2011 Nisan Anneleri

kızlar ben minnoşumu çok özledim daha doğrusu özledik babasıyla...2 hafta oldu görmeyeli bir an önce çarşamba olsun :)))

mrb.arkadaşlar .bizde bugün doktorumuzaa gittik..3 lü test yaptılar 2 li de yaptırmıştık..acaba özel hastane olduğu içinmi bütün testleri yapıyolarboshayallersmile ayrıca doktorum iyide hiç konuşmuyo nerdeyse sorarsan cevap veriyo..bende sorcaklarımı unutuyorumbilmiyorumkismile15+4 olduk yine erkeğe benziyo ama kesin değil dedi sanırım doğduğunda evet erkek diyecekkaydirigubbakcemile3

selam insallah 3 lü testin sonuclarida güzel cikar..söyle hic konusmayan doktorlara sinir oluyorum sanki ceneleri agriycak konussalar..ben bir sürü soru sorarim zaten hangi haftamdaysan dersimi calsip giderimkaydirigubbakcemile2bizde bu gidisle dogunca ögrencez galiba cinsiyeti,cok istiyorum ya ögrenmek ondan saklaniyo bizimki..

hoşgeldin tatlımmm
bende özele gidiyorum benim doktor 2 li testte sorun çıkmazsa 3 lü istemiyor onun yerine dopler yaptırıyomuş
erkektir herhalde tatlım belki net göstermiyodur ufaklık

Benim doktorda pek konuşmaz, ikili normal çıkınca üçlüye gerek yok diyorlar ama bende kadın doğumda yaprıracağım. İkili yi özelde 74 liraya yaptırmıştık. Ben ondada kadın doğum hastanesinde yaptıracaktım. Doktor öyle bi teklifte bulunmayınca mecbur orda yaptırdık. şimdi randevum 11 kasım o zaman geçikebilir 3 lü test, ben 1 hafta öncesinden hastaneye gidip testi yaptıracağım, aynı gün sağlık ocağındada kan değerlerime bakılacak, kızlar 5 kasım benim tetanoz aşım. Aranızda vurduran oldumu. nasıl bi aşı.

kızmı acaba kızlar saklar derler:ecrin_bebek:bizimki uyuyodu ondan biraz görürü gibi olmuş ama emin deil.hayırlısı olsun ilk nasılsa

ya ben üçlü test yaptırmadım doktor elime kağıtları verdi git kan ver dedi kaçtım kötümü yaptım acaba yaa

hoşgeldin tatlımmm
bende özele gidiyorum benim doktor 2 li testte sorun çıkmazsa 3 lü istemiyor onun yerine dopler yaptırıyomuş
erkektir herhalde tatlım belki net göstermiyodur ufaklık

2 lide sorun yok 1:3564 çıktı iyi aslında ama..aman olsun hepsini yapsınlar bebişim için ne gerekiyosa Allah korusun riskli dese naparız bilmem insan vazgeçebilirmi ki bundan sonra allah herkesin bebiğini korusun:Saruboceq:

amin tatlımmmm ben üst üste sordum doktora istiyosan yaptır dedi gerek varmı siz ne diyorsanız o dedim gerek yok dedi

kızlar bende hacettepede bir profa gidiyorum ikilin güzel çıkarsa 3 lüye gerek yok demişti bana, ama yaşadığım şehirdeki dr um isteyecek galiba , bende vereceğim ne yapayım 1 tüp kan değil mi...:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…