2011 Nisan Anneleri

kızlar ılk gunden ıtıbaren 2 kg vermısım dun doktora gıttıgımde tartıldım ama doktor problem olmadıgını soyledı.

gunaydın ttalm atrada bana da oluy o kasılmalar

Canım karnım çok geriliyor,karnımı kremle falan yumuşatmam gerekiyor yoksa o gerginlikten belimi doğrultamıyorum,hareket dahi edemiyorum.

Ben hep soluma yatıyorum canım sadece öyle rahar edebiliyorum,hamile yastıkları var onlardan diktiricem görümceme,belki faydası olur o yastığın,internette satışları var bu yastıkların.

kızlar ılk gunden ıtıbaren 2 kg vermısım dun doktora gıttıgımde tartıldım ama doktor problem olmadıgını soyledı.

canım bak kilo takibpbaşlığı açtm oraya yazabilirsin ..kilo kaybetmen için çok uzulme canım gcenlerde bi arkadaş yazmştı 5 aya kadra bile kilo almamak normal kaldı ki bulantı yaşayan çoğu hamile almak yerine veriyor zamanla alırsın daha bebeklerimiz çok kucuk zaten

[

Ben hep soluma yatıyorum canım sadece öyle rahar edebiliyorum,hamile yastıkları var onlardan diktiricem görümceme,belki faydası olur o yastığın,internette satışları var bu yastıkların.[/QUOTE]

evet canım o yastıklardan bende gordum faydası varmış diye okudum hatta aynı markanın hamile terliği var bel ağrıları için guzelmiş tabi kullanmadım ben bilmiyorum

ben milupayada primayada üyeyim bana bişi gelmedi

[

Ben hep soluma yatıyorum canım sadece öyle rahar edebiliyorum,hamile yastıkları var onlardan diktiricem görümceme,belki faydası olur o yastığın,internette satışları var bu yastıkların.

evet canım o yastıklardan bende gordum faydası varmış diye okudum hatta aynı markanın hamile terliği var bel ağrıları için guzelmiş tabi kullanmadım ben bilmiyorum[/QUOTE]

ay o hamile yastıklarında yatmak çok keyifli olur çok rahat görünüyorlar

300110 canım gözün aydın,maşallah bebişine

kızlar,çiğköfte sakın ama sakın yemeyin..etli olanını,içince çiğ et olan hiçbirşey yemeyin..
çiğ ete dokunmayın,dokunsanız da hemen bol su ile yıkayın..
şimdi hiçkimseyi üzmek istemiyorum,ama durumun ciddiyeti için öenmli..
yengem çiğköfte yüzünden ikiz bebeklerini 6 aylıkken kaybetti..çok acı..
Allah kimsenin başına vermesin,oyuzden hiçbir suretle yemeyin!!!!!!

ay içim bi tuhaf oldu okurken ya çok uzuldum canım tamam dikkat edelim bu konuda mutlaka biz de

günaydınnn kızlar nasılsnızzz:)))) ayyy ben kan hapına basladım ve bimiş bulantılarım yine basladı ya offfff(
:)))

demir hapı dimi canım,hangisi..bende bulantı yapmıyor..
zaten benim bulantım olmadı hiç ama,ben yatmadan 1-2saat önce içiyorum..
isterden sen de öyle dene..

ben yemiyordum zaten hatırlatman iyi oldu yinede ay tatlım ya allah sabır versin ne kadar zor

16 haftasını geçen kızlar eski pantolanlarınızı giyebiliyormusunuz. bende bayramda 18 haftalık olcam ona göre şimdiden alayım pantolonumu kalabalık olmadan.günaydın bu arada herkeze

16 haftasını geçen kızlar eski pantolanlarınızı giyebiliyormusunuz. bende bayramda 18 haftalık olcam ona göre şimdiden alayım pantolonumu kalabalık olmadan.günaydın bu arada herkeze

ben bir kaç tanesini giyiyorum ,bence dene bi hamile pantolonlarını büyük gelmezse al...

şekerim lastikli pantolonum olmadığı için ben ince lastikli hamile pantolonu giymeye başladım bugün,bayağı bol oluyor ama dar giyip rahatsız etmesinden iyidirohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…