2011 Nisan Anneleri

doğru gözlem cnm dediğin gibi öyle oluyolar ama bu doktorlar nie söylemez anlamıyorum ki... hayırlısı olsun inş caanım.......

Ya işte cinsiyet önemli değil de biz de söylemiştik herkese.Hani insanın kafası karışıyo,ne diye seveceğini bilmiyo o kötü.Anlamaıyolarsa söylemesinler canım acelemiz yok ama ikilemde de bırakmasınlar alla alla:))

Son düzenleme:
kızlar ben bugün bebişimin cinsiyetini öğrendim ..prensesim gelıyor...14 bucuk haftalıqız :)) ben kız ıstıyordum zaten ama esım erkek istediği için bozuldu biraz allah saglıklısını ve hayırlısını nasip etsin herkese cinsiyet hiç önemli değil..

ay ne guzel cnm hayırlı olsun sagıklı gelsın bebegın

darısı bıze ınsallah

ıcımdne kız gecıy ama utrasondakı hareaketlerı kemık yapısı erkek gıbı gozukuyo hayırlısı ne olursa olsun kaıbulumde bıran once bızde ogrensek ıyı olur ya

Bende bugün bir arkadaşla konuştum 5 ayda 6 kilo almış.Hep iyi örnekler olacak değil ya :)[/QUOTE]

kızlar hiç üzmeyin kendinizi çünkü kilo işi hiç belli olmuyor.ben ilk bebeğimde 7,5 aya kadar 5-5,5 kilo almıştım ve küçükcük karnım vardı,herhlade fazla almadan doğurucam diyordum ama bebeğin gelişimide iyiydi hiç sorunum olmadı çok şükür..ama son 2 ayda biranda nasıl olduysa suyum çoğaldı tabi ve 9 kilo aldım ve 14 kg ile doğum yaptım oğlum 3 kğ dogdu hatta 37.haftanın bittği gün dogdu yani daha dursa kiloda alırdı..kasmayın o yüzden hayırlısı olsun tabi biraz dikkatli olmakta fayda var ama bünye meselesi çokta takılmayın..

ohhh kıskanıyorum haaaa artık,cinsiyet belli isim belli :gitme: ya biz ya biz napalım hiçbiri belli değil .. şaka bi yana naıslsın şekercim..

MAŞALLAH CNM BELLİ OLMUŞ CİNSİYETİ...erkeklerin çoğu erkek ister...önemli olan sağlıklı olması..
ohhh kıskanıyorum haaaa artık,cinsiyet belli isim belli :gitme: ya biz ya biz napalım hiçbiri belli değil .. şaka bi yana naıslsın şekercim..

ay şekerim az kaldı sabret... öğrenirsin inş sende şöyle zillimi zilli bi kız evlat nasip etsin oğluşunun yanına....ay iyiyim cnm babası gelcek bebişimin az gezcez akşam akşam...kilo almaya çalıışyorum yanlışmı yapıyorum acaba 66 ile hamiş kaldım 67.4 şuanda cnm...

ohh ne güzel olur akşam gezmesi çok iyi gelir cnm iyi düşünmüşsün..kilon iyi hiç kasma kendini ,herşey güzel olacakk

sağol cnm..inş güzel olcakta ay vallahi görüşcek okadar çok arkadaşım varki.. helede senle buluşmayı sabırsızlıkla bekliyorum..şöyle aynı duyguları hisseden yaşayan biriyle hiç zorlanmadan seni anlıcak biriyle muhappet etmek.. güzel olcak..

selam kızlar bugun çok ama çok gerginim çok mutsuzum ve sanki eşim ve etrafımdaki insanlar hamile hiç anlayış görememek daha da üzdü beni neyse sabaha düzelirim

selam kızlar bugun çok ama çok gerginim çok mutsuzum ve sanki eşim ve etrafımdaki insanlar hamile hiç anlayış görememek daha da üzdü beni neyse sabaha düzelirim

cnm benim...... neden üzüldün okadar hayırdır... cnm bide alışıyolar hamişilğimize ne yazkki 4 ay anca anlayışılı olabişiyolar sonra herşey normal geliyo onlara tabi bizim için öle değil..

ay pirinç pilavı yedim hamişliğimden beride çok az yemiştim bu sefer abarttım........tansiyonum çıktı galiba kulaklarıma vurdu oy...su içim bari şifa die... ay dikkat edin kızlar aman.....

cnm benim...... neden üzüldün okadar hayırdır... cnm bide alışıyolar hamişilğimize ne yazkki 4 ay anca anlayışılı olabişiyolar sonra herşey normal geliyo onlara tabi bizim için öle değil..

canım aslında uzun hikaye eşim bu aralar çok garip hep dısardayız
iş arkadaşlarıyle ve ben bu tempoya dayanamıyorum bugun erken eve dönmek istediğim için yol boyu beni suçladı durdu öncesinde de o gruptan bzı kişilerle gfikir ayrılıgımız var buna da boluyor eşim sanki ben bir birey değilmişi gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…