dün hep yemekten içmekten kaynatmışsınız,yanlış anlamayın ama hamurişi için dr çok fazla yemeyi tavsiye etmiyor çünkü çok besin değeri yüksek değil ya..turşu içinde fazla yemeyin vücut tuz yapıyor şişersiniz aman dikkat..maşallah midenizde iyi dayanıyor valla ben yanmadan hiç bişey yiyemiyorum ve gaviscon kullanıyorum o bile kesmiyor..
ben geçen sağlık ocağına gittim bu gebelik takibi meselesi var ya sğlık bakanlığı mecbur tutmuş,orda muayene ettiler ayak şişliğine falanda bakıyorlar,ve şişmeyi sağlayan tuz oluyor,dr hemen tuzu kesiyor.çok şükür bende yok,ilk gebeliğimde de hiç öyle elim ayağım şişmedi ama tuza dikkat ettim çok aşırı hiç yemedim..sizde canınız çekiyorsa nefsinizi körleyecek kadar azar azar yeyin derim ama tabii karar sizin..sevgiler tüm tatlı annelere..:teytey:
anlamı ne tatlım
evet canım hafta sonu kayserıdede degıldım nevşehır urgup gezdık cok guzel oldu hafta sonu alfına cave hotelde kaldık eger bu tarafa yolunuz duserse cok harıka bı oteldı kayadan oyma cok guzeldı bırazda benım meslegımden dolayı daha cok ılgımı cektı.kocışımle beraber dınlendık.
yüsra benim bir akrabam koydu kızı şimdi 6 yaşında, o da koyacağı zaman çok kararsız kalmıştı.anlamıı söylemişti ama hatırlamıyorum.. elem neşrak leke suresi varya orada geçiyor..fe inne meal usru yüsra ,inne meal usrü yüsra diye belki bilenler hatırlar..analmıda güzelde aslında çıkaramadım şimdi..
elma mandalina ve hurma tüketiyorum yada badem fıstık fındık ceviz elimin altında eskisi kadar çok acıkmıyorum şü 1 haftadır rahatladım yani
kızlar bişey soracağım ana öğunler harcnde ne yiyorsunuz ben aralarda meyve yemeye çalşyrm hep sz ne yapyrsnz? yada açlk durumunuz nasıl?
aayy hep istiyorum ürgüpü görmeyi hatta balayına istemiştim ama olmadı kasımda olduğu için tur bulamadık ve ücreti çok yüksekti o zamanlar..bizde alanyaya gitmiştik ordanda çok memnun kalmıştım..ama hala ürgüpü görmeyi istiyorum hatta ne zaman tvde görsek eşim diyor hatun bi gün buraya götüreceğim seni diye...ama çok zor bu da doğunca 2 çocuk eteğimde ve maddiyatıda ayarlamak gerek..inş yıllar geçsede nesaip olurum..ne güzel sizin adınıza çok sevindim tabi mimar olunca daha farklı gözlemlemişsinizdir..
yüsra benim bir akrabam koydu kızı şimdi 6 yaşında, o da koyacağı zaman çok kararsız kalmıştı.anlamıı söylemişti ama hatırlamıyorum.. elem neşrak leke suresi varya orada geçiyor..fe inne meal usru yüsra ,inne meal usrü yüsra diye belki bilenler hatırlar..analmıda güzelde aslında çıkaramadım şimdi..
evet canım hafta sonu kayserıdede degıldım nevşehır urgup gezdık cok guzel oldu hafta sonu alfına cave hotelde kaldık eger bu tarafa yolunuz duserse cok harıka bı oteldı kayadan oyma cok guzeldı bırazda benım meslegımden dolayı daha cok ılgımı cektı.kocışımle beraber dınlendık.
300110, bayans+, cicibebe_cicianne, cimcimenaz, dscopur, esteem, jasenglish, leegorkemm, zeynep__05
SLM ANNELER...DÜN HEPİNİZ KAÇTINIZ...KOCİŞLERİN YANINA... nasılsınız kızlar bebişler nasıl?a.s.
canım hurmanın erken dogumu tetıkleme gıbı bı rıskı var benım abımın esı hamıleyken cok cok hurma sevıyor ve yıyordu felaket bı sancı oldu doktora gııtık sakın hurma yemeyın dedı cunkı Fadıme anamız hurma ıle dogum yapmıs hurma yıyerek sancı olusmus ve hurmanın sayesınde daglarda dogum yapmıs.zaten hurmayı arastırınca her yerde yazıyormus bızım basımıza gelınce arastırmıstık ve dogru kızlar abartmadan canınız cok ıstıyorsa yeyın ama sakın abartmayın.denedık gorduk hepınızle paylasayım bende.
HAYIRLI OLSUN CNM...maşallah.... valla ben daha hissetmedim ama 19.hft önce olmazmış hissetmeler ama......
sanada selam hosgelmissin,güzel paylasimlar dilegiyle..hala belirli bir hissetme yok bende canim.20 haftayi bulur ilk dogum yapacak anneler icin hissetme..:CüvCüv:
canım isminin surede geçmesinden ziyade anlamı da önemli biliyosun.geçenlerde nihat hatiboğlunun tv de bi konuşması denk gelmişti. kuranda geçio die anlamlı anlamsız bi sürü isim koyuyolar demişti.mesela bizim isim die düşündüğümüz şeyler bazen kuranda bi bağlaç gibi görevi olan tek başına anlamı olmayan kelimeler de olabiliyomuş.hatta bununla ilgili bi kaç örenk söylemişti.bilmiyorumkismile
300110, bayans+, cicibebe_cicianne, cimcimenaz, dscopur, esteem, jasenglish, leegorkemm, zeynep__05
SLM ANNELER...DÜN HEPİNİZ KAÇTINIZ...KOCİŞLERİN YANINA... nasılsınız kızlar bebişler nasıl?a.s.
kızlar şimdiye kadar kaç kilo aldınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?