- 21 Ekim 2010
- 2.630
- 221
- 123
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #12.521
yaaaa benimde içimde kalıyo bugün gidip alcam bişiler çocuğumun hiçbişeyi yok daha tutturmuş benimkide 6 ay bitsin öyle alalım diyo
ya ben arada bayılıyorum acaba bunun bebeğe zararı varmı
canım bizde henüz bişey almadık bakalım ne zamn alırız bende çok istoyorum belki cnsyetni öğrendkten sonra alrz :ecrin_bebek:
slm kızlar nasılsınızzzzzzzz
hoşgeldin cnm...ben iyiyim şükür sen nasılsın?
cok saol bende cok ıyıyım ara sıra kanamalar harıcınde
ay kızlar benim koca da benimle beraber aş eriyor her gun başka bişey istiyor kaydirigubbakcemile3
ay neden cnm.... doktorun sebebini söylemiştir..progestan alıyosun değilmi?
kaydirigubbakcemile3 senı kıskandı demek
evet yakında benimle beraber kilo alack sen moralni bozma diye dennle kilo alyrm dyrben diyorum benmki doğmdan sonra gider de seninki ne olacak kaydirigubbakcemile3
alıyorum cnm 3 tane ıgnede oluyorum ama nedense ıgne 10 gun ıdare eder demıstı doktor etkısı gecınce kanama oluyor allahdan acılma fılan yok
neden oluyo peki cnm...benimde olmuştu..rahim kasılması şükr yattım hep geçti... senin tüp bebişmiydi
valla banada yat dedı dınlenınce gecıyo
allaha sukur ona gerek kalmadan normal yolla kaldım hamıle cnm
ay kızlar benim koca da benimle beraber aş eriyor her gun başka bişey istiyor kaydirigubbakcemile3
ya ben üçlü test yaptırmadım doktor elime kağıtları verdi git kan ver dedi kaçtım kötümü yaptım acaba yaa
seninde oglu$mu mu geliyo neöyle derler bizde..
Ben ikiliyi bile yaptırmadım.
Daha doğrusu hiçbirini yaptırmıyorum.
Eşimle öyle karar aldık, yaptırsam ve sorun çıksa da yapabileceğimiz bir şey yok nasılsa.
Böyle kafam daa rahat.
Allah'a sığındık sadece.
Allahım hepimiz için hayırlısını versin inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?