- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #12.421
kızlar şimdiye kadar kaç kilo aldınız
bende geçen hafta gitmiştim sağlık ocağına.16.haftadan sonra mı tetanoz aşısından bahsettiler bana bi bilginiz var mı?
bu arada gebelikte fazla tuz tüketmek gerçekten bacaklarda ödemlere fln sebep olabiliyomuş oyüzden özellikle ileri dönemlerde tuzu azaltmak gerektiğini duymuştum. bi de sol tarafına dönük yatmak da bebeğe kan akışını kolaylaştıracağı için şişkinlikler ödemler daha aza indiriyomuş.
Canım ben 3,5 kilo almışımdır heralde.
bende daha kilo almadım ama gögüslerim bomba :lepi:
İyiyiz sen nasılsın?hepinize selamlar arkadaslar nasilsiniz???
cevizini sütünü balığını ihmal etmiyorsan çokda yemen gerekmiyormuş ama bebişi aç bırakmaman gerek tabii.ben hiç almadım mafoldumben aksine vermişim bu ay 1 kg daha ,anlamadım gitti ,dr da şaşırdı ne oldu sana iğne ipliğe dönmüşsün dikkat etmiyormusun dedi..valla hem iştahım yok hem yiyesim yok,acıkmasam hiç yemicem o kadar yani..yinede yemeye çalışıyorum ve çok aşırıda aşermedim anlamadım sebebini..ilk gebeliğimde aşırı aşermiştim ama yinede alıyordum az çok ,bunda böyle oldu bende anlamadım :bbo:
İyiyiz sen nasılsın?
bende dün baya bir kötüydüm afedersiniz istifta ettim,sonrasindada bir bayginlik hali gücüm yoktu hic,Allaha sükür bugun daha iyi uyandim ama yorgunluk hali devam ediyo kollarim kalkmiyo sanki..
ben hiç almadım mafoldumben aksine vermişim bu ay 1 kg daha ,anlamadım gitti ,dr da şaşırdı ne oldu sana iğne ipliğe dönmüşsün dikkat etmiyormusun dedi..valla hem iştahım yok hem yiyesim yok,acıkmasam hiç yemicem o kadar yani..yinede yemeye çalışıyorum ve çok aşırıda aşermedim anlamadım sebebini..ilk gebeliğimde aşırı aşermiştim ama yinede alıyordum az çok ,bunda böyle oldu bende anlamadım :bbo:
yat dinlen canm çok ayakta kalma :CüvCüv:
canım cok dikkat et kendine ne zaman doktor kontrolunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?