- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #12.621
evet bu durumdan rahatsız oldum..ozaman diğer konularıda burda paylaşalım hiç ayırma olmasın ama buraso genel bi topic arada kaynamasın die istemiştim bakalım...kızlar semt ve şehir topiğimiz kapanmı burdan devam etmemizi önermişler..??
canım aslında uzun hikaye eşim bu aralar çok garip hep dısardayız
iş arkadaşlarıyle ve ben bu tempoya dayanamıyorum bugun erken eve dönmek istediğim için yol boyu beni suçladı durdu öncesinde de o gruptan bzı kişilerle gfikir ayrılıgımız var buna da boluyor eşim sanki ben bir birey değilmişi gibi
selam kızlar bugun çok ama çok gerginim çok mutsuzum ve sanki eşim ve etrafımdaki insanlar hamile hiç anlayış görememek daha da üzdü beni neyse sabaha düzelirim
canım aslında uzun hikaye eşim bu aralar çok garip hep dısardayız
iş arkadaşlarıyle ve ben bu tempoya dayanamıyorum bugun erken eve dönmek istediğim için yol boyu beni suçladı durdu öncesinde de o gruptan bzı kişilerle gfikir ayrılıgımız var buna da boluyor eşim sanki ben bir birey değilmişi gibi
cnm benim...... neden üzüldün okadar hayırdır... cnm bide alışıyolar hamişilğimize ne yazkki 4 ay anca anlayışılı olabişiyolar sonra herşey normal geliyo onlara tabi bizim için öle değil..
sağol cnm..inş güzel olcakta ay vallahi görüşcek okadar çok arkadaşım varki.. helede senle buluşmayı sabırsızlıkla bekliyorum..şöyle aynı duyguları hisseden yaşayan biriyle hiç zorlanmadan seni anlıcak biriyle muhappet etmek.. güzel olcak..
cnm evet bende hasretim muhabbete..valla tek bir arkadaşım var böyle içimi döekbildiğim demin onu aradım yarım saat konuştum biraz normale döndüm ,sinirden ağladım ya..bu ara çok sinir bozucu..
günaydın arkadaşlar
ben 10-15 gündür geceleri hiç uyuyamıyorum. ruh gibi işe geliyorum çok bitkinim
uykum var ama uyuyamıyorum
işyeri falan çok stresli beni üzüyorlar
ben uyumak istiyorum ama uyuyamıyorum neden yaaaaaaaa
kızlar ya bişey soracam sucuk yiyor muzunuz ben bi yerde çok fazla tuketmemek lazm hamilelikte diye okumştum ya da çok iyi pişirilmemilymş
kızlar ya bişey soracam sucuk yiyor muzunuz ben bi yerde çok fazla tuketmemek lazm hamilelikte diye okumştum ya da çok iyi pişirilmemilymş
benim doktorum çiğ köfte ve salam sosis vb.yeme eti çıplak elle elleme demişti toxoplazma (hayvan hastalığı) diye bir hastalık varmış benim bu hastalığa bağışıklıgım yokmus hamileyken dikkat edilmeli demişti ama yine de arada dayanamayıp yiyorum sucuk biraz fazla pişiriyorum ama
günaydın hepinize kızlar...
bende çiğ köfte yiyorum çok severim hamilelkten öncede çok yerdim ama etsiz yiyorum bu sefer
evet arada etsiz yiyorum ben de dün iş yeri yemeğini canımız istemedi arkadasımla hadi ciğ köfte yiyelim dedik ben gittim yaptırmaya allahım adam hazırlarken eridim resmen ofise kadar zor dayandım cok seviyorum ama acısının bebeğe bir zararı varmı bilmiyorum hiç
aaa canım sen izmirde yaşyormuşsun bizde bayramda gelecegiz izmire ya orda nerden guzel hamile pantalonu bakabiliriz bana fikir verirmisin?
günaydın kızlar dun aksam 17.30 da kontrolum vardı bebişimi gördüm en son gördüğümde 8 haftalıktı.o yuzden bana o kadar buyumus geldıkı kuzum kocaman olmus ense kalınlıgı cok guzel cıktı.2 lı test ıcın kan verdım yarın cıkacak onunda sonucu.ınş oda ıyıdır.taaa bayramdan sonrakı haftaya bı sonrakı kontrol.o gelısınde cınsıyetıde soylerım dedı.cok ozlemısım boddımı kıvış kıvıştı hiç durmadı yerınde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?