- 21 Ekim 2010
- 2.630
- 221
- 123
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #12.681
gunaydın ttalm atrada bana da oluy o kasılmalar
benim sesim hala travesti gibi çıkıyo ama iyiyim
ya benimde göbüşüm çok geriliyo tatlım gece uyurken özellikle ayaklarımı karnıma çekmeden yatamıyom yoksa çok gergin oluyo rahat edemiyorum sende böylemisin
kızlar ılk gunden ıtıbaren 2 kg vermısım dun doktora gıttıgımde tartıldım ama doktor problem olmadıgını soyledı.
evet öyleymiş tatlım kaan kocatepe diyordu bu arada ben milupa anne bebk kulubune üye oldum çok güzel bi hediye paketi göndermişler içinde doğum rehberleri emzirme rehberleri kaan kocatepeden hamilelikle ilgili bi cd çok hoşuma gitti valla
ben milupayada primayada üyeyim bana bişi gelmedi
bende üye oldum çok güzel bir site teşekkürler kızlar :))
[
Ben hep soluma yatıyorum canım sadece öyle rahar edebiliyorum,hamile yastıkları var onlardan diktiricem görümceme,belki faydası olur o yastığın,internette satışları var bu yastıkların.
300110 canım gözün aydın,maşallah bebişine
kızlar,çiğköfte sakın ama sakın yemeyin..etli olanını,içince çiğ et olan hiçbirşey yemeyin..
çiğ ete dokunmayın,dokunsanız da hemen bol su ile yıkayın..
şimdi hiçkimseyi üzmek istemiyorum,ama durumun ciddiyeti için öenmli..
yengem çiğköfte yüzünden ikiz bebeklerini 6 aylıkken kaybetti..çok acı..
Allah kimsenin başına vermesin,oyuzden hiçbir suretle yemeyin!!!!!!
günaydınnn kızlar nasılsnızzz:)))) ayyy ben kan hapına basladım ve bimiş bulantılarım yine basladı ya offfff(
:)))
günaydınnn kızlar nasılsnızzz:)))) ayyy ben kan hapına basladım ve bimiş bulantılarım yine basladı ya offfff(
:)))
300110 canım gözün aydın,maşallah bebişine
kızlar,çiğköfte sakın ama sakın yemeyin..etli olanını,içince çiğ et olan hiçbirşey yemeyin..
çiğ ete dokunmayın,dokunsanız da hemen bol su ile yıkayın..
şimdi hiçkimseyi üzmek istemiyorum,ama durumun ciddiyeti için öenmli..
yengem çiğköfte yüzünden ikiz bebeklerini 6 aylıkken kaybetti..çok acı..
Allah kimsenin başına vermesin,oyuzden hiçbir suretle yemeyin!!!!!!
16 haftasını geçen kızlar eski pantolanlarınızı giyebiliyormusunuz. bende bayramda 18 haftalık olcam ona göre şimdiden alayım pantolonumu kalabalık olmadan.günaydın bu arada herkeze
16 haftasını geçen kızlar eski pantolanlarınızı giyebiliyormusunuz. bende bayramda 18 haftalık olcam ona göre şimdiden alayım pantolonumu kalabalık olmadan.günaydın bu arada herkeze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?