- 18 Mayıs 2009
- 11.023
- 2
- 731
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #12.661
bizler iyiyiz siz nasılsınız?
Günaydınnnn 300110,cimcimenaz,dscopur,keja,mesa
nasılsınız bugün hanımlar,bebişler nasıl,gece göbüşümün kasılmasıyla uyandım,nasıl gergindi göbüşüm,uyanıp krem sürmeye üşendim,elimle sevip masaj yaparken uyuyakalmışım,sanırım bu durumu bundan sonra daha çok yaşıcazaklinialirimsmile
benim sesim hala travesti gibi çıkıyo ama iyiyim
ya benimde göbüşüm çok geriliyo tatlım gece uyurken özellikle ayaklarımı karnıma çekmeden yatamıyom yoksa çok gergin oluyo rahat edemiyorum sende böylemisin
cnm ben de hep kendimi bildim bileli ayaklarımı çekerek uyuyorum eşim sürekli kızıyor bebeği sıkıştırıyorsun diye sence bir zararı varmı
ay bilmiyorum ki bende öyle yatıyom ama başka şekildede rahat edemiyorum bide sürekli sol tarafıma yatıyorum bi araştırmak lazım bunu
günaydın kızlar bende bugün ilk defa rüyamda cinsiyetle ilgili bişeyler gördüm kız oluyordu aslında bebeği görmedim ama kız diyordum herkese öğrenmişim gibi...
sol tarafın bebek için daha iyi oldugunu daha fazla oksijen gittiğini okumustum ben de hep sağ a yatıyorum
hoşgeldin tatlımmmm sen öğrenmedin değilmi cinsiyetini henüz
evet öyleymiş tatlım kaan kocatepe diyordu bu arada ben milupa anne bebk kulubune üye oldum çok güzel bi hediye paketi göndermişler içinde doğum rehberleri emzirme rehberleri kaan kocatepeden hamilelikle ilgili bi cd çok hoşuma gitti valla
yok canım ben en son 13 haftalıkken gitmiştim o zaman doktor söylememişti işte birdahaki kontrolümde 1 ay sonraydı haftaya zamanı geldi artık bende merakla beklemekteyim 1 hafta sonra kontrolde inş öğrenirim benden haftası çok erken olalar çoktan öğrendiler..:))
yok canım ben en son 13 haftalıkken gitmiştim o zaman doktor söylememişti işte birdahaki kontrolümde 1 ay sonraydı haftaya zamanı geldi artık bende merakla beklemekteyim 1 hafta sonra kontrolde inş öğrenirim benden haftası çok erken olalar çoktan öğrendiler..:))
a ne güzel ben de olayım hemen
evet tatlım ol bencede
aaaaaa bende uyeyim ama bana bşey gelöedi prima ya da uyeyim ben arada mail gelyr o kadar :2:
kızlar ayrı bir başlıkta kilo takibimizi yapalım mı ne dersiniz ?
yapalım yapalım ben 3 ayda 4 kg aldım paşalar gibi ey maşşallah banaaaaaaaaaa
hemen açıyorum tatlım aman skma canını emzirirken çok kilo veriliyormuş zaten ye tatlm ye cokacimcoook
can boğazdan geçer dimiiiiiiiiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?