2011 Nisan Anneleri

yaaaa benimde içimde kalıyo bugün gidip alcam bişiler çocuğumun hiçbişeyi yok daha tutturmuş benimkide 6 ay bitsin öyle alalım diyo

canım bizde henüz bişey almadık bakalım ne zamn alırız bende çok istoyorum belki cnsyetni öğrendkten sonra alrz :ecrin_bebek:

canım bizde henüz bişey almadık bakalım ne zamn alırız bende çok istoyorum belki cnsyetni öğrendkten sonra alrz :ecrin_bebek:

bugün maaşımı aldım babamıza sölemeden gidip bişiler allalım zaten cinsiyetimiz de belli ama beyaz ve krem alırım alırsam zaten mavi ve pembe olayına sıcak bakmıyorum mavi bişey almam ben

valla banada yat dedı dınlenınce gecıyo

allaha sukur ona gerek kalmadan normal yolla kaldım hamıle cnm

iyi maşallah cnm..az kalmış seninde inş..13. haftaya girelim bi h-daha rahat olunuyo bide 4. ay bitince tamadır...ben vallahi 3 gündür öyle bi ayakta çorba falan yaptım ilk defa...bişeyler yaptım mutfaktan...

ya ben üçlü test yaptırmadım doktor elime kağıtları verdi git kan ver dedi kaçtım kötümü yaptım acaba yaa

Ben ikiliyi bile yaptırmadım.
Daha doğrusu hiçbirini yaptırmıyorum.
Eşimle öyle karar aldık, yaptırsam ve sorun çıksa da yapabileceğimiz bir şey yok nasılsa.
Böyle kafam daa rahat.
Allah'a sığındık sadece.
Allahım hepimiz için hayırlısını versin inşallah...

haklısın o konuda arkadaşım ama hazırlıklı olmak adına yaptırılabilinir...ben en azından onun için yaptırdım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…