2011 Nisan Anneleri

kesinlikle canım. Ben bir de günlük tutuyorum. Hergün yazmıyorum ama önemli günlerde yazıyorum. Benden bir hatıra kalsın ileride okur diye

bende yazacam ama habıre unutuyorum

cınsıyetı bellı olsun kesın yazacam

zaten tarıh konusunda takıntılıyım her doktora gıttıgım gunu ozel zamanı ne varsa not alırım ne zaman hamıle kaldım ne zaman ılk muayne oldum ne zaman kalp sesını duyduk hep yazılı

dr.bugüne kadar bana vermedi hiç cd ilk defa sizden duyuyorum ne kötü ya keşke verseydi son kontole eşim yetişemedi ve bizimki çok hareketliydi kaç gün anlattım o da heveslendi garibim

aslında benimde kontrollere gidene kadar böyle birşeyden haberim yoktu. ama ilk kontrolden itibaren doktor kendiliğinden verdi. sağolsun. mutlaka iste tatlım bence. harika birşey

Allah nasıp kızmet ederse galıba benım bebek annesının dogum gununde gelecek galıbaaaaaaaaa ıkımızın dogum gunu aynı olsa ne guzel olur yaaaaaaaaaa

aslında günlük dediğim benim de kontrollerde ne oldu ben ve babası ne hissettik gibi şeyler. bazen baştan okuyup okuyup kendi kendime duygulanıyorumkaydirigubbakcemile3

aslında günlük dediğim benim de kontrollerde ne oldu ben ve babası ne hissettik gibi şeyler. Bazen baştan okuyup okuyup kendi kendime duygulanıyorumkaydirigubbakcemile3

kızlar bırsey soracam yaaaa hanı bebekler bazen onden gıdıyor mesela 12 haftalıkken ultrasonda 13 cıkıyor mesela acaba bunun yıyeceklerle alakası varmı benımde ıkı hafta once bebegım bır hafta onde gıdıyordu benım 10 gun hala gerıde gıdıyorum tamamlamak ıcın caba ne yapmak lazım bılıyormusunuzzzz

valla canım benim normal sat tarihim 8 temmuz. ama 6 gün geriden gidiyoruz. çizelgem ultrasona göre. SATA göre 15+4 üz. doktora sorduğumda geç döllenme olduğunu söylemişti bana. benim adetlerim çok düzensizdi. günü falan hiç belli değildi. aralıkları da değişiyordu. bunu biliyodu zaten doktor. ben özellikle ilk haftalarda iştahsız olduğumdan geri kaldık sanmıştım. doktor da senin geç döllenme olmuş düzensiliklerinden dolayı geç yumurtlamışsın demişti. besinle alakası yokmuş yani. daha doğrusu benim için öyle dedi

bana beslenmeyle alakalı gibi geldi çünkü tek kaldığım ilk dönemler bebek 3 gün gerideydi...sonra 4 gün ileri gitti annemde kaldığım dönem..kayınvalidemde kaldım tam gününde gidiyo gerilemiş..şimdi annemdeyim inş ilerde olur bebişim..çok geride olması risk çünkü....

merhaba iyiyiz cimcime sen nasılsın benim biraz moralim bozuk kaşlarım çatık biras sinirlimiyim neyim

ay canım neden uzme kendini gecenlerde bende bişeye snrlendim annda kasığıma bi ağrı girdi gercekten bebkler etkilenyr ben buna inanıyorum sonra rahatladım ağrım da gecti o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…