- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #12.481
ya kızlar doktor kontrollerinizde tansiyonunuzu ölçüyomu benimki ölçmüyo gerçi bi şikayetim yok baş dönmesi filan
evet canım sana yazdım hadi bakalım iyi haberlerini bekliyoruz bizimde kontrolumuz perşembegünü
ilk yaptığı şey tansiyon ve kilo ölçmek...
Hımm anladım kırk yıl yemesem aklıma gelmez benim.
Herkes tarafından sevilen bir şey değildir ya özellikle mi yiyorsun diye merak ettim.
kızlar ben minnoşumu çok özledim daha doğrusu özledik babasıyla...2 hafta oldu görmeyeli bir an önce çarşamba olsun :)))
kizin hayirli olsun canim..darisi kiz isteyenlerin basina:ecrin_bebek:.
teşekkür ederim canım şimdi isim arıyorum şöyle güzel anlamlı bir isim. eşim karışmıyor hiç. sen bul diyor. çok yardımcı oluyor ev işlerinde destek oluyor sağolsun ama bebek konusunda beklediğim heyecan ve sevinci bulamadım. sizde durum nasıl?
mrb.arkadaşlar .bizde bugün doktorumuzaa gittik..3 lü test yaptılar 2 li de yaptırmıştık..acaba özel hastane olduğu içinmi bütün testleri yapıyolarboshayallersmile ayrıca doktorum iyide hiç konuşmuyo nerdeyse sorarsan cevap veriyo..bende sorcaklarımı unutuyorumbilmiyorumkismile15+4 olduk yine erkeğe benziyo ama kesin değil dedi sanırım doğduğunda evet erkek diyecekkaydirigubbakcemile3
mrb.arkadaşlar .bizde bugün doktorumuzaa gittik..3 lü test yaptılar 2 li de yaptırmıştık..acaba özel hastane olduğu içinmi bütün testleri yapıyolarboshayallersmile ayrıca doktorum iyide hiç konuşmuyo nerdeyse sorarsan cevap veriyo..bende sorcaklarımı unutuyorumbilmiyorumkismile15+4 olduk yine erkeğe benziyo ama kesin değil dedi sanırım doğduğunda evet erkek diyecekkaydirigubbakcemile3
selam insallah 3 lü testin sonuclarida güzel cikar..söyle hic konusmayan doktorlara sinir oluyorum sanki ceneleri agriycak konussalar..ben bir sürü soru sorarim zaten hangi haftamdaysan dersimi calsip giderimkaydirigubbakcemile2bizde bu gidisle dogunca ögrencez galiba cinsiyeti,cok istiyorum ya ögrenmek ondan saklaniyo bizimki..
hoşgeldin tatlımmm
bende özele gidiyorum benim doktor 2 li testte sorun çıkmazsa 3 lü istemiyor onun yerine dopler yaptırıyomuş
erkektir herhalde tatlım belki net göstermiyodur ufaklık
ya ben üçlü test yaptırmadım doktor elime kağıtları verdi git kan ver dedi kaçtım kötümü yaptım acaba yaa
2 lide sorun yok 1:3564 çıktı iyi aslında ama..aman olsun hepsini yapsınlar bebişim için ne gerekiyosaAllah korusun riskli dese naparız bilmem insan vazgeçebilirmi ki bundan sonra allah herkesin bebiğini korusun:Saruboceq:
ya ben üçlü test yaptırmadım doktor elime kağıtları verdi git kan ver dedi kaçtım kötümü yaptım acaba yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?