2011 Nisan Anneleri

kızlar semt ve şehir topiğimiz kapanmı burdan devam etmemizi önermişler..??
evet bu durumdan rahatsız oldum..ozaman diğer konularıda burda paylaşalım hiç ayırma olmasın ama buraso genel bi topic arada kaynamasın die istemiştim bakalım...

ay bu adamların arkadaşlarına düşkünlüğü bende çok yaşadım...az tartışmadık...boşver cnm aman gıcık hepsi anam

selam kızlar bugun çok ama çok gerginim çok mutsuzum ve sanki eşim ve etrafımdaki insanlar hamile hiç anlayış görememek daha da üzdü beni neyse sabaha düzelirim

tutmayın beni erkeklere anlayışsızlık günü düzenleyip madalya takıcam klava: olmuyor böyle ,bugün hepsi böyle demekki muayyen günüde cnm bunlar..benimkide beni sinir etti eften püften sebepten..sanki mecburuz onları arkadaşlarıyla vakit geçirmeye..hamileyken enerjimiz düşüyor tabi ama kimin umrunda ,üzülme şekerim napcan atsan atılmıyor satsan satılmıyor bunlar kaydirigubbakcemile3 ,valla hep aynı ,morlimizi bozuyorlar olan bize oluyor..

cnm benim...... neden üzüldün okadar hayırdır... cnm bide alışıyolar hamişilğimize ne yazkki 4 ay anca anlayışılı olabişiyolar sonra herşey normal geliyo onlara tabi bizim için öle değil..

4 ay anlayışlı olsalar oda yetcek ama nerdeeeeeeeeeeeeee?

cnm evet bende hasretim muhabbete..valla tek bir arkadaşım var böyle içimi döekbildiğim demin onu aradım yarım saat konuştum biraz normale döndüm ,sinirden ağladım ya..bu ara çok sinir bozucu..

cnm evet bende hasretim muhabbete..valla tek bir arkadaşım var böyle içimi döekbildiğim demin onu aradım yarım saat konuştum biraz normale döndüm ,sinirden ağladım ya..bu ara çok sinir bozucu..

cnm benim nie sinirlerin bozuldu yahu...ay kocam geldi anama iyiki bi ayakta gördü kapıyı açtım die bana kızıyo gün sayıyomuş.. 4 aya kadar yat dio az kaldı inş 4. ayın bitmesine DAYAN GÖNLÜM...

günaydın arkadaşlar
ben 10-15 gündür geceleri hiç uyuyamıyorum. ruh gibi işe geliyorum çok bitkinim
uykum var ama uyuyamıyorum
işyeri falan çok stresli beni üzüyorlar
ben uyumak istiyorum ama uyuyamıyorum neden yaaaaaaaa

kafana mutlaka birşey takılıyordur cnm benim de ole en ufak sey takılsa uyuyamam ,,,

kızlar ya bişey soracam sucuk yiyor muzunuz ben bi yerde çok fazla tuketmemek lazm hamilelikte diye okumştum ya da çok iyi pişirilmemilymş

kızlar ya bişey soracam sucuk yiyor muzunuz ben bi yerde çok fazla tuketmemek lazm hamilelikte diye okumştum ya da çok iyi pişirilmemilymş

benim doktorum çiğ köfte ve salam sosis vb.yeme eti çıplak elle elleme demişti toxoplazma (hayvan hastalığı) diye bir hastalık varmış benim bu hastalığa bağışıklıgım yokmus hamileyken dikkat edilmeli demişti ama yine de arada dayanamayıp yiyorum sucuk biraz fazla pişiriyorum ama

bu arada dün eşim hadi sana hamile pantalonu alalım dedi bayramda gyersn dedi neyse çıktık ay hiçbişey bulamadn geri geldik o kadr kötuydu ki bulundgum ilde hiçbişey yok en son lcw da gormüştüm oraya gdelim dedik hep buyuk bedenler kalmış dönduk geri neyse dedik bayramda izmire gidiyoruz ordan alrz artık buyuk şehirde yaşayanlar kıymetinizi bilin kucuk yerlerde hiçbişey bulamıyorsun :CüvCüv:

bende çiğ köfte yiyorum çok severim hamilelkten öncede çok yerdim ama etsiz yiyorum bu sefer

bende çiğ köfte yiyorum çok severim hamilelkten öncede çok yerdim ama etsiz yiyorum bu sefer

evet arada etsiz yiyorum ben de dün iş yeri yemeğini canımız istemedi arkadasımla hadi ciğ köfte yiyelim dedik ben gittim yaptırmaya allahım adam hazırlarken eridim resmen ofise kadar zor dayandım cok seviyorum ama acısının bebeğe bir zararı varmı bilmiyorum hiç

aaa canım sen izmirde yaşyormuşsun bizde bayramda gelecegiz izmire ya orda nerden guzel hamile pantalonu bakabiliriz bana fikir verirmisin?

günaydın kızlar dun aksam 17.30 da kontrolum vardı bebişimi gördüm en son gördüğümde 8 haftalıktı.o yuzden bana o kadar buyumus geldıkı kuzum kocaman olmus ense kalınlıgı cok guzel cıktı.2 lı test ıcın kan verdım yarın cıkacak onunda sonucu.ınş oda ıyıdır.taaa bayramdan sonrakı haftaya bı sonrakı kontrol.o gelısınde cınsıyetıde soylerım dedı.cok ozlemısım boddımı kıvış kıvıştı hiç durmadı yerınde

aaa canım sen izmirde yaşyormuşsun bizde bayramda gelecegiz izmire ya orda nerden guzel hamile pantalonu bakabiliriz bana fikir verirmisin?

her yerde bulabilirsin cnm kemeraltı çarşısında çok bir de semtlere sevgi yolu tarzı şeyler yapıyorlar heryeri dükkan oluyo oaralarda bulabilirsin ben de bu hafta sonu bayram alısverişi yapmayı düşünüyorum şirinyer sevgi yolunun fiyatları daha uygun o yüzden oraya gidecem peki izmirin neresine geleceksin

canım gzoun aydın çok sevindim ins tets osnçlarndad hayrlı haberler alırsın ölçüm sonucu ii çkmş.az önce 2o1o nisan annelrinin bebeklerinn fotoğraflarına baktım maaşallh içim gitti ya ne kadr guzel bi duygu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…