- 31 Ocak 2008
- 1.436
- 60
- 118
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #12.461
ölctüm simdi büyük 10,2 kücügü 5,9 cikti iyi gibi..
ya kızlar doktor kontrollerinizde tansiyonunuzu ölçüyomu benimki ölçmüyo gerçi bi şikayetim yok baş dönmesi filan
her kontrol öncesi ölçülmesi gerekiyor aslında..
benim her muayanede ölçülüyor..hatta sağlık ocağında da
tansiyon ve kilo takibi yapılıyor..yine de bakılmasında fayda var canım..
ya kızlar doktor kontrollerinizde tansiyonunuzu ölçüyomu benimki ölçmüyo gerçi bi şikayetim yok baş dönmesi filan
benim tansiyonumu ölcüyo canim,gider gitmez idarar tahlili yapiyolar,parmagimdan mutlaka kan alir ona bakar iyimi diye bunlarin sonuclarini dosyama kaydediyo hep..
canim bende aksam okudum bir yerde 20.haftaya kadar kilo alinmamasi promlem degilmis 20. haftadan sonrasinda alinmazsa iyi degilmis..
evet bende okudum aynı şeyi,milupanın sitesindeydi sanırım..
eğer 2,5 kg ile 20.hafta tamamlanırsa sonrasında ideal kilo ile bitirilebilrmiş hatta..
canım valla baya yiyorum ben aslında ama zaten zayıftım kuaförümde şaşırdı cumartesi görünce ama üzülme sakın iç karnın geniş demekki dedi fazla göebğin çıkmadan tamamlayacaksın dedi
bende dün baya bir kötüydüm afedersiniz istifta ettim,sonrasindada bir bayginlik hali gücüm yoktu hic,Allaha sükür bugun daha iyi uyandim ama yorgunluk hali devam ediyo kollarim kalkmiyo sanki..
biz bugün doktorumuza gittik
Kızımız oluyormuş %90
ben 2,5 kilo aldım (son 3 haftada) ve iştahım felaket şekilde açık. ilk aylar bulantıdan yiyemiyordum şimdi duramıyorum. nolacak halim bilmiyorum. bu arada bizim de kızımız olacakmış doktor kesin olarak söyledi
cnm listeyi kopyaladım demek o anda yoktun...aa sensiz olurmu cnm arkadaşım..nasılsın? bebiş nasıl?ee ben yokum hani
oh oh maşallah.... bende gezcem az kaldı inş..evet canım hafta sonu kayserıdede degıldım nevşehır urgup gezdık cok guzel oldu hafta sonu alfına cave hotelde kaldık eger bu tarafa yolunuz duserse cok harıka bı oteldı kayadan oyma cok guzeldı bırazda benım meslegımden dolayı daha cok ılgımı cektı.kocışımle beraber dınlendık.
cnm inş öğrenirsin sende ben beklenmedik anda öğrendim..sağlıklı olsunlada yetiyo vallahi..sağol canım biz iyiyiz. sen nasılsın? geçmişi okuyordum ben de hayırlısı olsun oğluş geliyormuş. ben daha öğrenemedim bakalım 2hafta sonra kontrol var o zaman inş. ama içime hep kız doğuyor. hayırlısı bakalım
:) biliyorum cnm sen vardın...olumunekankayizsmile sempatiksalakcinniiyiyz şeker ne olsun işte içgüveyden hallice derler ya öyle kaydirigubbakcemile3 yok kız kaçmadım hep burdaydım ,benimki maçtan 9,5ta geldi ,sonrada yattı tv karşısına acıkmış yemek merasimi yaptım..sonrada pcde okey oynimmi dedi ama valla hiç kusura bakma dedim..3 saattir yoksun maç keyfindesin geldiğinden beri yattın elini bişeye sürmedin ,kalkmadım pcden .o da maç özetlerini yorumlarını izledi saatlerce..
her kontrol öncesi ölçülmesi gerekiyor aslında..
benim her muayanede ölçülüyor..hatta sağlık ocağında da
tansiyon ve kilo takibi yapılıyor..yine de bakılmasında fayda var canım..
Niye yiyorsun, bildiğin bir şey varsa biz de yiyeylimay iyi o zaman ben ondan yemiyom domates gibi olandan günde en az 2 tane yiyiyom ay korktum birdennnnn bilmiyorumkismile
Benim ablamın doğumları da öyle olurdu.canım valla baya yiyorum ben aslında ama zaten zayıftım kuaförümde şaşırdı cumartesi görünce ama üzülme sakın iç karnın geniş demekki dedi fazla göebğin çıkmadan tamamlayacaksın dedi
caım tebrk ederm çok sevindm darsı başmıza opuyorumnanaktan
kizin hayirli olsun canim..darisi kiz isteyenlerin basina:ecrin_bebek:.ben 2,5 kilo aldım (son 3 haftada) ve iştahım felaket şekilde açık. ilk aylar bulantıdan yiyemiyordum şimdi duramıyorum. nolacak halim bilmiyorum. bu arada bizim de kızımız olacakmış doktor kesin olarak söyledi
geçmiş olsun ,dinlen ve yemene dikkat et ya tansiyon ya şeker sallmıştır öyle baygınlık gibi olduysa..
gözün aydın cnm ay ne mutlu bi prenses daha yolda desenize,darısı bize artık kaydirigubbakcemile2
Niye yiyorsun, bildiğin bir şey varsa biz de yiyeylim
canım istiyooooooooo ay çok güzel ben normaldede çok severim ama hamile kalınca dahada bi düştüm hurmaya bi faydası varmı bilmem ama şeker ihtiyacını fazlasıyla kesiyor
arkadasim bana mi yazdin olsun ben yinede üstüme alindim,persembe doktor kontrolüm insallah..
[
canım istiyooooooooo ay çok güzel ben normaldede çok severim ama hamile kalınca dahada bi düştüm hurmaya bi faydası varmı bilmem ama şeker ihtiyacını fazlasıyla kesiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?