- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #12.561
COK IYI BIRSEY YA HEM ILERDE COCUGUMUZA GOSTERIRIZ ANI OLUYOR BEN TESTIMI BILE SAKLIYORUM zemuszemus
kesinlikle canım. Ben bir de günlük tutuyorum. Hergün yazmıyorum ama önemli günlerde yazıyorum. Benden bir hatıra kalsın ileride okur diye
dr.bugüne kadar bana vermedi hiç cd ilk defa sizden duyuyorum ne kötü ya keşke verseydi son kontole eşim yetişemedi ve bizimki çok hareketliydi kaç gün anlattım o da heveslendi garibim
bende yazacam ama habıre unutuyorum
cınsıyetı bellı olsun kesın yazacam
zaten tarıh konusunda takıntılıyım her doktora gıttıgım gunu ozel zamanı ne varsa not alırım ne zaman hamıle kaldım ne zaman ılk muayne oldum ne zaman kalp sesını duyduk hep yazılı
aslında günlük dediğim benim de kontrollerde ne oldu ben ve babası ne hissettik gibi şeyler. Bazen baştan okuyup okuyup kendi kendime duygulanıyorumkaydirigubbakcemile3
kızlar bırsey soracam yaaaa hanı bebekler bazen onden gıdıyor mesela 12 haftalıkken ultrasonda 13 cıkıyor mesela acaba bunun yıyeceklerle alakası varmı benımde ıkı hafta once bebegım bır hafta onde gıdıyordu benım 10 gun hala gerıde gıdıyorum tamamlamak ıcın caba ne yapmak lazım bılıyormusunuzzzz
kızlar bırsey soracam yaaaa hanı bebekler bazen onden gıdıyor mesela 12 haftalıkken ultrasonda 13 cıkıyor mesela acaba bunun yıyeceklerle alakası varmı benımde ıkı hafta once bebegım bır hafta onde gıdıyordu benım 10 gun hala gerıde gıdıyorum tamamlamak ıcın caba ne yapmak lazım bılıyormusunuzzzz
hadi kızlar ben çıkıyorum artık. hepinize iyi akşamlar. bebişlerinizide öpüyorumopuyorumnanaktan
slm kızlar inş. siz ve bebişlerinizçok ama çok iyidır
İYİ akşamlar kızlar nasılsınız bayanssulusmile
merhaba iyiyiz cimcime sen nasılsın benim biraz moralim bozuk kaşlarım çatık biras sinirlimiyim neyim
merhaba iyiyiz cimcime sen nasılsın benim biraz moralim bozuk kaşlarım çatık biras sinirlimiyim neyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?