2011 Nisan Anneleri

iyi akşamlar tatlım kendi adıma iyiyim çok şükür,,, vakit doldurmaya çalısıyorum çıkmama 45 dk var oyalanıyorum sen nasılsın

iyiyim canım ne olsun koca bi akşam yemeği yedim oturuyorum bi şey farkettim tok oldugumda karnım daha sert oluyr szn de öle mi kaydirigubbakcemile3

ay slm arkidişler...... cimcimenaz, gulru37, hnk, iklimya34, mesa bu gün biraz yoğunum doktor iyisin dedi ya şımardım biraz mutfağa girdim....

ay vallahi çok mutluyum ben ya...bebişimin ismide belli ya MUSTAFA YUSUFUM.. ÇOK HOŞUMA GİDİYO...ay bide cinsiyet değişiyomuş doktor yanlış görürmüş ama annem bile anlamış ya pipiyi ve gerisinikaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile kocamda dur daha bekle diyo ay bunlar hepmi gıcık önceleri sevinme fazla diyodu engelliyodu beni şimdide bunu diyo...gıcıttttttttttttt:enbuyukkk:

ay slm arkidişler...... cimcimenaz, gulru37, hnk, iklimya34, mesa bu gün biraz yoğunum doktor iyisin dedi ya şımardım biraz mutfağa girdim....

merhaba canım.... ay sen mutfaga girmişssin bişi diil ben her akşam yapıorum mecburen o işi de asıl ben kaşındım bugün çok ağır kaldırdım çamasırhaneyi tasıdım çünkü nasıl karnım agrıyor varyaa inşallah psikolojikir yaa vicdan azabı duyuyorum çok yaaa

bu gün beni görmeye geliyo beyefendi...2-3 bişey sipariş verdi diyo ordan nie almıyosun..sanki annem almıyomu bana herşey var çok şükür ay naz yapim hayrı dokunsun dimi ama..çorbaya bi tuz attı gittinaniknanik valla biz büyüyoruz onsuz oh bebişime yazdığım mektupda hepsini öylüyorum babasını şikayet ediyorum sempatiksalakcinni hahah:dance:

klava: ay yafrum ya..nie yapıyosun bunu kendine...maşallah sağlıklısınız die niye yorarsınız kendinizi...psikolojik değildir cnm..bak az ayaktaydım hoş temmelliğimde var belim ağrıdı ama yorma kendini yat şimdi uzat ayaklarını...aaaaaaa lmaz:

ya napiiim tez canlıyım işte hemen herşey olsun bitsin istiyorum.. bekle yarını zaten kadın gelecek yine dimi ne acelem varsa daha bu bişi diil o kdr cok işim varki off offff koca eve sığamıyorum ya bişi demicem artık hahahaha

Kıslar selam.Bugün nasılsınız bakalım?Valla benim için değişik bir gün oldu.Nasıl mı? Kısaca anlatayım:

Okulda bugün daha önce yaşamadığım kasılmaları yaşadım.Kasıklarım çok fena ağrıdı.Kendimi çok kötü hissettim hatta bir ara doğrulamadım.Panik yaptım tabi.Okul çıkışı hemen bir doktora gittik eşimle.Bebeğimi gördüm neyseki çok şükür iyiydi.Hareket ediyordu.Ama işin en ilginç yanlarından biri şu oldu.Asıl doktorumun kız dediğin söylemeden bu doktora cinsiyeti belli oluyor mu dedik.Ne dese beğenirsiniz?? Erkeğe benziyor demesin mi !!! Valla biz şoklarda.Hani cinsiyeti çok önemli değil de, yani insan kendini az çok hazırlıyor ya.Ne düşüneceğimizi şaşırdık.Kızım diye seviyordum çocuğumu,nonoş olcak bu gidişle tövbe tövbe :)) Sanırım 1 ay sonra falan netleşecek bizimki.İlginç bir gündü yani :)

Canım gözün aydın öncelikle kadının fendi erkeği yener her zaman unutmayın:sm_cool: beniimkide başta dalga geçiyordu bulduğum isimlerle ama şimdi güzelmiş tamam koyalım diyor. bu arada YAMAN olacak oğluşumun ismi ama hala alternatiflere açığız
esteem ferrum fort sana bulantı yapıyormu?[/B]

ara ara bulantım oluyor ama haptanmı kaynaklanıyor bilmiyorum.

