2011 Nisan Anneleri

arkadaşlar dün kan şekerim düştüuyuyup uyandım hala kötüyüm üst üste 2 tane browni yedimde kendime geldim
sonra saah karnımım sağ tarafı resmen yandı hani bir yerimizi kaşırız da bir süre sonra yanar ya aynen öyle oldu küçük cadım napıyorsa artık içerde arkadaşım kafası denk gelmiştir dedi kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:

evet cnm tetanoz iğnesini banada söyledi hatta bayram öncesi yada sonrası gel yapalım dedi ama henüz gitmedim.nefret ediyorum aşıdan,daha oğlumda oldum aslında 2 yıl bile olmadı ,benim bildiğim tetanoz 5 yıl etkili ama söyledim çok olmuş yine yaparız dedi :sinifsinif: off sinir oldum valla,hemde eskiden 2 dozdu,şimdi 3 doz olmuş ne biçim şeyse..

Canım ben 3,5 kilo almışımdır heralde.

ben hiç almadım mafoldumben aksine vermişim bu ay 1 kg daha ,anlamadım gitti ,dr da şaşırdı ne oldu sana iğne ipliğe dönmüşsün dikkat etmiyormusun dedi..valla hem iştahım yok hem yiyesim yok,acıkmasam hiç yemicem o kadar yani..yinede yemeye çalışıyorum ve çok aşırıda aşermedim anlamadım sebebini..ilk gebeliğimde aşırı aşermiştim ama yinede alıyordum az çok ,bunda böyle oldu bende anlamadım :bbo:

hepinize selamlar arkadaslar nasilsiniz???
İyiyiz sen nasılsın?

cevizini sütünü balığını ihmal etmiyorsan çokda yemen gerekmiyormuş ama bebişi aç bırakmaman gerek tabii.

bende daha kilo almadım ama gögüslerim bomba :lepi:

kaydirigubbakcemile3 göğüsler almaya başlamış,küçük göğüslüler bayram yapacaklar

kızlar şimdiye kadar kaç kilo aldınız

ben 2,5-3 kg arasında gidip geliyorum çok ilginç..
ama genelde 2,5 kg fark çıkıyor..
niyetim 19.20. haftaya kadar bu sınırlarda kalmak ama
belli olmaz tabi,dikkat ediyorum tabi,bir de şu çikolatayı durdurabilsemdelikafadulden

slm kızlar.nasılsınız bakalım. ben 3 kilo aldım ve sanırım almaya da devam ediyorum. göğüslerim de kocaman oldu. son aylardaki halimi hiç düşünemiyorum.

bende daha kilo almadım ama gögüslerim bomba :lepi:

bu kızlarda var bir hikmet yahuu..kız anneleri kilo almıyor sanki
genelde iştah kapalı olduğundan yenmiyor ondan mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…