2011 Nisan Anneleri

karşıyaka da oturuyor canım kayınvalidem oraya geleceğiz bu sefer tatili uzun tuttuk 2 hafta kalacagız bakalım.eşim de kemeraltına bakabiliriz demişti.

şekerim beni de heveslendirdin ben yirmi gün oldu bebişimi görenedim randevum taaa haftaya salı cinsiyeti de o zaman öğrenecem insallah oyle heytecanlıyım ki sabırsızlanıyorum

mesa cım senn bayağı buyumuş bebek aslnda daha önceden olsaydı kontrol öğrenrdk çogu erkenden öğrendi cnsyetlerini biz kaldık işte bizde bayramdan önce kısmetse

mesa cım senn bayağı buyumuş bebek aslnda daha önceden olsaydı kontrol öğrenrdk çogu erkenden öğrendi cnsyetlerini biz kaldık işte bizde bayramdan önce kısmetse

evet çok büyüdü ben tam 13 haftalıkken gittim kontrole 2 test yaptı cinsiyet bir sonrakine dedi sağlık olsun en azından daha kesin olur sen birşey hissediyor musun seninki hakkında

evet çok büyüdü ben tam 13 haftalıkken gittim kontrole 2 test yaptı cinsiyet bir sonrakine dedi sağlık olsun en azından daha kesin olur sen birşey hissediyor musun seninki hakkında

ya rüyamda hep erkek gördum ama çok da hissedemiyorum bilmiyorum ikili tets srasnda bize de erkege benziyor dedi ama kesn deil dedi,biz de 16.haftayı bekleyecez bakalım sen ne hissedyrdn canım?

ya rüyamda hep erkek gördum ama çok da hissedemiyorum bilmiyorum ikili tets srasnda bize de erkege benziyor dedi ama kesn deil dedi,biz de 16.haftayı bekleyecez bakalım sen ne hissedyrdn canım?

ilk senin kzıın olur dediler kız hissediyordum sonradan erkek hissetmeye başladım rüyamda da hep erkek bebek görüyorum

bana erkek dedi doktor ben hala rüyamda kız bebek görüyorum rüyalar tersine çıkarmış ya
ay kızlar ya dün miniçoya filan baktım bişiler alıym diye hiç bişey beğenemedim eşimde dalga geçiyo işimiz var sen hiç bişey beğenmiycen diye

canım bizde dun baktıkminanr mısın eşim yataklara falan herseye baktı piyesa araştrması yapyrmş bende begenemedim öyle baktm bakmak bile çok hoştu ama ya :ecrin_bebek:

Günaydınnnn 300110,cimcimenaz,dscopur,keja,mesa
nasılsınız bugün hanımlar,bebişler nasıl,gece göbüşümün kasılmasıyla uyandım,nasıl gergindi göbüşüm,uyanıp krem sürmeye üşendim,elimle sevip masaj yaparken uyuyakalmışım,sanırım bu durumu bundan sonra daha çok yaşıcazaklinialirimsmile

gunaydın ttalm atrada bana da oluy o kasılmalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…