2011 Nisan Anneleri

günaydın cnm benim

cnm ben de hep kendimi bildim bileli ayaklarımı çekerek uyuyorum eşim sürekli kızıyor bebeği sıkıştırıyorsun diye sence bir zararı varmı

cnm ben de hep kendimi bildim bileli ayaklarımı çekerek uyuyorum eşim sürekli kızıyor bebeği sıkıştırıyorsun diye sence bir zararı varmı

ay bilmiyorum ki bende öyle yatıyom ama başka şekildede rahat edemiyorum bide sürekli sol tarafıma yatıyorum bi araştırmak lazım bunu

günaydın kızlar bende bugün ilk defa rüyamda cinsiyetle ilgili bişeyler gördüm kız oluyordu aslında bebeği görmedim ama kız diyordum herkese öğrenmişim gibi...

sol tarafın bebek için daha iyi oldugunu daha fazla oksijen gittiğini okumustum ben de hep sağ a yatıyorum

evet öyleymiş tatlım kaan kocatepe diyordu bu arada ben milupa anne bebk kulubune üye oldum çok güzel bi hediye paketi göndermişler içinde doğum rehberleri emzirme rehberleri kaan kocatepeden hamilelikle ilgili bi cd çok hoşuma gitti valla

hoşgeldin tatlımmmm sen öğrenmedin değilmi cinsiyetini henüz

yok canım ben en son 13 haftalıkken gitmiştim o zaman doktor söylememişti işte birdahaki kontrolümde 1 ay sonraydı haftaya zamanı geldi artık bende merakla beklemekteyim 1 hafta sonra kontrolde inş öğrenirim benden haftası çok erken olalar çoktan öğrendiler..:))

a ne güzel ben de olayım hemen

seninle aynı öğrenecez sanırım benim haftaya salı aksam yedi de randevum offf daha cok var

evet mesela ben 12 haftada öğrendim
inşallah haftaya öğrenirsin sende tatlım allahım sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…