- 21 Ekim 2010
- 2.630
- 221
- 123
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #12.641
her yerde bulabilirsin cnm kemeraltı çarşısında çok bir de semtlere sevgi yolu tarzı şeyler yapıyorlar heryeri dükkan oluyo oaralarda bulabilirsin ben de bu hafta sonu bayram alısverişi yapmayı düşünüyorum şirinyer sevgi yolunun fiyatları daha uygun o yüzden oraya gidecem peki izmirin neresine geleceksin
günaydın kızlar dun aksam 17.30 da kontrolum vardı bebişimi gördüm en son gördüğümde 8 haftalıktı.o yuzden bana o kadar buyumus geldıkı kuzum kocaman olmus ense kalınlıgı cok guzel cıktı.2 lı test ıcın kan verdım yarın cıkacak onunda sonucu.ınş oda ıyıdır.taaa bayramdan sonrakı haftaya bı sonrakı kontrol.o gelısınde cınsıyetıde soylerım dedı.cok ozlemısım boddımı kıvış kıvıştı hiç durmadı yerınde
karşıyaka da oturuyor canım kayınvalidem oraya geleceğiz bu sefer tatili uzun tuttuk 2 hafta kalacagız bakalım.eşim de kemeraltına bakabiliriz demişti.
mesa cım senn bayağı buyumuş bebek aslnda daha önceden olsaydı kontrol öğrenrdk çogu erkenden öğrendi cnsyetlerini biz kaldık işte bizde bayramdan önce kısmetse
evet çok büyüdü ben tam 13 haftalıkken gittim kontrole 2 test yaptı cinsiyet bir sonrakine dedi sağlık olsun en azından daha kesin olur sen birşey hissediyor musun seninki hakkında
günaydın kızlar
ya rüyamda hep erkek gördum ama çok da hissedemiyorum bilmiyorum ikili tets srasnda bize de erkege benziyor dedi ama kesn deil dedi,biz de 16.haftayı bekleyecez bakalım sen ne hissedyrdn canım?
hoşbuldum canlarım nassınız bakimmmmm
ilk senin kzıın olur dediler kız hissediyordum sonradan erkek hissetmeye başladım rüyamda da hep erkek bebek görüyorum
bana erkek dedi doktor ben hala rüyamda kız bebek görüyorum rüyalar tersine çıkarmış ya
ay kızlar ya dün miniçoya filan baktım bişiler alıym diye hiç bişey beğenemedim eşimde dalga geçiyo işimiz var sen hiç bişey beğenmiycen diye
hoşbuldum canlarım nassınız bakimmmmm
Günaydınnnn 300110,cimcimenaz,dscopur,keja,mesa
nasılsınız bugün hanımlar,bebişler nasıl,gece göbüşümün kasılmasıyla uyandım,nasıl gergindi göbüşüm,uyanıp krem sürmeye üşendim,elimle sevip masaj yaparken uyuyakalmışım,sanırım bu durumu bundan sonra daha çok yaşıcazaklinialirimsmile
canım bizde dun baktıkminanr mısın eşim yataklara falan herseye baktı piyesa araştrması yapyrmş bende begenemedim öyle baktm bakmak bile çok hoştu ama ya :ecrin_bebek:
karnın şeklne gore de yorum yapyrlar ya sivri gibi mi ilerliyor nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?