- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #12.601
canım bizde erkek olursa Yusuf ismini düşünüyoruz.eşimle ikimizde çok beğeniyoruz Yusuf ismini ve cevremizde bu isimdeki kişiler hep hayırlı evlatlar akıllı kişiler olmuşlar.üzerinde çok düşünüyoruz.Tabi 16 haftamız bitiyor bugün daha doktorumuz söylemedi cinsiyetini.cuma günü randevumuz var artık söylesin çatlıycaz. Kız olursada eşimin babaannesinin ismini koyucaz bende çok beğendim ismi beraber karar verdik Gülendam:)İismleri hayırlı olur inşallah ..
kızlar ben bugün bebişimin cinsiyetini öğrendim ..prensesim gelıyor...14 bucuk haftalıqız :)) ben kız ıstıyordum zaten ama esım erkek istediği için bozuldu biraz allah saglıklısını ve hayırlısını nasip etsin herkese cinsiyet hiç önemli değil..
Bende bugün bir arkadaşla konuştum 5 ayda 6 kilo almış.Hep iyi örnekler olacak değil ya :)[/QUOTE]Canım iştah açıyor ve tabii sonrasında kilo aldırıyor,kilo oranım normalden fazla ilerliyor ama demir eksikliğim var kullanma zorunluluğum var yanii.Bu hafta arkadaş çevresinden iki hamişle bir ortamda karşılaştık.Biri 8,5 aylık hamile sadece 11 kilo almış bebişi 3 kiloymuş,diğeri 7 aylık 11 kilo almış onları duyunca moralim bozuldu ben şimdiden aldım başımı gidiyorum kocaman bi göbüşüm var.Sonrasında nasıl vericem bu kiloları diye şimdiden düşünüyorumbilmiyorumkismile
ay vallahi çok mutluyum ben ya...bebişimin ismide belli yaMUSTAFA YUSUFUM.. ÇOK HOŞUMA GİDİYO...ay bide cinsiyet değişiyomuş doktor yanlış görürmüş ama annem bile anlamış ya pipiyi ve gerisinikaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile kocamda dur daha bekle diyo ay bunlar hepmi gıcık önceleri sevinme fazla diyodu engelliyodu beni şimdide bunu diyo...gıcıttttttttttttt:enbuyukkk:
MAŞALLAH CNM BELLİ OLMUŞ CİNSİYETİ...erkeklerin çoğu erkek ister...önemli olan sağlıklı olması..kızlar ben bugün bebişimin cinsiyetini öğrendim ..prensesim gelıyor...14 bucuk haftalıqız :)) ben kız ıstıyordum zaten ama esım erkek istediği için bozuldu biraz allah saglıklısını ve hayırlısını nasip etsin herkese cinsiyet hiç önemli değil..
ohhh kıskanıyorum haaaa artık,cinsiyet belli isim belli :gitme: ya biz ya biz napalım hiçbiri belli değil .. şaka bi yana naıslsın şekercim..
ohh ne güzel olur akşam gezmesi çok iyi gelir cnm iyi düşünmüşsün..kilon iyi hiç kasma kendini ,herşey güzel olacakk
ohh ne güzel olur akşam gezmesi çok iyi gelir cnm iyi düşünmüşsün..kilon iyi hiç kasma kendini ,herşey güzel olacakk
ESRACIM bebişin cinsiyetini öğrenmişsin hayırlı olsun canım..
sağol canımcım...öğrendik vallahi hiç beklenmedik anda...inş pipisi yok olmaz kaydirigubbakcemile3
Allah bizi meleklerimizden ayırmasın AMINNN ıyı geceler melek anneleri :))
selam kızlar bugun çok ama çok gerginim çok mutsuzum ve sanki eşim ve etrafımdaki insanlar hamile hiç anlayış görememek daha da üzdü beni neyse sabaha düzelirim
cnm benim...... neden üzüldün okadar hayırdır... cnm bide alışıyolar hamişilğimize ne yazkki 4 ay anca anlayışılı olabişiyolar sonra herşey normal geliyo onlara tabi bizim için öle değil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?