2011 Nisan Anneleri

ben 12. haftadan itibaren karnıma gögüslerime bacak asına ve kaçlaçarıma her dustan sonra bebe yağı yada vazelin sürüyum doktorum bu hafta çatlak için krem verecek
gecen hafta birden büyüdü karnım zaman kasındı biraz ama nemlendirdikçe oda azaldı kasımadım zaten

ya kızlar doktor kontrollerinizde tansiyonunuzu ölçüyomu benimki ölçmüyo gerçi bi şikayetim yok baş dönmesi filan

ya kızlar doktor kontrollerinizde tansiyonunuzu ölçüyomu benimki ölçmüyo gerçi bi şikayetim yok baş dönmesi filan

her kontrol öncesi ölçülmesi gerekiyor aslında..
benim her muayanede ölçülüyor..hatta sağlık ocağında da
tansiyon ve kilo takibi yapılıyor..yine de bakılmasında fayda var canım..

canım göbek çıkması dediğin gibi iç karın genişliği tabi birde zayıflıktan da olabilir..
ama hiç kilo almamışsın ya,gerçi sen ilk 3 ay kilo vermişmiydin?
onları da mı almadın

Son düzenleme:
ben 2,5 kilo aldım (son 3 haftada) ve iştahım felaket şekilde açık. ilk aylar bulantıdan yiyemiyordum şimdi duramıyorum. nolacak halim bilmiyorum. bu arada bizim de kızımız olacakmış doktor kesin olarak söyledi

bende dün baya bir kötüydüm afedersiniz istifta ettim,sonrasindada bir bayginlik hali gücüm yoktu hic,Allaha sükür bugun daha iyi uyandim ama yorgunluk hali devam ediyo kollarim kalkmiyo sanki..

geçmiş olsun ,dinlen ve yemene dikkat et ya tansiyon ya şeker sallmıştır öyle baygınlık gibi olduysa..

biz bugün doktorumuza gittik
Kızımız oluyormuş %90

gözün aydın cnm ay ne mutlu bi prenses daha yolda desenize,darısı bize artık kaydirigubbakcemile2

caım tebrk ederm çok sevindm darsı başmıza opuyorumnanaktan

ee ben yokum hani
cnm listeyi kopyaladım demek o anda yoktun...aa sensiz olurmu cnm arkadaşım..nasılsın? bebiş nasıl?
oh oh maşallah.... bende gezcem az kaldı inş..
cnm inş öğrenirsin sende ben beklenmedik anda öğrendim..sağlıklı olsunlada yetiyo vallahi..
:) biliyorum cnm sen vardın...olumunekankayizsmile sempatiksalakcinni

kızlar benim az işlerim var gelcem çok öptüm sizi az kaynatın bak oku oku bitmiyo sonra
sempatiksalakcinni

her kontrol öncesi ölçülmesi gerekiyor aslında..
benim her muayanede ölçülüyor..hatta sağlık ocağında da
tansiyon ve kilo takibi yapılıyor..yine de bakılmasında fayda var canım..

evet her muayene öncesi kilo ve tansiyona bakılıp kaydediliyor ,sağlık ocaklarıda aynı şekilde..senin doktor bi alem bence

Son düzenleme:
ay iyi o zaman ben ondan yemiyom domates gibi olandan günde en az 2 tane yiyiyom ay korktum birdennnnn bilmiyorumkismile
Niye yiyorsun, bildiğin bir şey varsa biz de yiyeylim

Benim ablamın doğumları da öyle olurdu.
Doğuma gittiğinde bile kaç aylık hamilesin 6 filan mı diye sorarlardı
Ama bebekler de hep normal doğdu, zayıf değillerdi yani.

He tansiyon hem de kilo takibi yapılıyor.

kizin hayirli olsun canim..darisi kiz isteyenlerin basina:ecrin_bebek:.

sagol canim olabilir dün aksam yattim zaten..simdide birsey yapmiyorum öyle koltuktayim sizlerle sohbettekaydirigubbakcemile3

[

canım istiyooooooooo ay çok güzel ben normaldede çok severim ama hamile kalınca dahada bi düştüm hurmaya bi faydası varmı bilmem ama şeker ihtiyacını fazlasıyla kesiyor

Hımm anladım kırk yıl yemesem aklıma gelmez benim.
Herkes tarafından sevilen bir şey değildir ya özellikle mi yiyorsun diye merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…