2011 Nisan Anneleri

bende dün baya bir kötüydüm afedersiniz istifta ettim,sonrasindada bir bayginlik hali gücüm yoktu hic,Allaha sükür bugun daha iyi uyandim ama yorgunluk hali devam ediyo kollarim kalkmiyo sanki..

Canımmm dikkat et kendine,tansiyon falandır belki,bi tansiyonunu ölçtür hamilelerde tansiyon hastalığı oluyormuş.

biz bugün doktorumuza gittik
Kızımız oluyormuş %90
,

Gözünüz aydın canım,Allah analı babalı sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin

kızlar şu yüzden sordum sakın yanlış anlamayın. ben 1 kilo vermiştim iştahsız olduğum dönemlerde. şimdi o 1 kiloyu geri aldım. yani hiç kiloı alıp vermemiş gibiyim. normalmi değilmi anlayamadım. doktorum telaş edilecek birşey olmadığını söyledi ama ah bu evhamlar. benim durumumda olan ver mı merak ettim

kızlar kaçıncı haftadan itibaren bebek artk göbek deliğinin oraya çıkıyor?

17.haftadan itibaren olması lazım..Dr. Kaan Kocatepe'nin sitesinde
böyle yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam
bu arada 18.haftadan sonra bebişlerimiz artık bizi duymaya da başlıyorlar dimi...zemuszemus

bende senn gibi eşit durumdayım canım 1 kilo almıştım onu da geri verdim ama laırız daha önemli deil :ecrin_bebek:

hurma derken şu turuncu meyve olan hurmadan yiyiyorum omu erken doğumu tetikliyormuş

17.haftadan itibaren olması lazım..Dr. Kaan Kocatepe'nin sitesinde
böyle yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam
bu arada 18.haftadan sonra bebişlerimiz artık bizi duymaya da başlıyorlar dimi...zemuszemus

hadi ya 15 hftalığım az kalmış çıkmasına yukarıya ama hep aşagıda hissediyorum da o yuzden sordum ne zaman diye...bizi duymaları da çok guzel ya opuyorumnanaktan

canim bende aksam okudum bir yerde 20.haftaya kadar kilo alinmamasi promlem degilmis 20. haftadan sonrasinda alinmazsa iyi degilmis..

bu kızlarda var bir hikmet yahuu..kız anneleri kilo almıyor sanki
genelde iştah kapalı olduğundan yenmiyor ondan mı?

canım valla baya yiyorum ben aslında ama zaten zayıftım kuaförümde şaşırdı cumartesi görünce ama üzülme sakın iç karnın geniş demekki dedi fazla göebğin çıkmadan tamamlayacaksın dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…