- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #12.541
iyi maşallah cnm..az kalmış seninde inş..13. haftaya girelim bi h-daha rahat olunuyo bide 4. ay bitince tamadır...ben vallahi 3 gündür öyle bi ayakta çorba falan yaptım ilk defa...bişeyler yaptım mutfaktan...
alıyorum cnm 3 tane ıgnede oluyorum ama nedense ıgne 10 gun ıdare eder demıstı doktor etkısı gecınce kanama oluyor allahdan acılma fılan yok
Geçmiş olsun canım, inşallah bir an önce biter.
az kaldı ınsallah 4 aya gırınce bu seyler gecer bırde cınsıyet ogrensek daha guzel gecer hamıslık
Aaa mızmız ben de en son benim sanıyordum.
Seninki de benimki gibi mayısa kayıyor değil mi?
Belli olmaz bu işler tabii zemuszemus
ınsallah cnm ınsallah
bazen korkuyorum bebegımın cd ızleyıp duruyorum cok seker yaaaaaaaaaaa kıpırdıyo bırde kafa ustunde duruyo sankı delı cocuk yaramaz olacak galıba
herkese iyiakşamlar.biz yavaş yavaş bebişimle evimize doğru yol alalım..garibim 7 den beri sokaklardakaydirigubbakcemile3
kızlar randevu sorununu çözdüm tekrar aradım perşembeye aldım randevuyu rahatladım valla tekrar gelecek haftayı bekleyemıcektım artık çok özledim bebişimi...
senin bebişinin hareketleri bana tanıdık geliyosempatiksalakcinni bende deli bi oğlan var...13 hft ya kadar hep kafasının üstündeydi kaydirigubbakcemile3 popo atıyo tekme atıyo ozaman dedik hıh erkek bu diebide açmış heryerini öyle duruyo hahahaklinialirimsmile
kaydirigubbakcemile3 BOYLE AT GIBI TEPIK ATIYO YUKARDAN YUKARDANBIZIMKIDE ERKEK GIBI AMA PIPISI YOK GOZUKMUO UTRASON
KIZLAR SIZ UTRASONA GIRINCE CD ALIYORMUSUNUZ KAYITLI BEN EVDE IZLIYORUM HEP
bugün maaşımı aldım babamıza sölemeden gidip bişiler allalım zaten cinsiyetimiz de belli ama beyaz ve krem alırım alırsam zaten mavi ve pembe olayına sıcak bakmıyorum mavi bişey almam ben
evet canım. babamız kontrollere işi dolayısıyla gelemediği için doktorumuz babaya poz gönderelim diye veriyor her kontroldeçok da güzel oluyor bir dahakine kadar tekrar tekrar izliyoruz
sende benim kafadansın.. Benim kızım olucak ama herkesi öğütledim pembeye boğmayın diye... Ay inşallah barbi manyağı olmaz s,inir oluyorum yaa... Birde gaydana kafalı kayyu var çizgifilim :))) bunlarada alışmamız lazım sanırım :)))) ama pembe ve mavi olayına bende sıcak bakmıyorum.. Kızımın odası suyeşili açık renkte mobilyasıda beyaz lake olucak :)))) zaten pembe yakışmaz ...
COK IYI BIRSEY YA HEM ILERDE COCUGUMUZA GOSTERIRIZ ANI OLUYOR BEN TESTIMI BILE SAKLIYORUM zemuszemus
dr.bugüne kadar bana vermedi hiç cd ilk defa sizden duyuyorum ne kötü ya keşke verseydi son kontole eşim yetişemedi ve bizimki çok hareketliydi kaç gün anlattım o da heveslendi garibim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?