- 21 Ekim 2010
- 2.630
- 221
- 123
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #12.581
iyi akşamlar tatlım kendi adıma iyiyim çok şükür,,, vakit doldurmaya çalısıyorum çıkmama 45 dk var oyalanıyorum sen nasılsın
iyiyim canım ne olsun koca bi akşam yemeği yedim oturuyorum bi şey farkettim tok oldugumda karnım daha sert oluyr szn de öle mi kaydirigubbakcemile3
ay slm arkidişler...... cimcimenaz, gulru37, hnk, iklimya34, mesa bu gün biraz yoğunum doktor iyisin dedi ya şımardım biraz mutfağa girdim....
merhaba canım.... ay sen mutfaga girmişssin bişi diil ben her akşam yapıorum mecburen o işi de asıl ben kaşındım bugün çok ağır kaldırdım çamasırhaneyi tasıdım çünkü nasıl karnım agrıyor varyaa inşallah psikolojikir yaa vicdan azabı duyuyorum çok yaaa
ay slm arkidişler...... cimcimenaz, gulru37, hnk, iklimya34, mesa bu gün biraz yoğunum doktor iyisin dedi ya şımardım biraz mutfağa girdim....
klava: ay yafrum ya..nie yapıyosun bunu kendine...maşallah sağlıklısınız die niye yorarsınız kendinizi...psikolojik değildir cnm..bak az ayaktaydım hoş temmelliğimde var belim ağrıdı ama yorma kendini yat şimdi uzat ayaklarını...aaaaaaa lmaz:
yok cicimcim....yarın annemin misafirleri geliyo bende bişeyler yaptım işte... annem temizlik yaparken şimdi doktor iyisin dedikten sonra oturursam vicdan azaba çekerimkötükedihüsooh oh ne güzel cnm ne güzel yemekler mi yaptın yoksa
arkadalar ben cıkıyorum öpüyorum hepinizi ve bebişlerinizi kendinize ii bakın
arkadalar ben cıkıyorum öpüyorum hepinizi ve bebişlerinizi kendinize ii bakın
Canım gözün aydın öncelikle kadının fendi erkeği yener her zaman unutmayın:sm_cool: beniimkide başta dalga geçiyordu bulduğum isimlerle ama şimdi güzelmiş tamam koyalım diyor. bu arada YAMAN olacak oğluşumun ismi ama hala alternatiflere açığızgünaydın arkadaşlar
bende c.tesi kontrole gittim ve doktor cinsiyetini söyledi bebişimizin allah kısmet ederse kızımız olacakmış inşşş bal kızım benim benim eşimde annesinin ismini istiyo aslında annesinin ismi nihal ama gülnihal koymak istiyo benimde hoşuma gitti ama sadece gıcıklıktan izin vermiyorum oda benim bulduğum isimlerle dalga geçiyo sanırım bu ertkeklerin tipik taktiği kendi istedikleri isimi bırakmak için:)
esteem ferrum fort sana bulantı yapıyormu?[/B]
Hafta = Ay4,ay dediler de ondan sordum 12,haftadan sonra 4,ay oluyormuş sanırsam
1 kilo aldım canım 60-62 arası gidip geliyorum kabızlığa bağlı olarak :CüvCüv:kızlar şimdiye kadar kaç kilo aldınız
ölctüm simdi büyük 10,2 kücügü 5,9 cikti iyi gibi..
benim ölçüyo canımya kızlar doktor kontrollerinizde tansiyonunuzu ölçüyomu benimki ölçmüyo gerçi bi şikayetim yok baş dönmesi filan
sende benim kafadansın.. benim kızım olucak ama herkesi öğütledim pembeye boğmayın diye... ay inşallah barbi manyağı olmaz s,inir oluyorum yaa... birde gaydana kafalı kayyu var çizgifilim :))) bunlarada alışmamız lazım sanırım :)))) ama pembe ve mavi olayına bende sıcak bakmıyorum.. kızımın odası suyeşili açık renkte mobilyasıda beyaz lake olucak :)))) zaten pembe yakışmaz ...
canım pekmezle sütü karıştırma birbirini nötrlüyormuş demir olduğu için kalsiyumla olmuyormuş.Bende pekmezlı sut ıcıyorum bakalım ne olacak
muz ve mısır bebege ıyı gelıyormus kızlar
ay vallahi çok mutluyum ben ya...bebişimin ismide belli yaMUSTAFA YUSUFUM.. ÇOK HOŞUMA GİDİYO...ay bide cinsiyet değişiyomuş doktor yanlış görürmüş ama annem bile anlamış ya pipiyi ve gerisinikaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile kocamda dur daha bekle diyo ay bunlar hepmi gıcık önceleri sevinme fazla diyodu engelliyodu beni şimdide bunu diyo...gıcıttttttttttttt:enbuyukkk:
Kıslar selam.Bugün nasılsınız bakalım?Valla benim için değişik bir gün oldu.Nasıl mı? Kısaca anlatayım:
Okulda bugün daha önce yaşamadığım kasılmaları yaşadım.Kasıklarım çok fena ağrıdı.Kendimi çok kötü hissettim hatta bir ara doğrulamadım.Panik yaptım tabi.Okul çıkışı hemen bir doktora gittik eşimle.Bebeğimi gördüm neyseki çok şükür iyiydi.Hareket ediyordu.Ama işin en ilginç yanlarından biri şu oldu.Asıl doktorumun kız dediğin söylemeden bu doktora cinsiyeti belli oluyor mu dedik.Ne dese beğenirsiniz?? Erkeğe benziyor demesin mi !!! Valla biz şoklarda.Hani cinsiyeti çok önemli değil de, yani insan kendini az çok hazırlıyor ya.Ne düşüneceğimizi şaşırdık.Kızım diye seviyordum çocuğumu,nonoş olcak bu gidişle tövbe tövbe :)) Sanırım 1 ay sonra falan netleşecek bizimki.İlginç bir gündü yani :)
Kıslar selam.Bugün nasılsınız bakalım?Valla benim için değişik bir gün oldu.Nasıl mı? Kısaca anlatayım:
Okulda bugün daha önce yaşamadığım kasılmaları yaşadım.Kasıklarım çok fena ağrıdı.Kendimi çok kötü hissettim hatta bir ara doğrulamadım.Panik yaptım tabi.Okul çıkışı hemen bir doktora gittik eşimle.Bebeğimi gördüm neyseki çok şükür iyiydi.Hareket ediyordu.Ama işin en ilginç yanlarından biri şu oldu.Asıl doktorumun kız dediğin söylemeden bu doktora cinsiyeti belli oluyor mu dedik.Ne dese beğenirsiniz?? Erkeğe benziyor demesin mi !!! Valla biz şoklarda.Hani cinsiyeti çok önemli değil de, yani insan kendini az çok hazırlıyor ya.Ne düşüneceğimizi şaşırdık.Kızım diye seviyordum çocuğumu,nonoş olcak bu gidişle tövbe tövbe :)) Sanırım 1 ay sonra falan netleşecek bizimki.İlginç bir gündü yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?