- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #12.501
kontrollerimiz ayni gün:lepi:insallah canim seninde hayirli haberlerini bekliyoruz bebisinle ilgili,büyümüstür prenses:ecrin_bebek:
sağol canım inşallah bakalım senin bebeğinde bir prenses mi yksa bir prens mi öğrenirsin bu sefer
inşaşşah büyümüştür meleklerimiz
niye kaçtın kızzzz
kız öyle o an içimden kaçmak geldi....ama eşim dediki aferin iyi yapmışsın
Benim doktorda pek konuşmaz, ikili normal çıkınca üçlüye gerek yok diyorlar ama bende kadın doğumda yaprıracağım. İkili yi özelde 74 liraya yaptırmıştık. Ben ondada kadın doğum hastanesinde yaptıracaktım. Doktor öyle bi teklifte bulunmayınca mecbur orda yaptırdık. şimdi randevum 11 kasım o zaman geçikebilir 3 lü test, ben 1 hafta öncesinden hastaneye gidip testi yaptıracağım, aynı gün sağlık ocağındada kan değerlerime bakılacak, kızlar 5 kasım benim tetanoz aşım. Aranızda vurduran oldumu. nasıl bi aşı.
Kontrole iki haftada bir mi gidiyorsunuz?
eşim çok gıcık ya diyoki sana çekerse zaten gerizekalı olur aklınca şaka yapıyo..
benimki şakaylada olsa öle bişey dese hiiiçç altında kalmam o lafı yediririm ona
slm kızlar biz geldik........
yoluyorum ben onu
slm kızlar biz geldik........
ya ben arada bayılıyorum acaba bunun bebeğe zararı varmı
hoşgeldinizzzzzzzzzzzzz
selam hoşgeldiniz
hoşbulduk...napıyosunuz... ay ben bişeyler almak istiyorum bebişime kocama dedim..dediki ben biyer belirledim büyük biyermiş ordan alcakmışız bak bak.. hoşuma gitti vallahi...
neden ki doktora sormadınmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?