2011 Nisan Anneleri

lcw ye gittik hiçbirşey yok kalmamış başka bir şubesini söyledi ordada beden kalmamış sanırım hamile kıyafeti satılan yerlere bir bakmam gerek

ben buldum aldım başka almıycam hamile pantolunu ama tayt filan alırım artık diyorum kışlık şu kalın yünlülerden

saol cnm benim herkes 12 haftalıktan başladı cinsiyeti öğrenmeye biz 17, hafta içindeyiz daha tık yok. bi ben kaldım öğrenmeyen galiba.

kısmet tatlım vardır bi hayır inşallah yarın öğrenirsin bende öğrendim 12. haftada ama emin olamıyorum valla

biz cinsiyetini öğrenemedik ama içim çok rahat hiç merak etmiyorum önemli olan sağlıklı olması kızda erkekte olsun farketmez yerim ben onu zaten bir oğlum var o kardeşini oğlan istiyor eşim kız
ben gayet relax aslında pek meraklı melahatimdir ama geçen rüyamda erkek bebeği emzirdim kokladım çok güzeldi

allahım gönlüne göre versin canım benim allah bağışlasın oğlun kaç yaşında

bencede tatlım tunik tipi uzun bi kazak üzerine tamam kaç tane pantolon alıcaz bide ne olursa olsun çok kötü duruyo hamile pantolonları

ben önceki hamileliliğimden aldığım ikiler pantolan var beli lastikli ayarlanabilir yünlü hergün o ayağımda yıkayacak ara bile bulamıyorumkaydirigubbakcemile3

bende kaldım 1 kota yıkayıp yıkayıp giyiyom zemuszemus
allah bağışlasın tatlım maşşallah bayaa ara vermişsin

sağol canım
şartlar öyle gerektirdi eşimin mesleği icabı çok dolaştık v.b.
kısmet bu zamanaymış
hayırlısı .....
tavsiyem siz ara vermeyin 2-3 sene sonra hemen bitane daha yapın şimdiki aklım olsaydı öyle yapardım tabi herşey kısmetle
opuyorumnanaktan

bende öyle düşünüyorum bizde 2 kız kardeşiz ve aramızda 12 yaş var sonuç olarak hiç bi ortak yanımız yok kardeş olarak arada dağlar kadar fark var

evet tatlım kot aldım lcw den beli ayarlanıyor çok güzel değil ama napalım gezcez böle tipsiz tipsiz benim kış için topuksuz çizmede almam lazım maşallah hepsi topuklu benimkilerin

benimde var lcw den bir kotum hediye gelmişti ama malesef iş yerinde klasik giyinmek zorundayız...benimde hep topukluydu botlarım geçen hafta mamamiadan aldım canım çok rahat hem bağcıklı hem fermuarlı genişleyebilecek bişey...bir numarada büyük aldım canım ayagım şişer falan diye aklında bulunsun...

kızlarr dün gece çok korktummm.... gece wc ye gittim çamaşım kan içinde kalmış... hemen gidip bir koltuğa yattım.. benim birkaçtane kadın doğum doktorum var tanıdığım hangisini arasam diye düşünürken dua ediyorum düşük yapmayayım diye ... sonra yattığım koltuğun altından adımı boğuk bir sesle seslenen bir karartı üstüme çıllandı... besmele çeke çeke çığlık çığlığa uyandım kiiiiii.............benim kocuş yorganı kendi üstüne çekmiş ben açıkta titreye titreye uyanmışım :)))))))))))))))))))))))))))))))) anlayacağınız gece kıçım açıkta kalmış ama ne korktum Allahım kalktım ne dua biliyosam okudum ....

bende bakıcam daha tatlım benimde düşüncem 1 numara büyük almak hem kat kat çoraplarlada giyebilirim bu sayede
valla ben cat alıym diyorum en sağlamı o geliyo aklıma ya harley ya cat bakıcam artık

bencede tatlım tunik tipi uzun bi kazak üzerine tamam kaç tane pantolon alıcaz bide ne olursa olsun çok kötü duruyo hamile pantolonları
normal pantolonlara penye ekliyorlar canım bu bel kısmını çıkarıp lastikli penye ekliyorlar ben bi kaç pantolonumu öyle yaptıracağım, hamile pantolonlarını bende sevmiyorum özellikle kumaş olanları...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…