Canım iştah açıyor ve tabii sonrasında kilo aldırıyor,kilo oranım normalden fazla ilerliyor ama demir eksikliğim var kullanma zorunluluğum var yanii.Bu hafta arkadaş çevresinden iki hamişle bir ortamda karşılaştık.Biri 8,5 aylık hamile sadece 11 kilo almış bebişi 3 kiloymuş,diğeri 7 aylık 11 kilo almış onları duyunca moralim bozuldu ben şimdiden aldım başımı gidiyorum kocaman bi göbüşüm var.Sonrasında nasıl vericem bu kiloları diye şimdiden düşünüyorumbilmiyorumkismile[/QUOTE]
Bende bugün bir arkadaşla konuştum 5 ayda 6 kilo almış.Hep iyi örnekler olacak değil ya :)
4,ay dediler de ondan sordum 12,haftadan sonra 4,ay oluyormuş sanırsam
Hafta = Ay
01-06 = 1. Ay
07-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay

kızlar şimdiye kadar kaç kilo aldınız
1 kilo aldım canım 60-62 arası gidip geliyorum kabızlığa bağlı olarak :CüvCüv:
ölctüm simdi büyük 10,2 kücügü 5,9 cikti iyi gibi..

canım dijital tansiyon aletleri hamilelikte doğru sonuç vermiyormuş aklınızda bulunsun.steteskoplu olanlarla ölçmek lazımmış damarlar genişliyor kan sulu falan .... deniliyor
ya kızlar doktor kontrollerinizde tansiyonunuzu ölçüyomu benimki ölçmüyo gerçi bi şikayetim yok baş dönmesi filan
benim ölçüyo canım

bende oğlumun silahlarla oynamasını istemiyorum ama dedesi alır amcası meraklı zaten alır kaçış yok maalesefgamyoncuiremsu
Bende pekmezlı sut ıcıyorum bakalım ne olacak

muz ve mısır bebege ıyı gelıyormus kızlar
canım pekmezle sütü karıştırma birbirini nötrlüyormuş demir olduğu için kalsiyumla olmuyormuş.

Son düzenleme:

canım bizde erkek olursa Yusuf ismini düşünüyoruz.eşimle ikimizde çok beğeniyoruz Yusuf ismini ve cevremizde bu isimdeki kişiler hep hayırlı evlatlar akıllı kişiler olmuşlar.üzerinde çok düşünüyoruz.Tabi 16 haftamız bitiyor bugün daha doktorumuz söylemedi cinsiyetini.cuma günü randevumuz var artık söylesin çatlıycaz. Kız olursada eşimin babaannesinin ismini koyucaz bende çok beğendim ismi beraber karar verdik Gülendam:)İismleri hayırlı olur inşallah ..

allah iyiliğini versin kız nonoş hakaydirigubbakcemile3 sen bekle kendş doktorunu o söyler doğrusunu. Kasılma değilde benimde sağ tarafımda sancı var bugün fenayım bakalım.Genişliyoruz ya ondan sanırım bu şikayetler:CüvCüv:

ay bende korktum vallahi cnm nedicem bilmiyrum sana ama dün bizde başka doktora gittik cnm sıkıldığı için erkek dedi ama ben gördüm herşeyini...sonradan bi sorun olmasın herkese nerdeyse söyledik... abime dedim ya abi erkek dedi ama sonradan dönmesin dedim oda oha dönme olcak değil ya dedi deli anlamıyo nedemek istediğimi ama ne bilim alışveriş yapmıcam için arık şimdi oğlumu severim kız derlersede kzımı die ilk nede olsa hihihkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…