- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #12.701
ben bir kaç tanesini giyiyorum ,bence dene bi hamile pantolonlarını büyük gelmezse al...
300110 canım gözün aydın,maşallah bebişine
kızlar,çiğköfte sakın ama sakın yemeyin..etli olanını,içince çiğ et olan hiçbirşey yemeyin..
çiğ ete dokunmayın,dokunsanız da hemen bol su ile yıkayın..
şimdi hiçkimseyi üzmek istemiyorum,ama durumun ciddiyeti için öenmli..
yengem çiğköfte yüzünden ikiz bebeklerini 6 aylıkken kaybetti..çok acı..
Allah kimsenin başına vermesin,oyuzden hiçbir suretle yemeyin!!!!!!
şekerim lastikli pantolonum olmadığı için ben ince lastikli hamile pantolonu giymeye başladım bugün,bayağı bol oluyor ama dar giyip rahatsız etmesinden iyidirohaoldumsmile
bende byramada 18 . bitirmiş olcam sen 17 nin içindesin dimi?heralde eskilerden giyemem gibi geliyo bana. en iyisi 38 beden alayım bi tane.
dscopur senin bebeğinin cinsiyeti belli oldumu
kızlar akşam çok ilginç bişey oldu,önceki gün eşim göbüşümü sevdi öptü falan sonra kulağını koydu aşkım ne kadar bağırsak hareketin var falan dedi güldük geçtik sonra tekrar dinleyince o seslerin minnoşumun su sesi olduğu kanısına vardı eşim , dün tekrar koydu kulağını ses yok uyuyo galiba dedi o sırada ben hapşurdum tekrar dinledi aaa uyandı bak sesler başladı dedi...:)) çok net konuşuyor eşim sizcede duyulur mu kızlar...ha buarada bebeklerin anne hapşurunca ve sesli gülünce uyandıklarını duymuştum :))
16 haftasını geçen kızlar eski pantolanlarınızı giyebiliyormusunuz. bende bayramda 18 haftalık olcam ona göre şimdiden alayım pantolonumu kalabalık olmadan.günaydın bu arada herkeze
ha ha ha gülem bari ben 10. haftadan bu yana eski pantolonlarımı giyemiyom hamile pantolonuna geçtim bayram içinde tayt alıcam
canım ben baktım ama guzel bişey begenemedim nasıl rahat mı beli ayarlanablr olandan mı aldın?
selam kızlar....
ben dün sadece merakıkmdan doktora gittim...dedim siz beni çağırmadınız ama ben geldim bebeğimi görmek istiyorum dedim....neyse geçtik ultrasona bebeğim gayet iyi...sat ile tam uyumlu şu anda dedi...90 gr olmuş ağırlığı....sonra dedim ki hala erkek değil mi ? baktı baktı wala geçen sefer pipi gördük hatırlarsan ama bu sefer göremiyorum dedi...eee yani kız bebek mi dedim yok kız da diyemem ki dedi baya bi uğraştı görmek için ama pipi yok göremiyorum sen en iyisi oğlum diye sevme bebeğim diye sev bir süre daha dedi bana... ay ne kadar moralm bozuldu...bütün sülaleye söylemiştik oğlumuz olacak diye...gerçi önemli değil cinsiyeti ama insan kendini öyle alıştırıyor ki..bi tuhaf oldum pipi yok deyince...haftaya tekrar çağırdı...o zaman bakalım bi dedi....ay acaba kızımı oğlum diye mi seviyorum 10 gündür...ama geçen sefer baktığımızda pipisini çok net görmüştük yaaa(
bu arada kaşıntılarım var dedim karnım gögüslerim fena kaşınıyor dedim...geriliyor karnın ve gögüslerin onun için dedi lierac krem önerdi almadım daha...
selam kızlar....
ben dün sadece merakıkmdan doktora gittim...dedim siz beni çağırmadınız ama ben geldim bebeğimi görmek istiyorum dedim....neyse geçtik ultrasona bebeğim gayet iyi...sat ile tam uyumlu şu anda dedi...90 gr olmuş ağırlığı....sonra dedim ki hala erkek değil mi ? baktı baktı wala geçen sefer pipi gördük hatırlarsan ama bu sefer göremiyorum dedi...eee yani kız bebek mi dedim yok kız da diyemem ki dedi baya bi uğraştı görmek için ama pipi yok göremiyorum sen en iyisi oğlum diye sevme bebeğim diye sev bir süre daha dedi bana... ay ne kadar moralm bozuldu...bütün sülaleye söylemiştik oğlumuz olacak diye...gerçi önemli değil cinsiyeti ama insan kendini öyle alıştırıyor ki..bi tuhaf oldum pipi yok deyince...haftaya tekrar çağırdı...o zaman bakalım bi dedi....ay acaba kızımı oğlum diye mi seviyorum 10 gündür...ama geçen sefer baktığımızda pipisini çok net görmüştük yaaa(
bu arada kaşıntılarım var dedim karnım gögüslerim fena kaşınıyor dedim...geriliyor karnın ve gögüslerin onun için dedi lierac krem önerdi almadım daha...
selam kızlar....
slm kızlar dün dr a gittik cinsiyetini yine öğrenemedik malesef göbek kordonu bacağının arasındaysı kuzumun göremedi dr amcası. ama bugün yine gitcez kan verdim sonuçlarını alcaz bakalım inş bu sefer görürüz bu arada 13 cm olmuş boyu, kilosuda 150 gr ama annesi henüz kilo almadı
maşallah bebişinede sanada allahım tamamına erdirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?